Wetgevers in de staat Tennessee hebben een wetsvoorstel aangenomen dat het sproeien van chemicaliën in de atmosfeer wil verbieden.

Deze door de overheid gebruikte techniek om het weer te manipuleren staat bekend als “geo-engineering”, schrijft Thepeoplesvoice.

De Senaat van de staat keurde maandag SB2 691/HB 2063 goed. Het wil “het opzettelijk injecteren, vrijlaten of verspreiden, op welke manier dan ook, van chemicaliën, chemische verbindingen, stoffen of apparaten binnen de grenzen van deze staat in de atmosfeer verbieden met het uitdrukkelijke doel om de temperatuur, het weer of de intensiteit van het zonlicht te beïnvloeden”.

Infowars meldt:

Het wetsvoorstel gaat verder: “Het opzettelijk injecteren, vrijlaten of verspreiden, op welke manier dan ook, van chemicaliën, chemische verbindingen, stoffen of apparaten binnen de grenzen van deze staat in de atmosfeer met het uitdrukkelijke doel om de temperatuur, het weer of de intensiteit van het zonlicht te beïnvloeden, is verboden.”

  Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerden

Jarenlang hebben velen vermoed dat het sproeien van zwevende deeltjes in de atmosfeer door de overheid – gezien als witte wolkensporen die niet verdwijnen – niet alleen het weer manipuleert, maar ook het ecosysteem van de aarde vernietigt.

Het wetsvoorstel komt op het moment dat topwetenschappers de Verenigde Naties er onlangs van beschuldigden dat ze een samenzwering hebben opgezet om het milieu op aarde te vernietigen.

In hun paper, gepubliceerd in het “Advances In Social Sciences Research Journal” in september 2022, waarschuwden James Marvin Herndon en Mark Whiteside dat de mensheid “weinig tijd heeft om alle geo-engineering activiteiten permanent te beëindigen”, in het bijzonder “geaërosoliseerde koolvliegas, die volgens hen uit straalvliegtuigen wordt gespoten” en “in de troposfeer” waar het “systematisch de ondersteunende systemen van de aarde afbreekt en het leven op deze planeet vergiftigt”.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat is er nodig om de Oekraïense “Sanitaire zone” sanitair te maken? 
Volgend artikel“Vrijheden beperken” kan nodig zijn om klimaatverandering te bestrijden: Duitse Ethische Raad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Dat is heel mooi!! Nu de rest van de wereld nog. Dan is de natuur weer DE natuur.
  Wat kunnen bepaalde lieden toch een rotzooi van de natuur maken. En dat allemaal voor geldelijk gewin en / of militaire rotzooi.

 2. Ondertussen krijgen we in Nederland, al sinds vorig jaar herfst, nog maar 1 of 2 dagen per week wat zonlicht. En sinds cojona is het chemtrailen 24/7 aan de gang. Inmiddels dag na dag, week na week, maand na maand alleen maar grauwe witte lucht met nul zonlicht.

  Haha… en de meeste mensen denken dat andere dingen belangrijker zijn. De wezens die ons dit allemaal aandoen, de ultra egoïsten, de psychopaten, die ontnemen ons zelfs het licht in onze ogen om onze ego’s depressief en passief te maken.

  Ze proberen ALLES duister te maken om het licht in ons te doven. Maar ze beseffen niet dat ze het licht in ons juist aanwakkeren met hun gecreëerde duisternis. Ga naar de zon in jullie harten lieve FrontNieuws lezers en reageerders, dat is het echte licht en dat is niet te doven.

  • Theme,

   Zelfs voor klojona was de geoengeneering al 24/7 aan de gang toen moesten we nog in droogte geloven. Oh de meteorologische lente is begonnen en zowat op die data begon het ‘mooie weer’ op bestelling van minimaal een half jaar lang met elke dag een blauwe lucht. Geen wolk die in de buurt van de onzichtbare grens kwam en als het toch lukte zou er geen druppel uit komen. Voor corona waren er steeds van die jaren dat het zogenaamd erg droog was op precies het juist moment veroorzaakt rond begin lente en de hele zomer, soms zelfs tot oktober aan toe dat het nog 20 graden werd en maar niet wou regenen ondanks bewolking. We moesten toen echt in global warming geloven, dat is al achterhaald want alle weerfenomenen zijn nu bestempeld als klimaatverandering. Die zomers van de afgelopen paar jaar waren niet zo zonnig meer omdat het niet meer per se droog hoeft te zijn, daarvoor was er steeds minimaal een half jaar zon voordat er een half jaar regen kwam. Gisteravond leek het een onderwaterwereld was, geen wolkvorm daarboven maar eerder een vloeivorm zoals water, zelfs tot 10 jaar geleden had ik die ‘klimaatverandering’ nog nooit gezien.

