© Mat Napo op Unsplash

Dr. Rima Laibow heeft onthuld dat de wereldwijde elites erop uit zijn om 90 procent van de bevolking uit te roeien om aan de macht te komen. Zij deelde deze onthulling aan de Australische onafhankelijke journaliste Maria Zeee tijdens een interview op 21 juni, bericht Mary Villareal.

De natuurgeneeskundige verhaalt dat een van haar patiënten die zij wist te helpen haar vertelde dat “de grote ruiming” van “nutteloze eters” op het punt staat te beginnen. Deze patiënte definieerde nutteloze eters als de mensen die niet-duurzame hulpbronnen verbruiken. Bij de grote slachting zal ongeveer 90 procent van de wereldbevolking uitgeroeid worden, vervolgt Laibow.

Laibow deed het idee aanvankelijk af als een soort samenzweringstheorie. Maar haar belangstelling voor de grote ruiming werd weer aangewakkerd nadat zij een boek in de post had gekregen dat haar aan haar vroegere patiënte deed denken.

Zij zocht de termen op die de patiënt gebruikte en ontdekte dat die door de nazi’s in Duitsland gebruikt waren. Laibow ontdekte ook dat de nazi’s lang voor het begin van de Tweede Wereldoorlog met hun uitroeiingscampagne begonnen. Volgens haar beschouwden de nazi’s de nutteloze eters als degenen die de gezondheid van het Duitse volk naar beneden dreigden te halen.

De arts vertelt Zeee dat in de moderne tijd de nutteloze eters degenen waren die de gezondheid van de elites in een modern totalitair systeem zouden ondermijnen. Zij voegt eraan toe dat wanneer de nutteloze eters geruimd zijn, de resterende 10 procent slaven zullen worden die verteld zullen worden wat ze moeten eten, wat ze moeten denken en wat ze moeten doen.

Laibow legt uit dat degenen die achter de grote ruiming zitten, geloven in het belang van het zuiveren van de maatschappij van mensen die als een “contaminatie” beschouwd worden. Deze zuivering kwam in de vorm van de COVID-19 vaccins.

“Enorme aantallen mensen zullen sterven, omdat 70 procent van de planeet geprikt is met dodelijke mengsels,” zegt zij. “De media probeert de meerderheid ervan te overtuigen dat het normaal is dat mensen instorten en sterven, dat atleten gewoon omvallen. Het is niet normaal, dit is een vaccinslachting,” benadrukt Laibow.

COVID-19 vaccins gebruikt voor de grote slachting

Interessant is dat Laibow de eerste les van haar professor in de farmacologie – dat farmaceutische geneesmiddelen werken door enzymsystemen te vergiftigen – tijdens haar interview vertelt. Haar professor citerend, vervolgt de natuurgeneeskundige:

“Als het resultaat je bevalt, noem je het een therapeutisch voordeel. Als dat niet zo is, noem je het een bijwerking.”

Zij bevestigt dat “enorme aantallen mensen” zich hebben laten inspuiten met de COVID-19 vaccins, ondanks het feit dat die er niet in geslaagd zijn de overdracht van SARS-CoV-2 te stoppen. Laibow noemt de hoofdmedisch adviseur van het Witte Huis, Dr. Anthony Fauci, als voorbeeld van een persoon die toch COVID-19 opliep, ondanks het feit dat hij meerdere vaccindoses had gekregen.

Een verklaring van 15 juni van het National Institutes of Health bevestigde de ziekte van Fauci, en zei dat de infectieziektedeskundige positief getest was op COVID-19.

“Hij is volledig gevaccineerd en heeft twee keer een booster gekregen,” voegde de verklaring eraan toe.

Behalve dat de vaccins er niet in geslaagd zijn de overdracht van COVID-19 tegen te houden, hebben zij ook het immuunsysteem van de mensen vernietigd door middel van door vaccinatie veroorzaakte AIDS. Bijwerkingen van het vaccin op lange termijn zijn onder meer schade aan het menselijk DNA.

