Patrik Axelsson / flickr / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Sinds deze nachtmerrie iets meer dan drie jaar geleden begon, hebben we gemerkt dat steeds meer mensen plotseling “stierven”, niet afzonderlijk maar collectief. Vorig jaar, bijvoorbeeld, vielen er zo’n 15 Jamaicaanse schoolleraren dood neer binnen dezelfde paar maanden (meer zwarte levens die er niet toe doen, omdat het de “vaccins” waren, niet blanke agenten, die hen hadden gedood); en, op basis van onze recente compilaties, gaf Jen Young, een trouwe abonnee, commentaar op de recente piek in mensen die “plotseling sterven” in paren:

Een zoon & vader sterven 2 maanden na elkaar in Wales

Twee politieagenten sterven plotseling in dezelfde week in Newark, NJ

Een vrouw en haar man sterven plotseling in dezelfde maand in Texas

Moeder en dochter sterven op dezelfde dag aan een hartaanval in Brazilië

Een dierenverzorger en zijn giraffe sterven 12 uur na elkaar in Macedonië

Een zus overlijdt plotseling de dag nadat haar broer plotseling overlijdt in Italië

Een neefje sterft enkele uren na de dood van zijn tante in India

Twee buren sterven plotseling binnen 24 uur in Nieuw-Zeeland

Volgens mij waren er vorige week ook een paar zussen in Afrika…

En net vandaag stuurde een van onze onderzoekers dit stuk van de nieuwssite ImolaOggi.it, over een recente piek in “plotselinge sterfgevallen” onder politieagenten in Italië – een stuk dat zelfs “vaccinatie” noemt als een mogelijke (of waarschijnlijke) factor, schrijft Mark Crispin Miller.

Hoe lang kan dit nog doorgaan? Hoeveel mensen moeten er “onverklaarbaar” en allemaal tegelijk dood neervallen, voordat niet slechts een paar nieuwsorganen dit melden, maar alle, en het niet melden als een macabere anomalie die artsen “verbijstert”, maar als een (nieuwe) waarschijnlijke golf van sterfgevallen door “vaccinatie”?

  Gitaarlegende Eric Clapton in laatste interview: "Het werd pas echt erg na de tweede vaccinatie"

Het zou wel eens eerder kunnen gebeuren dan we denken.

Plotselinge sterfgevallen bij de politie: 5 sterfgevallen in twee dagen

1 februari 2024

ROME – De Nationale Unie van Politiemensen (SNAP) schrijft aan het hoofd van de politie, prefect Vittorio Pisani, en het Directoraat Gezondheid van het Ministerie van Binnenlandse Zaken om “licht te werpen op en onderzoek te doen naar de oorzaken van de talrijke sterfgevallen door plotselinge ziekten”, schrijft de vakbond in een persbericht, een term die redelijkerwijs meer in zwang is sinds de postcovid periode; Sinds het begin van het jaar zijn er namelijk – zo blijkt ook uit de persberichten – alleen al in de gelederen van de Staatspolitie meer dan 10 doden gevallen, nog afgezien van de talrijke sterfgevallen bij andere politiediensten.

“In slechts twee dagen (25 en 26 januari 2024)- vervolgt SNAP in de persberichten- werden maar liefst 5 doden geregistreerd, alleen onder leden van de Staatspolitie.” Het fenomeen “moet noodzakelijkerwijs het onderwerp zijn van een grondige monitoring en controle door de overheid. De gemene deler wordt gevonden in het label dood door plotselinge ziekte, een uitdrukking die we helaas steeds weer tegenkomen sinds de post-Covid en post-vaccinatie periode; zonder een coherente analyse van het fenomeen tot nu toe.

Dus een aanzienlijk en zorgwekkend aantal sterfgevallen binnen een bepaalde categorie, namelijk de politiemacht, die, in vergelijking met het grote publiek, ongetwijfeld wordt onderworpen aan gedetailleerde en verhoogde psycho-fysieke controles sinds de indiensttreding. Wat nog vreemder is, is dat de sterfgevallen zich zelfs voordoen onder jonge medesporters. Dit sombere beeld wordt nog versterkt door het grote aantal collega’s dat, vooral de laatste twee jaar, klaagt over problemen met het cardiovasculaire, neurologische, motorische en ademhalingssysteem.”

