Het doel van de samenzweerders is altijd geweest om de overtuigingen van de mensen te vernietigen. Zij weten dat dit de beste manier is om de mensen te verzwakken, om ze bang, vatbaar, kwetsbaar en bereid te maken om te doen wat hun gezegd wordt.

Over de hele wereld zijn er regeringen geïnstalleerd die gegarandeerd het volk zouden verraden. Kijk maar om u heen: Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk – waar u maar wilt – de collaborateurs hebben het voor het zeggen.

Is er ergens met de stemming gesjoemeld? Hebben de mensen echt op Biden gestemd? Macron? Trudeau? Die vrouw in Nieuw-Zeeland?

Het belangrijkste is zeker dat de mainstream media nu gecontroleerd worden door de samenzweerders en dat de mensen alleen te consumeren krijgen wat de samenzweerders willen dat ze lezen, horen en zien. Het resultaat is dat ik niet meer geloof dat verkiezingen eerlijk zijn.

Nu Boris Johnson, verdronken in een beerput van zijn eigen makelij en het best te omschrijven als een leugenachtige, egocentrische klootzak, bezig is Downing Street te verlaten, vermoedelijk wanneer hij een beter betaalde baan heeft – en in meer schande, als dat mogelijk is, dan Nixon was toen hij het Witte Huis verliet – krijgen de Britten een nieuwe premier. Oh leuk.

Jammer genoeg zal de nieuwe premier niet door het volk gekozen worden, maar door nog een paar honderd leugenachtige, egocentrische rotzakken – bij zichzelf bekend als de parlementsleden van de Tory partij.

Dit is overduidelijk verkeerd.

Wat wij nu hebben, vooral sinds Johnson zijn best heeft gedaan om waardigheid, respect en het overblijfsel van de parlementaire democratie te vernietigen, is een presidentieel systeem.

Johnson gedroeg zich alsof hij president was. En dat is, vrees ik, hoe de volgende president zich zal gedragen – het parlement en de wensen van het volk negerend.

Het is dus niet eerlijk dat wij niets te zeggen hebben en dat wij ons moeten neerleggen bij de schoft die door de andere schurken wordt gekozen – schurken, let wel, die al hun tijd schijnen te besteden aan elkaar betasten en stelen van de burgers.

  Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik "moord" is

Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal parlementsleden dat de afgelopen jaren HM Prisons van binnen heeft gezien – en niet alleen op bezoekdag.

Wij willen ons land terug. Wij willen de waarheid terug. En wij willen geen Schwab, geen geassorteerde Rothschilds of de Grote Reset. Wij willen geen bemoeienis van Charles en wij willen nooit en te nimmer meer iets horen van Tony Blair of andere oorlogsmisdadigers die rondsluipen. Dankzij Boris en zijn trawanten is de enige groeisector in Groot-Brittannië het verkopen van begrafenissen.

Kijk maar naar de waarschijnlijke kandidaten voor het premierschap.

Ik zou geen van hen inhuren om het gras te maaien. Ze zouden er een puinhoop van maken. En dan de grasmaaier stelen.

Het is toch niet te geloven dat de voormalige minister van Financiën Rishi Sunak de koploper schijnt te zijn.

Sunak, een ex-Goldman Sachs bankier en een voormalig partner in twee hedge funds, schijnt beslissingen te hebben genomen die, naar men zegt, de belastingbetaler 11 miljard pond hebben gekost. Hij schijnt een verblijfsvergunning te hebben gehad om naar de VS te gaan, hij kreeg een boete van de politie voor het overtreden van de domme lockdown wetten die hij hielp creëren en waarvan hij vervolgens zei dat hij ze niet overtreden had (hij moet dus wel als een misdadiger beschouwd worden). De belastingzaken van zijn vrouw vielen niet bepaald in goede aarde bij het publiek. En hij heeft een recessie of zelfs een depressie zo goed als gegarandeerd, door de belastingen te verhogen tot een peil dat sinds de jaren 1940 niet meer is voorgekomen, en de leiding te hebben terwijl de inflatie 10% bereikt. (Zou dat strafblad hem ervan weerhouden naar de Verenigde Staten te gaan voor besprekingen met de president van de VS? Dat moet ons gezegd worden.)

En hij glimlacht te verdomd veel.

Het is de glimlach van een man die u zojuist een nieuwe laptop heeft verkocht en u nu een nutteloze verzekeringspolis erbij wil verkopen.

Als Arthur Daley zou worden opgegraven, zouden wij een eerbaarder Eerste Minister krijgen dan wat de Tories ook maar kunnen voortbrengen.

  Dr. Coleman: De Covid-prikken hebben miljoenen zombies gecreëerd

Genoeg, zeg ik.

