Foto ter illustratie: Freepik @suttipunfpik

Er is een nieuw peer-reviewed onderzoeksartikel uit over het COVID-vaccin. Het is slecht. Hoe slecht? Ik heb het tot nu toe aan twee artsen laten zien. De ene zei dat hij “een toeval kreeg” toen hij het las. De andere zei iets ergers, schrijft Hal Turner.

 

Lang verhaal kort: 436 MILJARD kopieën van spike-eiwitten zijn vrij circulerend gevonden in bloedplasma, een maand na het COVID (gentherapie) vaccin.

Bij kinderen.

Hun harten, gierend van de pijn met Myocarditis, zullen nooit volledig herstellen.

Dat wist u toch? Maar er is meer dan dat … De grafiek hieronder, van deze nieuwe studie, toont het medische en wetenschappelijke bewijs:

Hieronder staat het vernietigende deel van de grafiek. De verticale schaal is een logische schaal. De lijn bij ongeveer 15pg/ml is de detectiegrens, vandaar de blauwe stippen. Er zijn nog steeds tot 100 miljard moleculen spike in die patiënten – 20 dagen later.

Maar in sommige van deze gevallen stijgt de concentratie spike 20 dagen na de vaccinatie (zie de rode lijnen die omhoog gaan), dus we hebben geen idee hoeveel er werkelijk circuleert. Spike is giftig, vooral voor het hart. Als het niet giftig is, waarom hebben we er dan een “vaccin” tegen nodig?

De auteurs van deze nieuwe peer-reviewede studie zeggen dat het gemiddelde serumniveau van vrij spike-eiwit bij de patiënten met myocarditis 34pg/ml bedroeg. (Er was minder bij de niet-getroffen patiënten, maar nog steeds veel) Hoeveel moleculen zijn dat? Er is ongeveer 3000 ml plasma in een man van 70 kg…

En het molecuulgewicht van een spike-eiwit monomeer is 141kDa. Dat is 2,34 e-19 gram. Dus 34pg/ml x 3000ml is in totaal 102ng (102e-9) spike. Delen door 2,34e-19 geeft u… 435.897.435.897 moleculen. Van een giftig eiwit. Circulerend in een jonge volwassene.

  Voormalige WHO-wetenschapster uit Noorwegen: Er is geen pandemie, alleen leugens en bedrog!

Opmerkelijk is ook dat de blauwe stippen in de grafiek niet wijzen op “geen spike” – het zijn de ondergrenzen van detectie bij 15pg/ml. Dat is veel spike.

MAAR… Er zijn nog twee andere dingen die uit dit artikel naar voren komen.

Het eerste is dat de hoeveelheid spike-eiwit die weken na de injectie in de PLASMA circuleert (terwijl ons werd verteld dat het de arm niet verliet, weet je nog) schokkend is. Dus dit …

was een leugen:

Ja, wat u hierboven ziet … wat ons allemaal werd verteld … was een LEUGEN.

Het hele artikel in Conversation.edu van hun “onderzoeker” @vasssssso was in feite een leugen, dus we hebben het gearchiveerd. De beweringen van de auteurs in dat artikel hebben waarschijnlijk geleid tot de dood van jonge volwassenen. Kijk naar de “partners” voor het artikel – waaronder opnieuw RMIT.

In feite heeft @ConversationEDU minstens twee jaar lang propaganda gemaakt over COVID.

Herinnert u zich deze rommel nog?

HIER DE LINK NAAR HET ORIGINELE LEUGEN ARTIKEL [Alles is gearchiveerd].

Maar het ergste van deze nieuwe peer-reviewede myocarditis studie is dit – en dat had u misschien niet door. De studie toonde aan, zonder enige twijfel, dat het COVID “vaccin” myocarditis veroorzaakte, met verhoogde troponine (wat hartschade bevestigt).

Troponine is een enzym dat door hartcellen wordt afgegeven wanneer zij gewond zijn of sterven. Zo kunnen artsen zien of iemand een hartaanval heeft in plaats van een paniekaanval. Als het een echte hartaanval is, is er meetbaar Troponine in het bloed. In gevallen van myocarditis komt Troponin ook voor als hartcellen ernstig worden beschadigd -of afsterven- door de spike-eiwitten.

  "Dit is gewoon een verwoesting": Insider van de begrafenisindustrie zegt dat ze overspoeld wordt met slachtoffers van hartaanvallen, beroertes en bloedklonters

Weet u, soms moeten mensen iets SLECHTS doen, om iets goeds te bereiken. En dit is geen uitzondering. Ziet u, toen de mensen die deze nieuwe peer-reviewede studie deden, de eerste paar gevallen van Myocarditis zagen, hadden ze de studie moeten STOPPEN en meteen alarm moeten slaan. Ziet u, dat was hun plicht. Het was een plicht als medische functionarissen en als onderzoeksfunctionarissen. Maar bij ons weten zeiden ze niets en bleven ze rekruteren voor de studie!