  Het biotech-plan om ons te vernietigen

SNAP (Sindacato Nazionale Appartenenti Polizi) herinnert eraan dat het “al lange tijd probeert licht te werpen op deze kwesties, waarbij het een soort ‘gebrek aan samenwerking’ vaststelt bij het verkrijgen van uitgebreide gegevens over deze verschijnselen; gezien het feit dat de administratie voor elke politieagent zijn gezondheidsprofiel kent, omdat de administratie verantwoordelijk is voor elke collega en verplicht is om voor elk ziektegeval zowel de diagnose als de prognose door te geven en dat de administratie ook kan overgaan tot de juiste gezondheidscontroles.

We mogen niet vergeten dat verschillende politieagenten de neiging hebben om de administratie waartoe ze behoren niet volledig op de hoogte te brengen van de psycho-fysieke problemen die ze ondervinden, om niet in de onvermijdelijke problemen te komen met betrekking tot hun fysieke efficiëntie waarvoor ze het risico lopen om te worden hervormd, gedegradeerd of tijdelijk geschorst; met onvermijdelijke gevolgen op economisch niveau.

Dit is de oproep van de vakbond: “Wij geloven dat men niet weerloos kan blijven tegenover het hierboven beschreven beeld, en daarom zal deze Snap Trade Union Organization de waarheid blijven eisen en zoeken, omdat de dood van een man in uniform niet alleen als opmerkelijk kan worden beschouwd wanneer er een kogel wordt ontvangen.”

Met het oog op wanneer upstream aangegeven, deze O.S. Snap, drager van diffuse belangen – ex art 9 Wet 241/90 -, in het belang van de categorie vertegenwoordigd en voor de bescherming van dezelfde, om , krachtens en voor de doeleinden van art. 5 van Wetsdecreet 14 maart 2013 nr. 33, hierbij formeel verzoekt (onder voorbehoud van het verbergen van gevoelige gegevens of gegevens die als zodanig worden beschouwd) de overdracht in digitaal formaat, naar het PEC-adres van dit Nationaal Secretariaat: [email protected], voor de referentieperiode 01 januari 2016 – 27 januari 2024, van de numerieke gegevens uitgesplitst per jaar en per leeftijdsgroep (18/30; 31/40; 41/50; 51/60) van het aantal politieagenten (niet met pensioen) die zijn overleden als gevolg van: plotselinge ziekte; natuurlijke oorzaken; als gevolg van ziekte en andere redenen.” – Imolaogg.

  Vooraanstaand viroloog en mRNA pionier Dr. Robert Malone voorspelt Great Awakening als antwoord op Great Reset

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Italië heeft opzienbarend bewijs vrijgegeven dat aantoont dat Covid mRNA-vaccins “uitgebreide hersenschade” veroorzaken bij ontvangersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Als een horde Trojaanse paarden”: Het ware gevaar van modRNA-technologie
Volgend artikelHet wordt tijd om ze allemaal uit de weg te ruimen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Ach, ik zie nog hoe wereldwijd agenten op ons, de vogelvrije mensen, aan het jagen waren. Ook in Italië werden mensen geslagen omdat ze geen muilkorf droegen of te dicht bij elkaar stonden of zaten. Geen greintje medelijden met welke agent dan ook. ELKE agent die na de zomer van 2020 nog bij de politie aan het werk was is een pure VERRADER en medeplichtig aan (poging tot) moord. NUL respect voor agentjes, NUL.

  • Zo denk ik er ook over. Ik zal nooit vergeten en vergeven hoe die losgeslagen politie en die gluiperige romeo,s met waterkanonnen en honden op onschuldige demonstranten voor de vrijheid los gingen. Dat er op een jonge totaal onschuldige boer geschoten werd.
   Totaal geen respect voor blauw. En maar huilie huilie doen dat tuig van de richel vuurwerk naar hen gooide (oud en nieuw) en smerissen gewond raakten. Het kon me er niet genoeg zijn.
   Walchelijk soort.

