© Freepik

Nu de Covid-boosters in heel Amerika worden verspreid, vragen veel mensen zich af waarom hun eerste twee doses van het vaccin niet voldoende waren, schrijft Kelen McBreen.

Volgens de mainstream media neemt de bescherming van het vaccin na verloop van tijd sterker af dan deskundigen hadden verwacht.

In juli bleek de injectie van Pfizer slechts voor 39% effectief te zijn tegen Covid, en in september was de injectie van Johnson & Johnson gedaald tot slechts 13%.

In plaats van toe te geven dat de injecties mensen niet zo lang beschermen als geadverteerd, verplaatst het establishment de doelpalen en bereidt ze de burgers voor op nooit eindigende Covid-inentingen.

Booster injecties in Amerika zijn momenteel alleen goedgekeurd voor mensen ouder dan 65 jaar, volwassenen met een hoog risico, volwassenen met onderliggende medische aandoeningen of iedereen die de Johnson & Johnson dosis heeft gekregen.

Het establishment houdt vol dat mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem de “bescherming” die door de experimentele injecties wordt geboden, meer nodig hebben dan de gemiddelde persoon, maar zullen ze vaker boosters nodig hebben?

Volgens een dinsdag gepubliceerd rapport van CNN maken sommige mensen met een verzwakt immuunsysteem helemaal geen Covid-antilichamen meer aan, ondanks het feit dat zij drie of zelfs vier inentingen hebben gehad.

Het verhaal concentreert zich op een 34-jarige man genaamd Andrew Linder die in september 2019 een levensreddende niertransplantatie kreeg van zijn vrouw Emily.

Linder zegt dat hij drie doses van het Pfizer-vaccin en een extra booster heeft genomen, maar toch “geen antilichamen” heeft.

“Ik had helemaal geen antilichamen. Dat was schokkend en eng, en zeker waardeloos,” vertelt Linder aan CNN. “Ik voel me nu bijna net zo onveilig of misschien zelfs wel een beetje onveiliger dan aan het begin van de pandemie, alleen al vanwege het feit dat ik het op dit moment zou kunnen krijgen.”

  Macron zegt dat ongevaccineerde Franse burgers niet langer welkom zijn in het land - maar ongevaccineerde moslims kunnen gewoon binnen marcheren

Intussen onthulde steracteur Matthew McConaughey dinsdag in een interview met de New York Times dat zijn 90-jarige immuungecompromitteerde moeder ook geen antilichamen heeft, ondanks het feit dat ze drie Covid-injecties heeft genomen.

“Mam is drie keer gevaccineerd en heeft er nog steeds geen antilichamen voor aangemaakt,” legde hij uit.

Niet alleen blijkt de experimentele mRNA-technologie ontoereikend te zijn om kwetsbare mensen te beschermen, maar mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem zouden ook vatbaarder kunnen zijn voor bijwerkingen van de injecties.

Pfizer en BioNTech hebben dinsdag aangekondigd dat zij toestemming van de FDA voor noodgevallen aanvragen voor de booster van het Covid-19-vaccin, die moet worden toegediend aan alle personen ouder dan 18 jaar.

De CDC en een studie uit Israël hebben beide al toegegeven dat natuurlijke immuniteit een betere bescherming biedt tegen Covid-19 dan de experimentele spuiten, dus zijn ze echt het risico waard?

Truth Tellers Blocked-Free Thinkers Mocked


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volgens rapporten van de Britse regering ontwikkelen de volledig gevaccineerden snel het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS)

Vorig artikelVaccinpusher Bill Gates geeft eindelijk toe dat zijn vaccins ondoeltreffend zijn en roept op tot een “nieuwe” aanpak van vaccins
Volgend artikelVaccinpaspoorten veranderen elke samenleving in een dystopische nachtmerrie, en dwingen ongevaccineerden om als voortvluchtigen te leven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Ja, dan kunnen ze straks zeggen, kijk, de ongevaccineerden maken de gevaccineerden hartstikke ziek! Want de ongevaccineerden geven de covid aan die arme gevaccineerden die nu verminderde gifspuit bescherming genieten. Dus iedereen moet nu de gifspuit nemen, want dan zijn we met zijn allen beschermd tegen de covid. Wahahahahahahahah!!! Wat een plan he?? En zo krijg je die rotte niet-gevaccineerden aan de schandpaal, en alle gevaccineerden met hun godsgruwelijke martelende bijwerkingen kunnen dan naar de niet-gevaccineerden wijzen en zeggen dat ze daarom al die aanhoudende martelingen hebben – ja, de martelingen die ze ontvangen door de gifspuit, en niet door de covid of wat voor griepziekte dan ook. Maar dat het door de spuit komt, dat zullen ze niet durven te zeggen; daar zijn er maar weinigen van die dat durven te onderkennen. Een echte klotezooi is het geworden, nog erger dan we twee jaar geleden hadden gedacht.

