Hunter Biden zou wel eens slechts een tussenpersoon kunnen zijn voor een uitgebreidere operatie waarbij zijn vader, een man die zijn carrière heeft doorgebracht op de hoogste regeringsniveaus, grote delen van de opbrengst ontvangt van de zaken die Hunter in naam van Joe Biden doet.

President Joe Biden zit in de hete hangijzers van de controverse rond de wereldwijde activiteiten van zijn eigenzinnige zoon Hunter. De First Son, die zich als “consultant” presenteert, heeft jarenlang relaties opgebouwd met contacten in zowel buitenlandse regeringen als in machtige multinationals, schrijft Brandon Weichert.

De vraag is altijd geweest of Hunter freelance werkte of dat hij grotere belangen vertegenwoordigde, met name die van zijn familie, in het bijzonder die van zijn machtige vader Joe. House Oversight Committee Chairman James Comer (R-KY) heeft het onderzoek naar deze zaken geleid en eist nu dat de president zijn “misleidende en oneerlijke ontkenning” intrekt dat de familie Biden 1 miljoen dollar heeft ontvangen van een Chinees conglomeraat.

Is de familie Biden eigenlijk een internationaal misdaadsyndicaat?

De familie Biden heeft dit geld inderdaad ontvangen via een van de zakenpartners van Hunter Biden. Het geld zou niet alleen op de rekening van Hunter zijn gestort, maar ook op de bankrekeningen van Hunter’s oom James Biden en Hunter’s schoonzus (en voormalige vriendin) Hallie Biden.

De belangrijkste vraag is natuurlijk of president Biden het geld zelf heeft ontvangen – direct of indirect. En daarvoor is verder onderzoek nodig (dat nog loopt).

De reden dat Comer en de House Oversight Committee weten van deze overboekingen van een Chinees conglomeraat naar de persoonlijke rekeningen van de familie Biden is dat de advocaten van de familie Biden dit in een recente ronde van onthullingen aan de Oversight Committee hebben bevestigd. Nog onheilspellender is dat, volgens rapporten over de zaak, “een bankrekening die wordt geïdentificeerd als een onbekende ‘Biden’ ook 70.000 dollar ontving van de zakenpartner van Hunter Biden.”

  Scott Ritter: Amerika's zinkende imperium probeert Rusland en China naar de ondergang mee te sleuren

Wie was deze “onbekende Biden”? Waarom is hun identiteit gemaskeerd? Kan het zijn dat de hele familie Biden optreedt als tussenpersoon die geld-voor-toegang van China naar Joe Biden pendelt?

Het is heel goed mogelijk dat Hunter Biden slechts een tussenpersoon is voor een grotere operatie waarbij zijn vader, een man die zijn carrière heeft doorgebracht op de hoogste niveaus van de overheid, grote delen van de opbrengst ontvangt van de zaken die Hunter in naam van Joe Biden doet.

Zoals bij de meeste criminele operaties geven de daders er vaak de voorkeur aan dat de zaken “binnen de familie” blijven. Toch was het toevertrouwen van dergelijke gevoelige operaties aan een onstabiele acteur als Hunter waarschijnlijk niet de beste zet.

Vergeet niet: de enige reden waarom iemand deze beschuldigingen rond de familie Biden onderzoekt, is dat Hunter een persoonlijke laptop achterliet met daarop een assortiment ongepast en illegaal materiaal dat de technicus die aan de computer werkte ertoe aanzette de autoriteiten te verwittigen.

Die laptop uit de hel is sindsdien gedagvaard door het Federal Bureau of Investigation (FBI) als onderdeel van een groter onderzoek naar het witwassen van geld.

China denkt dat Biden “gemakkelijker te controleren” is

Ik herinner u er ook aan dat aan het begin van de regering-Biden, na zijn controversiële overwinning in de felbevochten presidentsverkiezingen van 2020, Di Dongsheng, een professor in internationale betrekkingen aan de Renmin Universiteit (en iemand met connecties met de hoogste niveaus van de Chinese regering) opschepte dat Joe Biden “gemakkelijker te controleren” zou zijn dan Donald Trump ooit was als president.

  Biden betrapt op video terwijl hij twee kinderen lokt en vervolgens met hen achter gesloten deuren verdwijnt

Deze uitspraak werd onmiddellijk gebagatelliseerd door de westerse media en werd ronduit gecensureerd door China’s media.

Vraagt u zich af waarom? Kan het zijn omdat de familie Biden de afgelopen tien jaar minstens 1 miljoen dollar heeft aangenomen van een Chinees staatsbedrijf?

President Biden zit in een juridisch dilemma waar zelfs Broer Konijn, die veel minder cognitief gestoord is dan de zesenveertigste president, zich niet uit kan redden. Hij beseft het waarschijnlijk nog niet.

De muren komen echt (langzaam) dichterbij…

De Republikeinen hebben de controle over het Huis van Afgevaardigden, wat betekent dat zij deze kwestie zullen blijven onderzoeken zolang zij daar de macht hebben. De verschillende wandaden van de familie Biden zullen hoe dan ook aan het licht komen. Misschien wordt het allemaal op Hunter geschoven. Misschien hebben we geluk en grijpt het de president (die vrijwel zeker betrokken is). Dit onderzoek zal tijd kosten en vervelend zijn voor de buitenstaanders, maar er zal iets uitkomen over de internationale zakelijke banden van Hunter.

De muren rond Joe Biden zijn zich aan het sluiten. Hoe lang het duurt en hoezeer de muren zich sluiten, hangt af van verschillende factoren die misschien niet werken in het relatief korte (voor onderzoeksstandaarden) tijdsbestek waarmee de House GOP werkt nu de presidentsverkiezingen van 2024 snel naderen.

