Brahim Chnina (rechts), de vader van een moslimleerlinge, lanceerde valse beschuldigingen tegen Paty

Vier dagen voordat hij op vrijdag in Parijs beestachtig werd onthoofd bij een moslimaanval, werd schoolmeester Samuel Paty gedwongen voor de politie te verschijnen om een ondervraging te ondergaan over de Mohammed-cartoons die hij had gebruikt in zijn les over de vrijheid van meningsuiting die zijn dood zou betekenen. Paty zou ook zijn opgeroepen door de directeur van de school waar hij werkte om zich voor de moslimleerlingen te verontschuldigen voor het tonen van de cartoons van de islamitische krijgsprofeet.

Het politieverhoor werd aangezet door een moslimouder van een moslimleerlinge die niet aan de betreffende les had deelgenomen maar desondanks een klacht indiende. De leerlinge en de ouder uitten ook valse beschuldigingen tegen Paty voor het tonen van pornografische beelden tijdens de les.

Tijdens het verhoor ontkende Paty enige misdaad te hebben begaan. Hij zei ook dat de leerlinge afwezig was geweest in de betreffende les en daarom niet kon weten welke beelden werden getoond. Later is gebleken dat de beschuldigingen leugens waren, begonnen door moslims die Paty wilden demoniseren nadat hij de Mohammed-cartoons tijden zijn les had laten zien.

Zou door de schooldirecteur aangemaand zijn om zich voor de moslimleerlingen te verontschuldigen 

Volgens informatie zou Paty wegens het vertonen van Mohammed-cartoons in zijn les ook enkele dagen voordat hij werd onthoofd bij de schooldirecteur zijn geroepen voor het tonen van de Mohammed-cartoons en berispt zijn, en werd gesommeerd zijn excuses aan te bieden aan zijn moslimleerlingen.

Vier dagen na het politieverhoor werd Paty vermoord, onthoofd door de 18-jarige Tsjetsjeense migrant Aboulakh Anzorov, die een 14-jarige jongen op de school 300 euro betaalde om de geschiedenis- en de aardrijkskundeleraar te identificeren. Voor de onthoofding van Paty zou Anzorov in contact zijn geweest met de vader, Brahim Chnina, van een moslimleerlinge in Paty’s klas.

  Politieagent: No go-zones zijn "Nu buitenlandse enclaves ... in oorlog met Frankrijk en met de Westerse beschaving"

De moslimvader lanceerde een online lastercampagne

Brahim Chnina was boos dat de satirische cartoons van het tijdschrift Charlie Hebdo tijdens de les waren vertoond. Hij lanceerde een online lastercampagne, waaronder een video met een reeks valse en opruiende beschuldigingen tegen Paty en eiste dat hij werd ontslagen. De video wees Paty ook bij naam en adres aan, samen met de aansporing om hem te confronteren.

Anzorov beloofde Paty te “straffen” in overeenstemming met de islamitische sharia-wetgeving in wat de Franse minister van Binnenlandse Zaken bestempelde als een doodsfatwa die Brahim Chnina had uitgesproken tegen de Franse leraar.

Brahim Chnina is een van de in totaal 15 moslims die na de misdaad zijn gearresteerd, waarvan er vier familieleden van de dader zijn. Zes van hen zullen waarschijnlijk worden vervolgd voor betrokkenheid bij de onthoofding. De andere negen zijn vrijgelaten.

Ontkenning dat hij moslimleerlingen heeft gevraagd de klas te verlaten

Er circuleert informatie dat Paty de moslimleerlingen heeft aangespoord om de klas te verlaten toen hij op de betreffende dag lesgaf over de vrijheid van meningsuiting. Maar nu blijkt uit het politieverhoor dat plaatsvond in de dagen voordat hij door een moslim werd vermoord, dat Paty dit ontkent. Hij had echter wel de leerlingen in de klas die dachten dat ze beledigd of gekwetst zouden zijn door het zien van de Mohammed-cartoons, gevraagd om even weg te kijken.

Na het verhoor zou Paty een klacht hebben ingediend tegen de vader van de moslimleerlinge in verband met smaad. Imams die de haatdragende video en bedreigingen tegen Paty hebben verspreid, zeggen nu achteraf dat ze het betreuren, waarschijnlijk moet men dit in het licht zien van bedreiging van sluiting van hun moskeeën, nu de Franse autoriteiten hebben aangekondigd dat ze van plan zijn om hard op te treden tegen het moslimextremisme in het land.

  Tweede Franse ziekenhuis roept op tot onbeperkte staking tegen gedwongen vaccinatie

De moordenaar wordt in moslimkringen als een martelaar gevierd

In moslimkringen over de hele wereld wordt Anzorov, die na de daad door de politie is doodgeschoten, geprezen als een held en martelaar. IS heeft al eerder een beroep gedaan op alle moslimgelovigen, die Syrië en Irak niet hebben kunnen bereiken voor een gewapende jihad in hun oorspronkelijke milieu, moslimterreurdaden te plegen. Stemmen uit deze moslimkringen hebben nu de hoop uitgesproken dat vele andere moslims zich door Anzorov zullen laten inspireren.

De afgelopen dagen heeft de politie enkele tientallen invallen gedaan op verschillende adressen, waarvan de meeste in de immigrantenbuurten van Parijs. De autoriteiten hebben aangekondigd dat er nog een lange reeks razzia’s zal plaatsvinden.

Islamitische haatvideo die moslim “vluchteling” in Frankrijk aanspoorde leraar te onthoofden onthuld

Vorig artikelZo werkt grensbescherming: Orbán blokkeert illegale tunnelmigratie naar Hongarije
Volgend artikelDe koran zal buiten het Zweedse parlement branden ter nagedachtenis aan Samuel Paty en voor de vrijheid van meningsuiting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ze schijten echt 7 kleuren stront van angst om die mossels.
  Als de mossels maar niet boos worden, wat kunnen we daar aan doen.
  We klagen de leraar aan en halen de politie erbij, en hopen dat dat voldoende is om ze weer gunstig te stemmen.
  Als ze maar niet de straat op gaan om te rellen.

  Er waren ook nog 2 leerlingen die 300 euro hebben gekregen om de man aan te wijzen.
  https://www.ad.nl/buitenland/scholieren-kregen-300-euro-van-terrorist-om-franse-leraar-aan-te-wijzen-voor-onthoofding~a62d09b6/

 2. Het wordt tijd dat Europa die haatzaaiers uit Moslimlanden na een criminele daad deporteren met de hele familie er bij.
  En niet steeds de autochtone bevolking als daders bestempelen.
  Eens zullen we het onze leiders laten voelen wat het is om bewust in gevaar gebracht te worden.

 3. Alswe nog ooit een normaal vrij land willen worden, moeten we de horden moslims en negers eruit gooien. Daar komt niets goeds uit.

  We moeten de islam verbieden en moskeetjes sluiten.
  Als je dat zegt, beginnen gelijk een kudde linkse gekkies te klagen; maar de moslims hebben een paar duizend kerken gesloopt…..

  Koran heilig? nee hoor, is pleepapier.
  Note: de moslims gebruikten de bijbel als pleepaoier. Op Cyprus, inlibanon,in Syrie, Armenie, Egypte, Irak, Iran.

  Maar-most of all:we moeten van de linksen af,uit EU. grenzen dicht en bewaakt. Misschien een beperkte dienstplicht.
  Even doorbijten en binnen eenhalf jaar schoon schip.

  Zoalsgezegd: begin is makkelijk: stop uitkering van de werkloze “vluchtelingen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in