Dus wat is er nieuw? Het voelt een beetje als Ground Hog Day (de film). Elke ochtend kom ik uit bed met de gedachte dat er iets veranderd moet zijn. Waar staat het schaap vandaag? Is het verschoven?

Ik heb een paar vrienden die voor mij als kanaries in de kolenmijn zijn. Ik bekijk ze als lakmoespapier om te zien hoe de wind waait in het schapenrijk, hoe zuur het schapenmilieu is, en onnodig te zeggen dat ik voortdurend verbaasd ben. (Ik zeg het nogmaals, ik hou nog steeds van mijn schapenvrienden en -familie!) schrijft Todd Hayen.

Soms krijg ik hoop. “Belangrijke onthulling over Covid-vaccins!” “Rechter spreekt zich uit voor afschaffing maskermandaat!” “Excessieve oversterftecijfers bewijzen dat vaccin mensen doodt!” Maar dit komt allemaal van Wappies.

Schapen? Krekels.

Niets, en dan bedoel ik ook niets, komt er ooit door. Welk nieuws of nieuwe ontdekking of nieuw tijdschriftartikel ik mijn schapenvrienden ook stuur, ik krijg altijd een afwijzing: “Dat tijdschrift staat bekend om een ‘extreemrechts’ standpunt, dus ik heb het niet gelezen,” of “die statistieken zijn verzonnen, ze zijn niet betrouwbaar,” of “dat is geen objectieve interpretatie,” of “dat is gewoon anekdotische en gesensationeerde subjectieve desinformatie.”

U kent het riedeltje wel.

Misschien konden sommige van deze reacties in het begin als geldige afwijzingen worden beschouwd. Toentertijd was het inderdaad moeilijk om enige informatie te vinden die “in strijd was met het narratief” en die toen niet speculatief of subjectief was.

Nu? Ik denk niet dat een van deze excuses om het hoofd de andere kant op te draaien stand houdt.

  Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusies

Tienduizenden geloofwaardige artsen en wetenschappers presenteren objectieve en bewijskrachtige conclusies over de onveilige en ondoeltreffende status van de Covid-vaccins. Miljoenen gewone mensen luisteren naar deze deskundigen en gebruiken hun gezond verstand om hun mening te vormen over de werkelijke gevaren, (niet veel) van Covid en de werkelijke gevaren (veel) van deze vaccins.

Deze artsen spreken zich ook uit over de alternatieve behandelingen, zoals Ivermectine en Hydroxychloroquine, die vanaf de eerste dag een effectieve en veilige behandeling tegen Covid-19 hebben laten zien. Miljoenen zijn aan deze informatie blootgesteld, en hebben aandachtig geluisterd, en weten uit hun eigen kritische analyse, en uit hun eigen ervaring als ze behandeld zijn, dat deze behandelingen wel degelijk veilig en effectief zijn.

Dit is geen pis in de emmer. We hebben het over miljoenen mensen, en zelfs als u de getuigenis, mening en ervaring van de gemiddelde persoon nog steeds anekdotisch en niet bewijskrachtig vindt, kijk dan eens naar de wetenschappers, artsen, economen, volksgezondheidsfunctionarissen, hoge militaire officieren, die allemaal naar voren komen en hun deskundige mening en hun klinische ervaringen kenbaar maken.

Moeten al deze mensen worden genegeerd? Zijn het allemaal dwazen?

Ik denk dat het duidelijk is dat we op zijn minst een geldig argument kunnen hebben over dit alles. Maar in plaats daarvan, als we het ter sprake brengen, worden we nog steeds in het beste geval afgesnauwd en behandeld als idioten, en crimineel gestoord in het slechtste geval.

Hoe komt dat?

Ik heb enkele goede levenslange vrienden die mij behandelen zoals hierboven beschreven. Het is niet de onenigheid die mij stoort; het is de blinde verwerping van overduidelijke feiten en cijfers over de Covid-situatie.

  Wappiez Datingsite voor Wakkere Mensen

Als deze vrienden erkenden dat er inderdaad degelijk materiaal was om te bespreken, maar het nog steeds eens waren, zou ik niet zo verbijsterd zijn. Ik heb mensen zoals zij het al eerder gezegd, mensen die beweren dat ze naar de alternatieve informatie rond dit alles hebben gekeken en die toch afwijzen, dat ik betwijfel of ze echt hebben gekeken.

Maar zelden komen ze zo ver dat ze zelfs maar zo’n bewering doen; meestal zetten ze me gewoon af als een dwaas, en doen alle informatie waarop ze “toevallig” stuitten af als verstoken van enige rationaliteit.

Wij zijn voorbij het wegzetten van grootheden als Dr. Peter McCollough, Dr. Robert Malone, Dr. Pierre Kory, Dr. Paul Marik, en duizenden andere gerenommeerde artsen als charlatans of mannen en vrouwen die egoïstisch op zoek zijn naar hun 15 minuten roem. Wij geloven niet meer dat de “autoriteiten” in onze regering het recht hebben om deze mensen en anderen zoals zij te censureren vanwege een bedrieglijke poging om de gemeenschap te beschermen.

Dit is een afschuwelijke onwaarheid die duidelijk is aangetoond. Het wordt tijd dat wij, als wereldgemeenschap, tot bezinning komen en begrijpen dat er iets ernstig mis is en dat we dat echt moeten aanpakken.

