De vergoddelijking van Oekraïne wordt steeds gênanter. Eerst twee voetbalwedstrijden die met alle geweld “gewonnen” moesten worden en daarna het “Europees Songfestival”, waarvan de uitslag ook van tevoren vaststond. Het enige wat nog ontbreekt is de Nobelprijs voor de Vrede, schrijft Peter Haisenko.

Als ex-Bondscoach Löw één uitstekende vaardigheid had, dan was het wel de kunst om wedstrijden op een geplande, maar onopvallende manier te verliezen. Afhankelijk van hoe de politiek het eiste. Dat werd opvallend op het WK 2018 in Rusland, toen “Die Mannschaft” in de voorronde werd uitgeschakeld. Waarom? Zie hier:
https://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-20181/wm-in-russland-warum-die-mannschaft-in-der-vorrunde-ausscheiden-wird/

Toen enkele weken geleden de liefdadigheidswedstrijd Dortmund vs. Kiev werd aangekondigd, was de “overwinning” van Kiev ook al vastgesteld voordat de wedstrijd begon. Zij gingen de rust in met een stand van 3 : 1 in het voordeel van Kiev en “Kicker.de” merkte op: “BVB is sportief gezien nog lang niet 100 procent.” Men mag aannemen dat Dortmund in een langzame versnelling opereerde, omdat zij niet mochten winnen. In de 65e minuut bracht Dortmund de stand terug tot 3 : 2 en toen was het afgelopen met het voetbal dat nog competitief genoemd kon worden. De missers van Dortmund stapelden zich op op een manier die men niet gewend is van deze profs in normale wedstrijden. Kiev mag nog een paar pogingen doen op het doel van Dortmund, maar die hebben geen succes. Kiev “wint” de wedstrijd en ze maken er geen grap over dat ze het “verdienen”. Iedereen met ogen in zijn hoofd kon alleen maar concluderen: dit spel werd opzettelijk weggegeven.

Mönchengladbach en Dortmund deden er alles aan om de Oekraïners te laten winnen

Maar het was nog erger toen Borussia-Mönchengladbach tegen het nationale elftal van Oekraïne moest spelen. Zij lieten Oekraïne snel de leiding nemen, maar maakten slechts vier minuten later gelijk. Vanaf dat moment was het gewoon gênant om te zien hoe Borussia er alles aan deed om de ballen door te spelen naar Oekraïne, maar zelfs dat kon niet helpen. De trainer van Borussia bracht voor de tweede helft acht nieuwe spelers in, die echt niet als garantie voor de overwinning konden worden beschouwd. Toch konden zij laten zien dat zij de Oekraïners op elk moment stom konden spelen, als zij maar wilden.

Een speciaal rapport van de VS zou vrees moeten wekken voor veel NAVO-landen: "Rusland gaat NAVO-land aanvallen, overweegt vier doelen - NAVO zal niet militair reageren"

Toen de stand in de 80e minuut nog 1 : 1 was, was een doelpunt voor de bezoekers absoluut noodzakelijk. Zo treuzelden de Borussen met de bal vlak voor hun eigen doel, totdat een of andere Oekraïner de bal moest vangen en het gewenste doelpunt kon worden gemaakt. Daarna moesten de Borussen er maar voor zorgen dat ze niet weer gelijk maakten. Hiernaar kijken moest elke voetbalfan bijna fysieke pijn bezorgen. Dit “spel” had ook niets te maken met sportieve competitie. Het was een stomme “solidariteitsshow” voor Oekraïne die elke waardigheid miste. Voor beide kanten.

Deze voetbalwedstrijden herinneren mij aan de verkeerde manier om kinderen op te voeden. Ik herinner mij nog goed dat ik minigolf speelde met een vriend en zijn jonge zoon. Mijn vriend zei dat wij de jongen moesten laten winnen, zodat hij zelfvertrouwen kon opbouwen. Ik was het daar absoluut niet mee eens. Het is voor een tienjarige niet mogelijk om in zijn geest vast te stellen dat hij doorgewinterde volwassenen kan “verslaan”, zelfs niet op die jonge leeftijd. Hoe moet zo’n kind zich redden wanneer het met echte concurrentie te maken krijgt, ook onder zijn leeftijdsgenoten? De situatie is vergelijkbaar in Oekraïne.

Op het ESC waren de winnaars vanaf het begin duidelijk.

