We weten allemaal dat vaccins schadelijk zijn voor mensen, en nu zijn ze ook goedgekeurd voor kinderen. Wat zou dit kunnen betekenen?

Dr. Robert Malone is een van de mensen die zich tijdens de pandemie heeft uitgesproken, vooral na de invoering van het vaccin.

Hij waarschuwt voortdurend voor het vaccin en de schadelijke gevolgen ervan voor het menselijk organisme. Nu willen ze ons afnemen wat ons het dierbaarst is, onze kinderen. Dat kunnen we niet toestaan.

Het vaccin zal meer kinderen doden dan volwassenen, en het plan is al begonnen.

Dr. Robert Malone:

“De droevige waarheid is, dat we veel kinderen moeten laten sterven voordat de mensen wakker worden. Dat is het wat gebeuren gaat. En dat is het wat de oprichters van dit project nu opvoeren.

Dat we planloos voorwaarts haasten om kinderen te beschadigen en te doden. En nu willen ze klinische studies op zeer kleine kinderen starten, gemiddeld twee tot drie jaar.

En er zullen kinderen doodgaan. Kinderen beschadigd. En het lijkt erop dat we dat nodig hebben om mensen wakker te laten worden, om door deze hersenmist te doorbreken waar ze allemaal aan lijden.”

Dr. Robert Malone werkte samen met Kristi Leigh om te laten zien welke schade vaccins toebrengen aan kinderen en wat er nodig is om mensen bewust te maken van dit gevaar.

Hier is het volledige interview in het Engels.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitvinder mRNA-vaccin, Dr. Robert Malone, ontmantelt plotseling het officiële discours: “Mensen onder de 18 mogen niet worden gevaccineerd”Volg Frontnieuws op Telegram

  Franse zorgverleners geven vaccinatiebewijzen af zonder hun patiënten te prikken en gooien de COVID-19 vaccins in de prullenbak
Vorig artikelRobert F. Kennedy Jr: Denk hier eens over na
Volgend artikelSpike-eiwit dringt celkern binnen – remt immuunsysteem en DNA-reparatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Helaas waar, het klinkt hard, maar berust op feiten hoe velen uit die groep denken (menselijke trigger)

    Wat een nare wereld is het toch geworden met die foute criminele en of ‘domme’ meelopende bestuurders, maar ook slapende ouders/leerkrachten/medici and so on.

  2. Snappen mensen het nu nog niet, inderdaad er zullen eerst slachtoffertjes moeten vallen, kleine onschuldige kinderen, die gedood worden door een club van plutocraten, die reeds alle rijkdom van de wereld bezitten, nu willen ze ook nog de mens als bezit nemen.
    Mijn buikgevoel zegt dat ze er niet zomaar van af komen, (mijn buikgevoel laat me nooit in de steek), ze zullen worden opgejaagd door de bevolking, zij hebben dit zelf teweeg gebracht, zij hebben angst, heel veel angst, omdat wat ze nu trachten te doen wereldwijd een genocide op de mensheid is, de genocide zal zich tegen hun gaan keren.
    Heel eenvoudig, als er al een virus zou zijn, is het een natuurlijke evolutie die het zal gaan, als je een virus gaat isoleren, krijg je een averechts effect, elk jaar is er een griep in het land, dan lopen we ook niet met mondmaskers op, zijn we ook niet allemaal gevaccineerd, van het moment dat je zulke zaken wil isoleren loopt het fout af, laat het vrij, zo is het met alles, zodra je iets wil m.a.w. gevangen nemen, lockdowns en de hele mikmak, loopt het fout af, daar dien je geen professor, geleerde, onderzoeker of wat dan ook voor te zijn, gewoon gezond boerenverstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in