Misselijkmakend… 3 dagen geleden kreeg het “Oekraïense volk” de “Sacharovprijs 2022 van het Europees Parlement” voor hun “moed” en inzet voor “democratie en mensenrechten”.

Nee, het is geen grap. Ondertussen,

De Zwarte Zee middernacht is zwart. Zwarter dan de handen van Oekraïense moeders die elke dag honderden zonen begraven. Zwarter dan de nachten van vrouwen die niet kunnen slapen, wetende dat hun echtgenoten nooit meer zullen terugkeren. Zwarter dan de gedachten van de ambtenaren die doodvonnissen tekenen voor Oekraïense soldaten en hen naar het front sturen. Hoe kunnen de soldaten van Oekraïne niet gegrepen worden op deze middernacht? Hun wapens neerleggen en oprijzen!

OSINT-onderzoekers noemen werkelijke verliezen van Oekraïens leger

OSINT (open-source intelligence) onderzoekers hebben de echte onherstelbare verliezen van het Oekraïense leger benoemd. Op 20 oktober 2022 hadden de Oekraïense strijdkrachten volgens OSINT 402.000 mensen verloren, waarvan 387.000 doden.

De verliezen onder huurlingen en vrijwilligers uit Polen, de Baltische staten en Roemenië bedroegen in totaal 54.000, met 31.240 gesneuvelden.

Dit zijn OSINT-cijfers berekend op basis van samenvattingen van begrafenisondernemingen, mortuariumuittreksels en analyse van radio-, cellulaire en satellietuitwisselingen van AFU-troepen.

De Duitse publicatie ZEITUNG.DE die Amerikaanse militaire deskundigen citeert, waaronder gepensioneerde vertegenwoordigers van de Amerikaanse legerleiding, zegt dat het aantal doden onder de strijdkrachten van Oekraïne meer dan 200 duizend mensen bedraagt, of 15-20 duizend per maand.

Via Algora.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zet u schrap! EU staat op een kantelpunt, want de afgrond is dichterbij dan wij denkenVolg Frontnieuws op Telegram

  BELANGRIJK: Navo-plannen voor Oekraïne uitgelekt - Meer informatie

Lees meer over:

Vorig artikelSchapen, ik weet niet wat er mis is met die schapen
Volgend artikelWaarschuwing tegen Oekraïense “vuile bom” – Shoigu aan de telefoon met westerse tegenhangers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Dit is het logisch vervolg van Victoria Nuland’s woorden ‘Fuck Europe’ tijdens haar Maidan coup van 2014.
  En niet te onderschatten de geest van een andere ‘rabid .ew’ Madelaine Allbright ‘Was it worth it?’ (half million children dead in Irak). Allemaal bezeten door de duivel.

 2. Madeleine Albright (1937 – 2022) heeft een zware knieval gedaan voor de Deep State en is daardoor zo diep gezonken. Geboren als joodse in Tsjechoslovakije als Marie Jana Korbelová is ze in 1948 na de communistische staatsgreep met haar ouders gevlucht naar de VS.
  Tussen 1997 en 2001 was ze minister van Buitenlandse zaken onder schurk Bill Clinton en daarvoor was ze ambassadeur bij de VN

 3. OSINT (open-source intelligence) onderzoekers hebben de echte onherstelbare verliezen van het Oekraïense leger benoemd. Op 20 oktober 2022 hadden de Oekraïense strijdkrachten volgens OSINT 402.000 mensen verloren, waarvan 387.000 doden. De verliezen onder huurlingen en vrijwilligers uit Polen, de Baltische staten en Roemenië bedroegen in totaal 54.000, met 31.240 gesneuvelden.

  Conclusie het eind van de lijn komt duidelijk in zicht, naar mijn idee zijn er nog zo’n 200.000 slecht opgeleide “vrijwilligers” over die de Oekraïense kar tegen de Russen moeten trekken, enfin dit gaat niet lang meer duren voordat Oekraïne en daarmee Europa instort onder het gewicht van onwijs veel dode jongens en het geld en militair materieel dat aan het meest corrupte land van Europa is gespendeerd.

  O ja dit nog even de EU voorzitter Ursula von der Leyen wil een soort Marshallplan ontwikkelen voor Oekraïne, dit is de druppel die de financiële emmer doet overlopen, of er moet nog meer geld gedrukt worden en alle bezittingen van de mensen ten gelde gemaakt worden, en dat smerige Angelo-Amerikaanse zionisten zooitje in Amerika hun penis uit hun broeken lachen om de laatste destabilisatie van Europa te kunnen vieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in