Als een verwend nest krijgt deze gebroken staat te horen dat hij op de winnende weg is. Het was dus een uitgemaakte zaak dat de muziek van Oekraïne de eerste plaats zou “winnen” op het “Europees Songfestival”. De jury heeft tenminste nog enige professionaliteit en waardigheid behouden en heeft hun inzending niet bij de eerste drie gekozen. Dat hoefde ook niet, want het stond weer vast dat het “publiek” voor de “overwinning” zou zorgen. In hoeverre dit het eerlijke, onvervalste standpunt van het publiek weergeeft laat ik onbeslist, maar zelfs op t-online worden twijfels geuit:
https://www.t-online.de/unterhaltung/eurovision-song-contest/id_92188982/eurovision-song-contest-2022-manipulation-irregulaere-abstimmung-.html
In ieder geval was het van tevoren al duidelijk dat Oekraïne ook deze “wedstrijd” zou winnen. Net zoals het Westen Kiev verzekert dat het de oorlog tegen Rusland zal winnen, mag Rusland deze oorlog niet winnen. Dit zal echter in werkelijkheid mislukken, want Rusland zal zich niet aan dit voorschrift houden. Maar het heeft een fataal effect!

Russische troepen vernietigen de Oekraïense verdediging in Bakhmut - Russen beheersen 1/3 van de stad en trekken het stadscentrum binnen (Video's)

Of de mensen in Kiev werkelijk geloven dat zij het tegen Rusland kunnen opnemen, is niet echt belangrijk. In zijn overwinningsroes over voetbal en muziek kan Kiev het haast niet helpen zich te gedragen als een verwend nest dat geleerd heeft dat het altijd wint. Het trauma dat een verwend nest zal oplopen wanneer hij de werkelijkheid onder ogen moet zien, zal zijn hele leven bepalen. In het ergste geval echter zal hij als volwassene zijn omgeving terroriseren omdat hij een “recht” heeft om te winnen. Hij zal de realiteit gewoon negeren, zoals Kiev al minstens acht jaar doet. Sinds de staatsgreep van Maidan is Kiev gewend aan NAVO-steun voor alles, ongeacht of het redelijk is of in overeenstemming met de wet. Het belangrijkste is dat het tegen Rusland ingaat.

Internationale sportevenementen zijn vertekend

Hoe ver het Westen gaat met zijn irrationele liefde voor Oekraïne, blijkt ook uit het feit dat het zijn eigen regels gewoon negeert als het over Oekraïne gaat. Zo is het tot nu toe de regel geweest dat er tijdens de zangwedstrijd geen politieke mededelingen mogen worden gedaan. De muziekgroep uit Oekraïne kon zonder bezwaar hun propaganda op het podium vieren. O ja, Rusland mocht niet meedoen. Deze wedstrijd wordt dus gedevalueerd, zoals alle sportevenementen op internationaal niveau. Hoe kan iemand van een wereldtitel genieten als mogelijke kandidaten voor de overwinning niet mogen deelnemen? Wat is zo’n titel dan waard? Niet meer dan titels die al op voorhand beslist zijn. In het geval van voetbal of zingen.

Oekraïne sluit gas naar Europa af - Gazprom begrijpt het niet

In 2014 berichtte de publieke omroep ÖRR nog kritisch over de nazi”s in Kiev. Sinds een paar maanden beweert dezelfde bron dat ze niet bestaan en nooit bestaan hebben. In Oekraïne zijn er alleen maar helden, ook al hebben ze hakenkruizen en Hitler-afbeeldingen over hun hele lichaam getatoeëerd. Het doet er niet toe dat een dame op het podium van de ESC-zangwedstrijd “Glorie aan Oekraïne” roept, haar arm in een Hitlergroet opheft en het publiek meedoet. Een van de Oekraïense muzikanten marcheerde toen ook van het podium af met zijn rechterarm hoog gestrekt, en ook dat is geen censuur waardig.

