creenshot via www.twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1683364517684695041?s=20

Shaka Hislop (54) is de voormalige nationale keeper van Trinidad en Tobago en zou de testwedstrijd tussen Real Madrid en AC Milan becommentariëren voor de Amerikaanse zender ESPN – maar tijdens de voorbeschouwing zakte hij voor de camera in elkaar. Tijdens de zogenaamde pandemie maakte Hislop naam als vaccin-voorvechter: Er bestaat geen discussie over vaccinatie, constateerde hij destijds.

Video’s van zijn plotselinge instorting verspreidden zich snel op de sociale netwerken. Hij deed eerst een zichtbaar wankele stap achteruit en viel toen voorover, tegen zijn gesprekspartner Dan Thomas aan, die onmiddellijk om hulp riep. De omroep annuleerde de uitzending en Hislop werd op het veld door paramedici verzorgd, bericht Report24.

Tijdens de onderbreking van de wedstrijd meldde Dan Thomas dat Hislop zich beter voelde en bij bewustzijn was. Een oorzaak voor de instorting werd niet bekend gemaakt. In de mainstream wordt erop gewezen dat het op het moment van de wedstrijd een fabelachtige 30 graden zou zijn geweest in Californië. Dat de 54-jarige, die terugkijkt op een lange carrière als profvoetballer, in elkaar zakt door normale zomertemperaturen, lijkt weliswaar extreem vergezocht.

Hislop promootte in 2021 buitensporig de Covid-vaccinatie en bedankte in een video zelfs degenen die erop blijven aandringen dat iedereen zich laat vaccineren. Hij gaf commentaar op zijn eigen vaccinatie met de woorden: “Got mine. Get yours! It’s not a debate. It’s no longer even a discussion.” (“Ik heb de mijne. Krijg de jouwe! Het is geen debat meer. Het is zelfs geen discussie meer.”)

In werkelijkheid zouden discussies en debatten veel meer nodig zijn geweest – vandaag de dag heeft geen enkele ongevaccineerde persoon spijt dat hij of zij de experimentele gentherapieën heeft geweigerd, maar talloze gevaccineerde mensen zijn boos dat ze zich hebben laten injecteren met de onveilige preparaten. Hoeveel mensen last hadden van bijwerkingen en hoeveel er schade op de lange termijn ontwikkelden, is nog onduidelijk. Wat de oorzaak van de instorting van Hislop ook is: vooral sinds de massale vaccinaties is een plotselinge instorting, zelfs bij gezonde mensen met een goede conditie, niet langer een op zichzelf staand geval…

***

Het incident is griezelig bekend met andere gelijksoortige plotselinge instortingen die de afgelopen jaren zijn gedocumenteerd sinds de uitrol van de experimentele Covid-19 prik.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelThe New York Times heeft eindelijk de waarheid verteld over de mislukking van het tegenoffensief van Kiev
Volgend artikelNep oorlogsbeelden? Oekraïense vrouw gefilmd met meerdere grote stukken “beton” na vermeende Russische aanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. De natuur ruimt al het kwaad (onwetendheid = kwaadaardigheid) op. Iedereen die koos om onwetend te blijven en zich liet ‘vaccineren’, loopt rond met een doodstraf boven hun hoofd.

  Deze clown is dus ook president van een racisme club… hij promoot dus vaccins en racisme en hij zal ook wel pro gender waanzin zijn… alles om bij de club van het grote geld te kunnen horen. Ik heb medelijden dat deze man, door zijn hersenspoeling, keuzes heeft gemaakt die hem nu dus zware gevolgen hebben.

  Ik bid dat deze man in dit trauma het licht ziet en nu gaat doorzien dat hij in een sekte zit en dat hij de koolaid dronk (vaccin) waarmee iedereen in de sekte indirect zelfmoord pleegt en probeerde om iedereen te dwingen om ook zelfmoord te plegen. Groepsdruk en geld laten mensen gestoorde dingen doen.

 2. Hij gaf commentaar op zijn eigen vaccinatie met de woorden: “Got mine. Get yours! It’s not a debate. It’s no longer even a discussion.” (“Ik heb de mijne. Krijg de jouwe! Het is geen debat meer. Het is zelfs geen discussie meer.”)

  Is dat zo? Jou hebben we niet meer nodig, het is zelfs geen discussie meer. Toedeledokie.

