Foto: Arnold Schwarzenegger

Hollywoodveteraan Arnold Schwarzenegger was een van de meest uitgesproken voorstanders van vaccins tijdens de Covid-19 pandemie. Hij ging regelmatig de sociale media op om de ongevaccineerden te beledigen, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens Schwarzenegger waren degenen die ervoor kozen om hun grondwettelijke recht uit te oefenen en de prik te weigeren “schmucks” die “go f*ck themselves.”

Schwarzenegger onthulde maandag dat hij onlangs drie open hartoperaties heeft ondergaan en dat hij nu een pacemaker nodig heeft om zijn beschadigde hart kloppend te houden.

Tijdens de laatste aflevering van zijn podcast, Arnold’s Pump Club, gaf de Terminator-ster toe: “Afgelopen maandag ben ik geopereerd om een beetje meer een machine te worden: Ik heb een pacemaker.”

Ondanks de ernstige gezondheidsproblemen die iedereen zouden hebben gedood die zich niet het soort medische zorg kon veroorloven dat is voorbehouden aan Hollywood A-listers, verzekerde Schwarzenegger iedereen: “Het gaat geweldig met me!” In dat geval zouden we niet graag zien hoe het er niet goed uitziet.

Terwijl hij sprak over zijn gezondheidsupdate, gaf Schwarzenegger ook toe dat hij het nieuws over de operatie aanvankelijk voor zichzelf wilde houden, door fans te vertellen dat erover praten “tegen zoveel van mijn opvoeding in Oostenrijk ingaat.”

Schwarzenegger is lang niet de enige volledig gevaccineerde en geboosterde ster die de afgelopen jaren hartproblemen heeft gehad.

In januari overleed de 50-jarige acteur Alec Musser, die gevaccineerd was tegen COVID, plotseling en onverwacht nadat hij een booster had gekregen.

Schwarzenegger is ook niet de enige die gezondheidscomplicaties ondervindt nadat hij online de spot dreef met ongevaccineerde mensen.

  Hoe het vaccin COVID erger kan maken

Een arts en traumachirurg die viral ging op social media en iedereen die het vaccin afwees beschuldigde van samenzweringstheoreticus te zijn, overleed plotseling eerder deze maand.

Dr. Vicky Jennings overleed na een hartaanval, onthulde haar familie.

Herinner je je de YouTube- en TikTok-influencers die tijdens de pandemie de experimentele Covid-19 vaccins aan hun volgers aanprijsden? De meesten van hen ontvingen betalingen van de overheid en farmaceutische bedrijven om hun volgers onder druk te zetten zodat ze de uitrol van het vaccin zouden steunen.

YouTube en andere influencers van social media waren instrumenteel in het verspreiden van de massale massapsychose die, zoals Dr. John Malone stelt, ertoe leidde dat een aanzienlijk deel van de bevolking in wezen werd gehypnotiseerd om de draconische Covid-maatregelen te volgen.

We zijn nu een paar jaar verder en karma slaat toe tegen diezelfde YouTubers die de prik namen en geld incasseerden van Big Pharma.

Honderden van deze jonge en gezonde YouTube influencers zijn nu gediagnosticeerd met kanker – en velen van hen hebben toegegeven dat ze lijden aan zeldzame en agressieve turbokanker.

Kijk:

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Onze helden zijn communistische landverradersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Russische bevolking heeft het Kremlin carte blanche gegeven om brute, maximale straffen uit te voeren – wat en waar het ook nodig is
Volgend artikelRussische raketten joegen de hele dag op Oekraïense SBU-officieren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

78 REACTIES

 1. Q zei;
  You are watching a movie. What makes a great movie? Great actors! These evil bussiness people, celebs and polticians all got a choice, play your role to expose this crime against humanity and you will die an accidental/natural death without being exposed or refuse to play your role and be exposed for your crimes.

