De Russen van het “Sparta” Bataljon dat een hoofdrol speelt in het Oekraïense conflict, proberen ook met drones de Oekraïners aan het front uit te graven. Daarvoor gebruiken ze drone-bommen. Zoals u zult zien, levert deze tactiek uitstekende resultaten op voor de Russen, bericht Warnews24/7.

Het Sparta Bataljon is de elite van de Donetsk troepen.

Tijdens de oorlog sinds 2014 heeft het zijn beide commandanten verloren. In 2016 werd Arsen Sergejevitsj Pavlov alias “Motorola” gedood en dit jaar werd Vladimir Zhoga alias “Voha” gedood tijdens de gevechten om Volnovakha.

Bekijk de video’s


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens leger lijdt zware verliezen in strijd om Pavlovka, regio Ugledar (Video’s 18+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Rusland op het punt "uitgeput te raken" in Oekraïne, zegt Britse spionchef
Vorig artikelOekraïne wint de strijd tegen gewone Europeanen
Volgend artikel2022… Het jaar dat het einde betekende van Amerika’s hegemonie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  1. Hoewel Poetin zeker een punt heeft, vind ik dit domme verheerlijking van de domste activiteit, die het menselijk wezen weet voort te brengen. Ik ga er niet voor juichen, als je dat met je bericht bedoelt. Ik vind je eerlijk gezegd even dom als het achtereind van een varken.

  2. Wat nooit belicht wordt terwijl men het altijd heeft over die fantastische Oeki’s is dat op het terrein de Russen vechten tegen de Britten. Die laatsten zijn meesters in het opvoeren van kannonenvoer van andere volkeren terwijl zijn achteraan met hun snor de orders geven; tijdens WOII Canadezen in Normandië, Nieuw Zeelanders en Indiërs bij Monte Casino, Australiërs in Noord-Afrika. Nu zijn het Oeki’s; God save the Queen. Vergeet nooit het verhaal van de wenende jonge Canadees tegen mijn vader, hoe zij door de Britten in het vuur gejaagd werden.

  3. Verschrikkelijk om te zien. ik hoop dat we snel een video van die schoft Zelenski zullen zien waarbij hij zo’n ding voor zn donder krijgt. Die oorlogsmisdadiger zit lekker in zijn villa in Florida aan de coke en de champagne. Het leven is soms gewoon klote.

    • Ik vind het idd ook verschrikkelijk om te zien. Gelukkig vinden de meeste mensen dat. De mensheid wil dit niet… slechts een handjevol kwade krachten wil dit leed en lijden.

  4. Gruwelijk… Oorlog is gruwelijk… 😥😢. En triestig… Mannen die elkaar moeten vermoorden omdat de elite dat wil… Ongelofelijk eigenlijk… En intriest…

    • Gewoon weigeren om er aan mee te doen. Ik weiger pertinent! Ik weiger andere mensen te vermoorden op religieuze gronden! Sluit mij maar op. Schiet mij maar lek. IK DOE NIET MEE!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in