We doen het voor je gezondheid! Amsterdamse politieagenten hebben dit weekend honden losgelaten op Anti-Lockdown demonstranten tegen de lockdown.

Op videobeelden uit Amsterdam is te zien hoe demonstranten door honden worden toegetakeld en met wapenstokken worden geslagen

NOW – People mauled by police dogs, beaten with batons at unauthorized protest against Covid restrictions in #Amsterdam.pic.twitter.com/BR5pUBqHuc

— Disclose.tv (@disclosetv) January 2, 2022

Het is voor je gezondheid

For your health pic.twitter.com/rCnTObMAhW

— Cornelis & Johan de Witt (@DeFunctie) January 2, 2022

Er was een enorme menigte vandaag in Amsterdam

Wow! Thousands of protesters in Amsterdam demonstrate against Covid restrictions despite a ban on protests.

pic.twitter.com/pQ95EbH7CQ

— Election Wizard (@ElectionWiz) January 2, 2022

Meer politiegeweld

Het gaat mis in #Amsterdam nabij het #Museumpleinpic.twitter.com/m3rpOtRcDt

— Owen O’Brien (@_owenobrien_) January 2, 2022

Via Thegatewaypundit.com.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Politiegeweld in Spanje: Wee degene die geen mondkapje draagtVolg Frontnieuws op Telegram

  "Risico op complicaties van apenpokkenvaccin bijna even groot als risico om ziekte te krijgen"
Vorig artikelIs er een manier of wet om dit op rechterlijke manier te doen omvallen?
Volgend artikelHet is zo ver – Het grote sterven is begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

  • Moeten zich schamen en dat met zo n schamel loontje. Ze zullen zich een keer moeten verantwoorden. En ik hoop dat als er nogmaals demo’s zijn dat er een kind van hun ram in elkaar wordt geslagen door collega’s, ik bid ervoor….

   • Fleur, de laser + sterke Wifi-jammers om hun communicatie te verstoren blijkt idd goed te werken. Raak schieten en vooral de scherpschutters (normaal op de daken) krijgen het lastig….. Maar lopen er in Nederland + België nog echte mannen rond die zoiets durven? De toekomst zal deze vraag zeker beantwoorden.

    • Inderdaad,iedereen volgt als een lammetje de absurde maatregelen van de regering op,de derde prik ligt al klaar!
     Vooroorlogse toestanden

  • Henk, dat is een goed plan maar niet in elke situatie toepasbaar.
   Wat wanneer ze binnenkort hun wapens mogen gebruiken en ik zie dat vroeg of laat gebeuren.
   Denk dat nog steeds veel mensen niet begrijpen dat we in oorlog zijn.
   En hoe langer je wacht om in te grijpen, hoe groter de vijand zal worden!
   Momenteel worden bijna in elk land groepen gevormd bestaande uit (ex) politie, soldaten, vrijwilligers en veteranen opgeleid om actie te ondernemen in andere landen. Waarom?
   Omdat die mensen geen enkele affectie hebben met de plaatselijke bevolking en aldus geen moment zullen aarzelen om kogel door je hoofd te schieten.
   Er is nog nooit een oorlog gewonnen door vredig door de straten te lopen.
   Ja, er zullen slachtoffers vallen, voor onze vrijheden moesten veel jonge soldaten sneuvelen.
   Gaan we die vrijheden nu in alle vrede afgeven?

 1. Die tweede video: WAT EEN DAPPERE KEREL!!! Wow, respect voor die man he, die werd effe boos, helemaal verontwaardigd van het geweld wat op hem af kwam. Onze “politie” (die naam mogen ze eigenlijk niet meer hebben natuurlijk), is geen politiewerk aan het doen, maar straffen aan het uitdelen. Ze spelen voor rechter en straffen de mensen met stokslagen (zeer vernederend ook) en hondenbeten, honden die eigenlijk enkel bestemd zijn voor b.v. een wegrennende moordenaar, deze honden zijn niet bedoeld voor de inzet van straffen en het bewust pijnigen en handicap maken van mensen.

 2. Mijn handen jeuken als ik dit soort beelden zie. Die politiegabbertjes met hun strakke spijkerbroekjes gaan het nog oplopen. Het volk dienen en beschermen is er niet meer bij, maar dat is wel waar ze door ons voor betaald worden.

