Terwijl scholen, hogescholen en universiteiten zich voorbereiden op het beperken van de toegang tot studenten en docenten die niet zijn geïnjecteerd met een van de experimentele Covid-injecties, doet een particuliere school in Florida precies het tegenovergestelde en verbiedt docenten en medewerkers die zijn geïnjecteerd met de experimentele injecties, hun school te betreden.

De eigenaars van de school worden in de Amerikaanse mainstream media verguisd, maar het is een moedige maatregel om de leerlingen en het andere schoolpersoneel te beschermen tegen het risico geïnfecteerd te worden door degenen die ervoor kozen de experimentele injecties te nemen.

Het toont aan, althans voor mij, dat de bestuurders van deze school bereid zijn de publieke hoon en mogelijke rechtszaken onder ogen te zien, omdat zij de gezondheid en de levens van hun leerlingen en personeel belangrijker vinden dan de publieke schande die ontstaat wanneer men de farmaceutische industrie en hun leugens durft te ontmaskeren.

Centner Academy heeft campussen in de omgeving van Miami, en Leila Centner, de directeur en mede-oprichter van Centner Academy, stuurde de volgende brief aan personeelsleden en ouders:

“De gezondheid en veiligheid van onze studenten is en blijft onze nummer 1 prioriteit bij Centner Academy, de eerste geluksschool in de VS die zich baseert op het nieuwste onderzoek op het gebied van mindfulness, emotionele intelligentie en de wetenschap van geluk.

Bijvoorbeeld, op 16 maart 2020, aan het begin van Covid in de VS, was Centner Academy was de eerste school in Miami, en een van de eerste in het land, om fysieke lessen te sluiten en volledig om te schakelen naar online leren.

  Honderden Canadese dokters dood: Genocide bevestigd na 4e booster verplicht gesteld voor medisch vakgebied

Vervolgens, op 8 september 2020, zijn we volledig fysiek geopend terwijl veel scholen in het hele land online bleven, en nog steeds doen tot op de dag. We hebben de gegevens gewogen en het onderzoek bestudeerd. We wisten toen dat kinderen een overlevingskans van 99,9974% hadden en dat kinderen geen superverspreiders waren. Wij bestudeerden ook de toename van het aantal zelfmoorden en de daarmee samenhangende emotionele problemen als gevolg van de lockdowns en het feit dat kinderen online moesten blijven leren.

Onze reacties en acties zijn steeds gebaseerd geweest op een overvloed aan voorzichtigheid en doordachte besluitvorming wanneer er risico’s voor onze kinderen werden gepresenteerd. Dit omvat zowel lichamelijke als mentale gezondheidsrisico’s.

Anekdotisch hebben tienduizenden vrouwen over de hele wereld onlangs melding gemaakt van nadelige reproductieve problemen, gewoon door in de nabijheid te zijn van degenen die een van de Covid-19 injecties hebben gekregen, bv. onregelmatige menstruatie, bloedingen, miskramen, postmenopauzale bloedingen en amenorroe (volledig wegvallen van de menstruatie).

Niemand weet precies wat de oorzaak is van deze onregelmatigheden, maar het lijkt erop dat degenen die de injecties hebben gekregen, iets uit hun lichaam overdragen op degenen met wie zij in contact komen. Totdat meer bekend is, moeten we het zekere voor het onzekere nemen wat betreft het welzijn van onze leerlingen en het schoolteam.

We zijn er niet 100% zeker van dat de Covid-injecties veilig zijn en er zijn te veel onbekende variabelen om ons op dit moment op ons gemak te voelen.

Deze injectie is nog steeds geclassificeerd als een experimenteel medicijn en de goedkeuring van de FDA is niet gepland voor ten minste 2023. We kunnen onze beslissing opnieuw evalueren zodra er meer bekend is over het geneesmiddel, als en wanneer het de goedkeuring van de FDA krijgt. Zoals velen van jullie weten, is deze injectie bekend om zijn problemen. Deze injectie is een experiment. Zie de links hieronder voor de bijwerkingen die zijn gemeld op de website van de Amerikaanse overheid VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) sinds het grote publiek de injectie begon te nemen:

  De video van de Duitse arts was juist, NU hebben we dit uit Frankrijk

“Onderrapportage” is een van de belangrijkste beperkingen van passieve surveillancesystemen, waaronder VAERS. De term onderrapportage verwijst naar het feit dat VAERS slechts voor een klein deel van de werkelijke ongewenste voorvallen meldingen ontvangt. VAERS is een overheidsdatabank die wordt beheerd door de Centers for Disease Control and Prevention.

