De Israëlische televisiester Orna Pitussi vergeleek Pfizer CEO Albert Bourla met Adolf Hitler dinsdag in een video geplaatst op het Facebook-profiel van de actrice, die zich later verontschuldigde voor haar opmerkingen na publieke kritiek, meldt The Jerusalem Post.

De actrice, bekend voor haar rol in de Hebreeuws-talige serie “Reverse”, vroeg retorisch in de video “Hoe kunnen Joden degenen zijn die uiteindelijk proberen Joodse kinderen te doden”, in verband met de uitrol door Israël van het Covid-19 vaccin van Pfizer.

Na een publieke verontwaardiging over haar opmerkingen, legde Pitussi haar reden voor de vergelijking uit, door te zeggen dat ze “een zeer stormachtige dag” had.

“In tegenstelling tot wat mensen denken, was het laatste wat ik wilde dit soort publiciteit, ik ben geen verveelde actrice. De post die ik plaatste met de cartoon was niet uit verveling of een verlangen om de krantenkoppen te halen, en zeker niet om iemand te kwetsen. Ik behoor ook tot een familie die de Holocaust heeft overleefd”, aldus Pitussi.

Nota nemend van haar vergelijking van Bourla met Adolf Hitler, zei Pitussi “wat mij motiveerde om deze cartoon te uploaden waarin je de CEO van Pfizer ziet staan met zijn hand opgeheven en ‘Heil Pfizer’ roept, was de gedachte dat kinderen geen deel zouden mogen uitmaken van een experiment”.

“Zelfs als de knapste koppen aan dit vaccin hebben gewerkt, beweren medische professionals en andere wetenschappers dat het gevaarlijk is. Het is nog niet getest, er is niet genoeg tijd besteed om na te gaan welke neveneffecten er zullen zijn, dus geven ze er de voorkeur aan om kinderen niet te vaccineren… Ik zeg niet ‘ik vaccineer liever geen kinderen’ maar ik schreeuw het. Uit het bloed van mijn hart. Ik schreeuw mijn waarheid”, voegt ze eraan toe in de verklaring.

  Vaccinzeloten krijgen ondanks vaccinaties en boosters nog steeds Covid, prijzen vaccins voor milde symptomen

Pitussi verdedigt ook haar recht om haar mening te geven over het Covid-19 vaccin, waarbij ze opmerkt dat het noemen van de Holocaust niet het beste idee was, gezien de gevoeligheid rond het onderwerp, vooral in Israël. Pitussi zegt ook dat ze verre van een expert is over het onderwerp.

De actrice heeft zich eerder uitgesproken tegen vaccins. De vorige dag sprak Pitussi haar steun uit voor Dr. Avshalom Carmel, die zich publiekelijk uitsprak tegen het toedienen van het Covid-19 vaccin aan kinderen, wat later leidde tot de intrekking van zijn medische licentie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”

Vorig artikelCOVID-19 Generale repetities en bewijs van het plan
Volgend artikelSchokkende beelden: man krijgt toeval in auto tijdens Covid-19 injectie op drive-thru vaccinatielocatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Klaus Schwab zegt ook dat hij geen jood is, dan is hij christen, dan moslim, hoe het hem uitkomt, thuis is hij zo joods als wat, Biden heeft in zijn team 59 joden, in Verenigde Staten zijn ongeveer 2% van de bevolking Joods, zegt genoeg, de Rothschilds zijn joods, zouden een vermogen van meer dan 500 triljoen hebben, (1 triljoen telt 18 nullen) kan je tellen, in de 2de wereld oorlog zouden hun alles zijn afgepakt, nu ca 60/70 jaar later, een fortuin dat je in de verste verte al geen fortuin meer kunt noemen. Daar is volgens mij de het Britse koningshuis maar heel klein tegen. Het is zuivere diefstal, zoals al die dictators op de wereld.
    De Rotschilds bezitten de duurste antiek ter wereld, van de andere zaken nog maar te zwijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in