 3. Dit bleek dus ook weer door de zgn “romeo’s” veroorzaakt te zijn hoorde ik van verschillende partijen die video’s hebben bekeken. Dat gedoe met die hond – ik ken een man die dit soort trainingen met honden doet voor de politie. Sommige bronnen zeiden dat deze “aanval met honden” ook nep was.

  Trap er niet in; het is allemaal het uitlokken van geweld. Het zijn slechts oefeningen om te zien hoe ver ze de meute kunnen uitlokken, afhankelijk van de grootte van de meute, etc. Halsema wist verdomde goed wat het plan was. De hele vergadering zou evengoed door Halsema en handlangers in elkaar gezet kunnen zijn – op het laatste moment gaven ze toch toestemming…? Alsof het zulke lieverds zijn met veel begrip voor all die goedbedoelende mensen die voor vrijheid opkomen. Neem jezelf niet in de maling…Of haal nog een booster.

  Er komen nog heel wat andere soorten oppressie en geweldpleging tegen grote partijen demonstranten in de nabije toekomst, waar je van achterover slaat. Hoe makkelijk is het om van 1000en vax-vrijen af te komen, als ze allemaal bij elkaar staan, denk je? Vergis je niet waar ze toe in staat zijn en welke methodes er bestaan.

 4. Ja, ik stond dus bijna vooraan en het was even zo, maar al gauw waren er veteranen die hun armen letterlijk ineen sloegen en er zo voor zorgden dat de mensen konden passeren zonder dat de politie erbij kon. Ik hoorde later dat die veteranen nog zijn opgepakt.
  Verder was het rustig, de mensen lieten zich niet uitdagen door de politie. Er waren wel veel romeo’s, ik heb een paar van die koppies op de camera kunnen krijgen, dus dat komt nog wel op brandnewtube (morgen). Er waren er meer die probeerden de gezichten van de romeo’s op camera te krijgen.
  Christian Theres was er om te speechen, één van de EU parlementariërs die zich uitspreekt tegen alle onzin en die elke dag moet vechten om het parlement binnen te komen om te kunnen werken.
  Berichten over het weinige (alhoewel nare) geweld werkt averechts; zo komen er minder mensen naar de demonstraties. Doordat we met zovelen waren konden we juist doorbreken. Nadat we doorbraken was het helemaal gezellig en de sfeer was prima! Het enige hakken en zagen wat daarna nog gebeurde was op maat van de muziek :).

  • Dank voor uw strijdkracht zondag!! Dit gaat nog groots worden…elke maand zal het publiek breder worden en ook achter de linie (in gezinssituaties) zijn we volop aan het strijden tegen de mensen, vrienden, familie, collega’s die deze tirannie in stand houden!!!

  • Het was te druk en op gegeven moment sloeg het iets om,als iedereen gewoon niet door barricades gelopen waren was het vredig genoeg en dan kon de burgemeester een pets op haar carriere krijgen….want zij heeft dit bedacht> helaas nu werd de aanleiding voor dit bevestigd en kan ze zeggen zie je wel,maar goed dat ik de politie heb laten komen en een verbod heb ingevoerd,want alle demonstranten zijn oproerkraaiers…

   • Heb je de beelden niet gezien? Het waren de Romeo’s die begonnen met vechten. Die vonden het nodig om met hun wapenstok te rammen.

   • Heb je de beelden niet gezien? Het waren de Romeo’s die begonnen met vechten. Die vonden het nodig om met hun wapenstok te rammen.

   • Het stond er vol met romeo’s, die beginnen altijd. De veteranen (echt of niet) stonden vreedzaam voor de agenten.
    Het schijnt dat toen wij aankwamen agenten rond het museumplein hadden gezegd dat mensen van het museumplein af moesten, vandaar dat er bijna meteen gelopen werd (een uur te vroeg), want iedereen dacht: “Geen probleem, dan gaan we naar het Westerpark”. Daarom stonden we ook bijna vooraan, want we kwamen aan en gingen gewoon mee.
    De politie echter had schijnbaar geen goede communicatie (zeggen ze) en begonnen de straat richting Westerpark af te sluiten, zodat de mensen die weg gingen (op bevel!) dus niet weg konden.
    Dat is achteraf de reden waarom het “fout” ging, miscommunicatie. Dat kan ik zelf niet geloven; ze reden namelijk als een idioot met een politiebus door de menigte. Het is een wonder dat toen niemand overreden is. In die bus en andere bussen die daar stonden konden ze makkelijk contact houden. Ze wilden gewoon een fuik creëren en geweld ontlokken. De demonstranten lieten zich echter niet uitlokken, daarom beginnen de amfetaminevarkens hier ook agressief te doen. Hun pupillen waren zo groot als hun irissen; ze waren duidelijk opgefokt en hadden gebruikt.

