De gezondheidsautoriteiten in Schotland hebben een nieuw onderzoek ingesteld nadat voor de tweede keer in zes maanden tijd een mysterieuze stijging van het aantal sterfgevallen bij pasgeboren baby’s werd vastgesteld.

De alarmbel werd geluid nadat in maart 18 zuigelingen binnen vier weken na de geboorte waren gestorven, volgens een verslag van de krant Herald.

Diezelfde controlegrens werd ook in september vorig jaar overschreden, toen 21 neonatale sterfgevallen werden gemeld, de eerste keer dat dit was voorgekomen sinds het begin van de registraties, meldt Summit.news.

“Het neonatale sterftecijfer bedroeg 5,1 per 1.000 levendgeborenen in september en 4,6 per 1.000 in maart, tegen een gemiddelde van 1,49 per 1000 in 2019,” meldt de Herald.

Public Health Scotland (PHS) zei dat de sterfgevallen niet aan het toeval te wijten konden zijn, terwijl de oorzaak achter de vorige piek in september ook “een mysterie blijft.”

Het rapport merkt op dat de vaccinatiegraad bij aanstaande moeders is gestegen en dat COVID-infecties tijdens de zwangerschap in verband worden gebracht met een grotere kans op vroeggeboorte, maar vond geen “direct verband” tussen de COVID-pieken en de sterfgevallen.

PHS Scotland zegt dat COVID-infecties “geen rol leken te hebben gespeeld” in de stroom van sterfgevallen in september.

Dr. Sarah Stock van de Universiteit van Edinburgh zei: “De cijfers zijn echt verontrustend,” maar zij gaf toe dat zij de oorzaak van de sterfgevallen niet wist.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Specialist in foetale geneeskunde bewijst dat Covid-19 vaccins een enorme toename van miskramen en doodgeboorten hebben veroorzaaktVolg Frontnieuws op Telegram

  Waarom ik niet geloof dat er ooit een Covid-virus was

Lees meer over:

Vorig artikelEen nieuw soort beschuldigingsoorlog begint door pandemie en massaal gebruik van sancties
Volgend artikelVolledig gevaccineerde jonge volwassenen hebben 73% meer hartaanvallen en beroerten en 92% meer sterftegevallen dan ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. “Dr. Sarah Stock van de Universiteit van Edinburgh zei: “De cijfers zijn echt verontrustend,” maar zij gaf toe dat zij de oorzaak van de sterfgevallen niet wist.”

    Heeft niemand haar verteld dat de enige variabele die nieuw is, de dna-veranderende gifspuit is…?

    Wat moeten we hier verder nog op zeggen. It is what it is; binnen de schapenkring is het besloten. Dat is de samenleving tegenwoordig. Je moet het maar accepteren en meedoen met de bullshit, of niet. Ik heb geen medelijden meer met die mensen, en ik ga ze ook niet meer uitleggen wat er aan de hand is. Doe maar lekker je ding, en laat mij met rust.

  2. Soms is intuitie en gezond verstand genoeg. Wetenschap verklaart ook niet alles en hier zijn ook discussies altijd. Goed onderzoek ,ook naar de prikken kunnen veel verklaren. Mijn motto volg je onderbuik gevoel , en realiteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in