 3. Het was er 30 graden. De oorzaak is dus een gevalletje “extreem klimaat”. Of was het de selectief werkende zwaartekracht?
  Het was in ieder geval niet de gifspuit. Ik herhaal, om elk misverstand te voorkomen: Het was NIET de gifspuit.

  • Hahaha…

   De sekteleden zijn extreem gevoelig voor de crisissen die zelf hebben bedacht. Deze domme sekte dacht dat ze met hun vaandeldragers iedereen met sociale druk konden dwingen om collectief zelfmoord te plegen, maar ipv de mensheid, ruimen ze hun eigen vaandeldragers/promoters op. Het is een kwestie van tijd voordat er geen fanatieke sekteleden meer zijn. En dan komt de waarheid terug.

   • Uhm…De meeste mensen hebben de prikjes genomen hoor… Dus hun doel is gelukt. Denkt u echt dat deze elite parasieten inzitten met hun usefull idiots ?? Die geven geen reet om de puppets.

    • @Klare Kijk…

     Volgens mij is inmiddels wel duidelijk dat niet iedereen dezelfde spuitjes kreeg en dat niet iedere gevaccineerde klachten heeft of zomaar in elkaar zakt. Op de één of andere manier worden vooral hun promoters geraakt door gevolgen. Misschien komt het massale sterven nog, maar vooralsnog merk ik daar weinig van… en mijn dorp is voor 99% up to date met spuiten en boosters… maar er gebeurt wenig tot niks hier. Ik bid dat het zo blijft, want een echte stefte tsunami gaan ze geheid misbruiken. Ze willen ons in fases uitroeien, want in één keer zou teveel opvallen. Laten we hopen dat hun eerste stap heeft gefaald en dat wij nu kijken naar de ineenstorting van de sekte.

    • Jij denkt dat deze usefull idiot onderdeel is van de elite? Hij heeft zich laten gebruiken omdat hij rijkdom en spullen belangrijker vond dan de waarheid… net zoals iedereen in deze sekte. De echte elites laten zich nergens mee injecteren.

     • neen…dat is mijn punt juist…Dit is maar een ex voetballer…die geven geen shit om de promoters. Denkt u dat de massa dit gaat connecteren met de vax ??

      • @Klare Kijk… De intelligentie in ons ziet patronen… en patronen zijn na genoeg herhaling gewoon niet te ontkennen. Als dit soort voorbeelden blijven komen, gaan mensen een patroon herkennen. Het is een kwestie van tijd voordat de waarheid niet meer te ontkennen is. Daarom worden we volgepompt met leugens, in de hoop dat we het patroon niet herkennen. Maar dat is uitstel van de waarheid… al is de leugen nog zo snel… helaas is de waarheid traag. Maar deze strijd is al zolang aan de gang, dat de waarheid onhoudbaar is geworden. De waarheid is een natuurkracht en deze is zo lang onderdrukt dat het onhoudbaar wordt. WIJ zijn patronen aan het herkennen in onze geschiedenis tot aan NU… de waarheid wordt dat WIJ ons niet meer bang laten maken, hun duistere magie van angst, leugens en bedrog is bijna uitgewerkt.

 4. “Er bestaat geen discussie over vaccinatie, constateerde hij destijds”. Klopt als een bus, vaccinatie is gif, moord, genocide.

 5. Gek is dat, hoe mensen de beste waakhonden met de felste blaf worden als een autoriteit ze bevolen heeft iets te doen en ze dat zonder meer ook doen (bijv de gifspuit). Ik zie dit gedrag regelmatig om me heen, ook in kleine dingen. Mensen zetten graag het politiepetje op om tegen een ander te gaan keffen als ze denken dat die ander een regeltje heeft overtreden. Ze bemoeien zich er graag mee en voelen zich zonder meer gerechtigd de ander terecht te wijzen en te veroordelen. Wat is dat toch, dat dominante, bully-achtige gedrag… ik kan er mijn vinger niet op krijgen. In de VS hadden we jaren geleden bumperstickers met “Question Authority”.

  • Je beschrijft hoe het leven in een sekte werkt. Iedereen moet hetzelfde denken, doen en zijn in een sekte… daarom moest ook iedereen meedoen aan het zelfmoordpact van de spuitjes. In sektes is niemand kritisch, ze volgen allemaal blind. De wakkere mensen hebben het loodzwaar omdat ze niet meedoen met de sekte. Maar sektes houden nooit stand… ze roeien zichzelf uit.

