CIA neurobiologie expert over hoe RNA vaccins de menselijke hersenen controleren

7

Het gebruik van RNA-vaccins om het menselijk brein te controleren, uitgelegd door een CIA neurobiologie expert op een conferentie op West Point Militaire Academie.

Onafhankelijk journalist Guy Boulianne heeft een zeer belangrijk stuk informatie opgegraven over de mogelijkheid om RNA-vaccins te gebruiken om onze hersenen te manipuleren. Deze hypothese was niet afkomstig van een grootsprakige samenzweringstheoreticus: het was een neurobiologisch expert van de CIA die ze presenteerde op de militaire academie van West Point, bericht Unser Mitteleuropa.

Op 13 juni 2018 gaf Dr. Charles Morgan, een neurobiologie-expert van Yale University, DARPA, en de CIA, een lezing aan studenten van West Point Military Academy (USMA). Hij sprak over de mogelijkheid om DNA te veranderen voor mind control doeleinden. [1] Dr. Morgan toont en legt aan Amerikaanse militaire elite studenten uit hoe technologieën bekend onder de acroniemen CRISPR (Clustered Regularly Spaced Short Palindromic Repeats) en DREADDS (Designer Receptor Exclusively Activated by Designer Drugs) alles kunnen “ontwerpen”.

Dr. Morgan laat zien hoe DREADDS in menselijk DNA kunnen worden “ingebracht” om ons gedrag te controleren. Deze designer-receptoren, die uitsluitend door designer-medicijnen worden geactiveerd, kunnen nieuwe cellen aanmaken. Zij kunnen nieuwe herinneringen en gedragingen bij hun proefpersonen creëren. Ze kunnen ze ook gebruiken om je geheugen te wissen of zelfs te veranderen. CRISPR-technologie kan worden gebruikt om via DNA-bewerking alleen bepaalde rassen van mensen te doden.

Dr. Morgan vertelt studenten aan de Modern War University in West Point dat “de technologie genaamd CRISPR een aantal dingen direct beschikbaar maakt … Je kunt alles ontwerpen. Je kunt één ding ontwerpen dat er maar één zou doden. Wanneer je plasmiden maakt en ze in cellen stopt, zendt het een signaal uit en vertelt welk deel van het DNA zich moet ontrollen, ontvouwen en een product produceren. Dat is de toekomst van de geneeskunde”.

Dr. Morgan vraagt: “Wat zou je met deze technologie kunnen doen als je in de beveiliging en inlichtingendienst zat?”. De cellen “kunnen worden ontworpen voor specifieke activiteiten en doeleinden. Ze kunnen strategisch geplaatst worden. Ze kunnen op afstand bediend worden. Dus deze cel-controles “kunnen dingen activeren in de hersenen van andere mensen”.

In 2011 leek de technologie op cellulair niveau “de geprogrammeerde levering van informatie op verzoek” te regelen. In 2018 was de macht om iemands eigen herinneringen en beslissingen te vervangen door de surrogaatwerkelijkheid van controleurs via bloed, hersenen en cellen al voorbij elke gedragsconditionering door mobiele telefoons. Voor Dr. Morgan leiden de nieuwe mogelijkheden tot verbeteringen in de levering en de volledigheid. “Waarom een digitaal systeem als je een DNA systeem kan hebben?”, vraagt hij.

Dr. Morgan is heel expliciet in zijn diapresentatie: “Cellen kunnen worden ontworpen voor specifieke activiteiten en doelen. Cellen kunnen strategisch geplaatst worden. Ze kunnen op afstand bediend worden”. De nieuwe technologie stelt zijn controllers in staat om dingen te activeren in de hersenen van andere mensen. Verder stelt de dokter, die nu doceert aan de Universiteit van New Haven, zich voor hoe de combinatie van “DNA-systemen” met “quantumcomputing”, “een werkelijk verbazingwekkende bedreiging kan vormen die ook dodelijk is”. De dosis van Pfizer en Moderna bereikt dus wellicht een eindpunt in de global agenda van de machthebbers. [2]

  Vertrouwelijke Pfizer-documenten onthullen dat farmaceutisch bedrijf 'bewijs' had dat wijst op een 'verhoogd risico op myocarditis' na Covid-19-vaccins in het begin van 2022

De video van Dr. Charles Moran’s lezing op West Point Militaire Academie:

