© Hakan Nural op Unsplash

Eerder vandaag vroeg ik u op Twitter om uw eigen verhalen over hoe lockdowns en reisbeperkingen en vaccinmandaten uw leven hebben beïnvloed. Velen van u hebben al gemaild, en ik moet toegeven dat de intimiteit van deze verhalen mij verbijstert. Sommige van mijn beste vrienden zijn geen vrienden meer, dus ik begrijp uw gevoel van verlies uit de eerste hand, schrijft Alex Berenson.

Toch is de rauwe pijn en in sommige gevallen de openlijke verbijstering in deze verhalen verbluffend. Huwelijken die uit elkaar gerukt zijn, grootouders die hun kleinkinderen niet meer zullen zien, kinderen met speciale behoeften die geruïneerd zijn.

Om deze verhalen de kans te geven ze te horen, moet ik ze een beetje uitdiepen, wat betekent dat ik er maar een paar tegelijk kan laten zien. Ik zal ze van tijd tot tijd laten zien, gegroepeerd per onderwerp.

Vandaag, huwelijken:

Over een miskraam na de injectie en de pijn die daarop volgde (waarschuwing, dit is bijzonder somber):

Ik had gedacht dat zij de prik zou weigeren, en met alle werkdruk (een masker dragen op kantoor en gebrandmerkt worden als anti-vaxxer, ondanks haar zwangerschap-excuus) te maken zou krijgen, omdat zij geloofde wat ik haar vertelde. Uiteindelijk kwam ik tot de ontdekking dat zij de prik al eerder zou hebben genomen als ik er niet zo fel tegen was geweest.

… kreeg zij een telefoontje van HR. HR deelde haar mee dat “iemand” haar gerapporteerd had omdat zij geen masker droeg, ondanks haar status als ongevaccineerde. Zij raakte in paniek, en na aanmoediging van gevaccineerde collega’s, meldde zij zich die avond aan voor een prik. Om ongeveer 18.00 uur belde zij mij hysterisch op om te zeggen dat zij de prik om 18.30 uur zou krijgen. Ik smeekte haar het niet te doen, en probeerde haar duidelijk te maken welke invloed het op onze relatie zou hebben, maar zij ging er toch mee door.

Thuis, later die avond, vertelde zij mij dat zij niet tegen de prik was, maar er alleen van had afgezien vanwege mijn standpunt. Ik voelde mij verraden dat zij geen waarde hechtte aan wat ik beschouw als een van mijn grootste krachten en passies, het streven naar waarheid. Maar pas toen zij toegaf dat zij de injecties voor onze twee kinderen zou overwegen, werd ik razend, en zei haar dat mijn kinderen de injectie alleen over mijn lijk zouden krijgen…

Een paar dagen later werd de schade nog groter, toen zij een vreselijke miskraam kreeg. Het was zo erg, en ze bloedde zo erg dat ze met spoed naar het ziekenhuis moest voor bloedtransfusie en D&C [Dilatatie en Curettage. red.]. En ik was niet groot genoeg om over haar verraad heen te kijken en ook maar enige steun te bieden. Ik kon geen bezorgdheid veinzen, omdat ik wist dat zij de miskraam over zichzelf had afgeroepen. Ik voelde veeleer mee met mijn verlies, zowel van een relatie waarin normaliter mijn mening in aanmerking genomen en gewaardeerd werd, als van mijn ongeboren kind. Ik liet haar moeder haar naar het ziekenhuis brengen toen ze het gevoel had dat ze stervende was, en ik probeerde haar later die week in het ziekenhuis te verlaten, nadat ze stabiel was, maar in plaats daarvan stemde ik ermee in om het nog een kans te geven.

Ik ben blij te kunnen melden dat wij sommige van onze problemen hebben opgelost en nu een gelukkig en gezond derde kind hebben… maar ik zal nooit vergeten wat de mandaten mij ontnamen: (1) een relatie van onbeperkte mogelijkheden met mijn vrouw en (2) mijn ongeboren kind.

