Volgens een nieuwe studie, uitgevoerd door Italiaanse onderzoekers, zijn er sinds de introductie van de giftige mRNA-vaccins meer ernstige neurologische complicaties opgetreden.

Uit het onderzoek bleek dat één op de drie mensen die de injecties kregen kort daarna last kreeg van “trillingen, slapeloosheid, spierkrampen” en meer, bericht Thepeoplesvoice.

NN meldt:

De onderzoekers merken op dat neurologische complicaties sterk zijn toegenomen onder de gevaccineerden.

De studie, uitgevoerd door toponderzoekers van de Universiteit Vita-Salute San Raffaele in Milaan, Italië, werd gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift Vaccines.

Tijdens het Italiaanse bevolkingsonderzoek wilden de wetenschappers “de neurologische complicaties na de eerste en/of tweede dosis COVID-19 vaccins en factoren die mogelijk verband houden met deze bijwerkingen evalueren,” aldus het artikel.

De studie analyseerde 19.096 mensen die in juli 2021 Covid-injecties kregen in Italië.

Van degenen die werden geanalyseerd, hadden 15.368 het Pfizer-vaccin genomen, terwijl 2.077 de Moderna-versie hadden genomen.

1.651 hadden de AstraZeneca-versie gekregen.

Zowel Pfizer als Moderna zijn mRNA-injecties, wat technisch gezien DNA-behandelingen zijn en helemaal geen vaccins.

De AstraZeneca-injectie is een adenovirusvaccin.

De injecties van Pfizer en Moderna gebruiken een ander mechanisme dan de AstraZeneca-versie om de immuunrespons op te wekken.

Volgens het rapport bleek uit het onderzoek dat maar liefst 31,2% van de gevaccineerde personen last had van neurologische klachten.

Deze klachten omvatten hoofdpijn en oorsuizen, slaperigheid, duizeligheid, dubbel zien, gevoelloosheid, veranderingen in smaak en reuk en zelfs “cognitieve mist of concentratieproblemen.”

Elk van de verschillende injecties veroorzaakte verschillende profielen van complicaties, zo bleek uit het onderzoek.

53% van degenen die een AstraZeneca-injectie namen, rapporteerden hoofdpijn en meer dan 13% had last van trillingen.

  Kijk hoe Europarlementariër het hele Covid-beleid in 5 minuten vernietigt: "Tijd voor zeer onaangename vragen"

De patiënten meldden dat deze symptomen ongeveer een dag aanhielden.

Bijna 6 procent zei slapeloosheid te hebben en 2,7% meldde oorsuizingen.

In het onderzoek werd gespeculeerd dat complicaties gerelateerd aan het AstraZeneca-vaccin toe te schrijven zijn aan twee factoren:

“Ten eerste, de aard van het vaccin, dat een gemodificeerde adenovirusvector is die resulteert in significante en aanhoudende systemische immuunactivatie; ten tweede, individuele kwetsbaarheid gerelateerd aan een predisponerende biologie.”

De Moderna en Pfizer nRNA injecties rapporteerden beide vergelijkbare bijwerkingen.

39,7 procent van de mensen die Moderna injecties kregen, rapporteerden last te hebben van slaperigheid, waarbij de aandoening meestal een week aanhield.

De ontdekking suggereert dat er “een strikte relatie zou kunnen zijn tussen de ontwikkeling van slaperigheid en immuunreacties op vaccins/infecties,” merkte de studie op.

De onderzoekers suggereerden dat één hypothese was dat de injecties “de selectieve immuun-gemedieerde vernietiging van orexine-producerende neuronen, wat T-cel-gemedieerde neuronale schade is, waardoor narcolepsie wordt uitgelokt.”

De auteurs van de studie vragen nu “dringend” om “toekomstig onderzoek” naar de mogelijke neurologische schade die de injecties veroorzaken.

Ondertussen had 15,9 procent van de mensen die de Moderna-prik kregen last van duizeligheid en 14,5 procent meldde gevoelloosheid.

2,7% rapporteerde dubbel zicht, met “een verhoogd risico” na een tweede dosis.

Daarnaast meldde ongeveer 6,4% van de ontvangers van het Pfizer-vaccin dat ze last hadden van cognitieve mist.

Het rapport zei dat de studie suggereerde dat vrouwen een “verhoogd risico” hadden op dergelijke complicaties, en dat kan komen door DNA-verschillen. Vrouwen hebben twee X-chromosomen, terwijl mannen één X-chromosoom en één Y-chromosoom hebben.