Laibow merkt uiteindelijk op dat, tenzij de mensen weten wat er in hen geïnjecteerd is, de uitrol van de COVID-19 vaccins gestopt moet worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Pierre Gilbert profetische waarschuwing over magnetische vaccins uit 1995 – Zombificatie door vaccin – essentiële lectuur, bekijk de korte videoVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSinds de invoering van het COVID vaccin zijn allerlei ziekten weer de kop gaan opsteken. Waarom? Omdat de COVID vaccins AIDS veroorzaken
Volgend artikelOekraïners geven eigen regering naast Rusland de schuld van conflict – opiniepeiling
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

61 REACTIES

 1. Ik weet het nu wel. Iedere keer is het: straks vaklen ze allemaal dood neer.
  Het had al in de herfst van 2021 moeten gebeuren.
  Deze berichten zijn net zo nep als het vaccin zelf.

  • Excact. Afvangen en elimineren. Het is bedoeld om te kunnen zeggen, “Zie je nu hoe gevaarlijk het is om die wappies te geloven? Het wordt tijd voor wetgeving die het onmogelijk of strafbaar maakt om desinformatie te verkondigen”. Laat dat precies zijn waar de EU mee bezig is.

   • @Jerome weet niet man .dus gij geloofd hugo/ kuipers/rutte/biden/fauci/de wetenschap enz??? vaccin zijn veilig?????
    Deze leugenaars verspreiden desinformatie

    • Het ‘vaccin’ is een biowapen met meerdere gruwelijke doelen. De psychopaten die je aanhaalde weten dat en verdienen minstens levenslang. Maar de alternatieve media is ook een wapen die ze inzetten om meerdere redenen, waaronder het geven van tot 90% waarheid. Het venijn zit hem in die 10% bewuste desinfo die veel schade aanricht.

     • Idd, je moet altijd kritisch blijven ook bij de alternatieve media! Sommige artikelen zijn zo absurd, wat duidelijk desinfo is om mensen in een angststatus te houden of te krijgen. Angstige mensen zijn immers het beste te manipuleren….wat o.a het doel is van de top v.d pyramide!

  • Twee mensne die ik ken zijn gestorven pal na de prik. Twee jongvolwasne mijn familie zijn pal na de prik continu moe, moe, moe en nog eens moe. Mijn schoonbroer pal na de prik vol met korsten en zijn geheugen is behoorlijk achteruit gegaan. De buurvrouw van mijn ouders pal na der prik vol met een soort van eczeem over heel der lichaam. Toeval?

 2. 80 procent van de mensen die nu overlijden en gevaccineerd zijn overlijden sneller en eerder dan normaal. Je ziet aan de ambulance oproepen precies waar er nu gespoten wordt. Hier gaan meerdere ambulances per dag naar de bejaardenhuizen in de buurt.
  Maar als u het niet wilt zien; Maak je geen zorgen, als de groep onder de 60 straks weer aan de beurt is gaan we weer een rondje hartaanvallen doen.
  Slaap lekker verder.

  • De hartaanvallen- en beroertes doden zijn trouwens alleen maar een extraatje.
   Het gaat erom, en dat hebben meerdere studies al aangetoond, dat het vaccin een longterm killer is.
   Niet geloven is zelf meemaken.

  • U oordeelt te snel. Ik ben niet gevaccineerd, omdat ik denk dat het meer kwaad dan goed doet, maar iedere keer dit soort zombie en apocalyptische berichten herhalen is infantiel. Het is ongeloofwaardig, want iedereen had al in de herfst van 2021 dood neer moeten vallen.
   Iedere keer is het: ja maar straks…. Straks vergaat de wereld.
   Ga toch heen, dit is dezeflde angstzaaierij als de provaxers doen met angst zaaien voor covid.
   Ik laat me niet bang maken door Hugo de Jonge, maar ook niet door het zoveelste zombie apocalypse bericht.

   • @Gerrit Dekzeil ECHT EEN BOT ( ik zie het zelf gebeuren van dicht bij idioot zoals herseninfarct en longembolie en dood !!! MAN MAN MAN ROT OP !!! TE TRIEST VOOR WOORDEN~!!!!!!