   • Binnen een controlerende eenzijdige macht is er altijd een ander op de loer naar deze macht. Paradox of power. Inderdaad, kwaad leeft altijd flink op, en blaast zichzelf op. Al sinds de mensch bestaat.

      • @Klare Kijk… ze nemen iedereen mee die blijft meedoen. Iedereen die in hen blijft geloven, gaat mee in hun ondergang. Maar dat zullen er niet veel zijn, want ze FAKEN hun macht. Ze hebben helemaal niet zoveel aanhangers meer en die er nog over zijn, zullen binnenkort ontwaken als de praktijk laat zien dat het dictators zijn.

       Het ligt er echt aan hoe je kijkt. Onze oude wereld was gebouwd op pure kwaadaardigheid. Die wereld moet gewoon eindigen, maar velen kunnen nog geen afscheid nemen omdat ze denken dat die wereld nog te redden is. Mensen willen het oude normaal nog niet loslaten, terwijl die wereld echt totaal verrot was. We onthouden het goede. We durven het oude (nog) niet los te laten, omdat mensen (nog) geen visie hebben voor een nieuwe samenleving. Lees mijn reacties met je hart ipv je hoofd en je kan zien dat ik probeer om een beeld te schetsen van de visie die ik doorkrijg. We gaan het oude loslaten, maar dat kost tijd. Wij zijn getuigen van het einde van het collectieve ego en het begin van een nieuw collectieve bewustzijn. De enige vraag is of de egoïstische psychopaten op aarde, alles en iedereen vernietigen ipv hun macht op te geven. Ik heb er zelf vertrouwen in dat WIJ dit winnen. Het bewustZIJN is een natuurkracht die ze nu al zo lang voor de gek houden, dat alle kunstjes op zijn. Ze hebben al hun munitie gebruikt en nu is er alleen nog geweld over om te kunnen winnen. Maar haha… vroeger kon je met een minderheid de meerderheid wel aan, we waren met minder mensen. Als ze nu teveel geweld toepassen krijgen ze oorlog met miljoenen mensen. Daarom willen ze dat wij oorlog met elkaar krijgen. Maar ipv oorlog gaat heel Europa, incl migranten, opstaan tegen de elites. Maargoed… je moet het willen zien, en velen DENKEN nog volgens hun programmering en die zien dus alleen maar verlies en vernietiging. Maar kijk eens goed… gevaccineerde topsporters vallen om, nazi’s in Oekraïne gaan allemaal dood, alle wapens worden vernietigd, overal worden hele bevolkingen langzaam wakker dat media en politiek criminelen zijn, pharma gaat kapot, bigtech ligt op zn reet met twitter… als je goed kijkt zijn wij niet aan het verliezen. En alles wat kapot gaat is demonisch en oneerlijk en slecht. Juich dat de oude wereld (de matrix) sterft, heb schijt aan de macht en denk zonder grenzen na over hoe WIJ samen een fijnere wereld kunnen maken. Denk niet in onmogelijkheden. Zij kunnen in 3jr een hel op aarde optuigen… dan kunnen WIJ dus ook in 3jr een hemel op aarde bouwen. De mensheid moet beseffen dat de elites alles bezitten… maar WIJ bedienen en doen alles!!! Als WIJ verenigen, hebben zij helemaal niks te zeggen. Ga geloven in de mensheid, WIJ willen allemaal hetzelfde… ga nadenken wat dat is en hoe WE dat kunnen creëren. Mensen hebben een keuze nodig, tot die tijd blijven ze proberen het oude te repareren of blind te volgen… denk na over een wereld waarin WIJ, allemaal in vrede en liefde kunnen bestaan. Om daar überhaupt over na te kunnen denken, moet je alles wat je hebt geleerd loslaten… uiteindelijk ontstaat deze nieuwe wereld gewoon… maar die wereld begint doordat WIJ elkaar allemaal gaan prikkelen om na te denken over een nieuwe, fijnere, eerlijkere wereld. Dit proces is onhoudbaar en het begint in onszelf en in onze harten ipv onze hoofden. Laat gedachten los en droom een nieuwe wereld vanuit je hart.

       Met de woorden van een wijze reageerder (ben zn naam ff kwijt);

       Vertrouw op God, maar zet je fiets op slot.