Groot-Brittannië heeft een moedig, eerlijk iemand aan het roer nodig en het kan me niet schelen wat de regels zijn, ik stel me kandidaat.

Hier is mijn manifest.

Ten eerste: alle politieke partijen worden illegaal. Ze veroorzaken alleen maar problemen. Leden van de Groene Partij en alle liberalen zullen staken door hun hart krijgen en twaalf voet diep begraven worden om er zeker van te zijn dat ze niet meer terugkomen.

Ten tweede, Brexit betekent Brexit. Wij zullen de EU zeggen dat wij er vandoor zijn en dat wij er goed voor staan. Boris is alleen maar op de Brexit-bandwagon gesprongen omdat hij besefte dat het zijn beste kans was om zijn recht op Chequers te krijgen en toegang te krijgen tot onbeperkte hoeveelheden duur meubilair. We ontdoen ons van alle stomme wetten die de EU ons gegeven heeft. Vergeet niet dat de EU door de nazi’s is opgericht en dat zij zo is opgezet dat zij ons regelrecht naar de Grote Reset brengt. Wat ze ons ook te bieden hebben, wij willen het niet. Alle remainers zullen, net als de Groene Partij, minstens twaalf voet diep begraven worden om ze rustig te houden.

Ten derde zullen wij alle vakbonden verbieden. Wij hebben ze niet meer nodig. Zij zijn uit de mode geraakt na de Tolpuddle Martyrs, en vakbonden zijn vandaag even relevant als wambuis en kousophouders. Ik beschouw ze allemaal als communisten. Groot-Brittannië heeft hen niet nodig. Zij zullen ons regelrecht naar de Grote Reset leiden.

Ten vierde schaffen we de koninklijke familie af, sturen we ze allemaal naar de Noordpool om ijsbergen te tellen en vervangen we ze door een loterijsysteem. Gokkers betalen £1 per week en als zij de koninklijke loterij winnen, worden zij een week lang koning of koningin. Op die manier kunnen we geld verdienen aan de koninklijken en hebben we toch nog iemand voor de toeristen om te fotograferen. TV bedrijven zullen worden uitgenodigd om te bieden voor de televisierechten. Het wordt het ultieme reality-programma.

Ten vijfde, iedereen die in het openbaar een masker draagt, zal worden geëxecuteerd. Ik vind maskerdragers diep deprimerend. Mensen die als de Lone Ranger naar feestjes willen, kunnen dat doen als zij een briefje van hun dokter krijgen. Mensen die maskers dragen met paisley motieven erop of maskers dragen die bij hun kleding passen, zullen voor de zekerheid twee keer geëxecuteerd worden.

  Dr. Coleman: De 10 GROOTSTE en gevaarlijkste leugens

Ten zesde zal iedereen die covid-prikken promoot of geeft, een driedubbele dosis van een covid-prik krijgen en laten hardlopen tot hij in elkaar stort. Wij kunnen de 100 miljoen verouderde prikken hiervoor gebruiken. Wanneer honderdduizenden dokters en journalisten plotseling dood neervallen, zal hun dood uiteraard als “mysterieus” gerapporteerd worden.

Ten zevende zullen alle gekke sekteleden die openlijk de opwarming van de aarde steunen, met hun heroïne naar Zweden worden gestuurd. Zij zullen niet meer mogen terugkeren.

Ten achtste zullen alle elektrische auto’s, zonnepanelen en windmolens (behalve de kleine plastic exemplaren die aan strand worden verkocht) worden gesloopt en gedumpt in oude, niet meer gebruikte kolenmijnen. Ze zijn allemaal een plaag voor het landschap. Het HS2-project zal worden opgegeven en iedereen die eraan werkt zal onmiddellijk worden ontslagen.

Ten negende, alle farmaceutische bedrijven die nu vaccins maken, zullen in de toekomst alleen nog aspirine en roosshampoo maken. Dat is alles. Verder niets. En ze mogen maximaal 5% winst maken op hun kosten.

Ten tiende zal de BBC worden gesloten en zal het 22.000 man tellende personeel per bus naar de Oekraïne worden overgebracht, waar ze allemaal dol op zijn. Ze krijgen elk 20 pond ontslaggeld en krijgen te horen dat ze het maar moeten volhouden. Eenmaal daar kunnen ze elkaar eindeloos interviewen, hoewel niemand hun interviews ooit zal zien.

En dat is het wel zo’n beetje.

Dat is mijn manifest: een manifest om Groot-Brittannië weer groot te maken.