    • Wij wonen in een klein dorpje. Nu opeens heel veel mensen met kanker. En er lopen een aantal gefaxten rond waarvan je denkt: die maken het niet lang meer. Twee collega’s van mijn man: na hun booster. De een heeft nu een tuintje op zijn buik. Hartaanval. Was kerngezond en sportief. De andere collega binnen 30 minuten na booster naar de IC met een anafylactische shock. Verder veel dorpsgenoten die doorlopend strontverkouden zijn en er maar niet afkomen. Gaat lekker hoor, neem er nog een.

   • K geef je gelijk k ben dat blablablabla ook eigenlijk spuugzat , duurt maar door , pro en anti zijn beiden vaak angstporno aan t aanjagen , k geloof best in die theorie , maar constant hetzelfde in een ander jasje word je schijtziek van , k ben ongevaccineerd leef al meer dan 2 jaar mijn eigen leven , geen muilkorf of testen gehad , ga k nooit doen ook niet , sterf liever vrij dan te leven als een slaaf , en nee k ben niet bang om dood te gaan , die tijd komt er voor iedereen ….

 3. Het lijkt me niet dat ze 90% gaan elimineren. Wie doet dan nog het werk? De wereldeconomie en de produktie is dan verdwenen.
  Beter is het dan om de massa meer te onderwerpen en meer te overheersen. Dat is wat er gebeurt.
  De rijksten worden met dit financieel economische en politieke systeem met een rotvaart rijker. De shit en de armoede is voor de massa.
  De massa gelooft de de onzin van de massamedia, en loopt achter de heersers aan, denkend dat dat het juiste is.

  • De politie werkt eraan mee. Hier een agent die vertelt hoe het er bij de politie aan toe gaat. Hoe de romeo’s worden ingezet. Wat de bedoeling met de politie is. Hier nog meer: https://bpoc2020.nl/politieverhoren/
   Nederland is een bananenrepubliek geworden met het streven om de bevolking uit te moorden. Dat kun je uit de verhalen van de goede agenten wel opmaken.

  • Energie en voedsel worden ook onbetaalbaar gemaakt. Waarom denk je dat DAT is dan. Chemtrails, gezondheidszorg wordt afgebroken, waarom denk je dat DAT is. Er wordt een oorlog geforceerd, men probeert hem groter te maken, met meer betrokken landen, waarom denk je dat DAT is. Zomaar wat dingen.

 4. Of Fauci nu een kloon, AI vorm, acteur of welke onzin vorm dan ook is, het maakt geen moer uit.
  Hij blijft onderdrukkende maatregelen op basis van leugens dicteren voor de mensheid, precies als voorheen!

 5. Wie kan er nu deze twee dingen denken ?
  1. Fauci weet niet dat het vaccin giftig is en de agenda dient die we allemaal kennen
  2. Fauci zal zich eens 4 keer laten inspuiten met een gifspuit die hij zelf heeft helpen ontwikkelen.
  Heeft er nog iemand wat logisch verstand,
  Dit bericht is gewoon NEP
  Is het misschien de bedoeling om Fauci als onwetend slachtoffer voor te stellen ?

  • Lees het door Robert F. Kennedy jr. (1954), oprichter & directeur van Children’s Health Defence, geschreven boek ‘The Real Antony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health’.

    • Nee, dat is hij niet. Hij is gecontroleerde oppositie. Oftewel zijn jullie beide wakker en onderzoek je mensen niet goed of zijn jullie beide (staats)trollen. Denk het laatste, maar geef jullie het voordeel van de twijfel. Zeg het maar.

    • Ook Robert F. Kennedy is niet wat je denkt – hij heeft zijn eigen agenda. Ook voorstander van vax. Kinderen worden altijd gebruikt om maximum rendement te vangen op je eigen agenda.