   • Jawel

    Maar je kunt niet zonder …

    En ze willen nu de migranten en illegalen
    een militaire training gaan geven
    zogenaamd voor hun inzet in ukraine.

    Boodschappen doen, hond uitlaten,
    worden zo dadelijk nog heel spannende
    dingen om te doen.

  • Nou ik zal er niet wakker van liggen maar ik zie wel nog steeds de beelden voor mij toen onze politie gruwelijke misdaden tegen demonstraten deden en al dat tuig die dar aan mee heeft gedaan zijn nu mede verantwoordelijk voor deze misdaad tegen de mensheid, en daarom hoop ik dat er nog veel van dat tuig mogen sterven.

 2. Eigenlijk heb je wel gelijk Bas, al heb ik hier in Antwerpen er bijna geen last van gehad, enkele keren heb ik er goed op geantwoord, Zonder masker, en dan waren ze verder nog beleefd,..maar bij 2 betogingen in Brussel zou ik ze geschoten hebben, anderzijds, waren de groepen betogers in Brussel althans Ongeordend Dom.. helaas 2 talen, en BELACHELIJKE witte Ballonnen én donkerder krapuleuze gastjes…er zat 0,000 lijn in dus wat smerige flikskes te paard lieten zich gaan, op een domme groep..tja dan vraag je er om…de gewone politie op weg naar huis waren verdorie Doodsbang…nog Nooit meegemaakt Sukkels langs beide kanten… van wat ik gezien heb in Nederland was Pure Politiehaat… zuivere NAZI’S..hun honden afgericht op Doden,‼️‼️‼️ Net zoals 20 jaar geleden al in Israël…om van te Kotsen Holland en Israël… HAAT-STATEN…🤮

  • Ik vind antwerpen maar saai, één van mijn kinderen heeft er net een jaar en twee maanden gewoon met zijn vriendin een straat achter de meer, mooi oud pand harstikke mooi gerestaureerd ,daar niet van.
   Het ventje werd er depressief. Hij is icter en werk van huis uit,vond zich ingesloten in een donker gat.
   Hij zegt alles wat voorbij liep aan mijn raam was of allechtoon of verslaafd of verkoopt verslavende spullen of is student of buitenlander. Alle gebouwen grauw en vies.
   Hij is weer terug naar spanje vertrokken. Kan me voorstellen dat het zonlicht van spanje en de witte gebouwen hem meer goed doen.
   Hij klaagde wel van vaak schermutselingen en politie op de been.

   Ik was 15 jaar niet meer in antwerpen geweest en schrok me kapot. Het is er echt grauw. Niet meer wat het geweest was. Als ik een winkel binnen liep vorig jaar in maart werd ik vuil aangekeken omdat ik geen masker op had. Want het was griep seizoen werd mij verteld.🤷‍♀️

 3. Ik ben als rechtgeaarde vrije mens, vaker tijdens de corona bedrog de straat op gegaan.
  Ik heb me wezenloos geschrokken en geschaamd wat normaal werd gevonden.
  Waterkanonnen, knuppels, honden, Romeo’s en willekeurige arrestaties.
  Dat heeft mijn wereldbeeld heel heftig beïnvloed.
  Dead to all coppers, bastaarden en volksverraders zijn het.

 4. “plotseling overleden”

  En?
  Oorzaak is toch gewoon bekend voor het eind van het jaar zal de Europese bevolking drastisch zijn gereduceerd.

 5. ‘Dr. Deborah Birx, die van 2020 tot 2021 coördinator van het Witte Huis was, beweerde dat Covid, net als HIV, het immuunsysteem van sommige mensen ‘stilletjes vernietigde’, zelfs als ze asymptomatisch waren, waardoor ze maanden en jaren later vatbaar werden voor gezondheidsproblemen.

  Maar de commentaren leverden kritiek op van academici online, die haar ervan beschuldigden de ernst van HIV te bagatelliseren en de schade van het lange Covid-19-virus te overschatten, waarvan algemeen wordt aangenomen dat deze overdreven overdreven is.’