  80% van de mensen die in Canada aan COVID-19 sterven, zijn volledig geprikt

Het onderzoek zei dat de resultaten “met voorzichtigheid moeten worden geïnterpreteerd vanwege een mogelijke overschatting van neurologische gebeurtenissen als gevolg van de zelfgerapporteerde symptomen.”

“We evalueerden de risico’s van de eerste en tweede dosis van het vaccin; de gegevens over de tweede dosis waren echter beperkt, wat een potentiële vertekening van het onderzoek is,” aldus de auteurs van het onderzoek.

De gerenommeerde cardioloog Dr. Peter McCullough reageerde op de studie op Substack.

“Een schokkende 31,2 procent van de respondenten in deze grote dataset liep neurologisch letsel op na twee injecties met geverifieerde gegevens in gezondheidsregisters,” schreef hij.

“De meeste risicoschattingen geven aan dat het veiligheidsprofiel onaanvaardbaar is.

Het is alarmerend dat alle neurologische verenigingen tot op heden nog steeds COVID-19 vaccins aanbevelen en dat geen van hen veiligheidswaarschuwingen heeft afgegeven voor de producten.”

Andere studies hebben ook bewijs ontdekt dat Covid mRNA-shots verband houden met neurologische complicaties.

In oktober 2021 stelde een studie gepubliceerd in het tijdschrift Neurological Sciences dat de “meest verwoestende neurologische complicatie na vaccinatie cerebrale veneuze sinus trombose (CVST) is.”

McCullough merkte op dat een studie van november 2022 in Current Neurology and Neuroscience Reports vergelijkbare bevindingen deed.

Hij legde uit dat een verhoogd risico van 20 procent of meer als “klinisch belangrijk” wordt beschouwd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Grote VriendenresetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDierbare Joden, waardeloze blanken
Volgend artikelTel Aviv: Dood van Israëlische soldaten in Gaza “harde en pijnlijke klap” (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Opmerking van de “Neurologische vereniging in Nederland”.
  Ik heb maar een (1) Neuroloog gezien die in het openbaar aanvankelijk voor maar later tegen deze prikken was. Hij werd ontslagen….

 2. De prik: samen met het testen ultieme gedragsexperiment. Geboeg geprikten met een zoutoplossing waarschijnlijk, en wat valt mij op? De rotzakken blijven maar leven (zoutoplossing waarschijnlijk) en de harde werkers, de lieve naieve mens vallen met bosjes. Of ondergaan extreem gedragsveranderingen..

  Wat een ziek plan. Elke medeverantwoordelijke hiervoor mag levens verbranden van mij…en langzaam. Heeeeel langzaam

 3. “Volgens het rapport bleek uit het onderzoek dat maar liefst 31,2% van de gevaccineerde personen last had van neurologische klachten.”
  Dat hadden ze voor die injecties ook al, een weldenkend mens laat zich niet met die giftroep inspuiten.

 4. Collega hier heeft 3x moderna gehad, extra pittig blijkt nu, knap articuleren is er niet meer bij. In langzame staat van ontbinding…
  Wij hopen dat hij niet zo pijnlijk aan zijn eind gaat komen…
  Dat hij er spoedig aan gaat is voor ons helaas zeker..

 5. Ben in korte tijd veel bekenden verloren die de prik hebben gehad door “plotseling” overlijden. Nu zie ik bij de nog levende geprikte kennissen dat zij letterlijk wrakken zijn en dat zij psychisch/geestelijk/karakter heel erg veranderd zijn. Waarvan een paar al een jaar thuis lopen en niet meer werken. Enkel angst psychoses, gillen, schreeuwen en zonder reden vijandig doen naar familie en kennissen. Thuis situatie is onhoudbaar want partner zit het ook niet meer zitten… etc, etc. etc… Ondertussen hoor ik de ambulances weer regelmatig uitrukken…..
  Ben ik nu gek of niet….??????

  • Frank, ik zie het op afstand in de trand van bekende van bekende en op het werk op diverse afdelingen. Op de eigen afdeling is de druk sowieso al hoog maar hier en daar een zwakke schakel die voor de plandemie al problemen had en nu nog meer. De gevalletjes kanker en vooral agressief vallen op. Verder zijn de uitvallen door ziekte die langer duren dan een dag al gewoon normaal. Vroeger waren de geruchten groot als een collega door onbekende oorzaak een paar dagen ziek was maar tegenwoordig kijkt niemand meer daar van op.

