Ik weet wat ons te wachten staat. Zodra Vladimir Poetin zijn werk in Seversk, Bakhmut en Soledar gedaan heeft, nadat hij de tweede linie Slaviansk-Kramatorsk-Avdejevka bereikt heeft, zal hij met een voorstel komen. En als zij [het Westen] dat niet aanvaarden, – en dat zullen ze niet doen – dan zal de hel losbreken.” ∼ Servische president Vucic.

Het Oekraïne conflict is in feite al een wereldoorlog, aangezien het Westen via zijn proxies in Kiev tegen Rusland vecht, zei de Servische president Aleksandar Vucic woensdag tegen plaatselijke media, schrijft Thesaker.is.

Aan het Hete Front

De situatie in de richting van Soledar vanaf 12.00 uur op 14 juli 2022

🔻Aan het Seversk-front:
Eenheden van de geallieerde strijdkrachten vechten aan de rand van Verkhnekamenskoye met het doel de oostelijke buitenwijken van Seversk te bereiken.
De gevechten gaan door in de omgeving van Ivano-Dariivka, waarbij de inname van de nederzetting en het station belangrijk is om Seversk vanuit het zuiden te bereiken, en tevens de weg naar Soledar af te snijden.

🔻Aan het Soledar-front:
Soldaten van het 6e Kozakkenregiment van de LPR hebben de nederzettingen Novaja Kamenka en Stryapovka ingenomen en daarmee de oostelijke buitenwijken van Soledar bereikt.
Eenheden van de Russische strijdkrachten vechten in Jakovlevka.
Eenheden van de strijdkrachten van de Russische Federatie verschansen zich in het oostelijk deel van Berestovoye aan de snelweg Soledar – Lisichansk.

🔻Aan het Bakhmut-front:
Russische troepen vechten in de buurt van het dorp Pokrovskoye. Samen met het nabijgelegen Bakhmutsky zijn het de laatste dorpen die door de AFU gecontroleerd worden op de toegangswegen naar Bakhmut vanuit het oosten.

Wij hebben af en toe een naamgevingsprobleem. Bij vertalingen worden de namen van de dorpen en gebieden vaak verkeerd vertaald. (Bv. Kharkov in het Russisch, is Kharkiv in het Oekraïens, en Ilium in het Russisch vertaalt naar “Rozijnen” in Engelse machinevertalingen).

Voor degenen die moeite hebben om het te volgen, herhalen we dus twee eenvoudige kaarten ter oriëntatie:

Overzicht

Oblasten

Ja, de frontlinie staat in brand. Zoals we al eerder gezien hebben, is er veel rust, positionele gevechten, rust en ontspanning voor de soldaten en dan breekt de hel los.

Aan het bredere front (let op het juiste kanaal voor de Russische Mod in het Engels – https://t.me/mod_russia_en en in het Russisch https://t.me/mod_russia)

⚡️Russisch verslag van het ministerie van Defensie over de voortgang van de speciale militaire operatie in Oekraïne
▫️De strijdkrachten van de Russische Federatie zetten de speciale militaire operatie in Oekraïne voort. De vijand lijdt aanzienlijke verliezen.

💥Hoogprecisie inslagen in de buurt van Bereznegovatoye, regio Nikolajev, Konstantinovka en Kramatorsk, Volksrepubliek Donetsk, troffen tijdelijke inzetpunten van eenheden van de 35e Mariniersbrigade, de 54e Gemechaniseerde Brigade, de 81e Luchtmobiele Brigade en de 109e Brigade voor Territoriale Verdediging. Als gevolg van de inslagen liepen de totale verliezen van deze formaties op tot 1.000 personeelsleden en meer dan 100 stukken militaire uitrusting.

💥Hoogprecisiewapens van de Russische lucht- en ruimtemacht hebben het tijdelijke inzetpunt getroffen van het bataljon van de 14e Gemechaniseerde Brigade, dat bemand is door nationalisten en buitenlandse huurlingen in de buurt van Chasov Yar, Volksrepubliek Donetsk. De aanvallen hebben geleid tot de vernietiging van 43 militanten en ongeveer 170 gewonden.

