Совет Федерации / The Council of the Federation of the Federal Assembly of the Russian Federation Wikimedia / (CC BY 4.0)

Het Westen en de autoriteiten in Kiev zullen de politieke en morele verantwoordelijkheid dragen voor de voortzetting van het bloedvergieten als ze het Russische voorstel om het conflict in Oekraïne op te lossen afwijzen, zei de Russische ambassadeur bij de VN.

“Als het Westen en Kiev dit vredesvoorstel afwijzen, dragen zij de morele en politieke verantwoordelijkheid voor de voortzetting van het bloedvergieten,” zei hij tijdens een zitting van de VN-Veiligheidsraad over Oekraïne, die op verzoek van Rusland was bijeengeroepen naar aanleiding van besluiten van sommige Westerse landen om Kiev toe te staan Russisch grondgebied te bestoken met buitenlandse wapens, schrijft Sededin Dedovic.

Hij voegde eraan toe dat als Kiev het huidige voorstel afwijst, de voorwaarden voor het starten van onderhandelingen in de toekomst anders zullen zijn. De Russische president Vladimir Poetin presenteerde gisteren een nieuw voorstel aan Kiev en het Westen voor het beëindigen van het conflict in Oekraïne, dat door Volodymyr Zelensky werd afgewezen.

Nebenzya wees erop dat Kiev en zijn sponsors de vredespogingen om het conflict op te lossen demonstratief negeren en weigeren ze in overweging te nemen. Hij zei dat Rusland er bij landen met een leidersmentaliteit op aandringt om de misleidende oproepen voor een bijeenkomst over Oekraïne in Zwitserland niet te vertrouwen.

In een toespraak tot de leden van de Veiligheidsraad verklaarde Nebenzya dat Rusland zal reageren op alle misdaden die door Kiev worden begaan, waarbij ook het Westen betrokken is. “Westerse soldaten bedienen praktisch met de hand de inzet van hoge-precisiewapens in Oekraïne, of het nu gaat om Britse ‘Storm Shadow’ raketten, Amerikaanse ‘ATACMS’ of Franse raketten, omdat de Oekraïners het niet zelf kunnen,” voegde Nebenzya eraan toe.

  Gezonde baby van 3 maanden krijgt 7 minuten stuiptrekkingen na drinken van ingeënte moedermelk

Poetin eist erkenning van bezette gebieden en garantie dat Oekraïne geen lid wordt van de NAVO

De Russische president Vladimir Poetin verklaarde gisteren dat Oekraïne zijn troepen van het hele grondgebied van de nieuwe Russische regio’s moet terugtrekken om vredesonderhandelingen te kunnen beginnen.

Tijdens een ontmoeting met de leiding van het ministerie van Buitenlandse Zaken zei Poetin dat een andere voorwaarde voor onderhandelingen een verklaring van Kiev moet zijn waarin het afziet van zijn intenties om lid te worden van de NAVO, meldt RIA Novosti. De Russische president merkte op dat de onderhandelingen pas kunnen beginnen als Oekraïne zijn troepen terugtrekt van het hele grondgebied van de Volksrepubliek Luhansk, de Volksrepubliek Donetsk, Kherson en Zaporizhzhia.

“Ik benadruk, van het gehele grondgebied van deze regio’s binnen de administratieve grenzen die bestonden op het moment dat ze Oekraïne binnenkwamen,” zei de Russische president. Hij voegde eraan toe dat de gevechten onmiddellijk zouden stoppen zodra de autoriteiten in Kiev akkoord zouden gaan met deze voorwaarde.

Oekraïne verwierp het vredesvoorstel van de Russische president Vladimir Poetin onmiddellijk binnen enkele uren. “Er zijn geen nieuwe vredesvoorstellen van Rusland en het Russische leiderschap heeft de realiteit onvoldoende ingeschat,” zei Mykhailo Podolyak, adviseur van de Oekraïense president, op het sociale netwerk X.

Eerder op de dag zei Poetin tijdens een bijeenkomst met ambtenaren van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Moskou dat Rusland Kiev “nog een concreet en realistisch vredesvoorstel” deed.

“Als Kiev en de westerse hoofdsteden het net als voorheen afwijzen, dan is het hun zaak, hun politieke en morele verantwoordelijkheid voor de voortzetting van het bloedvergieten,” zei Poetin.

  WHO: Wie zich niet houdt aan NWO zal gedood worden door 'Ziekte X'

Rusland begon zijn invasie en agressie in Oekraïne in februari 2022, en de oorlog lijkt de laatste maanden een belangrijke fase in te gaan. Poetin heeft vaak gezegd dat Oekraïne niet langer moet streven naar lidmaatschap van de NAVO en dat hij geen NAVO-soldaten aan de grenzen van Rusland zal toelaten.

Gisteravond keurde de NAVO echter een plan goed voor veiligheidsbijstand op lange termijn aan Oekraïne.

Vervolgens versterkte men de “banden” met Oekraïne

De ministers van Defensie van de NAVO hebben een plan goedgekeurd om Oekraïne langdurige veiligheidsbijstand en militaire training te geven, na maanden van vertragingen in de Westerse hulp in de vorm van geld, wapens en munitie, die de Russische bezettingstroepen hebben geholpen om het initiatief aan het front over te nemen.

