Servië schenkt 25 euro aan burgers die zich met het experimentele COVID-19 ‘vaccin’ laten injecteren

0
2014

De Servische president Aleksandar Vucic heeft beloofd 3000 dinar, het equivalent van 25 euro, te betalen aan degenen die zich laten inspuiten met de dubieuze Covid-19 serums. Het voorstel beloont burgers voor hun “verantwoordelijkheid”, voegde hij eraan toe.

Burgers die ouder zijn dan 16 jaar en al een of twee doses hebben gekregen, of die voor 31 mei met ten minste één dosis zijn ingeënt, ontvangen een eenmalige uitkering van 3.000 dinar, een bedrag dat overeenkomt met ongeveer 5% van het gemiddelde maandsalaris van het land.

“We hebben nagedacht over hoe we mensen die blijk hebben gegeven van verantwoordelijkheidsgevoel kunnen belonen en we hebben besloten extra financiële steun te geven aan degenen die zich hebben laten vaccineren”, aldus Vucic.

De president voegde eraan toe dat het “onverantwoordelijk en egoïstisch” is om zich niet te laten vaccineren, hoewel hij restricties uitsloot. Hij heeft ook gedreigd dat werknemers in de publieke sector die niet zijn gevaccineerd, geen ziektegeld zullen krijgen als zij de Covid-19 griep oplopen.

De regering van de Balkan kocht miljoenen doses vaccins, waaronder het Russische Spoetnik V en het Chinese Sinopharm, die nog niet zijn goedgekeurd voor gebruik in de Europese Unie.

Het is een geldverspilling geweest omdat de bevolking niet gevaccineerd wil worden. Ze weten niet meer wat ze met het overschot moeten doen. De regering heeft in maart buitenlanders uitgenodigd naar het land te reizen om zich te laten vaccineren.

Serviërs hebben talrijke protesten gehouden tegen de door de regering opgelegde lockdowns in Belgrado, waarbij zij de politie aanvielen met afrasteringspalen, stokken, stenen en zelfs molotovcocktails.

Amerikaanse Snappies lanceren billboardcampagne: "Covid-19 prik gewonden 1,033,992+"

Het regeringsinitiatief is bedoeld om de mislukte vaccinatiecampagne nieuw leven in te blazen. Vucic sprak de hoop uit dat Servië tegen eind mei ten minste 55% van de bevolking met een dosis zal hebben gevaccineerd. Tot nu toe is ongeveer 22 procent van de zeven miljoen Serviërs met twee doses ingeënt, veel meer dan de 9 procent van de EU-burgers.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ga niet ten onder met de linkse vaccinzelfmoordsekte 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here