Toch zou Joe Biden zich ernstig zorgen moeten maken over wat er op zijn familie – en waarschijnlijk op zijn presidentschap – afkomt. Hij kan maar beter hopen dat hij herkozen wordt, zodat Biden, net als de vijfenveertigste president van plan is te doen als hij in 2024 wint, zichzelf en zijn familie gratie kan verlenen voor hun wandaden.

  Oorlogskoningin Hillary Clinton klaagt over "mannen die oorlogen beginnen"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rookt

Vorig artikelVS/EU laten Oekraïne niet eens vredesbesprekingen overwegen
Volgend artikelZelensky decoreert Oekraïense soldaten in Bakhmut – Het einde is nabij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Joe ‘Pedo Peter’ Biden.

  Joe ‘The Big Guy’ Biden.

  En dat is de baas van één van de grootste naties op aarde. Zoek op youtube Joe Biden Sniffing kids. Julle kennen de filmpjes denk ik wel. Het westen is een pedocratie. Nu zal Kamala Harris het stokje wel overnemen. Toevallig dat in NL BBB ook klaar staat om het stokje over te nemen. Toevallig al die gelijkgeschakelde gebeurtenissen.

  En nu ga ik even de kots opruimen die ik gister produceerde door een filmpje te kijken over de Nederlandse lente kriebels pedofielen campagne.

 2. Deze informatie is al ruim 2.5 jaar bekend. Maar de MSM, bigtech, overheid en FBI hebben dit nooit opgepakt (bewust). Onbegrijpelijk, want als Trump zegt “Grab them by the pussy” dan wordt dit jarenlang uitgekauwd en aangedikt.
  Onze eigen NL overheid, alle NL MSM kranten en alle NL bigtech hebben dit ook bewust genegeerd.
  Allemaal totaal ongeschikt qua objectiviteit!!! Arresteren, berechten en vastzetten!

  • Je kan Joe ‘Pedo Peter’ niet zomaar oppakken. Daarvoor is een narratief nodig. Hetzelfde geldt voor alle westerse verraders. Je kan ze alleen opruimen als de massa eist dat ze worden opgeruimd. Er wordt momenteel wereldwijd een narratief gecreëerd waardoor de inwoners van het westen uiteindelijk gaan eisen dat deze monsters worden gearresteerd en berecht… met doodstraffen. En om de massa zover te krijgen dat ze eisen dat onze leiders doodstraffen krijgen, moet er een giga narratief komen. Dat narratief wordt gemaakt. Komend jaar zullen de slapende Europeanen wakker worden gemaakt. Uiteindelijk gaan we eisen dat ze allemaal worden gearresteerd en geëxecuteerd.

  • trump heeft nooit gezegd ‘grab them by the pussy’….is volledig uit context getrokken..
   trump heeft wel gezegd dat indien je rijk bent of macht heb heel wat vrouwen zich graag laten pakken….(if you have the money or the power, most women will allow themselves to be grabbed by the pussy)
   iets waarvan we allemaal weten dat dit klopt..moet maar naar al die oude, maar rijke stinkerds kijken die graag pronken met hun jonge blaadjes…Of ‘onze leiders’ die graag uitpakken met hun jonge prostituées….
   zowel mijn amerikaanse vrouw als ik gruwelen van de uit de context getrokken bs dat verspreid is over trump om hem af te schilderen als een vrouwenhater….zowel zijn huidige vrouw als zijn vorige als zijn exminaressen hebben niets dan goeds over hem te zeggen….
   toch belangrijke rechtzetting..
   voor de rest klopt het,..als gesteld is dit, volledig uit context gerukte, gedeelte van een zin, jarenlang gepromoot door de msm en aanverwanten om trump in een slecht daglicht te stellen de aandacht hierdoor afleidend van waar de ware bs aan de gang is….

  • trump heeft nooit ‘grab them by the pussy’ gezegd…dit is een verhaal door de media gecreëerd om trump in een slecht daglicht te stellen…
   wat ie WEL had gezegd is dit : als je geld en/of macht hebt, zijn er heel wat vrouwen die zich graag bij de ‘pussy’ laten pakken…
   en we weten allemaal hoe correct dat dat is…mijn eigen vrouw (amerikaanse btw) geeft toe dat dat inderdaad zo is, dat er heel wat vrouwen zijn die geld en macht verkiezen boven ‘liefde’…..
   en als je al de rijke lelijkaards en ouwe zakken ziet met hun jonge poppetjes….
   biden zal stilletjesaan uitgerangeerd worden…..wie er in zijn plaats gaat komen…laten we hopen dat het geen kamala wordt, want dan zijn we pas gesjost….

 3. Wat moet er in de geest van J Biden zijn omgegaan toen hij zijn zoon hunter als naam gaf?
  Tja de hunt is nu geopend om de hunter te bejagen.

 4. Bizonder wat er zoal in een eenvoudige naam kan schuil gaan.
  Een complete corrupte terroristische clan die de weteld afjaagd om rijkdom, viezigheid en macht.

  • Deze monsters maken kinderen voor een doel. Het zou mij niks verbazen als Hunter alleen maar is gemaakt om de loopjongen te zijn.

   In de NL politiek kan ik ook wel een paar mensen aanwijzen die alleen maar bestaan om hun huidige rol te vervullen. Carola ‘MKultra’ Schouten vind ik de duidelijkste, Mark Rutte is ook specifiek gemaakt en volledig getraind en afgericht voor zn taak. Walgelijk hoe ze te werk gaan. Rob Jetten lijkt ook wel een vermist kind dat ze hebben geprogrammeerd voor zn taak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in