  Arnold Schwarzenegger was wel een held voor mij totdat hij liet zien aan welke kant hij stond. Arnold is fouter dan fout. Misschien hebben de Q mensen hem idd de keuze gegeven om zijn rol te spelen en dan te sterven aan een ‘vaccin’ zodat er lekker veel consternatie kan ontstaan. Kate Middleton heeft die keuze ook gekregen. En zo zijn er de laatste tijd meer celebs, royals, politici en zakenmensen roemloos tenonder gegaan. Arnold kwam ongetwijfeld ook op de gestoorde feestjes, anders wordt je nooit zo’n grote celeb.

  Dit nieuws is een mooie om een gesprekje over te hebben. De grote Arnold Schwarzenegger geveld door mRNA gif.

  • Als je in de Hollywood ( CIA ) molen wil zitten, moet je hun taal spreken. Anders ben je af. Vandaar dat geschreeuw van bekendheden destijds.

   • Films en muziek zijn idd allemaal CIA gecontroleerd. Het wordt nog een bittere pil voor mensen om hun films en muziek los te laten… tot ze voelen dat muziek en films rechtstreekse MKultra programmering zijn. Teksten, klanken en beats en beelden om je mee te hypnotiseren en te hersenspoelen. Mensen denken dat muziek en films van de afgelopen 80jr draaiden om genieten en vermaak en creatieve uitdrukkingen, maar het is allemaal MKultra. Bob Marley schreef krachtige en goede nummer over het bewustZIJN, en zo zijn er nog wat, maar de meeste muziek draait om lage vibraties. Zelfs Bob Marley zijn muziek is door de CIA zo gemaakt dat het een uitwerking heeft. En anno 2024 zie ik mensen die letterlijk geen seconde zonder prikkels kunnen. Er moet permanent muziek aan of er moet een beeldscherm aanstaan en anders gaan ze wel prikkels zoeken. Ze hebben ons geprogrammeerd om onszelf in de MKultra overprikkeling te houden en onszelf constant te programmeren door non-stop te consumeren.

    Tegen de tijd dat dit klaar is, geeft niemand nog wat om films en muziek. Omdat iedereen uit het hoofd en terug in het hart is gegaan… en dan ga je voelen wat films en muziek voor invloed op je hebben. We moeten uit de neerwaartse spiraal en dat lukt eigenlijk alleen als we muziek en flms loslaten.

    Muziek hoort te draaien om klanken en symfonieën, niet om beats en teksten en lichteffecten en shows en geschreeuw, zingen of rappen. Muziek was ooit een delicatesse, maar tegenwoordig wordt het met een trechter via onze oren ons brein in gepompt. En in ons brein ontstaan allerlei gedachten, oordelen en conclusies en dat maakt gedrag. De meeste mensen worden echt volledig bestuurd.

    Maar hey… zeggen ze gehersenspoed en in koor… je moet ook nog ergens van kunnen genieten, muziek is ter ontspanning. Fout… natuur, stilte en rust zijn ter ontspanning!!! De rest is allemaal prikkels die de natuur, stilte en rust verstoren.

     • @Inhetmeer…

      Ik heb ook bergen cd’s en dvd’s en ik kan online alles kijken wat ik wil, maar nu sinds ik de afgelopen jaren de kracht en energie van de stilte heb ontdekt, kijk ik er nauwelijks nog naar om. Nu nog afkicken van alle nieuws, maar ook dat lukt steeds beter. We zijn onderweg van onze hoofden naar onze harten, van het mensgemaakte terug naar het natuurlijke.

      Meditatie is mijn nieuwe vorm van ZIJN aan het worden. Het enige doel van deze incarnatie, is zelfrealisatie. Maar de meeste mensen rennen in de rondte alsof alles draait om drukte en consumeren, waardoor ze nooit tot zelfrealisatie komen, waardoor de satanisten de macht hebben en houden.

      Zolang wij verward en overprikkeld zijn, hebben zij de macht.