   • @Keert Wilder…
    🎯🎯🎯

    Ze besproeien ons idd al veel langer, maar sinds cojona is het wel echt fulltime sproeien. Nog nooit zag ik week na week, maand na maand en jaar na jaar zoveel fake lucht/wolken. En de EU heeft gewoon openlijk goedgekeurt dat Bill Gates de zon blokkeert. Het is gewoon openbaar goedgekeurt wat wij nu meemaken.

 3. De officiele bevestiging door de overheid van chemtrails en “het sproeien van chemicaliën” in de atmosfeer, om welke reden dan ook.

  Dus, weer een ‘complot-theorie’ die complot-FEIT blijkt te zijn! Tegenwoordig duurt’t niet zo lang meer voordat de “theorie” in feit veranderd, maar deze is heel lang heel hardnekkig gebleven.

 4. April en Mei 2020 – Geen vliegverkeer in de EU.
  Zonnepanelen brachten in die twee maanden 15% meer kwh op
  Deze TOP maanden zijn daarna nooit meer voorgekomen.

  • Dat is een conclusie die ze willen… zodat ze ons kunnen verbieden om nog te vliegen. Chemtrails en contrails moeten stoppen, dan hebben we geen eeuwige herfst. Als je op flight radar kijkt kan je zien dat alle vliegtuigen met strepen, helemaal niet te zien zijn op flight radar. Op de zeldzame dagen dat er ‘blauwe’ lucht is (of in ieder geval lucht waar je doorheen kan kijken) dan zie ik meerdere korte en lange strepen tegelijk boven en onder elkaar vliegen. Strepentrekkers die gelijk op vliegen, terwijl vliegtuigen van dat formaat echt niet zomaar even zij aan zij twee strepen trekken.

   Ik zie er regelmatig 5 tot 8 tegelijk en die zijn op flight radar allemaal onzichtbaar. Ze fucken met de atmosfeer… het komt niet door auto’s of vliegtuigen of dieren of mensen of industrie… ze besproeien ons non-stop en verzadigen het luchtruim met materiaal dat ons vergiftigd en waarmee zij met hun HAARP het klimaat kunnen maken dat zij willen. Koppel het overal los van, we worden 24/7 totaal besproeid!!! Het is bio-warfare!!!

 5. Mooi, nu goed de hemel boven Tennessee in de gaten houden. Als de strepen niet weg gaan zou het wel eens gewoon het gevolg van de burgerluchtvaart kunnen zijn, contrails dus.

  • Dus als ze kernwapens verbieden en er wordt een land of stad van de aardbodem geveegd, dan kan dat volgens jou geen kernwapen zijn geweest, want die zijn verboden. Wat een redenatie.

   Als je nu nog in de fact checkers bullshit praat over contrails gelooft, dan ben je niet meer te redden. De fact checkers die chemtrails ontkennen en contrails als onschuldige spoortjes condens uitleggen, zijn dezelfde fact checkers die de ‘vaccins’ constant goedpraten.

   Ze sproeien meerdere componenten!!! Lange strepen voor het wolkendek, korte strepen om alles met elkaar te laten binden… en dan is er HAARP om de lucht tot één vlak ondoorzichtig wit laken te maken… en als ze met HAARP een andere trilling maken in de atmosfeer, dan openen de wolken weer.

   Iedereen negeert zijn/haar eigen waarneming en papagaait gewoon één of andere bron na die hun ego bevestigd dat het allemaal onzin is… want de meeste mensen kunnen kennelijk niet verwerken dat het weer voor 100% wordt gemanipuleerd. ALS we dit overleven zal men in de toekomst over chemtrails, contrails, HAARP en windmolens zeggen dat het één grote weefmachine was en de chemtrails en contrails hebben als extra werking dat het biologische bombardementen zijn.