Een huwelijk, beëindigd wegens de weigering van de man om zich te laten inenten:

  Vaccinpusher voormalig NFL-speler Uche Nwaneri, 38, overlijdt plotseling aan hartaanval

De covidepandemie heeft mijn huwelijk totaal verwoest en mij uit mijn 20-jarig thuis in Californië verdreven. Als iemand die ervoor gekozen heeft om niet gevaccineerd te blijven, zag ik met afgrijzen hoe mijn naasten mij plotseling niet meer in huis toelieten, mij niet meer uitnodigden voor vakantiebijeenkomsten, eisten dat ik pcr-testen zou doen voordat ik hen kon zien, en mij egoïstisch noemden (of erger) omdat ik gewoon de lichamelijke autonomie uitoefende om te kiezen of ik al dan niet deelnam aan een medisch experiment zonder gezondheidsgegevens op lange termijn…

In het begin probeerde ik als de bliksem de mensen in mijn familie wakker te schudden voor de duidelijke gegevens en bewijzen, waarvan ik dwaas genoeg dacht dat ze hun kritische context en voorzichtigheid zouden geven. Maar tot mijn verbazing keerden de mensen van wie ik had gehouden en voor wie ik had gezorgd, zich plotseling tegen mij en behandelden mij alsof ik 3 hoofden had of gehersenspoeld was door “verkeerde informatie…”

De genadeslag kwam toen mijn vrouw zich meer bleef ergeren aan mij omdat ik haar familie ongemakkelijk maakte, dan dat zij er iets om gaf dat haar eigen man nu uit de samenleving verbannen werd en geen restaurant binnen mocht zonder een bewijs van inenting. Ik smeekte haar om samen uit de staat te verhuizen, ergens waar ik niet met zo’n haat en discriminatie te maken zou krijgen, maar zij weigerde, en zei me dat ik “voortaan maar afhaalmaaltijden moest bestellen”. Dat was de druppel, en wij vroegen kort daarna de scheiding aan.

Sindsdien ben ik aan het zwerven, eerlijk gezegd shellshocked over hoe mijn hele leven en familieleven tot de grond toe afgebrand is…

En een huwelijk gevangen in reisverboden:

  Man overspoeld door maskerzombies voor de waarheid vertellen over COVID

Mijn vrouw en ik zijn verhinderd onze huwelijksceremonie te houden vanwege de voortdurende politieke onzin in naam van de volksgezondheid. Ik heb in december 2019 een aanzoek gedaan en wij hadden gepland dat ons huwelijk in november 2020 in de VS zou plaatsvinden. Alle plannen waren gemaakt en betaald – plaats, priester, koor, catering, taart, gasten, enz. Helaas is zij een staatsburger van de VS, en ik niet. Tot op de dag van vandaag hebben wij nog steeds geen huwelijk kunnen sluiten, en wij wachten nog steeds hopeloos.

Eind maart 2020 heeft Trump alle buitenlanders de toegang tot de VS verboden, op enkele beperkte uitzonderingen na – ook echtgenoten van burgers. Mijn verloofde en ik waren op dat moment nog niet formeel getrouwd, dus toen het november 2020 werd, moesten wij onze kleine huwelijksviering voor onbepaalde tijd uitstellen (ik herinner mij dat de volledige gastenlijst rond de 10 personen beslaat). Wij werden het wachten zo moe, dat wij in juli 2021 in mijn land een burgerlijke ceremonie hielden, alleen maar om papierwerk en visa te regelen, zodat mijn verloofde hier bij mij kon wonen.

Tegen die tijd was Biden in functie getreden en had hij het verbod op reizen naar het buitenland gehandhaafd, maar nu kon ik technisch gezien met mijn nu burgerlijk getrouwde vrouw naar de VS reizen, zodat wij onze ceremonie konden houden. Het enige probleem was dat het de bedoeling was dat mijn ouders ons naar de VS zouden vergezellen voor de ceremonie, en zij telden niet mee als uitzondering, dus konden zij niet reizen. Wij bleven het maar uitstellen.

In november 2021 veranderden de mandaten om alle dubbelgevaccineerde buitenlanders in het land toe te laten, dus (helaas) waren mijn ouders nu in staat om te gaan, maar ik niet. Wij zijn genoodzaakt om voor onbepaalde tijd uit te stellen tot ik in staat ben om naar de VS te reizen, maar het schijnt dat iedereen helemaal vergeten is dat er nog steeds die beperking is voor ongevaccineerde buitenlanders om het land binnen te komen.

Helaas is in de tijd die wij verspild hebben met wachten tot de mandaten ongedaan gemaakt worden, mijn moeder nu overleden – zij heeft het huwelijk van haar enige kind niet kunnen bijwonen ten gevolge van deze beperkingen.