 6. Wat ik vreemd vind is dat de heer Fauci zelf in geïnjecteerd, terwijl de opzet is ontvolking en de mensen die als nutteloze eters worden weggezet degenen zijn die men op het oog hebben. Zo begrijp ik het tenminste. Ik vraag me wel vaker af of de hooggeplaatsten zelf ook geënt zijn of niet, of met een placebo… Ikzelf heb me in ieder geval er vrij van gehouden. Moet er echt niet aan denken, hoewel ik toch ook een nutteloze eter ben 🙂

  • Als je de wereldbevolking wilt ruimen via de gifspuiten is het overduidelijk dat Fauci niet dezelfde gifspuiten heeft ontvangen.
   Ik geloof er uberhaupt geen moer van dat Fauci is gevaccineerd.
   Zo ja, dan waren het uiteraard zoutoplossing ” vaccins. “

  • Zo zijn er vele foto’s dat hugo de Jonge zich heeft laten prikken. Bij de eerste prik ronde waren die prik foto’s al te zien Vier verschillende foto’s met allemaal verschillende dames die de spuit zette. Allemaal dus met nep spuiten dus, die Jonge gaat echt geen echte gifspuit nemen en zeker geen vier.

 7. @gerrit dekzeil, in de landen waar veel geprikt is zien we statisch het volgenden: oversterfte (sterfte aan alle oorzaken dus hier zit “covid” ook in en is dus zuiver. Deze gegevens kun je zelf opzoeken mortality rate op bijv Euromomo.

  Er vallen opvallend veel jonge sporters plots dood neer, dit zijn jonge mensen die fit zijn en zeer regelmatig medische checks krijgen.

  Wereldwijd sterven er sowieso veel (te) jonge mensen plotseling, zoveel dat ze inmiddels de naam Sudden Adult Death Syndrome hebben verzonnen ook wel SADS om te googelen voor je.

  Daarnaast zie je bij de sterk geprikte landen ernstige dalingen in geboortes sinds dit kwartaal (zo’n 9-11 maanden voor de prikcampagne van de fertiele leeftijdsgroep 18-35)

  Er gebeurt enorm veel qua sterftes, je hoort het alleen niet omdat het uit de media geweerd wordt. Dit zal beetje bij beetje erger worden vrees ik, en ja er zullen golven van massale sterfte komen, iedere keer als er weer een booster of vaccin voor een ander nietszeggend (bewust ontwikkeld en losgelaten?) virus wordt toegediend , zoals nu voor apenpokken.

  Dus ja, er is wel reden voor paniek, maar het loopt bewust traag en gestaag anders valt t teveel op en valt het onmogelijk nog uit de media te houden. Hopelijk heb ik je wat kunnen informeren op deze prachtige zaterdagnacht vanuit mijn tuin.

 8. Wat mij opvalt is dat er sinds de vaccincampagne, dat de frequentie dat je een ziekenauto hoort steeds vaker wordt. Voor die injectie ronden hoorde je amper een ziekenauto, je kon toen op 1 hand tellen per jaar. Maar nu is dat soms wel 8x per dag. Dit geeft je wel te denken dat het zogenaamd onschuldig prikje toch niet zo onschuldig blijkt te zijn dan er vertelt werd en het een behoorlijk impact geeft in de samenleving. Is dat de oorzaak dat er overal te weinig personeel is in alle branches. Door de grote uitval van het personeel dat vaak ziek is of arbeidsongeschikt is geworden of zelfs is komen te overlijden.

 9. Hopelijk hebben jullie door dat dr. rima laibow gecontrolleerde oppositie is?

  Zo niet lees dan nog eens:
  “Behalve dat de vaccins er niet in geslaagd zijn de overdracht van COVID-19 tegen te houden …”

  Zij gelooft dus in besmettelijke virussen ondanks haar achtergrond? Nou nee, zij weet dat het onzin is en vertelt dus niet de volledige waarheid.

  Een virus wordt gemaakt IN het lichaam en DOOR het lichaam (in reaktie op gif en ter verwijdering daarvan) en is daardoor NIET besmettelijk.

  Het ironische is dat mensen geen virussen hadden voor de injectie maar daarna dus wel. Enne, deze zijn dus ook NIET besmettelijk.

 10. Deze is voor iedereen hier, en ditmaal zijn er heel veel aanwezig, waar ik blij om ben. Ben ik verkeerd als ik zeg dat wij Dr.Rima Laibow niet nodig hebben om ons te komen vertellen dat de mondiale elites van plan zijn om 90% van de wereldbevolking te doden om aan de macht te komen. ? Wat wij nodig hebben dokter is een middel om die elites uit te schakelen, en graag zo snel mogelijk.