Via Vernoncoleman.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Wij hebben nog zes maanden overVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelServische president zegt dat de Derde Wereldoorlog al begonnen is
Volgend artikelNederlandse boeren blokkeren vluchtelingencentrum
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Lol, als Dr. Coleman zo blijft praten dan gaat hij mijne dikke vriend worden!
  Nog steeds denken veel mensen hier dat verkiezingen en onze democratie goed werken, haha
  Maar die vakbonden zijn nog nodig al zijn het ook grote geldwolven.
  Die doen zo weinig mogelijk maar nog nooit heeft een arbeider iets kunnen bereiken zonder de baas zijn arm om te wringen!
  En in Iran of India valt het plafond op de werknemers hun hoofd omdat ze daar ook alleen aan de winst denken.
  Ja, als onze bedrijven blijven weglopen naar ginder of China wegens de lage lonen dan is hier inderdaad geen vakbond meer nodig. Zelfs Victron of Hilty wordt in elkaar gestoken in China…
  Ze doen allemaal al vele jaren mee aan The Great Reset.
  Beter is een bedrijf oprichten zoals de Braziliaan Ricardo Semler, die nam meer dan 30 jaar geleden de machinefabriek Semco over van zijn vader. Werd snel ziek door de stress en hij pakte de bedrijfsvoering snel anders aan. Hij ontsloeg alle managers en zijn werknemers kregen veel vrijheid en mochten overal over meebeslissen. Iedereen beslist wie ontslagen moet worden of welke taak ze willen uitvoeren.
  Inmiddels is Semco uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf.
  Werknemers voelen zich gelukkig en vooral betrokken, bepalen ook zelf hun loon en wie baas mag spelen!!! Voelen zich zelfs schuldig wanneer ze ziek worden.
  Er zullen ook hier nadelen zijn maar kan ze niet direct opnoemen.

 2. Soms moet ik echt wel lachen om die ouwe man in een stoel. Deze keer moest ik wel een beetje lachen.

  Hier is mijn Chaosmanifest. Dit manifest dient om je voor te bereiden op de enorme rotzooi die de parasieten aan het maken zijn.

  Het Chaosmanifest begint met het feit dat alle zgn ‘leiders’ in de wereld ordinaire psychopaten zijn die gedreven worden door eigenbelang. Je kent ze ook op je werk. Dit moet je dus als EERSTE gaan erkennen! En nooit meer vergeten! Dat betekent dus dat je de regering moet WANTROUWEN en niet meer klakkeloos moet volgen als het domme schaap dat je bent.

  Want echt intelligente mensen komen namelijk niet in posities van macht, daar zijn ze te intelligent voor. Wat blijft er over? De parasieten, de vlooien en de teken die lekker komen knabbelen aan je. En ze tikken elkaar nooit op de vingers, want ze knagen en knabbelen met zijn allen. Ten koste van jou.

  En dan ga je dat wantrouwen dagelijks toepassen. Wantrouwen wordt jouw nieuwe mindset. En dan openbaart de rest van het Chaosmanifest zich automatisch, en kun jij je voorbereiden op de puinzooi om je heen.

  Vooral geen boestertjes meer doen, hoor! Egnie, schaapie…sniegoetvoorje.

 3. Geachte Dr. Coleman, Uw heerlijke fantasie ligt geheel in de lijn van mijn gedachten en wens voor Nederland hetzelfde. dus een NEXIT – weg uit ALLE internationale instellingen – laat ze de kolere krijgen de liberalen en groene partijen.
  Zou ik een Brit zijn dan stemde ik op U, gezond verstand mag je niet verloren laten gaan.
  Wellicht kunt U met uw relaties ook in de UK een BOEREN opstand organiseren,
  Die mensen werken hard voor een bijna droge boterham.
  Ik wacht in spanning af.

 4. Ik moest er ook om lachen, maar kijk eens goed naar zijn hoogd.

  Kooltje heeft net zoals führer sswap zijn mond te laat zitten t.o.v. neus en kin.
  Vreemmmmddd.

   • Wat heb je nodig , een giftspuit en een achterlijk volk en die hebben wij beide ga dood want jij verdiend niet beter er zal geen mens om jou treuren je ben naar mijn mening geestelijk gestoord en geloof mij dit gaat bij jou nooit meer over ik kan niet wachten als je tussen de zes planken ligt. RIP

 5. Precies mijn smaak en als we dat op dezelfde dag zonder voorafgaand overleg samendoen met de Engelsen kunnen we die dg voortaan net als #rokjesdag vieren. Ik denk aan #stakendag en een tip over die 12 voet diep begraven: wij hebben nog lege gasvelden in Groningen waar ze in gedumpt kunnn worden, beetje aanstmpen de de mensen hebben dan ook geen last meer van aardbevingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in