      • Ik kijk steeds vaker Duitse speelfilms die over het gewone leven gaan en waar de eenvoud hoog was in menselijke begrippen van die tijd De meeste films gaan dan ook over het dagelijks leven in veel duitse dorpen waar de mensen elkaar nog kenden en elkaar hielpen als de nood aan de man was De duitse filmindustrie had hoogtij dagen vlak na de eerste wereldoorlog omdat het leven toen weer werd opgepakt Maar heden ten dage zie je crimies die telkens achte het buro en met de smart en pc worden gespeeld en zie je vaak niets meer van het gewone leven op de straat waar delicten worden worden uitgebeeld/gespeeld Ook Arnold was een strever naar roem en bekendheid en heeft zijn instelling van goed naar kwaad veranderd door te roepen dat de gewone mens een wappie zou zijn !!!! om Bill Gates te volgen

    • Ik heb ook graag muziek aanstaan als ik bezig ben. Als echte snob vaak klassieke muziek, iets wat door veel mensen maar raar wordt gevonden.
     Ik heb nul interesse in moderne ‘muziek’ die ik bestempel als ‘geluidsafval’ met dat gegil.

     • @Johan P en U2 en iedereen…

      Het is niet allemaal slecht, wees je alleen bewust dat ALLES draait om trillingen, frequenties, vibraties. Ga voelen als je muziek aan hebt staan en je ontdekt een nieuwe wereld.

      Wij hebben als consumenten geleerd om met ons hoofd te luisteren en te horen ipv met ons lichaam. Ik luisterde van alles, van metal tot rap tot trance tot klassiek. Tegenwoordig luister ik af en toe wat naar healing sounds, verder niks meer. Ik heb een kast vol cd’s en een vette stereo installatie, maar ik doe er eigenlijk niks meer mee. En dat voelt eigenlijk wel goed.

      Ik keur niks goed of fout, ik zeg gewoon dat alle muziek en films kan worden gebruikt om onze gedachten te beïnvloeden. Alles is energie. Er is lage of hoge energie en die taal is de basis van alles.

    • Je hebt helemaal gelijk, ik ben altijd verbaasd als ik in het bos wandel en ik zie mensen met draadloze oortjes in lopen. Als ik in de natuur wandel dan geniet ik intens van de muziek van de natuur.

  • @Theme Mijn hersenspinsels gaan nog een stukje verder. Dit is een theorie van mij, dus geen waarheid. Arnold zit in de grote club der slechteriken, ik kan me dus niet voorstellen dat hij de prik heeft genomen. Hij werd betaald (of is gedwongen) om de prik wel aan te bevelen en mensen die het niet doen bang te maken en uit te schelden. De tijd dat mensen bang waren voor Covid is voor het grootste gedeelte voorbij, dus moet er iets nieuws komen om bang voor te zijn (en waar ze geld aan kunnen verdienen) De acteurs mogen nu allemaal spelen dat ze ernstig ziek zijn of zelfs dood zijn gegaan door de prikken en iedereen wordt wéér bang. We zien de 1 na andere hartziekte of kanker krijgen en dat wordt zelfs door msm vermeld (dan moet je op gaan passen). De angst van de geprikte groeit en groeit en als straks iedereen doodsbang is voor een hartaanval of kanker komen ze met een nieuwe remedie (pil of prik, kan van alles zijn) en lukt het ze om weer een nieuwe ronde dodelijke troep in de mensen te krijgen en miljarden te verdienen. Zomaar een ideetje 😉

   • Zit wat in Anton. Ik denk zelf dat het allemaal puur om de angst zelf draait. Kijk maar hoe mindcontrol werkt.. trauma creëren met enorme angst dwingt mensen in een alter ego, en dus makkelijk te “programmeren”.. Angst is het grootse wapen wat ze hebben, uit angst maken mensen de verkeerde keuzes

    • @Nino Mee eens! De volgende angst zou dus onder andere (er zijn momenteel plenty dingen waar we bang voor moeten zijn) bijwerkingen van de prik kunnen zijn. Ik ben het met je eens dat het hoofddoel angst is (angstige mensen zijn gehoorzame mensen) maar als ze daarbij een paar miljard kunnen verdienen is altijd mooi meegenomen toch?

