Foto rechts: Frank Merino / Pexels

Bestaat er enige twijfel dat het medisch-industrieel complex, geleid door Big Parma, niet het beste met ons voor heeft? Geneesmiddelenbedrijven hebben de meerderheid van de openbare artsen voor gek gezet en de meeste politici van elke integriteit ontdaan als het gaat om vaccins en geneeskunde in het algemeen. De medische wereld, vooral onder kinderartsen, zit vol met vaccinmaniakken die geen idee hebben dat een gezond leven mogelijk is zonder vaccins, schrijft Dr. Mark Sircus.

In het ziekenhuis opgenomen COVID-19 patiënten die gevaccineerd waren tegen het virus stierven bijna twee keer zo vaak als hun ongevaccineerde tegenhangers, volgens een tweeënhalf jaar durend onderzoek uitgevoerd door onderzoekers aan de Ohio State University. En nu heeft de schaamteloze oneerlijkheid van onze toezichthouders op geneesmiddelen tijdens COVID-19 ertoe geleid dat velen zich realiseren dat ze er niet op kunnen vertrouwen dat andere aanbevolen vaccins “veilig”, “effectief” en “noodzakelijk” zijn. Wat heeft de moderne geneeskunde zichzelf aangedaan?

Gegevens over oversterfte uit 47 landen in de Westerse wereld laten zien dat de oversterfte de afgelopen drie opeenvolgende jaren hoog is gebleven – ondanks COVID-19 lockdown maatregelen en COVID-19 vaccins, concludeerden de auteurs van een collegiaal getoetst onderzoek gepubliceerd in BMJ Public Health.

Dr. David Martin onthult hoe wereldwijde drugskartels onze militairen, regeringen & wereld controleren

Ik beschouw Dr. Martin als een van de best geïnformeerde, goed geïnformeerde mensen. Zijn boodschap is glashelder over alle illegale activiteiten van de afgelopen 20 jaar die hebben geleid tot het creëren van het COVID-19 biowapenprogramma.

De inspiratie voor dit essay komt van John Leake’s essay “On Hospital and Nursing Home Death Protocols.”

  Belgische rechtbank: COVID-vaccinpaspoorten zijn onwettig

“Het typische scenario dat ze beschreven was dat het familielid begonnen was met milde griepachtige symptomen die verergerden rond dag 7 of 8, met gestaag toenemende ademhalingsmoeilijkheden. Velen waren zich op dat moment totaal niet bewust van de mogelijkheid van vroegtijdige behandeling, omdat hun behandelend arts er niets over zei. En dus, toen de paniek toesloeg of het zuurstofgehalte in het bloed onder de 90 lag, werd de beslissing genomen om het familielid in het ziekenhuis op te nemen.”

Hoewel de getuigen die ik interviewde uit het hele land kwamen, waren hun ervaringen met ziekenhuizen allemaal hetzelfde: hun zieke familieleden kregen geen behandeling aangeboden, behalve extra zuurstof, Remdesivir en vervolgens intubatie en beademing, wat uiteindelijk resulteerde in de dood.

Verschillende getuigen hoorden pas over behandelingen zoals methylprednisolon, ivermectine en antistollingsmiddelen toen hun familieleden al in het ziekenhuis lagen weg te kwijnen. Tot hun verbazing weigerden ziekenhuisartsen standvastig om deze medicijnen aan hun stervende familieleden toe te dienen en ziekenhuisdirecteuren vochten zelfs gerechtelijke bevelen aan om dit wel te doen.

Nadat ik verschillende van deze verhalen had gehoord, begon ik te vermoeden wat aanvankelijk ondenkbaar leek, maar me steeds meer opviel als de enige plausibele verklaring voor het gedrag van deze ziekenhuisartsen, namelijk dat ze om de een of andere vreselijke reden hadden ingestemd om mee te spelen met een systematisch euthanasieprogramma.”

