Pixabay

De Canadese premier Justin Trudeau riep onlangs op tot het stoppen van het “doden van kinderen en baby’s” in de belegerde Gazastrook en drong er bij zijn Israëlische ambtgenoot Benjamin Netanyahu op aan om maximale terughoudendheid te betrachten in de lopende grondoperatie in de enclave, schrijft Belle Carter.

“Ik dring er bij de regering van Israël op aan om zich zo terughoudend mogelijk op te stellen,” zei Trudeau in zijn scherpste kritiek op Israël sinds het uitbreken van de oorlog in Gaza tijdens een persconferentie in de westelijke provincie British Columbia. “De wereld kijkt mee op tv, op social media. We horen de getuigenissen van artsen, familieleden, overlevenden en kinderen die hun ouders hebben verloren. De wereld is getuige van het vermoorden van vrouwen, kinderen en baby’s. Dit moet stoppen. Dit moet stoppen.”

Maar dit leverde een woedende tegenreactie op van Netanyahu, die volhield dat Hamas verantwoordelijk is voor burgerdoden ondanks het feit dat Israëlische troepen de enclave blijven bombarderen. In een bericht op X, voorheen bekend als Twitter, tagde/noemde de Israëlische leider Trudeau en zei: “Het is niet Israël dat doelbewust burgers als doelwit neemt, maar Hamas dat burgers onthoofd, verbrand en afgeslacht heeft in de ergste gruwelen die op Joden zijn gepleegd sinds de Holocaust.” Hij bleef erbij dat de krachten van de beschaving Israël moeten steunen in het verslaan van de “barbarij van Hamas.”

Trudeau heeft volgehouden dat Israël het recht heeft om zich tegen Hamas te verdedigen nadat de militante groep op 7 oktober het zuiden van Israël had aangevallen, waarbij 1.200 mensen omkwamen. Maar hij heeft zijn toenemende bezorgdheid geuit over het stijgende aantal doden in de gehavende enclave. Zelfs Israëls grootste westerse bondgenoten, waaronder de Verenigde Staten, hebben hun bezorgdheid geuit over het stijgende dodental. Het door Hamas geleide Palestijnse ministerie van Volksgezondheid heeft gezegd dat er sinds het begin van de oorlog meer dan 11.000 mensen, voornamelijk kinderen en vrouwen, zijn gedood. Vorige week riep de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken op om het aantal doden en het lijden tot een minimum te beperken door te zeggen dat er “veel te veel Palestijnen zijn gedood”.

  Israël en de verenigde Staten krijgen een diplomatiek pak slaag

De Israel Defense Forces (IDF) blokkeerden ook Gaza, waardoor voedsel, water, brandstof, energie en andere benodigdheden de enclave niet binnenkwamen, terwijl ze doorgingen met massale luchtbombardementen en grondoperaties. Al-Shifa, het grootste ziekenhuis in Gaza, werd woensdag bestormd door de IDF na dagen van herhaalde aanvallen. Duizenden patiënten en ontheemde Palestijnen zitten er vast, waaronder tientallen premature baby’s die vechten voor hun leven.

De troepen beweerden dat het complex werd gebruikt als schuilplaats door Hamas. Netanyahu gaf de militante groep de schuld van de duizenden burgerdoden in het gebied en verklaarde dat “de prijs van gerechtigheid niet het voortdurende lijden van alle Palestijnse burgers kan zijn.”

Hypocrisie: Trudeau hekelt Israël voor massamoord op kinderen terwijl “het doden van de ongeborenen” hoge prioriteit heeft in Canada

Critici konden niet anders dan wijzen op de hypocrisie van de regering Trudeau in haar “oproep tot een humanitaire pauze” in het conflict tussen Israël en Hamas. Hij beschimpt Netanyahu voor het “doden van onschuldige levens” in de oorlog, terwijl hij zich heeft ingezet voor eenvoudige toegang tot veilige en consistente reproductieve gezondheidsdiensten, waaronder abortus.