   Wake up AlbertV… we leven in een fake wereld, totaal gemanipuleerd, niks in het westen is echt, alles in het westen is een leugen. Chemtrails en contrails verzadigen de lucht, windmolens verspreiden het en HAARP kan daarmee het weer manipuleren. Ze strooien wat zilveroxide in de wolken en het gaat regenen, ze strooien er aluminium in en wij gaan cognitief allemaal kapot, vervolgens zetten ze 5G wat hoger en mensen worden letterlijk zombies. U onderschat, net als velen, wat voor machine ze hebben gebouwd. U ziet, net als velen, niet de verbanden en het geheel. Ze hebben op alle fronten een systeem gecreëerd waarmee ze als ons als Goden kunnen overheersen. Stop om te onderschatten wat voor gigantische macht de satanisten hebben gecreëerd door alles in een piramidespel te veranderen.

   Wie het weer kan sturen, is heerser van de planeet.

   • De ontwikkelingen gaan nu heel erg snel. Ik weet niet hoe het precies gaat aflopen, maar dat het gaat aflopen daar ben ik van overtuigd. We zitten echt in de laatste fase van …… Ik noem het de Eindtijd.

    Ik weet niet of het de bedoeling is dat we het overleven en straks de puinhopen gaan opruimen. Of dat er daadwerkelijk van hogerhand wordt ingegrepen en een deel van de mensheid over niet al te lange tijd wakker wordt op een betere plek, waar alles wat er is voorgevallen in de afgelopen eeuwen is vergeten. Alsof het er nooit is geweest.

    Ik ben er inmiddels van overtuigd dat deze aarde niet is wat het lijkt, dat ik er niet hoor. Ik heb steeds vaker het gevoel heb dat ik er los van kom. En ik ontmoet ook steeds meer mensen die er los van komen. Het contact met hen voelt anders. De rest van de mensen lijken wel onzichtbaarder te worden. Zo ook de gebeurtenissen op deze aarde. Ik zie het. Ik lees erover. Ik ben al jaren bezig om mij voor te bereiden op het ergste. Maar om de een of andere reden heb ik het gevoel dat deze voorbereidingen niet voor mij zijn bedoeld. Maar om de mensen te helpen die nog niet kunnen loskomen van deze aarde. Ik kan het moeilijk uitleggen. Het is een gevoel.

   • Dus, de strepenleggers, burgerluchtvaart vliegtuigen, die 24/7 mens en materieel van hot naar her slepen, zitten in het grote chemtrail-complot? Hoe dan?
    Elke luchthaven waarvan deze vliegtuigen vertrekken ook in het complot? Hoe dan?
    De paar miljoen mensen die in deze luchtvaart werkzaam zijn (ik was daar 40+ jaar onderdeel van) weten hier niks van? Hoe dan?
    Geo-engineering bestaat, maar daar heeft de burgerluchtvaart niets mee te maken.
    Dat ik dat hele chemtrail verhaal BS vind wil niet zeggen dat ik mij vol heb laten spuiten met mRNA-gif of geloof dat we in een koek en ei wereld leven. Je kent mij niet.

    • Dat is ook mijn reactie. Om dat angstcomplot waar te maken zouden er -tig mensen bij betrokken moeten zijn die daar voor zorgen. Al het personeel dat vliegtuigen inlaadt en het spul dumpt in de lucht moet hier van op de hoogte zijn. Waar zijn de vrachtwagens/treinladingen die het spul naar de vliegtuigen brengen? waar zijn die opslagtanks in de vliegtuigen? waar zijn die sproeimonden in de vliegtuigen? waar wordt het spul gemaakt en hoe komt het in de luchthavens terecht? hebben alle vliegmaatschappijen dan een contract met de grote onbekende leverancier? krijgen ze dan een vluchtschema om hun spul ergens op een bepaalde plek te lossen? … zoveel simpele boerenverstand-vragen die niet beantwoord kunnen worden.

    • @AlbertV…

     Vat het niet persoonlijk op. Ik probeer je duidelijk te maken dat het complot echt vele malen groter is dan je in je grootste nachtmerrie kan bedenken.