🚁💥De luchtmacht van het Russische leger heeft het tijdelijke inzetpunt van het 97e Bataljon van de 60e Gemechaniseerde Brigade van de AFU bij Malaya Tokmachka, regio Zaporozhye, getroffen met hoge-precisieraketten. De aanvallen hebben geleid tot de vernietiging van 30 militanten en ongeveer 37 gewonden.

▫️Conflicten en botsingen met gebruik van wapens zijn toegenomen onder nationalistische strijders. Op 13 juli weigerden meer dan 200 strijders van de nationalistische formatie 226e Kraken het bevel van het commando op te volgen om naar het gebied van Kramatorsk te gaan en eisten een “overplaatsing” naar de territoriale verdediging van de stad Charkov. Tijdens het daaropvolgende gevecht met de commandanten en het daaropvolgende vuurgevecht werden 6 militanten gedood.

▫️Russische strijdkrachten gaan door met aanvallen op militaire installaties in Oekraïne.

💥Hoogprecieze Kalibr-raketten op zee vernietigden meerdere raketlanceervoertuigen van de 45e Artilleriebrigade van de AFU, verborgen in hangars bij de fabriek voor hoogspanningsapparatuur in de stad Zaporozhye.

💥 Bovendien vernietigden hoge-precisiewapens van de Russische Lucht- en Artillerietroepen 4 commandoposten, waaronder die van de 61e Infanterie Jaeger Brigade van de AFU bij Bereznegovatoye in de regio Nikolajev en de 80e Luchtlandingstroepenbrigade bij Kramatorsk, 3 munitiedepots bij Soledar, Tat’yanovka in de Volksrepubliek Donetsk en Nikolajev, 1 brandstofopslagplaats voor militaire uitrusting bij Charkov, en 21 concentratiegebieden voor mankracht en militaire uitrusting.

💥Als onderdeel van de tegen-batterijgevechten werden 1 batterij meervoudige raketwerpers bij Slavyansk, 1 peloton MLRS bij Nikolaevka in de Volksrepubliek Donetsk, en 1 artilleriepeloton M-777 houwitsers van Amerikaanse makelij op vuurposten in Pervomaiskyi in de regio Charkov vernietigd.

💥Operationeel-tactische en luchtmacht, rakettroepen en artillerie troffen 19 commandoposten, 78 gebieden van artillerie-eenheden in vuurposities en 232 gebieden van AFU-manschappen en concentratie van militair materieel.

✈️💥Russische gevechtsvliegtuigen van de luchtmacht hebben 2 vliegtuigen van de Oekraïense luchtmacht in de lucht neergeschoten: 1 Su-24 bij Slavyansk en 1 MiG-29 bij Troitskoye, Volksrepubliek Donetsk.

💥Russische luchtverdedigingsmiddelen vernietigden 12 Oekraïense onbemande luchtvaartuigen nabij Balakleya, Izyum, Lozovaya, Shchurovka in de regio Charkov, Snegirevka, Novaya Kakhovka in de regio Kherson, Belogorovka, Karmazinovka, Slavyanoserbsk, Mikhailovka in de Volksrepubliek Lugansk en Derilovo in de Volksrepubliek Donetsk.

💥Daarnaast werden 2 Tochka-U ballistische raketten en 6 raketten van het Uragan meervoudig lanceerraketsysteem onderschept in de buurt van Novaja Kachovka in de regio Nikolajev.

📊In totaal werden 249 Oekraïense vliegtuigen en 137 helikopters, 1.534 onbemande luchtvaartuigen, 354 luchtafweerraketsystemen, 4.050 tanks en andere gepantserde gevechtsvoertuigen, 744 meervoudige lanceerraketsystemen, 3.145 veldartillerie en mortieren, alsmede 4.292 eenheden van speciale militaire voertuigen tijdens de operatie vernietigd.