   • @LGSTO, een verhaaltje over een sekte uit de ouwe doos. Op 18.11.1978 (1 + 8 = 9 dus 9/11!) pleegden 909 (909 minus 0 = 99) volgelingen van ‘dominee’ Jim Jones (13.05.1931) collectief zelfmoord in Jonestown (Brits Guyana).

    • Heb je wel eens in gematria verdiept. De hele code van Qdrops is gebouwd op nummerologie en gematria. Ik ben daar niet zo goed in, maar als je dit interessant vindt is dat echt iets heel boeiends om uit te zoeken. Bizar toch al die getallenshit, het kan niet toevallig zijn, maar het kan ook niet altijd gepland zijn. Wat een bizarre en bijzondere tijd om te bestaan. Alles wordt geopenbaard… alle religies/geloven voorspelden dit. En wij (be)leven het. Bizar.

     • Wat betreft gematria vind ik COVID-19 een inkoppertje, want 19 verwijst naar Artificial Intelligence. Bij de aanslagen op 11.09.2001 waren 19 ‘kapers’ betrokken en WTC 7, waar geen ‘vliegtuig’ tegenaan is gevlogen was 190 (190 minus 0 = 19) meter hoog en had 47 (4 + 7 = 11) verdiepingen. WTC 1 + WTC 2 hadden allebei 110 verdiepingen.
      Volgens het op 27.11.2004 (2 + 7 = 9 dus 9/11) verschenen overheidsrapport over 9/11 duurde het instorten van WTC 1 9 seconden en WTC 2 raakte in 11 seconden de grond.
      11.09 is de 254ste dag van het jaar > 2 + 5 = 4 = 11
      Tussen 12.09 en 31.12 bevinden zich exact 110 dagen.
      Het Great Barrier Rif ten oosten van Australië bestaat uit 911(!) individuele riffen.

      • @Ron Swart…

       Hahaha… misschien is Rain Man een betere naam om te gebruiken als nickname?

       Grapje hoor… het is bizar allemaal. Tegelijk denk ik dat alles om balans draait en balans is altijd het midden. Alles, ook al deze getallen, is energie. Tesla zei dat wie de kracht van 369 begrijpt, die begrijpt alles. Ik ben meer een filosoof dan een cijferaar, maar alles lijkt gewoon wel een soort geprogrammeerde show, een matrix.

       • Ben zelf niet zo met numerologie bezig, maar heb wel eens gehoord dat Tesla erg met het getal 3 bezig was.
        Nu ik 369 zie staan krijg ik een complot idee dat in het verleden de zes en de drie zijn omgedraaid om de getallenreeksen er voor het oog als chaotisch uit te laten zien.
        Er zou dan 639 staan.
        Dat moet dan in de Romeinse tijd zijn gebeurd daar is de zes ook het spiegelbeeld maar an van links naar rechts.
        Misschien kan Gijp eens proberen wat AI zegt hierover.

       • @LGSTO, jij bent niet de eerste die mij een rain man noemt. Vorig jaar augustus ben ik begonnen met het aanmaken met een document over het laagste meestergetal 11 van de sinds 1776 door de illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars. Ondertussen zit ik op pagina . . . 25.
        Verder sluit ik me aan bij eerdere respondenten, dat ik jouw bijdragen hogelijk waardeer. Jij bent iemand met kennis van zaken en kan het ook nog goed onder woorden brengen; dit is beslist niet iedereen gegeven.
        Ik sluit af: de dubbele l in het woord illuminati kun je ook door 11 vervangen en over 9/11 heb ik ondertussen meer dan een pagina vol gepend.

   • Ik hoop het… maar net wat Klare Kijk zegt, hoe lang zal dit duren. ’t Is niet alleen in sektes, hoor, maar je ziet het overal in het dagelijkse leven – net zoals deze hersenmanke Shaka die zich geroepen voelt zijn medemens de les te lezen. Lang geleden schreef ik dat als je stommerikken pistolen geeft dat je er een paraat leger door krijgt. Nu hebben ze dat pistool dus gekregen, in de vorm van een spuitje. En ze begonnen elkaar allemaal in te spuiten. Zo maken ze elkaar zelf af. En dat was éen van de bedoelingen van dit GMO gifspuit programma; de machthebbers hoeven er zelf geen dwang achter te zetten. Want het zit al in die massa stommerikken die slechts het bevel ‘dodelijk virus, schieten maar!’ hoefden te krijgen. Straks krijgen de overgebleven stommerikken een bevel “Vijand gedetecteerd, schieten maar!’ en daar gaan ze weer. Vrouwen werden toch ook op de brandstapel gehesen toen het bevel “Heks gedetecteerd, branden maar!” gegeven werd? Groepsdenken van de stomme grote kudde. Sektes zijn daar het meest sprekende, griezelige voorbeeld van. Waarom dit destructieve gedrag ingebouwd is in het menschdier, is me een raadsel. Maar wsch moet het trieste dier zich toch op de eoa manier zelf-extermineren om een bevolkingsexplosie of zo tegen te houden. De miljard euro vraag: wat wordt het volgende bevel en het wapen?