 5. Beste Rommel,

  Ik heb (hele) nuttige nieuwsbronnen ontdekt;
  –> GETTR.com (specifiek: https://gettr.com/post/pk4wyj50bd en https://gettr.com/post/pk85sia085 en https://gettr.com/hashtag/%23clotshot en https://gettr.com/user/annvandersteel) en

  –> LIBRTI.com (specifiek : protesten in Duitsland; heldere beelden; https://librti.com/page/view-video?id=1418 en in Vienna; https://librti.com/page/view-video?id=1421 en Brussel; https://librti.com/page/view-video?id=1420).

  Mooie video van een eerste hulp dokter ( Brave Australian Emergency Department Doctor komt naar voren om de waarheid te onthullen over wat er gebeurt met de gevaccineerden..);

  * https://librti.com/page/view-video?id=1331

  Krachtige plaatjes;

  * https://gettr.com/post/pk4wyj50bd

  * https://gettr.com/post/pk4wyj50bd

  Sterk artikel over 395 Atleet Hartstilstand, Ernstige Problemen, 231 Dood, Na COVID Shot;

  https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

  HART ONDER DE RIEM voor alle mensen die gek genoemd worden, zoals wij, in deze tijd waarin we mensen willen waarschuwen voor de bloedproppen en hart aandoeningen en plotselinge tumors na injecties;

  https://librti.com/page/view-video?id=1403

  En dokters die massaal vrije dagen nemen;

  https://librti.com/page/view-video?id=1402

  We zijn belandt in THE GREAT REJECT – i’m ready!!! Let’s goooo Brandonnn (kan nog wel toch? haha) !!

  En ook leuk; een mooie rave party in Barcelona; met “LIEFDE VRIJHEID GÉÉN DICTATUUR ertussendoor geroepen; https://librti.com/page/view-video?id=1435.

  Ik zag laatst een video met mensen die schreeuwen: “Politie… fascisten, staats terroristen”… vond ik wel heftig maar komt wel aan denk ik dan als je daar mensen afranselt met een stok. Ga je toch niet lekker van slapen zo’n liedje in je oren suizend zeg maar.. Enfin… dit was het voor nu.

  TOP jaar met vernieuwende inzichten en verhelderende confrontaties gewenst voor ons allen!!
  (P R I K V R I J )!!!!

 6. Beste Rommel,

  Ik heb (hele) nuttige nieuwsbronnen ontdekt;
  –> GETTR.com (specifiek: https://gettr.com/post/pk4wyj50bd en https://gettr.com/post/pk85sia085 en https://gettr.com/hashtag/%23clotshot en https://gettr.com/user/annvandersteel) en

  –> LIBRTI.com (specifiek : protesten in Duitsland; heldere beelden; https://librti.com/page/view-video?id=1418 en in Vienna; https://librti.com/page/view-video?id=1421 en Brussel; https://librti.com/page/view-video?id=1420).

  Mooie video van een eerste hulp dokter ( Brave Australian Emergency Department Doctor komt naar voren om de waarheid te onthullen over wat er gebeurt met de gevaccineerden..);

  * https://librti.com/page/view-video?id=1331

  Krachtige plaatjes;

  * https://gettr.com/post/pk4wyj50bd

  * https://gettr.com/post/pk4wyj50bd

  Sterk artikel over 395 Atleet Hartstilstand, Ernstige Problemen, 231 Dood, Na COVID Shot;

  https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

  HART ONDER DE RIEM voor alle mensen die gek genoemd worden, zoals wij, in deze tijd waarin we mensen willen waarschuwen voor de bloedproppen en hart aandoeningen en plotselinge tumors na injecties;

  https://librti.com/page/view-video?id=1403

  En dokters die massaal vrije dagen nemen;

  https://librti.com/page/view-video?id=1402

  We zijn belandt in THE GREAT REJECT – i’m ready!!! Let’s goooo Brandonnn (kan nog wel toch? haha) !!

  En ook leuk; een mooie rave party in Barcelona; met “LIEFDE VRIJHEID GÉÉN DICTATUUR ertussendoor geroepen; https://librti.com/page/view-video?id=1435.

