Ooggetuigenverslag van een intensive care arts: “Dood na een COVID-19 vaccinatie”

6

Wat u vandaag zult lezen is de waarheid over het afschuwelijke stervensproces van Corona-gevaccineerden. We weten allemaal dat niet alle sterfgevallen hetzelfde zijn: er zijn mensen die in hun slaap sterven en dat niet merken. Er zijn mensen die na een hartstilstand onmiddellijk dood in elkaar zakken. Of onmiddellijk en pijnloos sterven in een ernstig auto-ongeluk. Koolmonoxidevergiftiging, vaak het gevolg van een defecte verwarming, leidt ook tot een pijnloze dood.

Maar er zijn ook mensen wier stervensproces zich uren, dagen of weken voortsleept, lijdend aan onuitsprekelijke kwellingen die zij alleen enigszins kunnen verlichten met behulp van opiaten of morfine – als zij het geluk hebben dat een arts hun dat voorschrijft.

Lees het volgende ooggetuigenverslag van een Duitse intensive care arts die, waarschijnlijk naar aanleiding van zijn eed als arts, het exacte stervensproces niet heeft beschreven.

Het alarmerende ooggetuigenverslag van een intensive care arts (anoniem, bekend bij de redactie) is opzienbarend, bericht Blauerbote.com. Hij zei:

“Sinds januari zijn er heel weinig mensen op de IC gediagnosticeerd met Covid-19, maar wat nu toeneemt zijn mensen met ernstige bijwerkingen van de vaccinatie”.

Verder getuigt hij:

“In één verpleeghuis hier, werd het Biontech vaccin geïnjecteerd bij 40 van de 60 bewoners. Tot dan was er helemaal geen Corona in de faciliteit. Op vrijdag werden ze gevaccineerd en op maandag waren er drie tests positief. De gezondheidsdienst werd erbij gehaald. Van de 40 gevaccineerden zijn er 11 overleden en hadden er 20 ernstige bijwerkingen. De niet-ingeënte waren allemaal gezond. Een dame belandde op mijn ICU met gezichtsverlamming. Ik belde het verpleeghuis en zo kreeg ik de informatie. Een mogelijk verband met de vaccinatie werd pas gezien nadat ik het vroeg. De gezondheidsdienst zei dat de ernstige kuren werden veroorzaakt door een nieuwe virale mutatie”.

Dit verslag komt overeen met bijna 200 soortgelijke verslagen die zijn verzameld door de site Corona-Blog.net. De ouden en zwakken vallen als vliegen na de vaccinatie. De gegevens suggereren dat de vaccinaties mensen vatbaarder maken voor latere Covid-19-infecties, of dat zij rechtstreeks sterven aan de gevolgen van de vaccinatie, die overkomen als een Covid-19 infectie. Wilden ze niet vooral deze ouderen beschermen?

  Virus of geen virus - Het vaccin is dodelijk

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Met AstraZeneca tot de dood erop volgt – verschrikkelijke zaak schokt Duitsland

Vorig artikelShock: zeven mensen stierven aan Corona ondanks dubbele vaccinatie
Volgend artikelDrie Zweedse oudjes na dubbele vaccinatie overleden – aan Corona
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Mijn schoonmoeder is op vrijdag 26 februari geinjecteerd met het smerige giftige pfizer goedje en is op donderdag 25 maart j.l overleden hieraan. (Kreeg het van lievelee na injectie steeds benauwder en is hier ook aan overleden).

 2. De genocide op onze bejaarden is begonnen !

  Hierbij een update over de sterfte-toename NA vaccinatie in een rusthuis in Vlaanderen

  Voor vaccinatie :
  over de laatste 4 jaar : gemiddeld 30 overlijdens per jaar, stabiele toestand

  Na vaccinatie :
  Pfizer : Eerste vaccin : half januari 2021 / Tweede vaccin : begin februari 2021
  Over de eerste 101 dagen van 2021 : 13 overleden bejaarden
  Omgerekend naar jaarbasis geeft dit 47 overlijdens op jaarbasis.
  Dit is een toename van 56,6 % t.o.v. het vorige 4-jaar gemiddelde !!!