 6. Ik hoop dat de schuldigen hun straf niet ontlopen. Astra Zenica heeft mijn leven verwoest. Van gezond na 2 prikken naar ontstoken hart naar dood. Mijn geloof in onze medische dure wereld is compleet weg. Het is gewoon een controleorgaan zuchtend naar winst

 7. Ja, deze neurologen hadden eerst met de Phizer e.d. meute meegelopen om die prikken te promoten Maar toen al wisten ze dat die prikken goed fout waren er tegenin gaan deden ze niet vanwege eigenbelang en met name dat ze ontslagen werden als ze niet meewerkten of openlijk er tegen waren. Ook de meelopers die zich hebben laten prikken zeggen nu massaal neen tegen die volgende ronde prikken Het was eigenbelang en goedgelovigheid dat ze zijn gegaan naar de priktenten zonder dat ze zich afvroegen waarom doe ik dat als ik nu gezond nog ben Ook nu hoor je vaak dat mensen er niet meer over willen praten en er zijn er die toch stiekem dat ze naar de priktent gaan omdat ze bang zijn dat als ze dat niet doen alsnog zullen sterven aan de griep en dergelijke Rutte die is al bezig om te vluchten naar het bolwerk in Brussel en denkt dat die de beloning krijgt dat hij miljoenen goedgelovige burgers aan de covid spuit heeft gedwongen Er zullen dan ook nog meer politici daar een baan en beschermd worden

 8. Moet ook even reageren op dit artikel. Uiteraard een shocking onderzoek maar voor mij persoonlijk springt er een detail uit. Oorsuizen.

  Waarom? Een van mijn beste maatjes (overigens door omstandigheden jaren niet gezien) kreeg hier in maart last van na een concert. De zogenaamde tinnitus ging niet meer weg. Uiteindelijk werd het teveel en heeft hij er een eind aan gemaakt, twee en een halve maand geleden.
  Legde zelf toen niet gelijk de link naar die gifspuiten maar na wat onderzoek kwam ik er al snel achter dat het hoogstwaarschijnlijk wel zo is. Tinnitus door hard geluid verdwijnt na 1/2 weken weer. Tinnitus heeft vele oorzaken en een daarvan is, of zijn,… bloedpropjes (!!!).

  Vorige week heb ik mijn oude vriendengroep na lange tijd weer gesproken en vond het op dat moment niet gepast om over cojona te praten. Blijft voor de mensen die mee zijn gegaan in die bullshit toch een gevoelig onderwerp.
  Ik weet dus niet of hij een prik heeft gehad. Hem kennende zeg ik van wel, kijkend naar de groep zeg ik van wel en statistisch gezien is het natuurlijk ook een makkelijke ja.

  Weer een indirecte doodde door die troep? Ben heel bang van wel. Het maakt me erg verdrietig en zie de ellende rondom die spuiten ook niet afnemen.

  Tja, en dan lees ik nu dit artikel wat nog eens een extra bevestiging geeft.

  • Ik beweer dat dat van STRALING komt ik heb sinds een half jaar oorsuizen en ben NIET geprikt!

   Ik heb door de jaren heen een 500 euro aan hue lampen bij elkaar gespaard, en sinds eergisteren die hele troep in een doos gegooid en gloeilampen terug gezet. Het oorsuizen is MET 50% VERMINDERD!

   Nu nog mijn vrouw overtuigen, die langzaamaan steeds vaker hoofdpijn kreeg van de hue, en dan flikker ik alles wat met wifi te maken heeft op straat.

   Niks gifprik, die zal ook wel bijdragen (maar ik denk eerder dat mindcontrol het grotendeels mislukte idee was achter de spuit, maar ook zoutoplossingen als gedragsexperiment)
   Maar de grote vijand, en ik blijf het zeggen, is 5g wifi en chemtrails.

   Wist u dat wifi dwars door koper gaat notabene??? Das HET materiaal om elektro en elektro nagnetsche golven te stoppen, en dat werkt dus NIET meer bij wifi.

   Just so you know

 9. Buurvrouw , duidelijk bewijs vergeet8ig én doof , nooit gehad , wel de prikken, nu weer de griep, eerder gezegd, 28 buurtjes, 2 nu overleden, K , 1 Geen prikken, IKKE. ook geen, toen, beklap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in