Houd u zich alstublieft aan de COVID beperkingen. Beheers het verlangen van uw ziel naar vrijheid. Doe het raam niet open en zing niet,” kondigt een drone aan die rond de in quarantaine geplaatste buurten zweeft.

Op beklemmende video’s uit Shanghai zijn duizenden gefrustreerde bewoners te zien die uit flatgebouwen schreeuwen nadat ze opnieuw in lockdown zijn opgesloten na een nieuwe vermeende COVID-19 uitbraak, bericht Infowars.com.

Video’s die op social media circuleren tonen een griezelig stadsbeeld ’s nachts, gevuld met het angstige geschreeuw van bewoners die al meer dan een week gedwongen in quarantaine zitten in hun flatgebouwen.

“What the?? Deze video is gisteren genomen in Shanghai, China, door de vader van een goede vriendin van mij. Zij heeft de echtheid ervan geverifieerd: Mensen schreeuwen uit hun ramen na een week van totale lockdown, je appartement niet verlaten om welke reden dan ook,” twitterde radiopresentator Patrick Madrid vrijdag.

“De vertaling die ze me gaf: “Het is Shanghai, iedereen schreeuwt, begon met een paar nu schreeuwt iedereen, na een week van lockdown, gaat er iets gebeuren, niemand weet wanneer dit gaat eindigen.” Hij zegt dat ze niet eens buiten hun appartementen kunnen stappen.”

Een andere dystopische video toont een drone die rond de gebouwen zweeft met een vooraf opgenomen boodschap die de bewoners ontmoedigt om om hulp te roepen: “Houd u alstublieft aan de beperkingen van de COVID. Beheers het verlangen van uw ziel naar vrijheid. Doe het raam niet open en zing niet.”

De Chinese Communistische Partij heeft eerder deze week haar stadsbrede “zero tolerance” lockdown voor 26 miljoen inwoners van Shanghai uitgebreid, nadat in de stad duizenden nieuwe COVID-gevallen waren ontdekt.

  Nog een interview met Dr Mike Yeadon - "Waarschuw iedereen om niet in de buurt van de extra vaccins te komen"

“De stad zal doorgaan met de uitvoering van verzegeling en controlebeheer en het thuisblijven strikt toepassen, behalve voor medische behandeling,” schreef de stad op haar officiële WeChat-account.

Het Volksbevrijdingsleger heeft 2.000 medisch personeel in Shanghai ingezet met nog eens 38.000 medische hulpverleners om een massale bestrijdingsactie uit te voeren om alle 26 miljoen inwoners van de stad op COVID te testen.

De autoriteiten hadden Shanghai, de grootste stad van China, aanvankelijk op 28 maart in lockdown geplaatst te midden van een golf van meestal asymptomatische COVID-gevallen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amsterdam: Anti-Lockdown demonstranten gemolesteerd door politiehonden en mishandeld met wapenstokken Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeen twijfel meer mogelijk: Hoe meer vaccins u neemt, hoe zwakker uw immuunsysteem wordt
Volgend artikelHet grote sterven gaat door: Mainstream media censureert informatie over stijgende COVID-vaccinsterfte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Nog even geduld lieve mensjes , vanaf Oktober ook weer bij u in de regio .

  Spendeer u laatste centen aan dure dingetjes , stop die spuit in je flikker , draag mondkapjes en verraad je buurman wanneer die het niet doet !!

  Mark die komt u straks wel weer redden …….

  • Of we krijgen van die Black Mirror toestanden – aflevering Robotdog. Het enge is dat di ekrengen al daadwerkelijk bestaan bij Darpa. Robothonden uitgerust met mitrailleurs.

   • Ik zal die eens opzoeken maar kan me wel een voorstelling maken hoe die aflevering zal zijn. 🙂
    Er wordt nu door middel van media manipulatie, nepbeelden en blue-green screen technologie en crisis-acteurs van de private beveiligingsbedrijven (Lockhead, Dynology etc) een nieuwe koude oorlog gecreëerd. Oceanie tegen Earasia, zeg maar.. en wij moeten boos “Goldstein” (=Putin) roepen. In de tussentijd ontwikkelt Earasie de killer-drones dus om ons te beschermen ontwikkelen wij die ook en na verloop van tijd worden de robots en de robots tegen ons, de nutteloze eters, gekeerd om ons opgesloten te houden in onze appartementjes in de VN-Smart Cities. Die Smart Cities zien er al uit zoals die appartementsgebouwen in dat filmpje in dt artikel met die sprekende drone.. :S
    Voor de goede orde, er is geen Goldstein… Goldstein IS Big Brother en Big Brother IS Goldstein..

 2. Allemaal zever in pakskes, waar wij niks aan hebben , Hoe ver zit het met de rechtbanken om die sloebers te veroordelen en zeer zwaar te straffen, dit en niks anders is momenteel van enig belang voor alle mensen in Belgie en Nederland. lLaat het ons weten , en de rest stuur maar naar dat wijf daar bij de EU.
  Dit is waar een man van 85 nu mee bezig is.