  Ik zag laatst een video met mensen die schreeuwen: “Politie… fascisten, staats terroristen”… vond ik wel heftig maar komt wel aan denk ik dan als je daar mensen afranselt met een stok. Ga je toch niet lekker van slapen zo’n liedje in je oren suizend zeg maar.. Enfin… dit was het voor nu.

  TOP jaar met vernieuwende inzichten en verhelderende confrontaties gewenst voor ons allen!!
  (P R I K V R I J )!!!!

 7. Als we vredig de straten blijven marcheren, ons door honden laten bijten, laten neerknuppelen tot het bloed uit ons hoofd spat en later laten doodschieten dan gaan we deze oorlog zeker winnen.
  Politie en leger worden met den dag groter en agressiever maar dat is allemaal in elkaar gezet.
  Op tijd je andere wang aanbieden en alles komt goed.

 8. De zwaar conservatieve Burgemeester Halsema is de situatie helemaal niet meester,dit zijn haar laatste stuiptrekkingen!!!Haar gedrag word binnen Groen links al niet meer getolereerd!!De politie heeft ook al minder zin meer om zwaar in aktie te komen helaas moeten ze wel in opdracht van een slappe burgemeester…
  Politiek gezien zal zij door stof moeten bijten.Meerdere 2e kamerleden keuren haar handelingen helemaal niet goed!!!

 9. Ik heb een volledige analyse gemaakt van de POLITIEHOND AANVAL, met extra beeld materiaal en beelden van waar het slachtoffer nou weg kwam, in deze analyse is gebleken dat het een gerichte actie was om deze man te pakken en geen toeval.

  https://youtu.be/B7osmbUa0e4

  • Hallo Jethro, dat heb je heel mooi gedaan. En ook heel helder en rustig uitgelegd. Eerst dacht ik dat het opgevoerd was door die klootzakken, maar die man stond echt te zwaaien naar dat busje, en werd echt toegetakeld door die hufters en de hond. Het is ontzettend smerig. Aan de andere kant begrijp ik die man ook niet, waarom hij zo uitnodigend, zeg maar, staat te zwaaien. Er stonden er overigens velen te zwaaien naar die busjes. Maar net wat je zegt, die man valt op in de meute, en die kleine gehelmde worst met zijn hond kon hem makkelijk te grazen nemen. Wat je liet zien, is wel de waarheid. Daar is geen twijfel meer over. Dank je wel voor je moeite, ook al bewees die een heel triest feit. Top gedaan van je!

  • @Jethro,

   Jouw analyse gezien. Mooi geanalyseerd en wat een walgelijke actie hey. Wat me ook opvalt is dat die man éérst nog door een agent naar die agent met de hond TOEgesleept wordt zie je dat? Ik zie het misschien verkeerd maar zoals het erop lijkt is het alsof een agent aan komt slepen met die kale man (hun prooi!). Laat maar weten of jij dat ook zo ziet. Top gedaan in ieder geval!!!

 10. Het is geen politie meer deze lui zijn geïnstrueerd om geweld uit te lokken en mensen aan te vallen
  De regering kan de meerderheid die geen gifprik willen niet meer hendelen
  Vandaar dit ongecontroleerde geweld
  Ik heb het al eerder gezegd
  Geweld begint waar het verstand eindigt
  En dan vraag ik me af zou ,zo een politie man of vrouw nou trots zijn op zichzelf om onschuldige burgers neer te knuppelen en honden in te zetten
  Wat een helden je broek zakt er vanaf

  • Amfetamine is echt een wondermiddel…vroeg me al af hoe iemand een hele dag in harnas met dikleren schoenen die behoorlijk warm zijn met 15 graden celcius kon rondlopen, maar Pervitine lost alles op….

   …er draaien er wel veel door, maar dat word heel stil gehouden.

   Helden zijn het niet en landgenoten kan ik het niet meer noemen. Als je voor de grondwettelijke rechten van je medeburgers geen respect meer hebt….

  • Echt walgelijk ook om honden op deze manier te misbruiken. Een hond dient hier niet voor. Ook al ken ik iemand die honden voor de politie traint, ik zeg niet dat ik dat goed vind.

 11. Op een of andere manier zullen deze onderbetaalde zielige pikkies toch wel ergens een terugslag krijgen. Kids van hun worden gepest, of hun partners. Of..of…?