De DNA zal in staat zijn om je lichaam en geest te controleren

Het Covid-vaccin is een mRNA-vaccin, een gloednieuw type dat nog nooit eerder is goedgekeurd, een vergunning heeft gekregen en op grote schaal is verspreid. Het verandert het DNA van je lichaam en repliceert en controleert je lichaam. Het is in vele opzichten uiterst gevaarlijk. Dr. Morgan onthult dat ze nu foto’s en films kunnen opslaan en verbergen in DNA en bacteriën, hij zegt ook dat slechts 1 gram menselijk DNA het equivalent van 7 miljard iPADS kan opslaan, denk daar maar eens over na, slechts 1 gram, dat is absoluut verbazingwekkend. Hij zegt dat de informatie en de beelden ook kunnen worden opgeslagen in bacteriën op het menselijk lichaam, die vervolgens in een petrischaal kunnen worden geplaatst, en wanneer dezelfde bacteriën zich voortplanten, zullen hun nakomelingen ook gecodeerd zijn met dezelfde informatie. Hij zegt ook dat het mogelijk is een cel te programmeren en deze naar om het even welk deel van het lichaam te leiden, met inbegrip van de hersenen, die dan eveneens kunnen worden geherprogrammeerd en bestuurd door een kracht van buitenaf.

Dit betekent dat de Covid-19 inenting alle technologieën kan bevatten waarover u in deze video zult horen. Het precisieniveau van deze technologie is zodanig dat miniatuur-nanorobots ter grootte van stofdeeltjes kunnen worden geprogrammeerd om elk deel van het lichaam aan te vallen en een vracht of virus rechtstreeks in de bloedbaan, de organen, de hersenen, de ogen, enz. af te leveren. Het kan ook in elk deel van het lichaam sluimeren en daar onopgemerkt blijven tot het juiste elektronische signaal wordt afgegeven om het te reactiveren.

Zoals de eigenaar van het kanaal “End Times Watchman” schrijft: “Als je een Christen bent, moet je weten dat deze vaccins de Luciferianen in staat stellen je DNA te veranderen en je perceptie van God te veranderen. In feite, je wordt geprogrammeerd om hem te haten! De Bijbel waarschuwt dat de naties en volkeren van de aarde het bijbelse christendom zullen haten en de bijbelgelovige christenen zullen vervolgen, en zo zal het ook gebeuren. Ze zullen de perceptie veranderen van iedereen die deze duivelse DNA-veranderende vaccins neemt. Dit is een geestelijke oorlog, die bijna 2000 jaar geleden in de Bijbel werd voorspeld en die zich nu voor onze ogen ontvouwt! Het is ook de moeite waard op te merken dat zij herinneringen kunnen WISSEN en VALSE kunnen installeren, stel je voor dat dit wordt gebruikt om de mensen van de aarde te misleiden tot het aanbidden van het beest, en natuurlijk zal het dat doen, want dat is precies waar het voor is gemaakt”.

Michael Yeadon, een voormalig vicepresident en chef-arts van Pfizer, heeft onlangs samen met de Duitse arts Wolfgang Wodard een petitie naar het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) gestuurd waarin het EMA wordt opgeroepen de klinische proeven met het vaccin COVID-19 van Pfizer te stoppen. Zij zeiden dat het vaccin een eiwit zou kunnen blokkeren dat cruciaal is voor de vorming van een placenta, en de artsen zeiden dat dit “zou kunnen leiden tot onvruchtbaarheid bij gevaccineerde vrouwen”. Daarom is het mogelijk dat een ander doel van het vaccin is om de geboorte van nieuwe blanken te voorkomen – een doel dat China, Bill Gates en George Soros proberen te bereiken.

  Jacinda Ardern stapt op als premier terwijl burgers haar arrestatie eisen voor "misdaden tegen de mensheid"

China wil de CRISPR-grootmacht van de wereld worden

Dr. Charles Morgan rapporteert over China’s vooruitgang in DNA manipulatie. Hij denkt aan “quantum computing” gecombineerd met dergelijke manipulatie. “Dus dat is waar de race is… De fusie van DNA-systemen met quantumcomputing zal echt zowel een ongelooflijke als dodelijke bedreiging zijn”. John Ratcliffe, directeur van de nationale inlichtingendienst van de VS, zei dat China het gen-editing-instrument CRISPR (Clustered and Regularly Spaced Short Palindromic Repeats) gebruikt om menselijke embryo’s te modificeren en zo een nieuwe generatie van “supersoldaten” te creëren die harder, langer en doeltreffender kunnen vechten [3]:

“Ze willen dat ze de sterkste zijn en daarom doen ze aan Ge-Editing – ze proberen letterlijk het DNA te veranderen om soldaten, zeelui en vliegeniers sterker en capabeler te maken. (…) De boodschap is duidelijk: Peking wil de Verenigde Staten en de rest van de planeet economisch, militair en technologisch overheersen. (…) Er zijn geen ethische grenzen aan Pekings streven naar macht. (…) China vormt de grootste bedreiging voor Amerika en de rest van de vrije wereld sinds de Tweede Wereldoorlog”. [4]