Wat telde (voor hen) was de studie afmaken zodat ze konden publiceren. Natuurlijk, van het huis van de #surgisphere auteurs, wat zou je anders verwachten?

Dit is de omgeving waarin zij opereren:

Voor degenen die de ORIGINELE, volledige, complete, onbewerkte peer-reviewed studie willen lezen, kunt u die HIER vinden.

WAT DIT BETEKENT

Ten eerste werd deze studie gedaan en ingediend voor “peer-review” op 26 mei 2022. Het werd goedgekeurd voor publicatie (na peer-review) op 23 november 2022. Dus de wereld weet, als een kwestie van wetenschappelijk onderzoek, deze details, sinds mei vorig jaar. Toch riep niemand op om de vaccins stop te zetten.

Ze hadden wetenschappelijk bewijs dat de vaccins hartschade veroorzaakten … myocarditis … wat overigens een sterftecijfer heeft van VIJFTIG PERCENT binnen vijf jaar, en ze zeiden … niets.

Wilt u weten waarom? GELD.

Ze kunnen niet toegeven dat het potentieel schadelijk en dodelijk is.

Ze kunnen niet plotseling stoppen met de injecties; dat zou een schuldbekentenis zijn.

Dus gaan ze door met doen alsof alles in orde is. Met andere woorden, ze verdubbelen hun stommiteit.

  Het tellen van Covid's bedrieglijke sterfgevallen

Al die kinderen die Myocarditis krijgen, hebben een 50-50 kans om binnen vijf jaar te sterven. Oh, en de rest die het vaccin en ten minste de eerste booster nam, zoals het er nu uitziet, zullen de meesten van hen (statistisch gezien) dood zijn tegen het jaar 2027.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De moordenaar in de bloedbaan: het spike-eiwitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStudie identificeert beste plaats om te schuilen voor schokgolf van nucleaire ontploffing
Volgend artikelBegint de Oekraïense elite elkaar op te eten?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Bijwerkingen?
  Huizenprijzen dalen.
  Minder kunstmest nodig.
  Energie crisis gaat uit als een nachtkaars.
  Meer migratie nodig om de bevolking op peil te houden.
  Het blanke racistische individu sterft uit.
  De rest is bang, zal de criminelen blijven volgen voor oplossingen.
  Mens wordt wakker en denk ZELF voor de afwisseling eens na.
  Geef je eigen onafhankelijkheid niet zo maar aan satanische criminelen DENK NA !!!!

 2. Ondertussen… Marc zal toch geen mRNA spuitjes hebben genomen?

  ‘Overmars’ hart onherstelbaar beschadigd na recent hartinfarct’
  ‘Door het infarct heeft Overmars tijdelijk een zuurstofgebrek gehad, wat ervoor heeft gezorgd dat een deel van zijn hartspier het heeft begeven. Hierdoor kan het hart nog dertig in plaats van zestig tot zeventig procent van zijn volume uitpompen.
  https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/overmars-hart-onherstelbaar-beschadigd-na-recent-hartinfarct/ar-AA16vtfJ?ocid=msedgntp&cvid=019137eb25f14436be7ddb82ad621ea5

 3. Waarom wisten wij dit van in het begin!
  Alles gelieerd aan die zgn pandemie was duidelijk gelogen en voor iedereen met lageronderwijs-niveau zichtbaar.
  Denken we maar aan mondmasker, PCR-test, lockdowns, vervalsing statistieken, 6 weken niet gevaccineerd na SPUIT in arm, pandemie van ongevaccineerden,, onvruchtbaarheid, kindersterfte, niet willen zien dat niet gevaccineerde landen geen oversterfte hebben, gelogen IFR van eerste corona-griepje, enz. Enzo erder.

  Slaapwel beste anderen !

 4. Ik begrijp niet waarom er steeds weer gesproken wordt over myocarditis. Het spike-eiwit veroorzaakt bloedstolling, dus Trombose, en verstopt de aderen.
  Deze verstopte aderen kunnen overal in het lichaam optreden en waar ze ook optreden zal het orgaan afsterven. Dat kan in de hersenen zijn, het hart,longen, nieren, benen en noem maar op. Als men het tijdig ontdekt dan kan met bloedverdunners nog veel gered worden maar de schade blijft en anders betekend het een vroege dood.
  Ik weet dat dit artikel specifiek over myocarditis gaat maar zo wordt de rest van de kwalen ondergesneeuwd.

