Pas na de invoering van de gezichtsmaskers en de inentingscampagne nam de sterfte toe, zegt de Amerikaanse cardioloog Richard Fleming in de show van Alex Jones. “Daarvoor was er geen oversterfte”.

“Dit is een rokend pistool,” zegt Jones. Fleming legt uit dat hij verwijst naar gegevens van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit (CDC). Uit de grafiek blijkt dat de sterftepieken zich onmiddellijk voordoen na de maskerplicht, na de eerste inentingscampagne en de boostercampagne.

Deze sterfgevallen worden niet veroorzaakt door longontsteking, wat men van Covid zou verwachten, maar door hartziekten, hoge bloeddruk, diabetes, kanker, beroerte en neurologische aandoeningen, waaronder de prionziekte en de ziekte van Alzheimer, aldus Fleming.

De arts benadrukt dat uit de gegevens nu blijkt dat al deze ziekten te wijten zijn aan het vaccinatieprogramma. “Ze worden veroorzaakt door de vaccins en het dragen van mondkapjes.”

Jones voegt eraan toe dat een soortgelijk beeld wordt waargenomen bij levensverzekeraars. “Het is overal aan het uitkomen. Dit is een gigantische misdaad tegen de mensheid”.

Fleming waarschuwde in mei vorig jaar dat het “vaccin” zou leiden tot infecties, bloedklonters en uiteindelijk de dood. Hij werd afgedaan als een samenzweringstheoreticus en anti-vaccin.

Het spike-eiwit dat in het lichaam gevormd wordt na vaccinatie, passeert de bloed-hersenbarrière, en wij weten dat het de gekkekoeienziekte veroorzaakte bij gehumaniseerde muizen, zegt de dokter. Bij resusapen veroorzaakte het na twee weken Lewy Bodies, die de ziekte van Alzheimer en een hele reeks neurologische aandoeningen bevorderen.

Bij mensen treden dezelfde effecten op na 1,5 jaar, zegt de dokter.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

17.000 artsen en wetenschappers eisen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de georkestreerde COVID-pandemie aansprakelijk worden gesteldVolg Frontnieuws op Telegram

"Ze stoppen het nu in ALLES": Grafeen nanodeeltjes

Lees meer over:

5 REACTIES

  1. De mensen vinden het wel lekker veilig al die maatregelen. Ze hoeven ook zelf niet na te denken. Dat doet de overheid voor ze.

  2. Mensen vinden het fijn als alles bepaald is voor ze door anderen. Ook hun dood. Ik vind het best. Maar laat mij met rust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here