Het COVID-19 vaccin interfereert op verschillende manieren in het voortplantingsproces, aldus journaliste Naomi Wolf in Bannon’s War Room. Baby’s worden ziek omdat zij melk krijgen van gevaccineerde moeders.

Bovendien zijn de dossiers van meer dan 230 van de 270 zwangere vrouwen die aan de klinische proeven van Pfizer hebben deelgenomen, verdwenen. De baby’s van 28 van de overige 36 vrouwen stierven. “28 van de 36 baby’s stierven tijdens klinische proeven van Pfizer,” zegt Wolf.

Zij wijst erop dat de Israëlische journaliste Etana Hecht op Substack een artikel had geschreven over drie studies die schokkend hoge kindersterftecijfers aantoonden in landen als Canada, Israël en Schotland.

In Schotland stierven twee keer zoveel baby’s, in Ontario in Canada stierven 86 baby’s terwijl het er gewoonlijk vijf of zes zijn, en in Israël is de zuigelingensterfte 34 procent hoger onder gevaccineerde vrouwen, aldus Wolf, die eraan toevoegt dat het artikel in minder dan 24 uur 100.000 keer bekeken was.

“Dit zou in het nieuws moeten komen. Dit is het belangrijkste nieuws dat er is,” benadrukt zij.

Zeer verontrustend

In Waterloo in de provincie Ontario werden in zes maanden tijd 86 doodgeborenen gemeld, tegen de gebruikelijke vijf à zes per jaar. “Dit is hoogst ongewoon,” zegt dokter Daniel Nagase.

Vorige maand werd bekend dat in Schotland een onderzoek was ingesteld naar aanleiding van een golf van sterfgevallen bij pasgeborenen. Het is de tweede golf van sterfgevallen in zes maanden. Sarah Stock van de Universiteit van Edinburgh beschreef de cijfers als “zeer verontrustend”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

Studie: 2 doden door vaccins om 3 door Covid te voorkomen

Lees meer over:

5 REACTIES

 1. Nederland heeft al decennia lang een van de hoogste baby en zuigelingensterfte van Europa. De laatste tijd is het beter geworden zeggen de specialisten, maar daar geloof ik niets van. Het sluiten van geboortecentra en het promoten van thuisbevalling door de zorgverzekering zal het niet beter maken. Geboortezorg in Nederland wordt geritseld door criminele maffia.

  • Okay. Hoogste sterftecijfer van Europa. Heb ik nooit geweten. Het enige dat mij opvalt is dat er steeds meer ermee hype is ontstaan rond kinderen. Actueel merk ik dat het feit dat kinder crèches die in de vakantieperiode sluiten een enorm probleem bij de ouders veroorzaken. En (kleine) kinderen worden hoe langer hoe gekker.

   Wat was het vroeger dan eigenlijk zo gewoon.

  • Zo denk ik ook maar dat is niet goed. Zo ver zijn we dus al gebracht. Met opzet. We moeten terug naar de liefde voor onze medemens. Hoe dom ze ook lijken te zijn in onze ogen.
   Als onschuldige kinderen worden afgespoten dan is er iets heel erg mis met de regeringen van alle landen waar dat gebeurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here