© Freepik

Volgens klokkenluiders vindt er een massale genocide plaats als gevolg van de Covid-19 vaccins, die wordt genegeerd door de mainstream media en regeringen over de hele wereld, bericht Dailyexpose.uk.

In British Columbia (BC), Canada, kwamen klokkenluiders samen op een protestbijeenkomst om de aandacht te vestigen op dit wijdverbreide probleem, en om te onthullen dat in één enkele periode van 24 uur ongeveer 13 doodgeboren baby’s in het Lions Gate Hospital ter wereld kwamen.

Alle sterfgevallen deden zich voor bij baby’s van volledig gevaccineerde moeders, hoewel een groot deel van het publiek niet weet dat dit is gebeurd. In reactie hierop zijn de de artsen Mel Bruchet en Daniel Nagase, samen met andere bezorgde burgers, samengekomen om een klacht in te dienen bij het kantoor van de Royal Canadian Mounted Police (RCMP) in North Vancouver.

Omdat de mainstream media het verhaal negeert, nemen Bruchet en Nagase het heft in eigen handen door bij de RCMP een klacht in te dienen tegen volksgezondheidsfunctionarissen die dit alles onder het tapijt zouden vegen vanwege financiële belangenverstrengeling en vooringenomenheid.

Bruchet zei tegen iemand op de bijeenkomst die interviews afnam: “We staan aan de kant van God. We staan aan de goede kant.”

Op de trappen van de RCMP-faciliteit legde Nagase uit dat hij zou binnengaan om individuele klachten in te dienen namens alle aanwezigen, maar ook namens anderen.

De aanwezigen op de bijeenkomst willen weten of de provinciale gezondheidsofficier Bonnie Henry en andere gezondheidsleiders worden betaald of op een andere manier financieel belang hebben bij het doordrukken van het Covid-19 vaccinatieprogramma.

  Sterke stijging van het sterftecijfer door alle oorzaken in het derde en vierde kwartaal van 2021 in Cyprus!

Nagase vertelde de deelnemers aan de bijeenkomst:

“Dit is een kans. We zijn bij de RCMP … en dit is normaal gesproken waar je naartoe gaat om aangifte te doen van een criminele claim … Ik heb het vermoeden dat het beleid dat wordt toegepast op de burgers van B.C. niet is ingegeven door het belang van de volksgezondheid, maar eerder door financiële belangen.”

“We moeten de RCMP vragen een onderzoek in te stellen, een forensisch onderzoek om te ontdekken of er al dan niet sprake is van belangenverstrengeling bij onze minister van Volksgezondheid, waardoor zij beleid instelt dat schadelijk is voor de inwoners van British Columbia,” aldus Nagase.

Tegen het einde van de video is te zien hoe Nagase het RCMP-gebouw verlaat nadat hij met succes alle klachten heeft ingediend. Hij kreeg gejuich van het publiek toen hij uitlegde dat dit nog maar het begin is.

U kunt de video hier bekijken.

13 STILLBORN DEATHS IN 24 HOURS – RALLY @ LIONS GATE HOSPITAL


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2.433 Amerikaanse dode baby’s in VAERS terwijl nieuwe studie aantoont dat mRNA-prikken niet veilig zijn voor zwangere vrouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEnkele opmerkingen over de rellen in Rotterdam van een Rotterdammer
Volgend artikelWachten op de Coronawagon
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Jammer dat justitie overal in het Westen hopeloos corrupt is als het om dit soort gevoelige zaken gaat; met zo’n aanklacht gaat niks gebeuren, hooguit een keiharde aanpak van degene die het waagt een klacht in te dienen.

  De draaideur tussen toezichthouders (zoals bij ons EMA, CBG, Gezondheidsraad, RIVM enz.), politiek en BigPharma is al vele jaren bekend. Ik kan me niet herinneren dat er ooit iemand in Nederland veroordeeld is voor dit soort belangenverstrengeling terwijl het schering en inslag is. De enige veroordelingen zijn voor de klokkenluiders…

 2. hoe kunnen “doodgeborenen” overlijden?? sorry , frontnieuws , zijn jullie geloofwaardig ?? want het komplottheorieën verspreiden , dat doet de overheid an sich al genoeg !l

 3. Nou V. Hard maar duidelijk. En jammer genoeg willen ze in de politiek niet toegeven dat ze ons belasting geld hebben gebruikt om een bio wapen gericht op de eigen bevolking aan te schaffen. Maar ik ben al blij als er een beetje wordt gerammeld aan de onzin die ze de idioten die blijven geloven voeren. Want daardoor is het door bijna iedereen geslikt. Eh…geprikt.

 4. VERNIETIGEND rapport met bewijs dat de mrna “vaccins” o.a. het hart beschadigen en trombose veroorzaken:

  https://www.ahajournals.org/doi/abs/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

  Dr. Vernon Coleman meld dit rapport in zijn laatste video:
  https://brandnewtube.com/watch/finally-medical-proof-the-covid-jab-is-quot-murder-quot_TWpj5FDYSrjRIsT.html

  Het moet STOPPEN met het moedwillig mensen gehandicapt te maken en de dood in te jagen! Hugo en Mark dienen direct opgepakt, opgesloten en zwaar gestraft te worden met minimaal levenslang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in