  • ..de kans dat hun kids en hun partners ook klappen krijgen is groter ….het word een beetje een gewoonte, dat met geweld compenseren van je gebrek aan helder en rechtvardig denkvermogen…en voor een vrouw en kinderen van een agent met losse handjes en dienstwapen thuis is een blijf van mijn lijf huis geen veilige plek….*

   * krantenartikel van ……en …..en …. wat niet werd gepubliceerd. Geval 23 in twee jaar tijd…de kant die wij nooit horen of zien. Achter al die flinke mannen en vrouwen schuilt een drama in wording…

   • En dat allemaal omdat pappa zich een haantje voelt en last van teveel testosteron in zijn te kleine ballen. Wat een lullo’s. Je gezin er ook nog aan opofferen, ik had die Rutte al lang een zwieber (zelf verzonnen woord voor iets heel ernstigs) gegeven.

 12. Gestapo, dat zijn de lui die onschuldige demonstranten in elkaar meppen.
  Thierry mag het niet meer zeggen (ook al zo’n gospe), maar ik zeg het gerust.

 13. Wat een stelletje, verraders en lafbekken, die agenten. Mensen in elkaar slaan en er honden op af sturen, alleen omdat mensen voor gerechtigheid opkomen. SHAME ON YOU!!!

 14. Het leuke is dat je op straat overal in het land dit soort in overheidsdienst zijnde geweldplegers kunt herkennen, een beetje alsof Ali en Hassan na de overval hun bivakmuts het hele jaar door ophouden….

  ..een oud Engels gezegde : people in glass houses shouldn’t throw with stones….

  De Nederlandse variant is mij even onbekend, maar ruzie maken in het verkeer met een bedrijfswagen met telefoonnummer erop en adres is vergelijkbaar….alleen de dapperen en de onnozelen…

  ….ik voorspel veel vacatures bij de overheid, het quota supplement agenten genaamd BOA zal worden verhoogd, en de controle erop zal weg zijn.

  Het is voor de wereld nu wel heel duidelijk dat Nederland een politzei staat is, eigenlijk een vieze dictatuur. Daarom kon Rutte zo goed overweg met Erdogan en de Arabieren….

  Ben benieuwd wat ze voor nieuwe grondwet gaan verzinnen…”all people are equal, some more than others…”

  • Hemke V A L S E M A vond ik ook wel een goeie, zelf alle linkse demonstraties door laten gaan en goedkeuren, ja zelfs bijwonen, huilen als zoontje zelf met een pistooltje loopt te zwaaien, een echtgenoot die zegt krijg zelf het heen-en-weer, uithuilen bij Grapperhaus en niet te vergeten toen madam zelf nog in de 2e Kamer zat en op alles liep te zeiken en uit te zuigen. Niks was er goed en iedereen moest bij madam verantwoording afleggen. Volgens mij gaat die kerel van haar al jaren vreemd want daar wil je niet op liggen, ze dient gelijk een motie van wantrouwen in als je ‘m er scheef inschuift.

 15. Hieronder volgt een oproep van Police for Freedom – Afdeling Nederland – via de Nieuwsbrief van Viruswaarheid. Tekst:

  ‘Onderzoek naar geweld tegen vreedzame demonstranten en veteranen 2 januari Amsterdam

  Zondag 2 januari 2022 is er een demonstratie geweest in Amsterdam.
  Daarbij is geweld toegepast tegen vreedzame burgers.

  Volgens het EVRM is het de taak van de politie en het bestuur ten allen tijde vreedzame demonstranten te beschermen. Echter is er júist geweld toegepast tegen deze mensen. Daarmee is zijn de Grondrechten Demonstratie en Vrijheid van meningsuiting geschonden.

  Police For Freedom gaat de feiten die deze dag hebben plaatsgevonden uitgebreid onderzoeken. Te denken valt aan dossiervorming en het verzamelen van bewijs en verklaringen.

  Wil jij je melden als getuige, neem dan contact op via [email protected]

  Meer informatie over Police for Freedom:

  https://policeforfreedom.org/
  https://www.policeforfreedom.org/contact-us.html
  https://www.ninefornews.nl/police-for-freedom-nederland-van-start-politieagenten-en-veteranen-staan-op/
  https://cafeweltschmerz.nl/videos/oprichting-constititioneel-hof-p4f-max-von-kreyfelt-en-dennis-spaanstra/
  Police for Freedom Nederland over optreden van de politie (29/03/2021)
  https://www.youtube.com/watch?v=EBrom3_9mKg
  Facebook – zelf opzoeken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in