  • Hoi BAA,

   Ik weet al sinds de financiele crisis dat de ”normale reset” niet meer kan want dat is oorlog. Dit aangezien de pensioenen etc etc niet meer te betalen zouden zijn. Ik heb me lang afgevraagd hoe ze het zouden doen. Dat het een nacktmerrie zoals deze zou worden had ik nooit gedacht.

   Groeten,
   Hugo

  • Dit was voorspelbaar als je immuunsysteem wordt uitgeschakeld door de gifspuiten.
   Rutte en co en het OMT liegen erop los over corona en de gifspuiten, vanaf het begin van corona.
   De vele zieken en doden zullen NOOIT door de gifprikken komen, maar altijd door de ongevaccineerden en burgers die zich niet aan de regels houden.
   Je kunt nu allang voorspellen waar Rutte en co meekomen, om de boel weer te belazeren.
   Stel dat iedereen is gevaccineerd en daardoor nog meer doden en zieken vallen, dan is de oorzaak hiervan een gemuteerd virus.
   Je kunt er gewoon op wachten, maar ik weet nu al zeker dat dit het argument wordt van Rutte&de Jonge indien de hele bevolking vanaf 5 jr is gevaccineerd.
   Het zal nimmer veroorzaakt zijn door de gifspuiten! Het ligt ALTIJD aan iets anders , wat allang overduidelijk is bij de aartsleugenaars Rutte&de Jonge.

 2. Waarom boosters nodig zijnertijd is nu inmiddels heeeeel duidelijk.
  OF DE VACCINS WERKEN NIET……. OF VEEL ERGER….. DE VACCINS ZELF VEROORZAKEN COVID‼️

 3. My body, my decision, I know people whom have had the vaccines and have died from awful side-effects, I have made an informed decision not to have the vaccines.

 4. Je kunt het ook op een hele andere manier het bekijken. De opdrachtgevers willen ook de mens de schuld geven van de klimaat verandering. Omdat de mens teveel koolzuurgas uit zou stoten. Als Covid-19 enkel bestaat als een fictief virus op een computer simulatie. Waar tegen ben jij dan tegen beschermt als jij die experimentele genetische injecties neemt? Tegen iets wat enkel op een computer simulatie programma staat, maar in werkelijkheid je eigen lichaam bloot stelt aan de meest giftige substanties.

  Het is ook al bekent geworden dat de opdrachtgevers er fictief ervan uit gaan, dat binnen nu en 10 jaar 90% van de mensheid uitgeroeid moet worden om de natuur te redden en zo de fictieve klimaatverandering tot staan gebracht kan worden. Daar bij elke injectie bij de mens 2,5 jaar van zijn leven afgaat, dat zou theoretisch na 4 injecties voldoende zijn, om hun streven te behalen. Dus als de regeringen en de reguliere media spreken over bescherming met die injecties, dan spreken zij niet over onze gezondheid, maar over de bescherming van de klimaatverandering. Net zo met besmettingen.

  De opdrachtgevers wil de mensheid gecontroleerd uit faseren, de bruikbare mogen wat langer leven, dan de onbruikbare. Dit is niets anders dan de totale oorlog tegen de mensheid en toch willen de meeste dit niet zien en hollen bijna letterlijk naar de slachtbanken en worden zelfs nog kwaad op diegene die niet mee willen hollen met hen. Telkens als ik in winkelcentrums loop met de gedachte dat minimaal 40% van de mensenmassa volgend jaar er niet meer zijn. Dit is geen haat, maar enkel een gegeven op basis wat de massa zich zelf aandoen, door zich zelf vrijwillig die euthanasie injecties te laten zetten.

 5. Die boosters zijn altijd al de bedoeling geweest,het is hun verdienmodel en roeien bij elke killshot een lading mensen uit.Die ze dan op een variant kunnen gooien..Let maar op,eerdaags zal GenocideHugo iedereen die dubbel is geprikt aansporen om voor de zekerheid die Bullshit-19 booster te nemen.Deze crypto jood is het absolute kwaad…Voor mij heeft deze WEF kliek in Den Haag de oorlog aan ons verklaard….Genoeg is genoeg!!Ik zal vechten tot de dood tegen deze demonen uit de hel..oog om oog!

 6. Vlgs UK statistieken is het voor 80 + jarigen nog veel erger en gaan de vacs na enkele weken negatief werken, waardoor velen sterven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in