De Volksrepubliek China (VRC) verzamelt al jaren DNA van mensen. [5] China is van plan deze informatie te gebruiken om biologische wapens te ontwikkelen die gericht zijn tegen specifieke etnische groepen (blanken: VS, VK, Australië, Nieuw-Zeeland, Joden). [6] Zij hebben ook manieren gevonden om DNA van Amerikanen te verkrijgen door Amerikaanse bedrijven op te kopen die DNA-profielen hebben, door DNA-analyses te subsidiëren voor genealogie-bedrijven, en ook door elke organisatie te hacken die DNA-profielen heeft. In 2015 werd bijvoorbeeld ontdekt dat de VR China Anthem, de op een na grootste verzekeringsmaatschappij in de Verenigde Staten, had gehackt. [7]

  De verantwoordelijkheid van doktoren: waarschuw het publiek wereldwijd voor ernstige staatscriminaliteit en het in de doofpot stoppen daarvan

Het is duidelijk dat deze technologie in toekomstige oorlogen zal worden gebruikt en nu al door China wordt ontwikkeld. [8] Nachtzicht, superkracht, supers minds, geestcontrole, supergeheugen (hypermnesie, hyperthymesie), geheugenonderdrukking, valse herinneringen, DNA-codering, geheime spionagedieren en insecten…

Over Dr. Charles Morgan

In de loop van 20 jaar aan de Yale University en de Neurobiological Studies Unit van het National Center for Post-Traumatic Stress Disorder, heeft Dr. Morgan zich door zijn neurobiologisch en forensisch onderzoek gevestigd als internationaal expert op het gebied van posttraumatische stress-stoornis (PTSD), ooggetuigengeheugen, en menselijke prestaties onder hoge stress-omstandigheden. Hij is forensisch psychiater en heeft getuigd als deskundige op het gebied van geheugen en PTSS voor het Internationaal Oorlogstribunaal in Den Haag. Dr. Morgan is een deskundige op het gebied van de selectie en evaluatie van speciale strijdkrachten en speciaal operationeel personeel van het Amerikaanse leger.

Zijn werk heeft inzicht verschaft in de psycho-neurobiologie van veerkracht bij elitesoldaten en bijgedragen tot de opleidingsopdracht van de speciale programma’s van het leger.

Voor zijn werk in de gemeenschap van speciale operaties ontving Dr. Morgan in 2008 de U.S. Army Patriotic Service Award. In 2010 ontving Dr. Morgan de Sir Henry Welcome Medal and Award voor zijn onderzoek naar het verbeteren van cognitieve prestaties onder stress bij special operations forces. In 2011 is Dr. Morgan uitgezonden naar Afghanistan als operationeel adviseur bij de Asymmetric Warfare Group.

Momenteel doceert Dr. Morgan de cursus Human Sexuality voor het Associate Physician programma, YSM, alsmede forensisch gerelateerde keuzevakken in Geloofwaardigheid en Indirecte Beoordelingen. (Yale School of Medicine)

Bronnen en referenties:

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalige Pfizer hoofdarts: vaccin tegen Covid-19 is niet nodig 

Vorig artikelHier komen Bill Gates’ genetisch gemanipuleerde muggen
Volgend artikelBraziliaanse wetenschappers ontdekken levende, replicerende adenovirussen in Russische Spoetnik V Covid-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. 04/06/2020
  WORLD ECONOMIC FORUM: “The Internet of Bodies is here. This is how it could change our lives.”

  ‘We’re entering the era of the “Internet of Bodies”: collecting our physical data via a range of devices that can be implanted, swallowed or worn. …’

  https://www.weforum.org/agenda/2020/06/internet-of-bodies-covid19-recovery-governance-health-data/

  Van S.F. naar Real Time. De natte droom van enkelen (…).
  De zeer inhoudelijke video op dit draadje liegt er niet om.

 2. Mike Yeadon verschaft accurate informatie over de gevaren van het “vaccin” maar niet over de feitelijke doelstelling van het Covid-19 programma. De bedoeling is niet “depopulation” maar het ontkoppelen van het mensdier aan het natuurlijke netwerk van de Aarde, om het vervolgens te verbinden met een kunstmatig netwerk van satellieten om de Aarde. Charles Morgan doet daar al een beetje een boekje over open. Als er bij dit ontkoppelingsprogramma een groot aantal mensen sneuvelen, dan zij het zo. Vooruitgang gaat immers toch altijd gepaard met opofferingen? En de spuit is bovendien nog in experimentele fase; vergeet dat niet, en vergeef dit.