     • Ja dat sowieso! Angstig en blut, het perfecte schaap..zij geloven immers inferieur te zijn, we zullen niets bezitten en gelukkig zijn.. ik heb nieuws voor schwabbie.. ik bezit niks, ben niet angstig en ben gelukkig, juist omdat ik de leugen heb ontmaskerd dat mijn geluk voortkomt uit m’n bezit, of dat ik ben wat ik bezit, en dat ik zou moeten leven in angst voor de dood.. het is één grote mindfuck en het positieve hiervan is dat ieder mens met zichzelf geconfronteerd word. Ik ben niet bang voor de dood of voor een oordeel op mijn leven, dat zal bij hun wel anders zijn omdat ze weten dat ze verantwoording moeten afleggen voor al hun daden.

      • Vòòr het hele ‘controla’ gebeuren was ik altijd bang om ziek te worden als mijn moeder, vader of zus ziek was. In de aids periode was ik erg ban om dat te krijgen(ik was toen 18, nu 51). De eerste 2 weken van die controla hoax waren mijn Ma en ik (allebei al jaren weduwe) best bang, het werd nl ook erg ‘realistisch’ gebracht. Daar ik vrachtwagenchauffeuse ben stond ik in de tijd tussen voornamenlijk Italianen te wachten als ik een vracht moest laden in Lelystad. En raadt eens…nooit ziek geworden ook al moest ik overal ongeboende deurklinken, alarminstallaties, palletwagens met blote handen aanraken. Na 2 weken gaan speuren en al gauw veel info gevonden en al gauw viel het kwartje…..nu geloof ik nergens meer in, álles is verzonnen. Wat ons ziek maakt is de algehele ontwikkeling van de industrie en processed foods, emotional manipulation, medicijnen etc…..ik wist van kleins af aan al wel 1 ding; never trust goverments, religion, royalty and all the other elites. Ik doe voor zover mogelijk nergens aan mee behalve belasting betalen etc, helaas weet ik niet een manier om daar onder uit te komen. Verder probeer ik nog wat leuk te leven want het kan snel genoeg over zijn….maar ik blijf mijzelf op de hoogte houden en vind het super om jullie reacties te lezen: blij dat er nog realistische zielen bestaan. En idd: allemaal angstmakerij.

   • Zou kunnen, maar ik betwijfel het. Voor degenen die deze zaken plannen tellen mensenlevens niet. Ook niet de goedgelovige, goedbetaalde sukkels van zogenaamde beroemdheden niet.
    Want laten we wel zijn, wie geeft er nu echt ene donder om wat Arnold zegt of doet? Hij is al een ouder voorbeeld en zeker de jongeren geven alleen om het nu, de huidige trend, de huidige ster, de huidige mode.
    Nee, ik denk dat hij is gebruikt. Opgebruikt mag je wel zeggen. Dus nu kan hij worden weggeworpen en dan wordt er wel een nieuw icoon ingezet. Mensen zijn wegwerpartikelen voor de club erachter.
    Hun idee is om zo’n 90% uit te roeien. Dat betekent dus automatisch ook het merendeel van hun volgers.

  • Arnold was al heel lang af voor mij. Een bully, Mr olympia kado gekregen in 1980 een nazi vader een notoire vreemdganger en dikke narcist. Zijn hartproblemen kunnen ook door het vele gebruik van anabolen komen. meesten van zijn generatie bodybuilders sterven rond 70.

   • @Winston Smith…

    Arnold was bij mij af nadat ik 20jr geleden de docu film Pumpin Iron had gekeken, waarin Arnold als een totale pestkop en sociopaat zijn tegenstander, Lou Ferigno, psychologisch kapot probeert te maken voordat de wedstrijd begint. Dat toonde mij wie Arnold diep van binnen is, een enorme laffe smerige klootzak. Arnold is het type collega die heel tof tegen je doet, terwijl hij je ideeën jat, sneaky steeds negatieve energie in je stopt en je overal achter je rug zwart maakt tot jij wordt ontslagen. Prototype Khazaar.

    • Had ik ook in Pumping Iron, wat een nare man. En iedereen om hem heen maar aanbidden, apen gedrag. Mike Mentzer kon zijn bloed wel drinken.

  • Het spijt me, maar als je nu nog niet door hebt dat de hele Q beweging een psy-op is, ben je nog niet wakker. Trump ‘Father of the ‘vaccine’ komt ons niet redden….