Wij worden met de dag hopelozer en bidden voortdurend dat er spoedig iets kan veranderen, zodat wij gewoon verder kunnen gaan met ons leven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinzeloot vergeleek ongevaccineerden met menselijke uitwerpselen… VaccindoodVolg Frontnieuws op Telegram

  Misbruik van vaccinatie: Daklozen worden betaald om zich te laten vaccineren in plaats van zichzelf

Lees meer over:

Vorig artikelHet Grote Ontwaken gaat door: Nederlandse boeren vechten terug
Volgend artikelSanctieramp: Schuilplaats in warmtezalen tijdens gasnoodsituatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ik was als enige bij een houtdraaiers club niet gevaxt. De laatste keer dat we bij elkaar waren was in september 2021. De hele dag waren we gezellig met elkaar bezig om techniek te bespreken want je leert een hoop van elkaar. Aan het einde van de dag kwam de voorzitter met een mededeling dat de volgende bijeenkomst in een zaaltje van de kerk was, daar zijn we al eerder geweest dat jaar zonder problemen. De gevaxten bij de ongevaxten. Niets aan de hand, maar nu zei de voorzitter dat de ongevaxten er niet meer in mogen. Nou daar zat ik dan. Na tien leuke jaren werd ik zo aan de kant gezet als paria. Nu vandaag heb ik daar vrede mee en het enige dat mij raakt is het feit dat niemand verder kontact zoekt en over drie jaar zijn ze er helemaal niet meer.

  • Als niets komt tot iets, kent iets zichzelve niet.

   Als je 100 mensen op een rijtje zet, zijn er 98waardeloos. Richt je op de twee.

   Maar ik had hetzelfde; tot 2000 had ik 35 man op de loonlijst en werken er 640 in onderaanneming voor mij.
   Op een gegeven moment was dat ten einde.
   De laatste 20 jaar heb ik van niemand van de voorafgaande 50 jaar gehoord.
   Alsof ik een geest was.
   Als ik nu naar NL kom, moet ik in een pension van 80 euro per nacht; kan zelfs nergens overnachten.
   Met name vrouwen “vergeten”maar allez; NL vrouwen zijn waardeloze gleufdieren; tot 35 kunnen ze leuk zijn voor sex, maar de meeste zijn slaapverwekkend in bed.

   Daarnaast: loyaliteit kennen ze niet.

   Asa este.

 2. En komen we tot deze conclusie: Navigating SPIRITUAL CHAOS! 🔥 | 5 Things you must know! | Ascension update https://youtu.be/Lu1uZTY6Wrw

  Purity of Heart Overcomes All Pain Shunyamurti says it is time to shift from understanding to innerrstanding–from a place of wisdom and love–to overstanding–so we can take the highest trajectory to Liberation! It is the duty of those who are awakened to offer service by remaining steadfastly in peace and equanimity during this time of extreme testing of the human spirit. May all Yogis become beacons of divine light and fearless compassion. Our function is to enable the tempest-tossed, confused, and frightened beings to take refuge in the tranquil and loving energy field of Absolute Consciousness. https://youtu.be/2ZgW7lKLS1I
  I am speechless. Your brilliance, humility, knowledge, wisdom and light shine across the globe.

  “Only a Few People On Earth Know About It” https://youtu.be/PqMZfr3wMHE
  Instead of this one Pursuing people in a box or free will….. https://youtu.be/muwNHbdz6Ak

  Do you have chronic stress or anxiety and don’t know why?
  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?p=527

  A Higher State Of Consciousness That Has Been Largely “LOST” https://youtu.be/9D81LthVL7A

  The Most Good You Can Do for the World
  Don’t be a slave to the social order! The only way to conquer oppression is with higher level intelligence that doesn’t just trust the science–or the elite–but brings the clarity that is the key to freedom and victory. https://youtu.be/-zE3yQQQffs

 3. En vanuit de natuur krijgen we deze: Hoe beïnvloedt de Maan ons leven?

  In harmonie met de natuur leven is de sleutel waarmee de meeste wonderen van het dagelijks leven ontdekt kunnen worden. Het is daarom het belangrijkste om het eenvoudige principe te begrijpen dat de natuurlijke orde der dingen een verzameling zich ritmisch herhalende processen is die onze gezondheid, lichamelijke kracht en spiritueel evenwicht beïnvloeden. Dit in de natuur functionerende mechanisme heeft invloed op de gemoedsgesteldheid van de mens die deel uitmaakt van de wereld. Om de ons omgevende werkelijkheid beter te leren kennen en ons werkritme en eigen manier van leven aan te kunnen passen, moet je kennis hebben van de verschijnselen die hierop de grootste invloed hebben.
  https://nl.rhythmofnature.net

  Is ascencion de evolutie in onze natuur wereldwijd is aanvaarden wat is en meebewegen.