  Het is opmerkelijk om te zien hoeveel overleden bejaarden er zijn kort na de tweede vaccinatie.

  Ik heb meer dan een stevig vermoeden dat de recente toename van het aantal overlijdens bij de bevolking veroorzaakt is door vaccinatie-schade

  Vraag aan Van Ranst :
  geef eens een opsplitsing van de overledenen in “gevaccineerd en niet-gevaccineerd”.
  Doe hetzelfde voor alle opnames op de intensieve zorg diensten.
  Er zullen dan wel een aantal rode lichtjes gaan branden. Of moet dit verzwegen blijven ??

  Op de corrupte overheid en media moeten we alvast niet rekenen.
  Die benoemen de overlijdens door vaccinatie-schade als “COVID-19” om de lockdown en angst onder de bevolking nog op te drijven.

  Vraag aan de lezers :
  indien jullie gegevens zouden hebben over de “toename na vaccinatie” van het aantal overlijdens in rusthuizen, laat dan eens een berichtje.

 3. Waarom gebruiken ze geen geneesmiddel om coronapatienten te behandelen het Leidse boich. Parming zou al diverse mensen hebben geholpen met ruconest op mensen die zich vrijwillig hebben aangemeld om dit middel toe te passen en dus opknapten Maar,,,,,,, pharming is natuurlijk een kleine speler op de grote pharmaceutische industrie,,,, die niet zomaar miljoenen kan neerleggen om een licentie te bemachtigen van de WHO en EMA en dat artsen dat mogen toe passen op de IC afdelingen

 4. Ik heb Corona gehad en heb mijzelf genezen dmv een combinatie van Zink/Magnesium/Calcium tablet van Kruidvat in te nemen, daarnaast dagelijks Urticalcin van Dr. Vogel en dagelijks een glas verse sinaasappelsap, verder in een warm glas melk, 1/2 thlpl Kurkuma, 1/2 thlpl Gemberpoeder of verse, snufje zwarte peper en honing oplossen en dit 2-3xdaags drinken. De keel regelmatig Gorgelen/spoelen met snufje zee/jodium zout in gekookt water. Dagelijks Strepsils met citroen gebruikt. Ik heb veel peper en verse gember gegeten en ook nog koffie gedronken mijn lichaam vroeg er gewoon om, heel bizar. Ik at hiervoor nooit peper noch dronk ik koffie, beiden kon ik NIET verdragen!!! Na de Corona eet ik peper en drink ik koffie??? Het was heftig en beangstigend, bang dat ik de volgende ochtend niet zou halen. Ik heb gebeden en ik stond dagelijks meermalen minutenlang buiten op het balkon met de handen omhoog om verse zuurstof in mijn longen door te laten door heel langzaam diep in te ademen door de neus en heel langzaam uit te ademen door de mond. Doe dit sowieso elke ochtend als de dauw nog in de lucht is. Zorg dat je huis en vooral je slaapkamer de hele dag verse lucht heeft! Slaap met open ramen en eet vooral goed en gezond. Ik kan het navertellen en nog enkelen met mij die dit ook hebben gebruikt. Ik geef u geen garantie, doch het is het proberen waard.

  • Ik heb volgens mij iets gehad wat wel erg leek op corona, december 2019.
   Een antibiotica keur gehad en iets van een zout oplossing om mij weer aan het eten te krijgen.
   Ik had elk verschijnsel, behalve koorts. Ik had geen enkel uithoudingsvermogen meer, geen lucht.
   Deed 10 min, op de fiets over nog geen Km.
   Na 2-3 weken was alles weer over. Ze weten nog niet wat ik nou precies had.

   • Ook nog longfoto’s gemaakt, zo schoon als van een klein kind.
    Helemaal niets wat ze daar op konden vinden.
    En dat na 40 jaren roken en soms met wat asbest zonder masker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in