  • “Arnold Schwarzenegger was wel een held voor mij totdat hij liet zien aan welke kant hij stond.” Arnold is fouter dan fout en altijd al geweest.
   ik heb deze narcist nooit als een held gezien, meer als een oostenrijkse schreeuwerd die veel te veel anabole spuitjes heeft genomen en ja, dan verlaat je het toneel een keer.
   als je als oostenrijker gouveneur van california kunt worden, dan ben je zeker zwaar fout(viespeuk)
   ik vraag mij nu af: zou hij ook geschilderd hebben?

  • Tha lill’ Arnold Zwartenekker, bedoel je, met de muyl zo groot als ’n BROODROOSTER
   en ’t verstand in z’n 8ERZAK ! Nu laten z’ hem reclamefilkes (‘commercials’) inpraten, om zijn
   ego in z’n ziekbed te strelen en op te vijzelen … “Kom op, KOP OP MEISSIE ….”

   Narcistische movie Guys&Dolls, waar door de bobo’$ méé gesleurd en geleurd wordt,
   als met Puppets-on-tha-Stringszzz en uithangborden …. Lalalààààà

 2. “Arnold Schwarzenegger, die de ongevaccineerden ‘Schmucks’ noemde, heeft pacemaker gekregen na 3 open hartoperaties”

  Bijvoorbeeld, zanger G.Joling stond precies hetzelfde erin als Schwarzenegger tijdens deze universele corona idioterie, Joling dulden geen ongevaccineerden in zijn directe omgeving en dat liet hij weten ook, heb meer sympathie voor Arnold dan voor Joling.

  • Arnold heeft hart problemen doordat hij spierversterkers gebruikte bijv. testosteron ect, wat denk je wat zijn hart het te verduren kreeg met het extreme sporten, daarbij was hij een rolmodel voor jongens met spriet armen en benen om een mooier lichaam te krijgen.

 3. Hollywood……
  .
  En de omhooggeneukte jolinkjes van deze wereld zijn van hetzelfde laken een pak.

  Lerend vermogen ontbreekt.

 4. Maar heeft een en ander ook echt met elkaar te maken? Heeft hij echte injecties gekregen of vitamines? Voor 2020 kregen mensen ook al hartoperaties en pacemakers. Mensen worden oud en ziek en gaan dood, hoe gezond ze ook leefden, ook al wordt daar hier nog wel eens anders over gedacht.

  • Het interesseert de geprikten ook niet wie er dood gaan en op welke leeftijd. En je moet je daarin ook niet verliezen. Mensen gaan dood en boven 65 gaat het aftakelen snel. Ik heb ook mensen om me heen verloren die jong waren. 25 hartfalen, 32 jaar hersenbloeding 40 jaar kanker 43 jaar kanker als deze mensen in deze tijd waren gestorven had ik ook afgevraagd : waren ze geprikt?

 5. Een gedachte.. bijna alle artikelen, zowel msm als alternatief, zaaien verdeling. Het blijft op deze manier verdeel en heers, wij zijn immers ook op deze site nog steeds verdeeld.. is dat niet precies de bedoeling? Zo werkt verdeel en heers toch? Waarom word Arnie nu belicht in dit artikel? Het gaat niet om wat hij mankeert, nee, het haat erom dat hij links staat en wij rechts! Nu mankeert hij wat en mogen wij de bal terug kaatsen.. is dat niet precies hetzelfde als wat al die pushers deden tegen ons? Als we niet oppassen zitten we in precies dezelfde mindset als het narratief, namelijk verdeeld zijn! Daarom staat er geschreven: heb je naaste lief (ieder mens dus), zegen hen die je vervloeken.. dat is zodat we niet in dezelfde val trappen. Het is het behoud van je eigen ziel om niet te oordelen, behoud van je eigen liefde om niet te haten, behoud van je eigen vrede om geen onrust te stoken, behoud van je eigen vreugde door geen verdriet te doen.. (ik kan alleen maar bekennen dat ik me ook laat verdelen)

  • @Nino…
   Wat je opmerkt klopt. Zelfrealisatie komt tot stand door de dualiteit in jezelf aan te kijken en los te laten.