  Zo kennen de planten 4 seizoenen voor het proces en de mens de kosmos en waaiert over onze aarde via de Schumann Resonance. Niet zichtbaar maar wel voelbaar en is het hele lichaam een groot geheugen die herhaalt wat ie reeds eerder deed in gedrag.
  Nog even de fysieke klachten die de komende dagen kunnen ontstaan met de zonnestormen/vlammen:

  Schumann & Zonnestormen 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 ✨️Klachten en symptomen

  Het beinvloed het zenuwstelsel.
  Hersenactiviteit – evenwicht
  Plotselinge emoties
  Nerveusiteit
  Angstig of paniekaanvallen
  Bezorgd
  Duizelingen
  Geirriteerd
  Slaperig
  Vermoeid
  Gejaagd
  Vergeetachtig
  Stijgende lichaamstemperatuur.
  Koude rillingen
  Beladen wakker worden
  Ander slaapritme
  Licht gevoel
  Grieperig gevoel
  Spanningen in kaak en nek
  Hoofdpijn
  Oorsuizen-pieptonen in de oren
  Maagpijn
  Druk op de maag
  Maagzuur
  Ontstekingen
  Tandpijn
  Droge ogen – jeukende ogen

  🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿✨️Invoer van licht energie in het lichaam:
  Duizeligheid door nervus vagus activatie.

  (De nervus vagus is een zenuw die uit de hersenen komt en naar organen in de borstkas en buik gaat. De mens heeft een linker en een rechter nervus vagus, onder elk sleutelbeen.)

  Wazig zien
  Keelproblemen
  Hoge pieptonen
  Hoger hartactivatie
  -harkloppingen
  -hoge hartslag
  -hartritme stoornissen

  Earth’s resonant frequencies explained
  https://youtu.be/bBPiHIjWlyw

  The Schumann Resonances | What are they?
  https://youtu.be/1R6wfsssjLg

  Resonance – Beings Of Frequency 
  https://youtu.be/MQ7YUbnxsyg

  SCHUMANN RESONANCE Triple Shot | Taking Back Command of your Voice https://youtu.be/48x8cbfKQ0M.

 4. Vanaf jonge leeftijd zag ik wat de ambtenarij in NL werkelijk was: incompetent, lui, overbetaalde stoeltesters.
  Voor het geval iemand dat niet ziet: zie toeslagen affaire; a0 het ontstaan; b) de oplossing

  Als je van ieder belastingkantoor 5 man tijdelijk om de slachtoffers te behandelen. Met opdracht van 10 per dag per ambtenaar.
  Moet binnen 2, 3 week gedaan zijn.

  Maar met dat corrupte tuig in de ambtenarij; VVD en D66 oververtegenwoordigd, zal het wel 3 jaar gaan duren.
  Een (inter) nationale schande.

  Daarom gehoorzaam ik de overheid niet.
  Dat begon met weigeren te stemmen; was toen strafbaar
  Sabotage van volkstelling.
  Was eerste kraker van een woning in NL, dus in west Europa.

  en nog veel en veel meer.
  Deed jongeren werk in Haulerwijk; bestuur was gereformeerd en art.31.
  Als ze wisten hoeveel meiden ik aan de pil bracht (met geld van bestuur) zouden de gekkies van hun geloof vallen…
  Toen ik weigerde films te tonen van geslachtziekten, werd ik er via wat intriges uitgewerkt.

  Toen kreeg een uiteraard gereformeerde een opdracht om een kilometer of 10 riool te leggen.
  Ik had net een septictank klaar.
  Briefje in de bus. Ü moet een tekening indienen; zonder tekening geen aansluiting”
  Ik dus nooit tekening indienen.
  Was de enige die geen rioolrecht rioolbelasting en millieubelasting betaalde…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in