  De initiële ontkoppeling vindt plaats door middel van het verdoven van de epifyse, de zgn pijnappelklier. Deze klier kan gezien worden als een stuurorgaan, of als een antenne voor de natuurlijke frequenties die nodig zijn om te functioneren op deze planeet. Elk mens verkrijgt zijn energie via deze antenne, middels zijn verbinding met de zenuwbaan rondom de Aarde. Door aanpassingen in het DNA kan de functionaliteit van de epifyse veranderd c.q. verminderd worden. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke zenuwbaan rondom de Aarde systematisch gesloopt (dit is sinds ongeveer 2005 al actief aan de gang). Zodra deze verwijderd is, kunnen satellieten diens rol overnemen. Geselecteerde frequenties uit een bibliotheek van frequenties zullen dan de mens aansturen via de gemuteerde epifyse. De mutatie zal door generaties heen blijven bestaan omdat de codering is vastgelegd in het DNA in de cellen, dankzij het covid “vaccin.” De mutatie kan dus nooit meer ongedaan gemaakt worden.

  Momenteel is het eea nog in “experimentele” fase, met zoveel mogelijk participanten nodig om de mutatie uit te testen. Vandaar dus de druk op iedereen om gefukzineerd te worden. Maar de uiteindelijke bedoeling is, onder meer, om mensen dan ook “uit” te kunnen zetten wanneer gepland. Net zoals een computer er op een dag mee ophoudt omdat het op die manier is ingeprogrammeerd. Mensen zullen op een dergelijke wijze ook uitgezet kunnen worden.

  Het programma van covid vaccinatie heeft dus niets te maken met “teveel mensen op Aarde” maar alles met machtswellust. Na het slagen van dit programma zal het mensdier gereduceerd zijn tot een tijdelijk instrument, dat tijdens zijn levenscyclus van bepaalde dienst moet zijn, om dan uitgezet te worden zodra die dienst bewezen is.

  Mocht jij denken, prima dat er miljarden mensen van de Aarde weggevaagd worden door de covid spuit, inclusief die k** zwarten, en die k** buren, dan heb je het mis. Daar gaat het echt niet om. Want mensen blijven fokken, of ze nou uitgemoord worden of niet. Kijk maar om je heen, je buurvrouw fietst voor haar 30e al met 3 kinderen in de baboebak en eentje in de buik. Dus na de grote covid uitmoording gaat het fokken weer gewoon net zo hard door, en zitten we binnen korte tijd weer met “teveel mensen.”

  Waar het wel om gaat is een “duurzame” oplossing voor de zgn “overbevolking” – of die er nou wel of niet is. En deze heeft als bedoeling om jouw nazaten op te hangen aan een kunstmatig netwerk met een assortiment aan frequenties met als hoofdfunctionaliteiten de duur van hun levenscyclus en hun dienstvaardigheid te bepalen. En met elke spuit die jij neemt, zorg jij er voor dat dit gaat gebeuren.

  En zo vindt “evolutie” plaats. Gepland uitmoorden van de bevolking door de covid-spuit heeft er dus niks mee te maken, maar wel straks het in stand houden van een beperkt aantal slaven. Want die moeten nog wat schoffelen in de tuin, en wat werk doen voor een bepaalde industrie die momenteel ook al goed op gang is, en die de enige industrie zal zijn zodra de machthebbers hun programma op gang hebben gebracht. Daarover later.

 3. Het vernietigen van de Judeo Christelijke waarden ,niet meer of minder .satan tegen God. Van liefde en ontwikkeling naar haat onderdrukking en beestigheden. Het rijk van de duivel.

  • Ja. Dat zeggen velen ook, maar in andere woorden. Praktisch gezien, hoe gaan we het rijk van de duivel ontmantelen om het rijk van god weer te laten komen? Daar gaat het nu om: hoe komen we van de rotzooi die ons de strot is ingeramd, af? En hoe beschermen we ons als we er niet van af kunnen komen?

   • Ik las gisteren nog een reactie van Edwin bij Bron, die had een veel simpeler oplossing.
    Je pakt een stukje papier, schrijft daar op, jezus red mij, of een soortgelijke tekst, en slik dat papiertje door.
    Dat was de oplossing voor alles. Kom er maar op.

    • Ah die Edwin! Ja, lachen. Hoe verzint hij het. Maar hij vergat te zeggen dat het papiertje ook weer uitgepoept wordt? Jesus leest toch geen shit….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in