In een waarschuwing die twee jaar geleden werd gepubliceerd, stelde de FDA dat remdesivir leverschade, allergische reacties, plotselinge veranderingen in bloeddruk en hartslag, laag zuurstofgehalte in het bloed, koorts, kortademigheid, piepende ademhaling, zwelling rond de lippen en ogen, misselijkheid, zweten en rillen kan veroorzaken. Waarom deze bijwerkingen?

  Het aantal onverwachte sterfgevallen stijgt in heel Europa

Tijdens de pandemie werden ziekenhuizen hellegaten die meer COVID-patiënten doodden dan ze hielpen met dodelijke behandelingen zoals remdesivir, dat, geloof het of niet, een synthetische vorm van slangengif lijkt te zijn. Daarom dachten velen dat het niet zozeer het virus was dat mensen doodde als wel de behandeling, in het bijzonder Remdesivir vergiftiging.

Het toedienen van Remdesivir en hogedrukbeademing hielp niets tegen de pulmonale bloedstolsels die de patiënten uiteindelijk fataal werden. Mevrouw Watt gelooft dat – naast eigenwijsheid en hebzucht – veel ziekenhuisartsen en verpleegkundigen willens en wetens deelnamen aan “een geïndustrialiseerd medisch euthanasieprogramma.

Het ergste moet nog komen

De eminente Belgische viroloog Geert Vanden Bossche heeft een ontnuchterende boodschap voor ons. “Wat ik voorspel is een enorme, enorme tsunami” van ziekte en dood onder hoog gevaccineerde bevolkingsgroepen met een ontregeld immuunsysteem. Het is heel, heel duidelijk dat wanneer dit begint, onze ziekenhuizen zullen instorten. En dat betekent dat de chaos in allerlei lagen van de samenleving – financieel, economisch, sociaal, noem maar op – compleet zal zijn. En dat is wat ik heel duidelijk voorspel. Het is heel vreemd voor mij om zulke uitspraken te doen, maar ik steek het niet onder stoelen of banken omdat ik er tweehonderd procent van overtuigd ben dat het zal gebeuren.”

Dit is begrijpelijk voor de mRNA-vaccins, die een slechter toxisch profiel hebben dan alle andere vaccins samen. Veel artsen hebben door de jaren heen echter gezegd dat vaccinaties het immuunsysteem eerder onderdrukken dan versterken, dus na de vaccinatie van meer dan 5 miljard mensen met de nog experimentele genetische injecties is de mensheid helemaal klaar voor een grote val.

  Israëlische perschef voor de premier over de crisis van dode en zeer zieke GEVACCINEERDE Israëliërs

Hieronder staat een deel van Dr. Naomi Wolf’s verklaring voor de Royal Courts of Justice, Londen, Verenigd Koninkrijk, op 11 juni 2024.

“De documenten van Pfizer bevatten interne rapporten over beroertes, leverschade, nierschade, vele vormen van bloedstolling en bloedschade (waaronder de trombotische trombocytopenie).

De documenten bevatten een sectie waarin 80 procent van de zwangere vrouwen hun baby verloor, en een andere sectie waarin de dood van twee baby’s in utero te wijten was aan “blootstelling van de moeder” aan het vaccin. Er staat veel informatie in de Pfizer-documenten, waaronder grafieken, die schade aan de menstruatiecyclus van vrouwen laten zien, waaronder ernstige schade zoals bloedingen, weefselverlies en elke dag bloeden. Er is documentatie van lipide nanodeeltjes (het vettige omhulsel voor het mRNA) die zich ophopen in de eierstokken van vrouwen – meer met elke injectie. Er is documentatie over schade aan baby’s door borstvoeding van gevaccineerde moeders en over een baby die stierf aan een falen van het multi-orgaansysteem na het innemen van de moedermelk van een gevaccineerde moeder.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische VN-ambassadeur: Westen verantwoordelijk voor bloedvergieten als Poetins vredesvoorstel wordt afgewezen
Volgend artikelDe waarheid over Covid komt eindelijk naar buiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Vreselijk wat die arme mensen toch moet overkomen. En niemand die er wat aan lijkt te doen. Zijn er dan helemaal geen machtige mensen met pit en een hart meer? Een kolonel, generaal, een baas politie, de rechterlijke macht? Ze doen niks? Snappen ze dan niet dat ze in de maling genomen zijn?