   We DENKEN allemaal dat er in de wereld dingen moeten veranderen om vrede en liefde te creëren. Maar 8 miljard mensen hebben allemaal andere gedachten over en die gedachten zijn vaak nogal veranderlijk. Daar kan alleen maar chaos uit komen. Alleen… echt ALLEEN, als elk mens wakker wordt voor zijn eigen interne dualiteit, kan er een singulariteit ontstaan. En dat gaat komen. In slaap vallen duurt langer dan wakker worden en er zijn gewoon te veel mensen op dit spoor bezig. Wij moeten onze innerlijke strijd loslaten, dan valt het ego stil en komt de singulariteit, de waarhejd… liefde. Dan realiseert iedereen zich ineens dat er maar één wet is, liefde! En dan is er ook nog maar 1 misdrijf… geen liefde. Een zonde wordt door de kerk uitgelegd als misdaad, terwijl het gewoon letterlijk zonde is wat je denkt en doet, omdat je in liefde kan ZIJN. Een doodzonde is dus gewoon iets wat echt

   De waarheid is eenvoudig, dus als genoeg mensen (volgens mij 144.000) tot zelfrealisatie komen, dan gaat de waarheid gaat straks als een bliksemschicht de wereld rond en… et voila, The Great Awakening. Dan slaat de piramide van angst om in een piramide van liefde en dan begint de zandloper een nieuwe countdown van volledig bewustZIJN (Sat Yuga) naar totaal ego (Kali Yuga).

   Wij maken de omslag mee van duister naar licht. Eerst in onszelf, daarna automatisch ook in de wereld.

   • Prachtig verwoord Theme, thanks! Ik vond het soms lastig om mezelf te vinden in een andere visie dan die vanuit Jezus. Pasgeleden nog had ik een prachtig gesprek met iemand aan de deur, een mooie boodschap van liefde en dat straalde ze ook uit, vanuit een bepaalde spirituele hoek.. ik raakte in conflict met mezelf omdat haar liefde me raakte, maar ik worstelde met een oordeel omdat ze God buiten beschouwing liet.. hoe gaaf dat ik direct m’n antwoord vond in de bijbel! Ik zet die tekst hier neer als een bemoediging en misschien wel een eye-opener voor anderen.. 1 Johannes 4:7 en 8. 7Geliefden, laten wij elkaar liefhebben, want de liefde is uit God; en ieder die liefheeft, is uit God geboren en kent God.
    8Wie niet liefheeft, kent God niet, want God is liefde.❤️
    En wat je zegt over hoe de kerk zonde behandeld..als misdadig inderdaad! Het woord zonde betekent letterlijk: je doel missen.. ons gezamenlijke doel als mens is liefhebben

    • Ook “de kerk” is een misvatting.. het is van oorsprong geen gebouw om op zondag samen te komen, het is geen instituut die zich mengt met bijvoorbeeld politiek. De kerk dat zijn de gelovigen die samenkomen, eensgezind in liefde.. dat mis ik in heel veel “kerken”. Als er straks geen gebouwen meer staan, dan gaan we de werkelijke kerk zien op straat.. alle heilige huisjes zullen vallen

     • Goed gesproken, Nico.
      Ook ik volgde de weg van de non-dualiteit, maar ook de weg in de Bijbel. Die twee kunnen inderdaad goed samengaan. En God zouden we, denk ik, niet uit de vergelijking moeten laten, want zonder Hem is het maar koud en met Hem is het warm en komt er een dimensie bij die het wereldse overstijgt. Met Hem is het Vol. (Denk ik tenminste, en het Mysterie van het leven wordt duidelijker en de weg lijkt soms als vanzelf te gaan. We zouden meer moeten laten en kijken naar wat er gebeurd. Aanschouwen en ons verwonderen om de schoonheid, maar ook de ‘lelijkheid’.) (Maar ik heet geen ‘volger van een sekte’.)