In mei werd er een verklaring vrijgegeven dat de minister van Volksgezondheid Jean-Yves Duclos en minister van Vrouwen en Gendergelijkheid en Jeugd Marci Ien meer dan $ 4,2 miljoen aan financiering hebben aangekondigd uit het fonds voor Seksuele en Reproductieve Gezondheid (SRH) aan de Universiteit van British Columbia (UBC) – Contraception and Abortion Research Team (CART) en Action Canada for Sexual Health and Rights voor hun projecten. Deze projecten, gefinancierd door Budget 2021, zullen de toegang verbeteren door barrières weg te nemen voor ‘vitale abortusdiensten’ en accurate informatie over reproductieve gezondheid bieden aan Canadezen. Abortus is al vijf decennia legaal in Canada, maar volgens hen ervaren veel mensen nog steeds belemmeringen bij de toegang.

  Woordvoerder Witte Huis: "Financiering Oekraïne aan het einde van het touw"

“Onze regering zal altijd het recht van vrouwen om te kiezen steunen en ervoor zorgen dat seksuele en reproductieve gezondheidszorg voor iedereen toegankelijk is, ongeacht wie ze zijn of waar ze wonen. Omdat veel mensen nog steeds te maken hebben met barrières en stigma wanneer ze toegang proberen te krijgen tot deze diensten, doen organisaties zoals Action Canada en de Universiteit van British Columbia belangrijk werk om oplossingen te vinden om de toegang tot abortusdiensten in heel Canada te verbeteren. Samen zullen we doorgaan met het beschermen en verbeteren van het recht op veilige en consistente toegang tot reproductieve gezondheidsdiensten, waaronder abortus,” zei Duclos.

UBC-CART ontving bijna $ 4 miljoen aan financiering, terwijl Action Canada for Sexual Health and Rights $ 428.236 zal ontvangen om haar Access Line en Sexual Health Information Hub programma’s uit te breiden, voortbouwend op Health Canada’s initiële investering van $ 2,2 miljoen in 2022. Het project is bedoeld om “de toegang te verbeteren door samen te werken met organisaties om trainingsmateriaal en -middelen te ontwikkelen voor professionals in de gezondheidszorg en patiënten”. Ondertussen zal de uitbreiding helpen om het bereik van het project en de toegankelijkheid van informatie en diensten voor minderbedeelde bevolkingsgroepen te vergroten. Er wordt ook aanspraak gemaakt op het verbeteren van de toegang tot financiële hulp om reis- en verblijfkosten te dekken, evenals logistieke ondersteuning voor mensen die toegang willen krijgen tot abortuszorg.

Tot nu toe is er meer dan 38,9 miljoen dollar toegewezen. Drieëntwintig projecten ter waarde van $29,2 miljoen zijn gefinancierd. Van deze projecten zijn er vier gericht op toegang tot abortus, zeven op 2SLGBTQI+ gemeenschappen en vier op inheemse gemeenschappen.

  Israël aanvaardt wapenstilstandsdeal om vrijlating van enkele gijzelaars te bewerkstelligen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De Nazi’s werden niet verslagen… zij gingen ondergronds en regeren nu CANADA en de WERELD, en dringen aan op eugenetica en depopulatie, op één lijn met Adolf HitlerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen bericht van Reiner Fuëllmich
Volgend artikelIsraëlische soldaten die hun bezorgdheid uitten over verdachte activiteiten die ze hadden gezien aan de grens met Gaza, werden ofwel genegeerd of bedreigd met de krijgsraad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Dit is dus precies die geniepige strategie die ze al eeuwen toepassen:

  zelf de moord of het onheil plegen, dan met het vingertje wijzen, en de beschadigden er van betichten dat zij het zelf hebben veroorzaakt. Werkt heel goed. Al eeuwen hebben ze zich zo als slachtoffer kunnen positioneren terwijl ze tegelijkertijd er op los stelen, plunderen en moorden.