  VAIDS heeft niks met Covid-19 te maken maar alles met die mod(modified)RNA-gifspuiten.

  • Vol trots door president Trump gepromoot om massaal te nemen.

   Met de dood tot gevolg.
   Ook in Europa zijn er hier ook veel regeringsleiders schuldig aan.

 6. UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden

  Permanente 5G-vaxpatch de ultieme oplossing?

  Daar zou het Pharma-Government complex dan wel eens de ultieme ‘oplossing’ voor kunnen bieden: een permanente vaccinatie-patch in je arm, die met 5G in real time kan worden geprogrammeerd om de (aangetoonde) nanotech die met deze injecties wordt ingespoten de instructie te geven om uw inmiddels volledig kunstmatige afweer te modificeren, zodat u weer ‘beschermd’ bent.

  Maar die update krijgt u natuurlijk alleen als u in alles volledig – maar dan ook echt volledig, dus zonder ook maar een seconde zelf na te denken (als u dat tenminste nog kunt) – gehoorzaam aan de overheid bent. Voor al degenen die reeds in de val zijn getrapt en zich hebben laten injecteren, zal het gezien de gevolgen voor hun gezondheid extreem moeilijk worden om hier alsnog uit te stappen, ‘prikspijt’ (het Van Dale woord van het jaar 2021) ten spijt.

  Moet ik nóg een keer uitleggen waarom ik deze Covid injectiecampagne al ruim vóór de eerste shot werd gezet de stapsgewijze invoering van het in de Bijbel voorzegde ’teken van het Beest’ heb genoemd? Nu we een D66 minister op Volksgezondheid krijgen hebben, kunnen we er rustig vanuit gaan dat dit ’teken’ nog tijdens het vierde bewind van het regime Rutte verplicht zal worden gesteld.

  • Dat is het eerste aan die campagne wat mij opviel al heel vroeg in 2020 , dat de italiaantjes waren gevaxt in 2019 najaar met de griepgifprik en dat er op het pakje 666 stond.😵

  • Ja en dat monster en moordmachine dat minister wordt van de volkvermoordenaarrij eh ik bedoel gezond leven in nederland anno 2024 heeft dr…???? Mengele trekjes in haar bloed omdat zij ervoor is dat de gehele bevolking hun organen verplicht moeten afstaan aan de industrie die mensen gaan vermoorden met covid spuiten de organen komen ten goede van de vele honderdduizenenden asielzoekers die die spuiten weigerenden

  • De nanitec zit niet alleen maar in de spuiten. Het zit in alles wat men in een zirkenhuis, huisarta, apitheek, tandarts..en zelf op supermarktvoedel, binnenkrijgt. Het gaat zelfs uit de lucht vallen op je zelfgekweekte boedsel..

 7. “Hoe lang kan dit nog doorgaan?”
  Maakt het wat uit?
  Het is niet iets wat je kunt afschaffen of uitschakelen, als de naald erin is geweest dan heb je geluk of pech.
  Je kunt niet de vaccineren,
  Ik hoorde iets van 5 tot 10 jaar en dan kunnen we de balans opmaken, maar ik denk dat se autochtone bevolking van Europa dan aardig uitgedund is.
  Die “domme” migranten hebben een beter idee wanneer ze beet genomen worden en zijn er minder ingetrapt.
  Dus wen maar vast aan het idee een minderheid te worden

  • Wat verontrustender is zijn al die verhalen over shedding. Gelukkig kunnen we zelf ook veel doen om ons lichaam gezond te houden om deze mogelijke bijeffecten te neutraliseren.

 8. Wat is nou 10 in zo’n groot land. 59 miljoen inwoners..zeker een miljoen agenten..ze hebben veel stress in hun werk. Ik denk dat sws oudere agenten eerder zullen omvallen.

 9. omdat de dood van een man in uniform niet alleen als opmerkelijk kan worden beschouwd wanneer er een kogel wordt ontvangen.”

  dan doen ze het uniform toch uit; roedel hyena’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in