      • @Antisoof
       Ik krijg steeds meer de overtuiging dat werkelijk alles mogelijk is om God te vinden, en dat dat niet op mijn manier gaat.. ieder mens is uniek en ieder leven volgt z’n eigen weg. We kunnen met elkaar, van elkaar leren denk ik. Voor mij persoonlijk draait alles om Hem, en die extra dimensie zeg maar.. hoe meer ik ontdek over de wereld, hoe meer zich openbaart voor me in de bijbel en het grotere plaatje word steeds helderder. Sinds ik Hem heb leren kennen kan ik voor de spiegel staan en in mijn prachtige ogen kijken zonder veroordeling! Ik zie een mooi mens, dat was vroeger wel anders.. ik mag nu zien wat Hij ziet.❤️ dat gun ik iedereen, daarom “preek” ik vaak hier.

       • @Theme, @ Nino, @ Antisoof: dank jullie wel voor het delen van deze inzichten. Voor mij zijn het wisselend bemoedigingen en herkenningen en het helpt me om meZelf dieper te leren kennen en sterker te staan!

  • Klopt. Ik neem ook geen genoegen in het ziekbed van Schwarzenegger, maar aan de andere kant doet het me ook niets hij is gewoon een van de miljoenen die dagelijks in het ziekenhuis belanden. Het is wat het is en zoals ik hier boven schreef kan niemand zeker weten dat het door die injecties komt.

 6. Ik vond zijn meeste sf films gewoon goed, en dat hij deze problemen krijgt na gevaccineerd te zijn is eigen schuld dikke bult, dom dat hij zich voor het karretje van big farma liet spannen, en lieden die zich door influencers laten leiden zijn natuurlijk de simpelste zielen der mensheid, wat dat betreft is het vaccin juist gekozen.

  • Beste Jopie,
   Met zo’n uitspraak plaats jij jezelf op hetzelfde niveau als die mensen die de ongeprikten van alles toewensten.
   Je bent daarmee geen haar beter dan hun.
   Dat jij het niet eens bent met keuzes die anderen maken m.b.t. hun eigen lijf is helemaal niet jouw verantwoording.
   Maar om ze vervolgens ellende te gunnen omdat ze niet deden wat jij graag had gezien is niet gezond.

 7. Beste Nino,
  Daar kan ik aardig in meegaan.
  Wat ieder mens doet in zijn/haar leven en b.v. die prikken wel, of niet nemen, moet ieder voor zichzelf weten. Ik heb daar geen oordeel over.
  Nooit heb ik een idool gehad wat voor mij een soort van voorbeeld was. ben tevreden met mezelf.
  Daarentegen kan ik wel veel respect hebben voor mensen die hun vak verstaan of creatief zijn, maar dat is wat anders dan idolaat zijn.
  En infuencers….. Ik heb de TV meer dan 20 jaar geleden eruit gegooid. Ik mis er niets aan.

  Vandaag de dag zie je 2 invloeden op de mensheid; aan de ene kant het bang maken en aan de andere kant de ‘ hoop porno ‘ zoals de white hats, NESARA/GESARA, white dragons enz.
  Naar mijn mening zijn het 2 kanten van dezelfde medaille.
  Zoals je schrijft Nino; verdelen

  Laten wij gewoon bij de basis blijven en vriendelijk, betrokken, sociaal behulpzaam en tevens waakzaam zijn.
  Dat is voor veel mensen al een gigantische klus.

  • @ Tigron
   Ik vind dit de mooiste tekst uit de bijbel, sluit mooi aan bij wat je schrijft..Romeinen 13:8 Wees niemand iets schuldig dan elkaar lief te hebben; want wie de ander liefheeft, heeft de wet vervuld.
   U zult geen overspel plegen, u zult niet doden, u zult niet stelen, u zult geen vals getuigenis geven, u zult niet begeren, en welk ander gebod er ook is, wordt in dit woord samengevat, namelijk hierin: U zult uw naaste liefhebben als uzelf.
   10De liefde doet de naaste geen kwaad. Daarom is de liefde de vervulling van de wet.

 8. Ik heb die kwal sinds z’n gouverneursschap al niet meer gemogen, je mag iemand niet doodwensen maar er zijn betere en symphatiekere acteurs hem helaas al voorgegaan!