  Het bestaan van het virus is volgens vele serieuze denkers, ook academici en ander hoger opgeleiden, niet bewezen. Ook de PCR-test is omstreden en zelfs het al dan niet bestaan van DNA is omstreden. Er zijn niet veel wetenschappelijke bewijzen voor e.e.a.. Kortom het lijkt logisch dat het fout gaat; er is veel onzekerheid over de ziekte en de prik.

  Volgens een analist die samen met 4 andere intellectuelen de wereld van de laatste 500 jaar in kaart heeft gebracht komt tot de conclusie dat de westerse wereld wordt bestuurd door een kleine club van zeer rijke en machtige mensen. Biljonairs en rijkeren. Hij noemt hen glaffia. (Zie 9fn voor details van dat boek) Ook de 13 Satanisch Bloedlijnen van Robin de Ruiter is een goed boek om wat meer info te krijgen.

  De laatste 4 jaar maken we een actie mee van deze club. Als één man reageren die mensen die op de topposities geplaatst zijn. Alle MSM doen mee, en vele andere partijen. Jan met de Pet weet van niks en laat zich via NLP (waarschijnlijk) en ander propaganda hersenspoelen tot het nemen van die prikken.

  Het is te hopen dat getroffenen een goede reinigingskuur doen, en heel veel schadevergoeding krijgen. Want de slachtoffers zijn immers moreel gechanteerd. Dat is waarschijnlijk een punt om bij de rechter gelijk te krijgen. Het gaat nog eens heel groot worden.

 2. Ik ga een stap verder… ALLE vaccins zijn een systematisch test, misvorm, manipuleer en euthanasieprogramma.

  Het is met al die vaccins hetzelfde als met cojona… er gaat een miniscuul groepje zwakke mensen dood aan ziektes en obv die mensen moeten ALLE mensen gevaccineerd worden. Mijn hemel wat zijn we dom met zn allen. Kwakzalvers hebben ons generaties lang volgespoten met gif, onder het mom van gevaar.

  Ik ga nog een stap verder.

  De ziektes die de ‘vaccins’ moesten stoppen, worden misschien wel via de ‘vaccins’ verspreid.

  Alle vertrouwen in systemen en instituten begint te verdampen nu de omvang duidelijker wordt. We leven in een simulatie die de satanisten hebben gecreëerd. ONDERwijs om ons dom te maken, werk media en sport om ons druk te houden, alles zo complex mogelijk maken om ons verward te houden en overal bijna non-stop hersenspoeling. Shocking als je de verbanden gaat leggen. Wij spelen rollen in een soort gescripte soap obv onze ego’s. Het is goed dat alle vertrouwen wegvalt, we moeten stoppen om de sekte te vertrouwen.

 3. En zo is het, ik vertrouw zo goed als geen enkel door de Medische sloop wereld troep meer, al kregen ze een Nobelprijs, dan al helemaal niet, daar zitten velen bij die dat kregen omdat ze werk uitvoerden voor het SSysteem… en het SSysteem wil de meesten dood en de rest onder controle als gecontroleerde Slaaf, magoed je bent pas een Slaaf als je het toelaat 😉

  Een ander goed kanaal met echt nieuws zoals het ook kan en hoort is onderstaande, elke week een overzicht waar bv de MSM wat van kan leren.

  Ik gebruik het bv als ik tegelijkertijd onderwerpen op sites ala frontnieuws lees.

  Weekoverzicht #24 2024 – Willem Engel en Jeroen Pols

  https://rumble.com/v51qoeq-weekoverzicht-24-2024-willem-engel-en-jeroen-pols.html

 4. Euthanasie-programma, goh, dat meen je niet! Dat weet ik al heel lang nou! Het is gen-therapie en het valt je immuunsysteem juist aan. Het veroorzaakt bloedklonters en daardoor hartfalen en hersenbloedingen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in