VS’ antwoord na de tweet van Iran over “oorlog tegen racisme”: “Jullie lynchen homo’s”

0

Er is een Twitterdispuut uitgebarsten ​​tussen de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo en zijn Iraanse tegenhanger Javad Zarif.

Zarif beschuldigde in een post gisteren met de hashtag ‘BlackLivesMatter en #WorldAgainstRacism’ de VS van racisme, corruptie, onrechtvaardigheid en incompetent leiderschap. “Het wordt hoog tijd dat de hele wereld de oorlog aan racisme verklaart”, tweette de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken.

Velen die commentaar geven op de post zijn echter van mening dat het hypocriet van Iran is om over mensenrechten te praten. Niet in het minst hebben exil-Iraniërs gereageerd op de debatpost, gezien de manier waarop Iran critici van het regime executeert en vermoordt en vrouwen behandelt die weigeren de sluierdwang van het land te volgen

En gisteravond, Europese tijd, sloot de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo zich aan bij de critici.

Jullie hangen homo’s op, stenigen vrouwen en roeien Joden uit, tweette hij.

Moslimvader onthoofdt 13-jarige dochter

  FDA keurt moorddadige vaccin op kinderen goed terwijl eerstehulpposten in Amerika vol zitten met na-vaccin patiënten die ernstig ziek zijn
Vorig artikelSomalische tiener die vrouw met metalen staaf sloeg zonder aanklacht vrijgelaten omdat zijn IQ 49 is
Volgend artikelVN-rapport: 650.000 migranten wachten om Libië te verlaten voor Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in