 9. Is Arnold niet van hele hoge adel? (Habsburger o.i.d.?) Hij deed vgs mij ernstig mee aan het verleiden van de jeugd in zijn films; gaslighting, zeg maar.

  • Die Paljas heeft inderdaad een flink aantal meisjes..én jongens gebrutaliseerd..één gastje van toen zei eerlijk ik wilde uiteindelijk wel eens proberen… maar toen kon hij niet meer…. Razend ging hij weg en kwam nooit meer in mijn buurt…i Don’t be back 😂

 10. Arnold you are fucked🤣🤣
  Kheb de smuck nooit gemogen. Vond het maar een opgeblazen griezel
  Enfin weer een vogeltje voor de kat.
  Las net hier dt gerard joling ook zo een unvaxt hater was en is. Tja boontje komt toch om zijn loontje hoor. De dag dat hij met een scheve bek rondloopt is dichterbij dan hij denkt.

 11. Artsen waarschuwen voor mysterieuze kankerepidemie die fitte, jongere mensen treft

  Verbijsterd over wat de oorzaak zou kunnen zijn.

  Topartsen waarschuwen voor een ‘epidemie’ van kanker die normaal gesproken bij oudere mensen voorkomt en die nu jongere, fitte, gezonde mensen treft en die niet zeker zijn van de oorzaak.

  Nadat de prinses van Wales vrijdag had aangekondigd dat ze werd behandeld voor kanker, zeiden gespecialiseerde artsen dat ze veel grotere aantallen ‘fitte en uiterlijk gezonde’ mensen onder de 45 jaar met kanker zagen dan ooit tevoren.

  “Uit een onderzoek waarbij gegevens uit Noord-Ierland tussen 1993 en 2019 werden bekeken, bleek dat het aantal gevallen van kanker met een vroege aanvang met 20,5 procent toenam, het equivalent van ongeveer 7.000 extra gevallen per jaar in heel Groot-Brittannië”, meldt de Telegrap.

  Bron: https://modernity.news/2024/03/25/doctors-warn-of-mysterious-cancer-epidemic-affecting-fit-younger-people/

 12. Ik had altijd wel bewondering voor Arnold, maar tijdens de coronatijd zag ik een andere kant van hem. Hij bleek een fervent voorstander van oorlog te zijn, wat mij meteen afstootte, net als zijn enthousiasme voor vaccinatie. Ook zijn films spraken me niet meer aan. Hier is een link waar je kunt lezen waar de naam Terminator vandaan komt.
  https://ibb.co/fCHvsyw

 13. Ik vind dit heel erg jammer.
  Hoe dan ook, misschien zei hij het omdat hij dacht dat het de juiste ding was om te doen. Ik wil niet slecht over hem denken

  Forza Arnie!!

  Goed herstel

  • The second lady van de VS in de periode (1993 – 2011) & inmiddels ex-echtgenote van klimaatoplichter Albert Gore, Tipper Gore was ook met deze materie bezig.

 14. Neonazi Arnold Schwarzenegger (1947) heeft ladingen boter op z’n hoofd. In de periode 1986 – 2021 was hij getrouwd met een nichtje van president John F. Kennedy, Maria Shriver (1955) & op de huwelijksdag maakte Shriver diverse malen het teken van de bok/ moloch/ ba’al/ baphomet.
  Als Hollywood-insider had hij voorkennis van 9/11 en een overduidelijk voorbeeld daarvan is de uit 1991 daterende film ‘Terminator 2: Judgment Day’ waarin hij de hoofdrol vervulde.
  Tussen 2003 en 2011 was hij een uitermate zwakke gouverneur van Democratische huize van golden state Californië.

 15. ‘2003 en 2011 was hij een uitermate zwakke gouverneur van Democratische huize van golden state Californië.’

  Onbegrijpelijke actie van Big Arnie. Hij had in die tijd nog zoveel actiefilms kunnen maken.

 16. Jammer voor de angsthaas Schwarzenegger dat hij de gifspuit genomen heeft.
  Wat ik ook jammer vind is dat Bill Gates nog geen injectie heeft genoten “koekje van eigen deeg” omdat hij weet hoe effectief het is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in