    • @Immortal… we gaan net zo lang door naar diepe totale duisternis, tot WIJ samen beseffen dat we dat niet willen en besluiten om alle vertrouwen op een oplossing los te laten en helemaal opnieuw vanuit onze harten een nieuwe samenleving tot realiteit te dromen.

     Sorry… ik praat in metafysische processen. Het oude gaat gewoon verdwijnen, sterven, verdampen… maar zolang wij het nog willen repareren en nog blijven luisteren verandert er niks.

     We gaan alle vertrouwen verliezen en dan komen we terug bij onze harten en dan gaan we ontwaken en massaal dezelfde wereld willen/wensen/manifesteren. Er zijn grotere energieën bezig. De natuurkracht van de waarheid wordt onhoudbaar. Duizenden jaren van leugens en bedrog… het spel is voorbij, ze hebben hun hand overspeeld.

   • En dat is exact waarom we het huidige schoolsysteem hebben waarin (bijna) iedereen minimaal 14 jaar wordt gehersenspoeld. De fake waarheden worden er van kleins af aan ingeramd, je moet recht zitten, luisteren naar je meerdere en zeker niet zelf nadenken.

  • Beste Immortal,
   Jij schrijft dat jij jouw vinger er niet achter kunt krijgen.
   Naar mijn mening is het terug te voeren op een laag zelfbeeld van dergelijke mensen.
   Veel mensen hebben doorgaans weinig betekenis in de massa.Het zijnde grijze muizen tussen die miljarden anderen.
   De meeste mensen hebben daar geen problemen me.
   Het mag echter wel bekend zijn dat, zodra mensen iets kunnen doen om in de belangstelling te staan, zij dit ook zullen doen.
   Mensen gaan zich dan belangrijk voelen en zich dusdanig gedragen.
   We kunnen dat zien bij Hugo de jonge, Rob Jetten, maar ook bij de ons bekende BOA’s.
   Het zijn de ‘ great pretenders’
   Zo zijn er ook mensen( bekende artiesten, acteurs en actrices) die na hun tijd van grote bekendheid in de vergetelheid zijn geraakt, dit niet kunnen trekken en aan lager wal raken of een einde maken aan hun leven.
   Aandacht kan erg verslavend zijn.
   Je kunt dit ook zien indien een artiest of muziekgroep ( soms regelmatig) met een come back aan de gang gaan.
   Veel mensen ervaren het als prettig indien ze een soort van ‘ hogere’ status hebben gekregen waarbij het dan verleidelijk is om die ‘ status’ te benadrukken waardoor ze anderen de les gaan lezen.
   Narcisten en psychopaten zijn daar uitermate gedreven in.

   • Super reactie, zo denk ik er ook over. Zijn saaie mensen die ineens een podium hebben. Geldt ook voor t woke tuig. Mn buurman is homo, hij haat t woke gedoe van deze tyd.

   • Tigron, ja daar zit ook wat in. Het is zoiets als die ’15 min of fame’ van Andy Warhol, wat een bepaalde klasse van de sullige grijze muizen motiveert. Dan kan iemand zich lekker even laten gelden t.o.v. een ander mens, hem een beetje omlaag trappen, en zichzelf omhoog. Ik zie het ook vaak gebeuren dat mensen al beginnen te keffen als felle chihuahua’s als iemand (per ongeluk) een regeltje breekt. Ook al is dit regeltje grote larie. Plotseling gaan de neuronen knetteren met eigengerechtigdheid en ze worden BOA. Hahaha, wat is het gros der menschdieren toch een triest hoopje ellende… zo zielloos.