 2. Altijd weer de holocaust er met de haren bijtrekken om eigen handelingen te rechtvaardigen.
  Altijd weer het slachtoffer spelen onder de volkeren.
  Tot in den treuren over die 6 miljoen ( niet alleen) joden, blijven aanhalen.
  Over de 26 miljoen Russische slachtoffers in WW2 wordt gezwegen.
  Over Polpot/de rode khmer hebben weinig mensen kennis.
  Over Mao soms?
  En de VS vanaf hun ontstaan?
  Ik kan er soms zo moe van worden van die indoctrinerende vertelsels en verzwegen waarheden.

  • het zal een vreselijk dure rekening worden…en misschien wel voor eeuwig (Hopelijk)..!!! Zowel de één 🇮🇱🇭🇲🇱🇷🇪🇺 én de anderen..

 3. Smal minds discus people is het oordeel van een ego gedreven mind die de gedachten van anderen niet los ka kan laten immers deze gedachten zijn niet van jouw.

  Zijn niet de slimste op deze aardbodem en constant anderen uitdagen die hierin meegaan en voor hun eigen ego te vervullen met destructieve gevolgen voor anderen en hebben de vrede ☮️ in hun eigen hart 💔 niet gevonden.

  Een echte ziel bemoeit zich niet met anderen en is in comfort met zichzelf en neemt al helemaal geen emoties over van anderen. Je bent je vader niet, je bent je moeder niet, je bent je zus niet, je bent je broer niet, je bent jezelf is energetisch loskoppelen van wie je niet bent…….

  The highest state that can be reached by man/women and through which holiness is achieved. Being extinguished refers to the end of desire, aversion and confusion. SURRENDER AND DISSOLUTION . Once the ego subsides, you will experience a period of surrender. We will open up our wounds and insecurities. A lot of ego dissolution and soulful expansion. When the ego relaxes, powerful lessons are learned about the nature of oneself and nature of the other. Maturity of relationships began to deepen and strengthen. ONENESS. As ego continues to relax virtues such as forgiveness, understanding, empathy and patience are learned. Oneness or ego death is experienced. Create the magic to others as well. You finally feel at peace with yourself. Liberation in the breath has reached calmness in breathing over the heart instead of over the brain and ego falls apart as you experiencing only love ❤️ in your whole body. Past falls away and your only living in the “NOW”
  https://youtu.be/BL5qVtKQqgs?si=M2gZJ6TMHKkB7cpm

  Breath and mind control.
  https://youtu.be/hqTzR56pgx0?si=jaEF0XXBn1OBiW0q

  Self trust is not something we do, it’s something we feel and have to speak out as every soul wants to be heard from unfelt desires from the past. It comes from within and arises from an innate belief in our ability to handle life and be okay in its circumstances, no matter the ups and downs as we release and breath out this thoughts that makes us in uncomfortable feelings and thoughts about ourselves and others in discomfort about our being in essence what is true love. Its in the breathing as emotions from the past letting go is breathing out as you speak out this feelings of disbelief😢, breath in and hold 12 seconds as you overwrite the old thoughts with new cells 😅 breath is two forces 1 sexual energy from the first chakras and 2 rewrite your DNA/rDNA as you inhale firmly and as slowly as you can breath out as you massage yourself in words with sensual unconditional love ❤ as you activate Al your senses and become more and more sensitiver…….it’s all in the breath and how the slower the better……is fully awareness.

  Understanding the Earth School and Karma With Hans Wilhelm.
  In this conversation, we dive deep into the big question that occupies many of our minds: why are we here?
  How do we make the most of this experience?
  https://youtu.be/7as5cu5Yf9Y?si=IXEOmw85jSlcaY75

 4. Hier schittert het vingerwijzende Westen door afwezigheid en laat het Genocide plegen door ‘n “vriend”… het totale faillissement en toont het ware gezicht van de “beschaving”!
  Het ene land wordt voor ‘n uitgelokte aanval tot op het bot gesanctioneerd en het andere met genocidale intenties volgepropt met bommen en wapentuig…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in