Deze week ging een video viraal waarin het falende hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, Tedros Adhanom Ghebreyesus, spreekt over het vaccineren van kinderen, bericht Jim Hoft.

In de video vertelt Tedros aan internationale gezondheidsdeskundigen dat landen COVID boostervaccins gebruiken om kinderen te doden.

Tedros Ghebreyesus:

“Als het gebruikt gaat worden, is het beter om ons te richten op de groepen die risico lopen op ernstige ziekten en overlijden, in plaats van hoe we zien dat sommige landen boosters gebruiken om kinderen te doden, wat niet juist is.”

Om een vreemde reden berichtten de nepnieuws mainstream media hier niet over. De media negeerden deze schokkende verklaring volledig.

Wat is de reden hiervoor?

Sinds april 2020 is het duidelijk dat het COVID-19 virus zelden of nooit ernstige complicaties veroorzaakt bij kinderen. Toch hebben Big Pharma en Dr. Fauci de experimentele vaccins opgedrongen aan gezonde kinderen over de hele wereld. Tegenwoordig lijden duizenden kinderen aan ernstige hartproblemen nadat zij het vaccin hebben gekregen.

De nep-factcheckers reageerden snel.

Reuters heeft de verklaring van Tedros volledig herschreven om het geven van het COVID-vaccin aan kinderen te verdedigen.

Dit zijn geen goede mensen.

Een video waarin het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, Tedros Adhanom Ghebreyesus, spreekt over het prioriteren van vaccinatie-inspanningen voor armere landen en meer kwetsbare bevolkingsgroepen boven het geven van boosterprikken aan kinderen is online verkeerd begrepen.

Sommige gebruikers van sociale media hebben naar de clip verwezen om ten onrechte te beweren dat hij “toegaf” of “onthulde” dat COVID-19 boosterprikken worden gebruikt “om kinderen te doden”.

Hoewel de online uitgelichte scène authentiek is, hebben gebruikers zijn boodschap verkeerd geïnterpreteerd. Een woordvoerder van de WHO vertelde Reuters dat de zin het resultaat was van een verspreking.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hoe je je vrienden kunt “red pillen”


Volg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Robert Malone: "Hoe slecht is mijn batch" - Het verhaal van mijn prikspijt

Lees meer over:

Vorig artikelProstituees van de pers
Volgend artikelRusland verbiedt gedwongen afname van biometrische gegevens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De gifinjecties doden kinderen volgens de voormalig Ethiopisch massamoordenaar. Gelukkig maar dat ouderen en kwetsbaren niet gedood worden door de gifinjecties….
  Ze moeten immers beschermd worden tegen iets dat niet bestaat.

 2. Hoogste tijd om achter je computer te blijven zitten en ze je kinderen en kleinkinderen te laten vernietigen.

  Met het geschenk uit de hemel volgens een zoon van een predikant uit Nederland genaamd Hugo der Junge.

  Tijd om terug te Prikken Mensen !!!!!!!

 3. Tsjonge jonge.. de aap komt uit de mouw met die Tedros. Hij zit gewoon vrijelijk en strategisch te praten tegen die WEFfers. Hij zegt dat het wenselijk is om in de rijke landen de oudjes in te spuiten, omdat die toch al zwakker zijn voor ziektes, dan dat de spuit gebruikt wordt in rijke landen ’to kill children’. Te gek dat hij er zo makkelijk over praat… daar zullen de WEFfies wel niet blij mee zijn. Maar zijn woorden zijn absoluut duidelijk en goed te verstaan. Wat een bak.

 4. “To KILL children” zal een verspreking zijn maar ook uw verspreking kan volgens de psychologie van Freud ongewild iets laten merken van uw diepere drijfveren…

 5. Vlak voor de VS de spuiten toelieten voor kinderen heeft Tedros al gereageerd. Dat filmpje heeft heel kort op YouTube gestaan, maar de dag nadien was het al weg. Hij zei toen al, jullie kunnen dit niet in kinderen inspuiten, je zult hen doden. Misschien heeft hij toch nog een greintje hart over. Hij zei ook, deze inspuitingen zijn bedoeld voor senioren. Dat bracht me zoals sommige anderen hier zeggen, op het idee dat ze van de ‘useless eaters’, de nutteloze eters, af willen. Ik hoop dat Gates dat leest, want hij is ook een useless eater, hij is 67 of 68.

 6. Factcheckers: To kill children…… Hij zou zich hebben versproken bij het uitspreken van het woord ‘children’. Engels is niet zijn geboortetaal (Ethiopië) en ‘Chil ‘ sprak hij eerst verkeerd als ‘Kill ‘ uit. Helaas corrigeerde hij zich niet goed en sprak erna direct wel het juiste woord children uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in