   • @Tigron
    Uitstekende reactie van je .
    Je trekt een walvis op het droge .
    Het is idd de wij en zij .
    Vandaag weer de nodige input opgedaan .
    Mensen die als zombies met hun mobiel klooien .
    Een meisje van de wereld afgesloten met een enorme kop telefoon.
    Een allochtoon strak in de outfit idem met kop telefoon . Arrogante rot kop erboven!
    Winkels die loeiduur zijn in de producten . en enige vorm van samenhang ontberen.
    Tis dat ik goed (40jaar) kan autorijden kan feilloos anticiperen op de onkunde van de anderen . En zo er goed op inspeel .
    @ homo’s die in de winkel mij stonden op te nemen .. ze stonken een uur in de wind .
    Ik geef uiteraard geen draad sjoege. regristeer alleen maar niet ageren .
    Om zijn mokums gezegd niet reageren Lena .🤣
    Waar halen die lapzwansen het recht vandaan om zo zich te profileren? 😐
    Ik heb meerdere bolletjes ketting hangers met een kogel .
    Ligt aan mijn stemming welke ik omdoe de 38, de magnum, of de springfield geweer kogel . het lijd behoorlijk af de mensen kijken er altijd naar 😄
    En het geeft ook weer wat mijn persoonlijkheid is .
    Niet mee sollen .

 6. Ik vraag mij soms af: Wat als al die gevaccineerde schaapjes straks allemaal dood neer vallen. Dan blijft de ‘elite’ straks met een ongevaccineerde ‘wakkere’ meederheid zitten. Lijkt mij lastig. Dus er moet een plan B zijn om uiteindelijk ook van ons af te komen. Ben benieuwd wat er nog in de hoge hoed zit.

 7. Wat waren ze blij en voelden zich verheven boven ons, de ongeprikten. Met hun kut QR codes mochten ze gaan eten en deelnemen aan de maatschappij en ze kotsten op ons. Laat ze allemaal kapot gaan dat waardeloze tuig. minderwaardige meelopers. ZIJ zijn de schuldigen die deze wereld mogelijk gemaakt hebben met hun slaafse gedrag. Sterf af. Ondertussen blijf ik gewoon lekker 180 graden tegen het alles in gaan en ongezouten mijn extreme mening spuien. bevalt het niet? kom mijn smoel maar dichtslaan als je durft.

 8. Bam, die zit en volkomen terecht! 👊
  Klare taal van jou! Goed! Ik voel me ook zwaar belazerd, vooral door m’n beste vrienden; allemaal geprikt en geboosterd. Vrienden die, na deccenia trouwe loyale vriendschap van mijn kant, het ineens prima vinden dat jij niet meer bestaat zonder qr code: ” Oh dus jij hebt geen QR code? Dan doe ik ook geen moeite meer voor jou!” Niemand die vroeg: ‘Goh hoe is het eigenlijk voor jou om ineens zo uitgesloten te zijn?” of..’Ik mis het om geen leuke dingen meer met je te kunnen doen..” Niets daarvan. Geen teken van leven of vriendschap meer!!!! Nee, ook niks geen denkvermogen meer! Pure deseptie en verraad!
  Als in Nederland de Oostenrijkse corona terreurwet zou zijn doorgevoerd: Maandelijks tot 7000 E boete of anders gevangenis straf, of, zoals in Australië, opgeborgen in isolatie containers, dan zouden mijn ‘beste vrienden’ dit dus prima vinden! Ik ben ook loei kwaad hoor! Omdat mijn vertrouwen diep geschaad is.
  Dit komt nooit meer goed. In nood leer je pas je échte vrienden kennen. Wat heb ik me verlaten gevoeld en ook gewacht op hun begrip. Daar ben ik mee gestopt..
  Wat een shocking verraad.. hierdoor heb ik vaker aan de jaren 30 gedacht en wat die generatie heeft moeten doorstaan.. Puur propanganda en verraad van onschuldige weldenkenden, tengunste van de macht.
  Doe je eraan mee? Dan ben je een verrader géén vriend meer!

 9. Januari 2021 had ik al vele slapeloze nachten…wetend dat die hele propagandistisch dodelijke pandemie hoax en massale lockdowns voor geen cent deugde!!
  Nu pas komen de goed gelovige gevaccineerden in dit proces.. Eenmaal geprikt, geloof je liever dat je gelijk hebt.
  Ze deden het voor hun eigen vrijheid middels de QR code. En daarnaast natuurlijk ook voor opa en oma die achter slot en grendel zaten, waarvan men veel vaker NIET dan wel afscheid mocht nemen!
  Hoe cinisch is dat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in