Het Zweeds-Britse farmaceutische bedrijf AstraZeneca beweert in een recent rapport dat het aantal sterfgevallen in zes Europese landen na vaccinatie met het Pfizer-vaccin drie keer zo hoog is als na vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin.

In een recent wetenschappelijk rapport van AstraZeneca analyseerde het geneesmiddelenbedrijf gegevens uit Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Oostenrijk en Italië.

De onderzoekers van AstraZeneca beweren dat in de zes landen het aantal sterfgevallen per miljoen vaccinaties met het Pfizer-vaccin drie keer zo hoog is als de overeenkomstige sterftestatistieken voor AstraZeneca-vaccinaties. Dit meldt het Russische persbureau RIA Novosti, dat over het rapport beschikt.

Volgens de gegevens van de deskundigen waren er in Frankrijk 45,3 sterfgevallen per miljoen doses van het toegediende Pfizer-vaccin en 17,9 sterfgevallen na vaccinatie met AstraZeneca. De cijfers zijn 29,9 en 6,5 in Duitsland, 20,7 en 24,2 in het VK, 164,3 en 44,6 in Noorwegen, 47,5 en 7,5 in Oostenrijk en 10,9 en 7,3 in Italië, bericht rt.com.

De groep beweert ook dat het AstraZeneca-schandaal niet alleen schadelijk is voor het vaccin zelf, maar ook voor het hele concept van vaccinatie. Deskundigen van AstraZeneca menen dat een dergelijke perceptie het vertrouwen in andere vaccins aanzienlijk zou doen afnemen. Voorts bekritiseerden zij de besluiten van de regeringen van Europese landen om de vaccinatie met vaccins van AstraZeneca tijdelijk stop te zetten.

“Het besluit dat ten aanzien van een specifiek vaccin is genomen (en met name het stopzetten van het gebruik ervan) kan het vertrouwen in andere vaccins mogelijk doen afnemen. (…) Als vaccins niet op voldoende grote schaal worden toegepast, kan de pandemie langer aanhouden”, aldus het verslag.

"Explosieve" studie concludeert dat natuurlijke immuniteit superieur is aan vaccinatie

Het kantoor van AstraZeneca in Moskou heeft de echtheid van het rapport bevestigd. De informatie was echter niet “bedoeld voor een breed publiek”, aldus een medewerker.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Houden ze ons voor dom? Grote interesse in deelname aan experiment om het vaccin van AstraZeneca en Pfizer te combineren!?Volg Frontnieuws op Telegram

10 REACTIES

  1. Het bewijs is dus geleverd, en ironisch genoeg, door een vaccinproducent zelf: er vallen dus doden door het Covid-19-vaccin. En de pot verwijt de ketel dat-ie zwart ziet.

  2. Vooral de afsluiting: “Als vaccins niet op voldoende grote schaal worden toegepast, kan de pandemie langer aanhouden” doet de deur dicht. Het vooruitzicht open houden om alsnog genoeg van de troep te kunnen slijten.
    Een “minister” (ex?) en zijn familie hoopt er dus alsnog het beste van.
    Dit gevecht om de centen was te verwachten.
    Zoals eerder gezegd: Er vallen dus doden DOOR die rotzooi, wat onder normale omstandigheden een stopzetten van het experiment zou moeten betekenen. Nee dus!

  3. Dank u heer dat u mijn gebed zo snel al beantwoordt heeft laat ze branden in het zoutzuur laat ons bidden voor HER ROTTE en HUGO dat zij vlug in dat bad met zuur zullen vallen graag deze week want ik ga een weekje naar Mekka.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here