 11. Een virus wordt gemaakt IN het lichaam en DOOR het lichaam (in reactie op gif en ter verwijdering daarvan) en is daardoor NIET besmettelijk.

  Deze quote is helemaal juist. SHYD**
  Ik begreep hem niet meteen …..door de schade [hersenbloeding ] door vaccinaties.

  Groet, Jema

  • Het maakt mij verdrietig en tevens woest om te lezen dat je een hersenbloeding hebt gekregen door dat nepvaccin. Ik wens dat niemand toe behalve misschien iemand die fanatiek dat vaccin pusht. Ik zie hier op deze site mensen die totaal geen medeleven met andere mensen hebben. Dit is onmenselijk en ongewenst. En ja, ik haal daarom wel eens flink uit naar bepaalde mensen op deze site. Dit doe ik niet omdat ik dit leuk vind. Ik weet niet goed wat ik moet schrijven om mijn gevoelens verder te uiten maar wens je in ieder geval het allerbeste toe. Ik denk dat er wel weer mensen mij bijvoorbeeld een slijmbal gaan noemen, maar alles wat ik schreef is oprecht.

   Mijn nickname is de nickname van mijn broer die gestorven is net voor de ellende waar we nu in zitten. Met hem had ik al gesprekken over bill gates jaren geleden. Hij waarschuwde me toen al voor hem. Misschien heeft hij mede daardoor mijn leven gered. Wie weet. Ik mis hem.

  • Het maakt mij verdrietig en tevens woest om te lezen dat je een hersenbloeding hebt gekregen door dat nepvaccin. Ik wens dat niemand toe behalve misschien iemand die fanatiek dat vaccin pusht. Ik zie hier op deze site mensen die totaal geen medeleven met andere mensen hebben. Dit is onmenselijk en ongewenst. En ja, ik haal daarom wel eens flink uit naar bepaalde mensen op deze site. Dit doe ik niet omdat ik dit leuk vind. Ik weet niet goed wat ik moet schrijven om mijn gevoelens verder te uiten maar wens je in ieder geval het allerbeste toe. Ik denk dat er wel weer mensen mij bijvoorbeeld een slijmbal gaan noemen of dergeliijke, maar alles wat ik schrijf is oprecht.

   • Mijn nickname is de nickname van mijn broer die gestorven is net voor de ellende waar we nu in zitten. Met hem had ik al gesprekken over bill gates jaren geleden. Hij waarschuwde me toen al voor hem. Misschien heeft hij mede daardoor mijn leven gered. Wie weet. Ik mis hem.

    • Het maakt niet uit wat mensen denken. voor gevoelige mensen is het moeilijk in deze bizarre tijd ‘ normaal ‘ te blijven.
     Ook mijn hele familie heeft zich laten prikken, het is om te huilen.
     Ik wens je het allerbeste en houd moed.
     Groet, Jema.

   • Mijn laatste vaccins heb ik in 1970 ontvangen Een BCG en 2 mantoux
    als medewerker in de gezondheidszorg.
    Beide vaccins beschermen je tegen tuberculose. {???}
    Vaccins verwoesten weefsels.
    Vooral de dikke spier tussen het bekken- en schoudergordel.
    Vandaar de buikjes bij ouderen.
    De hersenbloeding had ik in 2012 waarvan ik aan het herstellen ben.
    Na 1970 nooit meer een vaccin genomen.
    Groet, Jema

 12. Twee van de fotoos zijn gemaakt in dezelfde setting, Hugo in ander shirtje, verpleegster met haar opgestoken.. Zelfde tafeltje, zelfde plekje..

 13. Ik denk dat een gedeelte van de elites inderdaad 90 procent zouden willen vermoorden. Maar niet alle elites, het is niet een homogene groepering.
  Verder vind ik het zeer naïef dat deze natuurarts denkt dat Fauci de injecties heeft genomen, terwijl hij deze biowapens heeft helpen ontwikkelen.
  Er klopt iets niet in dit interview.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in