Een Russische senator heeft gesuggereerd dat zijn land Amerikaanse militaire bases in Europa zou moeten aanvallen als reactie op het besluit van de Biden-regering om raketsystemen naar Oekraïne te sturen.

Senator Frants Klintsevich zei tegen de Russische staatstelevisie dat Rusland de Amerikaanse bases zou moeten “slopen” met de “hoge-precisie lange-afstandswapens” van het land, nadat de V.S. hadden aangekondigd dat zij Oekraïne het M142 High Mobility Artillery Rocket System (HIMARS) zullen sturen, bericht Halturnerradioshow.com.

Een fragment van de opmerkingen van Klintsevich werd donderdag gedeeld door Francis Scarr van BBC Monitoring, die de Russische staatstelevisie volgt. De opmerkingen van de senator komen in de aanloop naar de 100e dag van de invasie van Oekraïne op vrijdag.

Klintsevich maakte deel uit van een panel dat discussieerde over het besluit van de Biden-regering om HIMARS naar Oekraïne te sturen en zei dat het “complete onzin” was van Oekraïne om te beweren dat het raketsysteem alleen ter verdediging gebruikt zou worden.

Hij betoogde dat het “onmogelijk was om in deze omstandigheden met de Amerikanen en de Oekraïners te praten.”

De senator zei dat Rusland tegen het Westen sprak “vanuit een positie van verdraagzaamheid” en “signalen afgaf wanneer wij zeggen dat die lijn niet overschreden kan worden.”

“Maar helaas zien zij onze verdraagzaamheid en integriteit als zwakte,” zei Klintsevitsj. “En nu, de plaatsen waar de wapentransporten aankomen, met name in Europa, rekening houdend met de hoge precisie lange-afstandswapens van Rusland, wordt het hoog tijd dat wij stappen ondernemen om hen te waarschuwen.”

  Push-aways

Klintsevich zei dat Rusland tijdens de Koreaanse oorlog in het begin van de jaren vijftig Amerikaanse vliegtuigen had neergeschoten. Waarschijnlijk doelde hij op Sovjet-piloten die tijdens het conflict vlogen in vliegtuigen met Chinese en Noord-Koreaanse kentekens. De V.S. en de voormalige Sovjet-Unie waren toen niet officieel in oorlog.

De senator zei dat toen de Sovjets Amerikaanse vliegtuigen neerschoten “de wereld niet eindigde.”

“Het is tijd om de Amerikaanse bases te slopen, voorlopig die in Europa,” ging Klintsevich verder.

“Helaas is dat slechts mijn persoonlijke mening,” zei hij.


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch parlementslid zegt atoombom op VS te gooien om te bewijzen dat Rusland serieus is over NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische parlementsleden zeggen op TV: “Vier Sarmat-raketten kunnen de hele VS wegvagen en één het VK”
Volgend artikelTerwijl sancties falen en Rusland oprukt, veranderen de westerse media hun toon over Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Laat zo’n opgeblazen pad als die Franske Clintonsevich zijn opgeblazen muil maar houden. Stop er maar een sigaar in dan is ie een tijdje zoet.

  2. Strategisch: wijzer vooraf een waarschuwing te geven, dat er een USA of Nato basis van de kaart wordt geveegd als die zendingen aankomen.

    Dan het nuttige met het aangename verenigen en twee dingen doen: de transporten bij aankomst te vernietigen; en een USA of Nato basis in MO van de kaart te vegen.
    B.v. een Turkse Nato basis in Syrie.

  3. Triest, die oorlogsretoriek die mensen vanachter hun veilige computer richting Rusland en Poetin dachten te kunnen bezigen. Het raakt onszelf inmiddels keihard in de portemonnee en straks gooit Rusland nog een bom op Europa… Rusland dreigt er inmiddels al mee. Een logisch gevolg van als wij wapens blijven leveren aan Zelensky.

  4. Se necesita que los estado unidenses y europeos cambien sus administraciones si no quieren vivir un holocausto nuclear. Quiten a la globalista asesina de ancianos de la Ursula. Biden no tiene nada que perder ya está en tiempo extra, por eso promueve la guerra y para ocultar la fama que le dio Trump de pedófilo, él con toda la élite democrata, pero la élite política europea por que quieren sacrificar a sus pueblos por cubrir la podredumbre de éste pedofilo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in