  • Hier dit zijn feiten dan weet je het:
   Die rechtbanken gaan die sloebers niet veroordelen of straffen maar wel jou!
   Wat jij denkt is echt verleden tijd! Je hebt niks meer te zeggen… en 85 of niet; je moet braaf zijn en luisteren.

 3. Even in de goede context platen, china ziet dit als een biowapen en wil zijn mensen beschermen tegen dit biowapen. Wat china betreft gaan ze er vanuit dat iedere griep die boven komt waren een bewust gepland biowapen is. Daarom doen ze dit. Het heeft niets met communisme te maken. Communistische landen kennen geen miljonairs, china kent er hel veel. Beetje humor blijven houden. Wat china betreft is dit HET dodelijke biowapen dat 1000 den doden en verderf komt zaaien op een dag en dan is het nog verder van huis. Dat is de juiste context om te bekijken. Mensen laten zich gewoon massaal gaan om hun frustratie te uiten. Er word op ze geschoten omdat ze dat doen. Wel correct blijven anders ga je overal boemannen zien.

  Kijk de nieuwe aflevering van karel van wolferen met matias de smet maar, dan heb je beter beeld van wat hier gaat komen.

   • Eh, communisme gaat juist om een aantal miljonairs dat hun geld van de arm gemaakte bevolking bij elkaar heeft gegraaid en dat gestolen geld met harde hand moet verdedigen. Vandaar dat het altijd surveillance states zijn. 🙂

    Figuren als Karel van Wolferen zijn 100% controlled opposition. Het zit zelfs al in zijn pseudoniem naam verborgen (Wolf in schaapskleding).

  • Ik vraag me af wat er de bedoeling van is. Beelden komen alleen China uit met toestemming van de overheid daar. Dus vanwaar wordt toegestaan dat deze beelden bij ons terecht komen?

 4. En als iedereen nu eens massaal de straat op gaat? Ik bedoel, ik laat me liever neerknallen dan dit. Ik liever dood dan een slaaf.

 5. Ik ben geen voorstander van covidmaatregelen, verre van zelfs…
  Maar wat deze mensen nu meemaken staat in schril contrast tot de wreedheden die ze dagelijks begaan tegen dieren.
  Die zijn vaak het kind van de rekening in deze nep-plandemie…Wereldwijd eigenlijk.

 6. Dat krijg je ervan als je blijft gehoorzamen aan bizarre onethische maatregelen. Het zou zomaar kunnen dat ons dat ook te wachten staat als de meerderheid van de mensen maar blijft gehoorzamen. Hier is nog een video van Changhai die net binnenkwam van HealtImpactNews. (schokkend)

  https://www.bitchute.com/video/bhscvLke2Iu4/

  Hier is de link nog eens van de premier van Maleisië die in 2015 een verbijsterende toespraak hield over de NWO en bevolkings- uitroeiing etc; op 4u17min; https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/s96de:d

  • Die uitroeiing is al een paar jaartjes bezig. Ook in Nederland. Heel simpel uitgevoerd door de huisarts dus het valt niet op. Heb je kankerklachten? Die worden gebagatelliseerd en je wordt naar huis gestuurd. Elke keer als je daar heengaat hetzelfde liedje. Een kennis werd zelfs met paracetamolletje naar huis gestuurd toen ze een hersentumor had! Is een weekje daarna overleden.
   Daardoor al verschillende kennissen verloren die op tijd bij de huisarts kwamen maar elke keer werden weggestuurd.
   In mijn kennissenkring zeiden we wel eens tegen elkaar “Het lijkt wel of we dood moeten”. We blijken gelijk te hebben!
   Je kunt het aan de maatregelen ook merken: groente en fruit duur maken, sporten destijds verbieden, iedereen in kleine ruimtes vastzetten gedurende langere tijd, enz.

   • Ik heb het toevallig ook zelf aan den lijve ondervonden toen ik ziek was (had ernstige allergieën e.d. wat ook een kettingreactie tot stand kan brengen zodat je haast overal last van krijgt) Hoe meer ik in het ziekenhuis kwam (nog onwetend) en weer andere medicijnen voorgeschreven kreeg, hoe slechter het mij ging. Ik Ben er inmiddels echt wel van overtuigd dat ziekte een verdienmodel is en dat het al heel lang speelt. gr, marco

 7. Covid laat mij niet lachen gewoon verkoudheidsgriep, en Rutte en zijn helpers maar mensen knechten schijnmondkapers vraag het van de liende heeft 9miloen in zijn zak gestoken gekregen van een stel onbenullen Rutte en zijn helpers en die diepe zakken volgens Hoekstra niets meer van over al het overige gaat naar luchtkastelen klimaat gekjes d66 Jette klimaat meester mensen wordt wakker slaap niet geloof deze lui niet ze maken je arm zei hebben geen last hun salaris zit wel goed nooit meer op deze huidige partij lied4eren stemmen beter niet dan op deze stemmen mijn voor keur echte liederen die opkomen voor Nederland het gewone normale volk volgendekeer goed opletten weg met Rutte en zijn helpers d66 CDA.en die mevrouw schouten cu minister res armoede Amen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in