  • Bloedverdunners schijnen niet te helpen. Kijk maar eens wat lijkschouwers uit (slag)aderen trekken voordat ze een lichaam balsemen. Dat zijn geen bloedstolsels. Die zouden breken als je er aan trekt.
   Ik heb trouwens gelezen dat een vooraanstaand cardioloog heeft gezegd dat je ten gevolge van hartschade (myocarditis) binnen vijf jaar komt te overlijden.
   OMG. Wat hebben ze de mensheid aangedaan?!
   En de prionziekten schijnen zich pas na 5 tot 10 jaar te openbaren. Alzheimer, Creutzfeldt-Jakob en dergelijke. Dus er staat de gefaxten nog heel wat te wachten. Tenzij je een placebo hebt gekregen.

   • We zouden beter spreken van ‘mensdom’ in plaats van ‘mensheid’.
    Het goede nieuws is dat de overgrote meerderheid van de bevolking die zich stond te verdringen om een gifspuit te laten zetten, wellicht toch al hersendood was.

   • Placebo is een fabbel, wel maakt de sterkte van de inhoud veel verschil, vanuit de tank naar het flesje….laatste af vulling is veel sterker dan eerste af vulling!!! Vergeet dat placebo!!! Echt

  • ja, zie de kikker die op gas kookt in een pan heet water, die heeft niks in de gaten zo schijnt,

   tot het te laat is, dus ja, koken op gas is levensgevaarlijk 😉

 5. Om het in een breder verband te trekken: het is niet voor niets dat de eugenisten op Davos vinden dat ze wel een feestje verdiend hebben. De ontvolking is in gang gezet en verloopt volgens plan.

 6. Beste Rommel,

  Ik gok dat er een kleine vertaalfout in dit stuk is geslopen ”De verticale schaal is een logische schaal. ” Dat moet logaritmisch zijn.

  Groeten,
  Hugo

 7. In het onderzoek waar naar wordt verwezen in dit artikel, wordt onder verwijzing naar andere publicaties gesteld dat vaccinatie heeft gezorgd voor een “dramatische vermindering van de ernst en dodelijkheid van SARS-CoV-2 onder volwassenen en kinderen” en dat slechts 1 à 2 op de 100.000 gevaccineerden pericarditis of myocarditis ontwikkelt na de mRNA vaccinatie. Hier zit dus het idee achter dat de mRNA vaccinatie weliswaar in enkele gevallen myocarditis veroorzaakt, maar dat dat risico niet opweegt tegen de vele mensen voor wie ernstige of dodelijke COVID is voorkomen. Afgaande op de presentatie in het onderzoek, gingen de onderzoekers er van uit dat ze een zeer zeldzaam gevolg van de vaccinatie onderzochten en zullen ze dus niet de noodzaak hebben gevoeld om hiertegen te waarschuwen, omdat deze verhoudingsgewijs zelden voorkomende bijwerking niet opweegt tegen de vele gevallen van covid-19 die door de vaccinaties zijn voorkomen. Of de referenties wel kloppen, die de onderzoekers geven om aan te tonen dat myocarditis zo zeldzaam is, is een andere kwestie, maar dat is niet de vraag waar de betreffende onderzoekers naar hebben gekeken en hen kan daarom niet worden verweten dat ze een vreselijke waarheid hebben verzwegen die hen al in de begin fase van hun onderzoek duidelijk werd.

  • The last sentence in my previous comments was not adequately translated in English, and should be: “Whether the references that the researchers give to show that myocarditis is so rare are accurate is another matter, but that is not the question the researchers looked at and therefore they should not be blamed for hiding a terrible truth, which already became clear to them in the early stages of their research.”
   For those who have eyes to see, there are several red flags in the findings and conlusions of the presented research. For example, the researchers found that, in general, immunomarkers indicate that, after vaccination, the spike protein seems to linger for a few weeks in (about a third of) young people whereas this is not the case in (13 control) adults. According to the researchers this may imply that children react differently to the vaccine compared to adults, possibly also associated with the adult dose that children receive.
   The researchers state further that myocarditis is a rare side effect of several vaccines (which includes influenza, smallpox, and covid-19 vaccines), and that the young people that develop myocarditis shortly after (usually the second) covid-19 vaccination also have markedly elevated levels of free spike protein in their blood for up to three weeks after vaccination, not bound by anti-spike antibodies as should have been the case, even though these antibodies are present in the blood. The researchers conclude that vaccination may carry a unique mechanism of potential myocardial injury, different from myocarditis in other cases, like for example the cardiac complications that may occur in young people who develop multiple system inflammation after contracting covid-19.
   I personally doubt that myocarditis is such a rare effect of vaccination, but readers of this site know that it is very unlikely to find data that corroborate this in the scientific literature.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in