De Nikolajev Ukrop basis ziet er nu zo uit:

Toch is er zojuist weer een beschieting van het centrum van Donetsk gebeurd. Hier is de video:

De militaire samenvatting aan het eind van de dag eergisteren begint met: De ergste nachtmerrie voor de Oekraïners is begonnen.

Wij blijven met vragen zitten:

Wat gaat de heer Poetin volgende week in Iran doen in zijn gesprekken met Raisi en Erdogan?

en, kunnen wij Vucic serieus nemen?

De Servische president Vucic: “Ik weet wat ons te wachten staat. Zodra Vladimir Poetin zijn werk in Seversk, Bakhmut en Soledar gedaan heeft, nadat hij de tweede lijn Slaviansk-Kramatorsk-Avdeevka bereikt heeft, zal hij met een voorstel komen. En als zij [het Westen] dat niet aanvaarden, – en dat zullen zij niet doen – dan zal de hel losbreken.”

Bereiken wij een eindfase van dit deel van de SMO?

De Oekraïense propaganda is in volle gang en dat geldt ook voor de westerse propaganda. Houdt uw ogen open. Neem het nieuwste van Larry Johnson in u op:

“De snelheid van de opmars van Rusland lijkt te worden opgevoerd. Er zijn vandaag berichten dat Russische troepen de buitenwijken van Seversk binnendringen, één van de belangrijkste sterke punten van de nieuwe Oekraïense verdedigingslinie. Als dat waar is, zullen de Russen waarschijnlijk een strategische doorbraak in de Donetsk bereiken. Wat de goedgelovige verslaggevers en de idioten die de CIA en DIA bemannen niet begrijpen, is dat de Russische tactiek van het systematisch vernietigen van de luchtmacht, de pantsers en de artillerie gedurende de afgelopen drie maanden het culminatiepunt van Clausewitz lijkt te hebben bereikt – d.w.z. het punt waarop een militaire macht niet langer in staat is haar operaties uit te voeren.” https://www.frontnieuws.com/westerse-media-en-militaire-analisten-nog-steeds-verdwaasd-en-verward-over-de-oorlog-in-oekraine/


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oeps… “Tank” die bejaarde burger bruut overrijdt, blijkt van Oekraïense leger te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe winter van ontevredenheid staat voor de deur – Komende lente zullen wij allen op een vreemde en andere planeet leven
Volgend artikelServische president zegt dat de Derde Wereldoorlog al begonnen is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. In t westen van oekra liggen ze gewoon aan het zwembad.circuleren filmpjes van rond.of t waar is weet ik niet,maar sta nergens meer van te kijken.hou dat gajus van jullie lekker daar aan het zwembad dan.wij willen ze niet!

 2. Hoe langer ze wachten met tegenoffensief des te zeker dat de Russen nog tot en met de kerst de veroverde steden, zoals Kherson, Lysychansk, Severodonetsk, Marioepol en de Azov fabriek bezet kunnen houden… lijkt mij dat Rusland veel gebied gewonnen heeft en dat dan alleen met man tegen man gevechten in de steden terug veroverd kan worden… zonder mobilisatie van een ander EU land om getrainde soldaten te leveren gaat dat niet lukken. Wie is er bereid te vechten voor Kaag, Rutte, Macron en Schwab? Alleen de Polen verwacht ik

 3. In een deel van dit artikel worden de resultaten van Russische precisiebombardementen aangehaald
  Wat ik niet snap is dat het Russische leger niet verder geraakt is in Oekraïne en dat het weken duurt eer een stad in wordt.
  Misschien dar de Russische soldaten geen kaart kunnen lezen en daarom de precisiebombardementen geen resultaat hebben.
  Er worden zoveel commandocentra uitgeschakeld.
  Ik vraag me af wie het oekrainsche leger beveelt.
  Of is dit net zo Nepals zo veel andere berichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in