Fotocollage Jouwatch.

De Duitse Bondskanselier Angela Merkel heeft blijkbaar geen haast met het “reddende” Covid-19 vaccin. Ze heeft gisteren haar inentingsafspraak zonder meer afgezegd. Mogelijke reden: planningsproblemen. Wie gelooft het…

“De bondskanselier zal zich spoedig laten vaccineren en het publiek daarover inlichten”, aldus de woordvoerder van de bondskanselier, Steffen Seibert. Hij wilde echter niet rechtstreeks commentaar geven op de annulering van haar inenting. Terwijl haar doodsbange onderdanen hunkeren naar hun verlossende injectie, geeft de kanselier er blijkbaar niet veel om om op haar inentingsafspraak te verschijnen. In het vaccinatiecentrum Tempelhofer Feld in Berlijn was een afspraak geregistreerd op naam van Angela Merkel, en ook de geboortedatum klopte: 17 juli 1954.

Volgens Bild dient het vaccinatiecentrum daar uitsluitend het Corona-vaccin toe van de Brits-Zweedse fabrikant AstraZeneca, dat de krantenkoppen heeft gehaald vanwege de “nevenschade” met meervoudige bloedstolsel en trombose. Toeval?

Keer op keer had de 66-jarige liefhebster van zuigtabletten benadrukt braaf te zullen wachten tot ze aan de beurt was, en nu ze aan de beurt is, drukt ze op het laatste moment haar snor en zegt op korte termijn haar afspraak af. Vertrouwen wekken bij de vaccinatiesceptici ziet er anders uit, bericht Jouwatch.

Op de Bild-redactie gelooft men nog in datumproblemen en verwijst naar een CDU/CSU besloten vergadering.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Merkel laat definitief haar masker vallen: represailles voor vaccinatieweigeraars aangekondigd op Duitse tv

Vrouwen documenteren hun vaccin-gerelateerde spasmen

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here