     Dat jij 40jr met miljoenen anderen in de burgerluchtvaart hebt gewerkt zegt helemaal niks. Alsof jij elk vliegtuig van binnen hebt gezien en alsof je kan zien wat ze vervoeren. Het is helemaal niet ingewikkeld om op de drukste luchthavens wat van die chemtrailvliegtuigen af te tanken, tussen de honderden burgervliegtuigen valt dat niet op. Daarnaast vliegen veel van de sproeiers volgens mij clandestien vanaf militaire vliegvelden. Het is ronduit naïef om te denken dat ze zo’n operatie niet stil kunnen houden. Mensen zijn gecompartmentaliseerd. Mensen doen allemaal deeltaken en beseffen helemaal niet dat ze onderdelen voor deze operatie uitvoeren.

     Je praat nu als een dokter die zweert dat vaccins oké zijn, want als dokter injecteert hij al 40jr vaccins. Dat jij 40jr op een vliegveld werkt zegt niks. Verpleegkundigen die al 40jr in de zorg werken willen ook niet geloven dat de vaccins moordwapens zijn, want ze kennen niemand in het verpleeghuis die mensen vermoord.

     Je moet groter denken Albert. De directie laat zich omkopen en zegt tegen het personeel dat het vaccin veilig is en iedereen gelooft dat tegenwoordig blind. Want ze werken al zolang in de zorg en ze hebben nog nooit gehoord dat vaccins moordwapens zijn, en er werken miljoenen mensen in de zorg, dus zoiets kan je nooit stil houden… WEL DUS!

     Kijk met je zintuigen ipv met je hersens Albert. Je kan gewoon zien dat ze het klimaat volledig besturen.

    • Het zijn usaf vliegtuigen en als je Theme’s verhaal goed had gelezen, dan had je gelezen dat die niet te zien zijn op flight radar! Dus geen burgerluchtvaart maar militaire luchtvaart! Ik betwijfel of dit binnen gaat komen bij je, we hebben er hier nog zo één..Djennis

     • Onzin Nino, totale onzin je kan niet vliegen zonder een Vluchttoestemming dan heb je meteen 2 straaljagers naast je!!! Luchtverkeersleiders laten geen onzichtbare vliegtuigen vliegen!!! Dommerik

      • En van wie zijn dan die straaljagers die naast je komen vliegen? Precies, datzelfde leger.. wie is er nu de dommerik 😉 kom op Djennis, bij jou blijft het maar 1+1=3.. volgens mij ben je hier alleen maar om te gallen, ik reageer vanaf nu ook niet meer op je

    • Jij hebt gelijk Albert, het kan gewoon niet, en gebeurd ook niet, op een paar speciale vliegtuigen na die voor de wetenschap testen uitvoeren… de rest is verzonnen net als de tunnel tussen het Vaticaan en Jeruzalem, dat kan geologisch nooit!!! Maar ja hier geloven vele dat wel, laat ze maar, het is al geweldig dat we nog gewoon buiten kunnen zitten..Toch?

   • Micro plastic, aluminium nano schaal en andere troep. Nano alu is zeer explosief en zorgt ervoor dat “natuurbranden” een extreem hoge temperatuur bereiken die niet makkelijk te blussen is..het bewijs voor chemtrails en geo engineering is er allang. In Amerika zijn hele wouden aan t sterven door dat. Hier zijn ze ook een inhaalslag aan t doen. Alles wat goed is moet kapot!

  • @AlbertV , dingsken

   Tuurlijk joh, het zijn allemaal wappies de Senaat in Tennessee om deze wet door te voeren….
   Dream on!

   De Senaat van de staat keurde maandag SB2 691/HB 2063 goed. Het wil “het opzettelijk injecteren, vrijlaten of verspreiden, op welke manier dan ook, van chemicaliën, chemische verbindingen, stoffen of apparaten binnen de grenzen van deze staat in de atmosfeer verbieden met het uitdrukkelijke doel om de temperatuur, het weer of de intensiteit van het zonlicht te beïnvloeden”.

 6. Waarom vernemen we niks van die idioten van GewoonLink!
  Zijn mijn vermoeden waar, dat het allemaal verraders zijn?!
  Idioten die het doen voor wacht aandacht.
  Aandacht van de meest fouten mensen.
  Hebben ze de “bruin hemden” ingewisseld voor “bruin huiden¨?
  Het heeft er alle schijn van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in