Als het om menselijke gezondheid gaat, is het heel persoonlijk. Deze injectie is nog steeds geclassificeerd als een experimenteel geneesmiddel. Het is niet gepland voor FDA goedkeuring tot ten minste 2023. We weten dat niet iedereen het eens is met dit onderwerp, maar dit is onze filosofie op Centner Academy, een filosofie die veel van onze docenten en ouders delen.

Het is geen geheim dat onderwijssystemen over de hele wereld worden geconfronteerd met uitdagingen in het voorbereiden van studenten om te gaan met de eisen van onvoorspelbare omstandigheden met betrekking tot Covid-19.

Bij Centner Academy leren we kinderen hoe ze door veranderingen kunnen navigeren en emotionele ninja’s kunnen worden, terwijl we ze gezond en veilig houden, zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel”.

Zoek nu op Leila Centner in een willekeurige zoekmachine en zie wat de mainstream media zeggen over deze vrouw, in vergelijking met wat ze werkelijk schreef en verklaarde dat hun beleid was.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten

Vorig artikelOntmaskerd: Facebook’s ‘onafhankelijke’ COVID Factchecker site FactCheck.org gefinancierd door een $1.9 miljard vaccinlobby
Volgend artikel65 studies tonen aan dat mondkapjes fysieke, psychologische en sociale schade veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. moet dat nou frontnieuws???? die afgrijselijke zombie bovenaan dit artikel?
  is dat n foutje, het heeft toch niks met de inhoud te maken, integendeel!!
  Niet te vaak doen dit dat kost je lezers

 2. Schitterend deze zombie, als je de kudde niet shockeert, dan besteden ze tegenwoordig geen aandacht aan niks. Diegene die hierboven ertegen zijn, hebben, die ook geprotesteerd, tegen de beelden van zogenaamde stervende covid patienten in hun doodsstrijd van de corrupte media ?

 3. 2021-05-02 11:35 skrev Dinah Newhouse:

  Ik wilde u vragen waarom steeds die demonische bezeten schreeuwende persoon in beeld komt, ik kan daarom maar steeds niet een artikel doorzenden, terwijl ik dat graag zou doen.
  Mijn omgeving zal (weet ik zéker) denken: dat hoeven we UIT DIE BRON niet te lezen.
  Waarom shockeert u uw lezers nu al tijden lang met die schreeuwlelijk?
  Wat jammer!

  Met vriendelijke groet,
  Dinah Newhouse
  ———————————————————
  Beste Dinah Newhouse,
  Voor op- en aanmerkingen of suggesties over of op een artikel verwijs ik u naar de commentarensectie van het betreffende artikel.

  Met vriendelijke groet,
  Rommel

 4. Onderstaand is mijn antwoord op Rik’s reactie: Rik april 30, 2021 at 17:26
  Idd frontnieuws, graag een andere plaatje. Ik wil dit artikel met goed fatsoen kunnen doorsturen.
  ————————————————-
  mijn antwoord via hem aan u
  Ik ook, heb net hieronder een vraag ingediend om die demonisch bezeten figuur te deleten zodat ik een artikel met een gerust hart kan doorzenden.

 5. Waarom mogen feiten en de toekomstige samenleving/populatie niet in beeld gebracht worden?
  Gevaccineerden zijn al zombies, het moet alleen nog zichtbaar worden de komende maanden.
  In de herfst/winter 2021 zullen ze bij bosjes doodvallen.
  Alleen lezen zonder plaatje doet velen wegkijken voor en van de gevolgen van de gifspuit.
  Laat duidelijk zijn…en vooral het besef indalen dat er genocide wordt gepleegd op de bevolkingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in