Westerse bondgenoten van Kiev concentreren hun inspanningen voornamelijk via de Ukraine Defense Contact Group, die wordt beheerd door het Pentagon. Dit forum bestaat uit ongeveer vijftig landen en werd opgericht om de meest noodzakelijke militaire hulp aan Oekraïne te versterken.

Het nieuwe plan bouwt voort op het werk van de Defense Contact Group, en volgens secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg, na de vergadering van de NAVO ministers van Defensie in Brussel, zal het coördinatiecentrum voor acties uit dit plan de Amerikaanse militaire basis in Wiesbaden, Duitsland zijn, met 700 personeelsleden. Het plan zal, zoals Stoltenberg zei, helpen bij het organiseren van de training van Oekraïens militair personeel in NAVO-lidstaten, het coördineren en plannen van de levering van militaire hulp die Kiev nodig heeft, en het beheren van de leveringen en reparaties van dat militaire materiaal.

  De vaccin spike-eiwitten verspreiden meer ziekte

Dit nieuwe systeem om Oekraïne te helpen wordt beschreven als een manier om de steun van de NAVO aan Oekraïne “Trump-proof” te maken, verwijzend naar de vrees dat de voormalige Amerikaanse president Donald Trump in november weer aan de macht komt en de Amerikaanse steun aan Oekraïne stopzet.

Het Oekraïense leger, waarvan de munitievoorraden zijn uitgedund, probeert aanvallen af te slaan van het veel talrijkere Russische leger, en Moskou greep de gelegenheid aan om een aanval te lanceren nadat zowel de VS als de Europese Unie het sturen van hulp maandenlang hadden uitgesteld vanwege politieke meningsverschillen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Westen was ‘overdreven optimistisch’ over Oekraïne in 2023 – NAVO-commandant Rob BauerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKritisch denken
Volgend artikelCOVID ‘vaccin’ is een systematisch euthanasieprogramma
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Trump proof” flauwekul
  Trump zwaait elke dag uit een andere hoek
  Van platgooien Oekraïne en Palestina , tot ‘ als ik president ben. , stopt de oorlog in Oekraïne.
  Trump is als Biden , JFK : een voorgeselecteerde marionet van mr Money .
  Voor de één bolsjewistische wereld regering.

  Er komt oorlog , Script.
  80 jaar nadien , zit ook logica in
  Diegenen ( die deze bewust hebben meegemaakt, getuigen en kennis) zijn inmiddels overleden .
  We denken dat dit een nieuwe oorlog is , het is het vervolg van ww2 Geld en controle. Her-, doorstart kapitaal.

  • Kunnen we gered worden door de VS .
   Met een ‘ Marshall plan ‘
   En een zogenaamde ‘ nieuwe regering ‘ met dezelfde achtergrond, één ketel van dezelfde soep.

   • wat koninkrijk/ keizerrijk is , komt voort uit het Romeins / Griekse rijk.
    Dit zijn structuren .
    Alles wat regeert in de VS , komt ook mi voort uit Europese structuren .
    Zie ook Australië, nieuw Zeeland .
    Dit verandert niet voor hen door ‘ een spelletje oorlog ‘
    De populatie mens lijdt .

    • niet zelf bedacht ; kwam shockerend over destijds gezien de situatie.
     Dat je ervan uit gaat dat iemand of organisatie dezelfde ( basis) normen heeft als jou.
     Dat dit niet het geval is.
     Hier zien we hetzelfde.
     Rusland heeft een norm – voor de meesten onder ons / niet nsb leden zeer acceptabel, en menselijk.
     Men gaat ervan uit dat deze norm algemeen geldend is voor iedereen .

     Dat is NIET het geval .
     De ( historie) praktijk wijst uit dat hier GEEN sprake van is , zie de achterbaksheid in Den Haag /MH 17 , nooit geïnformeerd over agenda 2030 , was bij iedereen DH bekend , de boeren weggepest . D3geprint voedsel
     De genocide.

     DIT IS GEEN MENSELIJKE norm / maatstaf die wereldwijd regeert.

 2. De Russische president merkte op dat de onderhandelingen pas kunnen beginnen als Oekraïne zijn troepen terugtrekt van het hele grondgebied van de Volksrepubliek Luhansk, de Volksrepubliek Donetsk, Kherson en Zaporizhzhia???????

  zitten daar nog troepen dan?

 3. Rutte heeft al nee gezegd, echt een Idioot is het! en ow die Italiaanse minsister dame, die dreigt Rusland ook nog eens… echt niet te geloven, de oorlogsmachine moet draaien en dan wat ze in NL van plan zijn, nog ongeloviger.

  https://niburu.co/binnenland/19817-burgers-moeten-huis-uit-dankzij-oorlog-in-oekraine

  en hier Meloni en Rutte, echt de waanzin nabij, ze lijken bewoond te worden door Demonen.

  https://www.ninefornews.nl/geschrokken-reacties-op-dreigende-taal-meloni-dit-is-niets-minder-dan-een-directe-oorlogsverklaring/

 4. Pres. Putin heeft in alle redelijkheid, gelijk.

  V.S, via Nato, is een oorlogs-machine geworden.
  Doel : uitschakelen Eu, Rusland, China.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in