Studie: Corona-sterfte wereldwijd ongeveer 0,15 procent

0

Als je kijkt naar serieuze, op bewijs gebaseerde studies door erkende wetenschappers, lijken de permanent paniekzaaiende Corona-praatprogramma’s van de media nogal amateuristisch. Berekeningen van gezondheidswetenschapper John Ioannidis van de Stanford University relativeren enkele van de fantasierijke cijfers die worden genoemd.

“Lockdown” heeft nauwelijks effect op virusincidentie

Ioannidis heeft reeds verbazing gewekt toen hij regio’s in tien landen onderzocht om na te gaan welk uitwerkingen een “lockdown” heeft op de virus-activiteit. De gegevens werden verzameld in het VK, Frankrijk, Duitsland, Iran, Italië, Nederland, Spanje, Zuid-Korea, Zweden en de VS. Ioannidis concludeerde:

Hoewel kleine voordelen niet kunnen worden uitgesloten, vinden we geen significante voordelen voor de groei van restrictievere lockdowns. Vergelijkbare reducties in het geval van groei kunnen worden bereikt met minder beperkende interventies.

Het sterftecijfer onder de 70 is 0,05 procent.

In zijn laatste studie, gepubliceerd in de Wiley Online Library, heeft ’s werelds meest geciteerde gezondheidswetenschapper gekeken naar infectiesterfte. Volgens de studie doodde Corona wereldwijd 0,15 procent van de mensen. Voor personen jonger dan 70 jaar werd het cijfer berekend op slechts 0,05 procent. En hij schat het aantal besmettingen wereldwijd vanaf eind februari 2021 nu op 1,5 tot 2 miljard mensen. Dat komt overeen met een aandeel van ongeveer 20 tot 25 procent van de wereldbevolking.

Geen reden voor angst en paniek

Dus, volgens dit onderzoek, is er geen reden voor angst en paniek. Als men de cijfers vergelijkt, wordt duidelijk dat de infectiesterfte overeenkomt met die van een matige tot zware griep.

Het argument in Oostenrijk (vooral in Wenen), dat bedden op de intensive care schaars worden, gaat slechts tot op zekere hoogte op, omdat er in sterke griepjaren steeds weer gangpad-bedden in ziekenhuizen waren en de bedden op de intensive care in de loop der jaren zijn ingekrompen in plaats van uitgebreid. Zoals gemeld, vielen er in Oostenrijk in slechts één winter in 1998 2.500 griepdoden, en in de winter van 2016/17 maar liefst 4.436, schrijft Unzensuriert.

Wetenschapper vernietigt de Corona-sprookjes van regeringen en elites

  Degenen die vaccins nemen zijn schokkend onwetend over de criminele fraude achter Big Pharma
Vorig artikelKunnen mRNA gentherapie injecties uw DNA blijvend veranderen?
Volgend artikelExtreme vaccin-schade: 74-jarige man verliest huid na Covid-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in