Zelfs sekteleden kunnen wakker worden. Gewoonlijk worden sekteleden grondig geïndoctrineerd in een gesloten en geïsoleerde omgeving. Het is gemakkelijk om wat er in de wereld gebeurt te vergelijken met wat er in een sekte gebeurt. Er zijn veel overeenkomsten. Maar ik ben er niet van overtuigd dat we zo diep in deze waanzin zitten dat we er als samenleving niet uit kunnen breken en kunnen doen wat juist is.

  Studie: Vaccinatie biedt "geen zinvolle bescherming" tegen langdurige COVID

Tot nu toe is mijn ongelijk bewezen.

Er zijn inderdaad velen die “het licht hebben gezien” en hun logische redeneervermogen zijn voldoende naar voren gekomen om hen in ieder geval in staat te stellen naar de beschikbare informatie te kijken. Veel van deze mensen zijn “overgelopen” naar deze kant van het debat. Maar velen ook niet.

De mensen die dit alles op dit moment negeren, terwijl het huis duidelijk in brand staat, gedragen zich als koppige kleine kinderen die weigeren toe te geven dat ze fout zaten. Het is te laat om dat standpunt in te nemen. Dit geldige argument ligt op tafel, klaar om door iedereen objectief onderzocht te worden.

Deze mensen kunnen deze realiteit niet blijven negeren. Het is duidelijk, helder en eenvoudig.

En het is duidelijk dat er actie moet worden ondernomen voordat het te laat is.

“Systemen lopen vreselijk uit de hand wanneer mensen ze niet stoppen wanneer ze licht uit de hand lopen.” ∼ Jordan Peterson


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

18 Leugens over Covid-19 en de Covid-19 vaccins; en 18 waarheden die ze willen verdoezelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlogshitser Zelensky roept wederom op tot de Derde Wereldoorlog: “Als de Russen mij raken in Kiev, dan moet het Westen het Kremlin bombarderen” (Video)
Volgend artikelRed de Oekraïners van henzelf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Oh, hoe waar! Gisteren nog een hele reeks aan feiten overlegd van de grootheden in het artikel genoemd. Antwoord: “je kunt niet alles op het vaccin schuiven”. Wanhopig word ik ervan. Niet meer te redden. Het blijft de angst om alles onder ogen te zien. Daarom liever wegkijken.

 2. Beste

  Het belangrijkste is niet een eventuele beloning (bv goedkeuring vrienden) maar wie je wordt door je daden.
  Ik vind je artikelen heel belangrijk!

  Mg Alphonse

 3. Ik behandel de schapen zoals zij mij behandelen. Zodra ze over testen, ziek zijn en prikken beginnen ( want het zijn geen vaccins) doe ik net alsof mijn neus bloedt en negeer ik ze volkomen. Ze krijgen hierdoor geen aandacht en is het onderwerp binnen een paar seconden verdwenen.
  Dag schapen, welterusten en slaap lekker verder.

 4. Mooi en waar artikel. Kleine koppige kinderen die niet toe willen geven dat ze fout zaten.
  Klopt precies cognitieve dissonantie in het kwadraat.

 5. Ik heb steeds gedacht naarmate je ouder wordt en je al veel meer levenservaring achter de rug hebt tegenover een jongere je heel die zieke leugenachtige kermis direct zou doorzien en daar dan naar zou handelen en ach wat was ik verkeerd want als een gedienstig schaap stonden ze overlaatst weer in de rij voor hun vierde of vijfde spuit te krijgen terwijl ze allemaal al enkele keren doodziek er op het nippertje eruit zijn gekomen. Ondanks de feiten blijven ze in hun fanclubje hangen en draait hun miserabele leventje in uitjes en etentjes en nog meer terwijl alles nu in een snel tempo naar de filipijnen gaat blijven ze de waarheid niet zien of willen zien. Misschien is het voor hun een elexir waardoor je de echte en soms wrede wereld niet meer ondervind of in grote mate onverschillig voor bent geworden anders kan ik het echt niet meer plaatsen. Vier maanden voor die proxy oorlog begon kreeg ik al een serieus ingeving door om eten en andere zaken te beginnen hamsteren gelijk ook mijn buren gewaarschuwd om dat te gaan doen en dus je weet het resultaat zeker paste niet in hun fanclubje ha ha en als ik nu hun daarover aanspreek kan je niet geloven wat hun antwoord is “ja maar ik vind voeding in blikjes of bokalen niet lekker en ik eet liever verse groenten vlees en fruit waarop ik heb geantwoord je zal tegen die tijd nog blij zijn dat je rgens onderaan in je kast nog een blikje zwam worstjes hebt staan en kom dan niet bij mij uithuilen. Een gepensioneerde krijger

 6. Ik maak het iedere dag mee,en ben het helemaal eens met het artikel. Zo gaat het nu altijd. De meerderheid is gehypnotiseerd, geïndoctrineerd en gemanipuleerd door professionele overheidsmedewerkers of mensen die ingehuurd zijn. Daar kan je als individu niet tegen op. Om dat te weerstaan moet je echt asociaal zijn en een plaat voor je kop hebben. Aso zijn is in dit geval in je voordeel en een eigen mening hebben ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in