De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 39.997 dodelijke slachtoffers en 3.666.011 gewonden na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

Van het totale aantal geregistreerde letsels is bijna de helft (1.727.226 ) ernstig letsel.

“De ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19 opnamen die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance systeem dat we hebben gevonden waar alle resultaten in een tabel zijn opgenomen, schrijft Brian Shilhavy.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een overzicht van de gegevens tot 12 februari 2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 18.185 en 1.791.261 gewonden tot 12/02/2022

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 11.138 en 573.035 gewonden tot 12/02/2022

  Pfizer en de FDA hebben NOOIT beweerd dat hun COVID-19 vaccin besmetting stopt - Dit is GEEN nieuws vandaag!

Totaal aantal reacties op het vaccin AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/AstraZeneca: 8.174 doden en 1.170.321  gewonden tot 12/02/2022

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin JANSSEN (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson: 2.500 doden en 131.394 gewonden tot 12/02/2022

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk. De sterfgevallen zijn gegroepeerd naar symptomen, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen.

Voormalig Blackrock manager bespreekt sterke stijging van overlijdensuitkeringen bij levensverzekeringen na COVID-vaccins

Former Blackrock Manager Discusses Surge in Life Insurance Death Payouts after COVID Vaccines

Edward Dowd is een voormalig portefeuillebeheerder voor Blackrock, waar hij een portefeuille van 14 miljard dollar beheerde.

Hij werd onlangs geïnterviewd door Kristi Leigh en in dit interview bespreekt hij de golf van overlijdensuitkeringen die in het 4e kwartaal van 2021 in de levensverzekeringssector geregistreerd werden.

Terwijl de levensverzekeringsmaatschappijen te lijden hadden in 2021, het jaar waarin de COVID-19 vaccins werden uitgerold, zagen de begrafenisondernemingen een stijging van de omzet.

Wij hebben een fragment uit het hele interview gehaald (hierboven) waarin hij de financiële verslagen van de Levensverzekeringen bespreekt.

Bekijk het hele interview hier.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt



Volg Frontnieuws op Telegram

  mRNA gevonden in harten van dode mensen, waarschuwt studie
Vorig artikelDe gretige bereidheid van regeringen om hun eigen mensen te vermoorden is de belichaming van het kwaad
Volgend artikel“COVID-19 De Great Reset” – “Delete” de Mensheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Of bovenstaande cijfers niet al schokkend genoeg zijn om de vaccinaties per direct te stoppen. Erik Boomsma kwam laatst met een zeer overtuigende presentatie dat men bij het Europese meldingssysteem rekening moet houden met een onderrapportage van maar liefst 94%! Dat zou blijken uit 37 studies uit diverse landen..
    Volgens die gegevens kom je dan op 24 miljoen bijwerkingen en 376 duizend doden. (staat nog op youtube) https://www.youtube.com/watch?v=f89qD-uJtvM&t=322s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in