De manier waarop het Westen zichzelf ontmantelt in zijn waanzin voor Oekraïne en tegen Rusland, waarbij het zijn heilige principes opzij zet, is niets minder dan beschamend, om niet te zeggen krankzinnig. De manier waarop zelfs gerenommeerde voetbalclubs zichzelf moeten verloochenen om een gewenst resultaat te behalen, toont aan dat de veelgeroemde “westerse waarden” helemaal niet bestaan. Als ze wel bestonden, en als ze werkelijk de maatstaf van alle dingen waren, dan zou Kiev met sancties gedisciplineerd moeten worden, want er vindt daar al jaren niets meer plaats dat met deze “waarden” verenigbaar zou zijn. Maar waarom zou het, als het Westen applaudisseert voor alles wat in Kiev gedaan wordt. Voetbal of zingen is dus maar het zichtbare topje van de gênante toestand. Wat onze toppolitici doen met hun pelgrimstochten naar Kiev en hun zelfspot tegenover de politici van Kiev is meer dan gênant. Maar misschien is dit gewoon een voortzetting van Merkels beleid om Duitsland te verlagen tot het niveau van Oekraïne. Zoals ik al zei, het enige wat ontbreekt is de Nobelprijs voor de Vrede voor Zelensky.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky’s gelukkige hand met geld: 243 miljoen dollar vergaard sinds zijn ambtsaanvaardingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS viersterrengeneraal “militair analist” twittert videospel als echte oorlogsstrijd in Oekraïne
Volgend artikelDaarom heeft de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin de Russische minister van Defensie gebeld – Er heerst paniek!
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Het gehele westen zijn de staten al ver in ontbinding, alles wat ooit als hoogstaande normen en waarde voorstelde is vervallen in gigantische domheid, bekrompenheid en niet te peilen stommiteiten door incompetentie van de bestuurders een nog grotere corruptheid op alle vlakken die zijn weerga niet kent in zijn geschiedenis. Alles wordt zo verdraait/ verzwegen of er bij verzonnen om het gewenste resultaat eruit rolt, dat slecht=goed betekent, vrede=oorlog betekent, dat geheimzinnigheid= transparantie betekent. Dat grove politieke fraude=open en eerlijk zijn betekent. Dat als je eigen militaire macht massaal in de pan gehakt wordt door de vijand, om die situatie te propaganderen dat jij de vijand zware verliezen toe brengt. Dat wanpraktijken=hoogstaande prestaties zijn.

    En nu weer een pruts en klungel optreden zo gaan promoten en alsof zij de sterren van de hemel spelen en dat ze tot de absolute winnaar moet worden uitgeroepen. Er wordt al gespeculeerd dat de WK 2022 voetbal de uiteindelijke winnaar al bekent is, voordat het is begonnen. Het is net zo met alle politieke verkiezingen in die landen, de officiële uitslagen zijn daar ook al decennia al bekent, voordat er maar 1 stem is uitgebracht. Met list en bedrog win je geen oorlogen, maar het is een ratrace naar de afgrond en verval die draait steeds op een hogere versnelling er is geen houden meer aan. Eind van het jaar als we het überhaupt nog halen, zijn de economieën geïmplodeerd in het westen.

    Bankroet door hun eigen stommiteiten en domheid en bekrompenheid wat de zogenaamde bestuurders laten zien. Op die zelfde manier presenteren zij de groenen afspraak en alles voor het klimaat, maar die dat bedacht hebben hebben totaal geen kaas van gegeten. Zij doen alles wat je juist absoluut niet moet doen. Het CO2 uitstoot moet volgens de EU omlaag, daarom produceren zij nu 3 tot 8x meer CO2 uitstoot met de zogenaamde alternatieve groene energie dat zo onrendabel en ineffectief is, dat we eerdaags black-outs krijgen. In de toekomst moet iedereen aan de elektrische auto, maar de energiecentrales zullen dan stil liggen, want de kolen/gas en olie zijn dan uitgefaseerd. Biomassa uit hout en gewassen is niet meer mogelijk, omdat ze diesel en gas hebben afgeschaft. Zonder diesel geen economie, geen transport, geen landbouw en veeteelt. Zonder gas geen back-up voor de alternatieve energie, geen verwarming voor onze huishoudingen, geen industrie, geen kunstmest, geen kassenbouw voor onze groente en het fruit. Maar helaas kun je dat milieu fanaten en groene politici niet wijs maken. Die kijken niet verder dan het stopcontact , maar hebben geen flauw idee wat er voor zorgt dat er stroom uit het stopcontact komt. Zoals Barbock de huidige Duitse minister van buitenlandse zaken.

  2. O ja eerdaags zal ook heel Amerika plat liggen, want ze hebben al hun raffinaderijen omgebouwd om biodiesel te kunnen maken. Dat was verplicht door de Democraten en president Biden. Maar kunnen dan geen diesel uit olie meer maken. Waardoor de gehele economie implodeert. Daar biodiesel een veel mindere energie bevat dan Diesel uit olie. Kunnen de landbouw voertuigen niet meer ingezet worden waarvoor ze bedoeld zijn en dat geldt ook voor de vrachtwagens, schepen e.d.

  3. Laten ‘ze’ Zelensky alsjeblieft snel die Nobel prijs voor de vrede geven en dan vlak daar achteraan de onthullingen van de vondsten die de Russen in Oekraïne hebben gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in