Fotocollage Jouwatch.

De Duitse Bondskanselier Angela Merkel heeft blijkbaar geen haast met het “reddende” Covid-19 vaccin. Ze heeft gisteren haar inentingsafspraak zonder meer afgezegd. Mogelijke reden: planningsproblemen. Wie gelooft het…

“De bondskanselier zal zich spoedig laten vaccineren en het publiek daarover inlichten”, aldus de woordvoerder van de bondskanselier, Steffen Seibert. Hij wilde echter niet rechtstreeks commentaar geven op de annulering van haar inenting. Terwijl haar doodsbange onderdanen hunkeren naar hun verlossende injectie, geeft de kanselier er blijkbaar niet veel om om op haar inentingsafspraak te verschijnen. In het vaccinatiecentrum Tempelhofer Feld in Berlijn was een afspraak geregistreerd op naam van Angela Merkel, en ook de geboortedatum klopte: 17 juli 1954.

Volgens Bild dient het vaccinatiecentrum daar uitsluitend het Corona-vaccin toe van de Brits-Zweedse fabrikant AstraZeneca, dat de krantenkoppen heeft gehaald vanwege de “nevenschade” met meervoudige bloedstolsel en trombose. Toeval?

Keer op keer had de 66-jarige liefhebster van zuigtabletten benadrukt braaf te zullen wachten tot ze aan de beurt was, en nu ze aan de beurt is, drukt ze op het laatste moment haar snor en zegt op korte termijn haar afspraak af. Vertrouwen wekken bij de vaccinatiesceptici ziet er anders uit, bericht Jouwatch.

Op de Bild-redactie gelooft men nog in datumproblemen en verwijst naar een CDU/CSU besloten vergadering.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Merkel laat definitief haar masker vallen: represailles voor vaccinatieweigeraars aangekondigd op Duitse tv

  Kinderverpleegster schept op over Covid-vaccin tijdens zwangerschap - baby wordt 8 dagen later doodgeboren
Vorig artikelFamilie van vaccindode Christina eist excuses van AstraZeneca
Volgend artikelShock: zeven mensen stierven aan Corona ondanks dubbele vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in