Op 13 november bevestigde het ministerie van Defensie van de Russische Federatie officieel de bevrijding van het dorp Pavlovka aan de zuidelijke rand van Ugledar. Eerder meldden Russische militaire correspondenten dat het dorp onder controle kwam van door Rusland geleide troepen en dat de gevechten de zuidelijke districten van Ugledar naderen. Link

Er wordt al lange tijd zwaar gevochten om de controle over het strategisch belangrijke dorp aan de frontlinies van Ugledar. De zwaar versterkte bolwerken van de Oekraïense strijdkrachten (AFU) bevinden zich in het dorp, en de strijders van de DPR en Rusland moesten ze meter voor meter bestormen. Tegelijkertijd werden de oprukkende troepen vanuit Ugledar beschoten door Oekraïense artillerie. De door Rusland geleide troepen slaagden er echter in het dorp en de weg die naar de Oekraïense posities in Ugledar leidt onder controle te krijgen, schrijft Southfront.org.

Als gevolg van de zware gevechten leed het Oekraïense leger zware verliezen. In totaal werden 18 Oekraïense vestingwerken vernietigd.

Tijdens de strijd om het dorp werd de gevangenneming van Oekraïense gevangenen in een van de vestingwerken in Pavlovka op camera vastgelegd. De video bevestigt nogmaals de loyale houding van het Russische leger tegenover de gevangen Oekraïners. Ze kregen water en sigaretten en bleven ongedeerd. Het optreden van de Russen kan men vergelijken met de houding van Oekraïners tegenover gewonde Russische soldaten Hier.

Vandaag zetten door Rusland geleide troepen de schoonmaakoperatie in de noordelijke buitenwijken van Pavlovka voort onder vuur van Oekraïense artillerie. Op 13 november werd een nieuwe tegenaanval van Oekraïense troepen in Pavlovka en Nikolskoye afgeslagen. Als gevolg van de mislukte operatie werden meer dan 60 Oekraïense militairen en zes stukken militair materieel vernietigd.

  Na zinloos enorme hoeveelheden materiaal vernietigd te hebben, eist de Kievse Junta dat Duitsland meer tanks geeft

Wrede schietpartij: het Russische leger vernietigde een eenheid Poolse huurlingen (VIDEO 18+)

Russische strijders vernietigden een divisie Poolse huurlingen. Een groep militanten confronteerde een Australische pantserwagen “Bushmaster” en werd in een hinderlaag gelokt. Alle huurlingen werden vernietigd door het hevige vuur van onze strijders.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Parallellen met het begin van de Tweede WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense troepen verliezen posities in Belogorovka in Volksrepubliek Donetsk
Volgend artikelAmerikaans-Russische chefs inlichtingendiensten bespreken Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Wrede schietpartij: het Russische leger vernietigde een eenheid Poolse huurlingen (VIDEO 18+)

  Russische strijders vernietigden een divisie Poolse huurlingen. Een groep militanten reed op een Australische pantserwagen “Bushmaster” en werd in een hinderlaag gelokt. Alle huurlingen werden vernietigd door het hevige vuur van onze jagers.

  https://t.me/RVvoenkor/31850

 2. Dat Australië hieraan ook weer meedoet laat zien dat zij onder de commonwealt vallen en braaf meedoen met de UK Canada Amerika en nieuw-zeeland. Wat een zielige gasten zijn het ook daar in Australië, Wat hebben die nou op de zoek in hoekraine, werkelijk Wat een idioten.

  En dan die Polen, Hoe dom kun je zijn om voor die Amerikaanse imperialisten te gaan vechten, terwijl je land grenst aan de Oekraïne.

  Ik kan het gewoon niet begrijpen

  • Pooltjes zijn niet zo slim.
   Net als de oekies, die in 2015 toch wel rijkelijk beloond werden voor het neerhalen van een vliegtuigje, krijgen de Pooltjes zeer waarschijnelijk ruime beloning van Nato of EU of USA.

 3. “Ik kan het gewoon niet begrijpen”
  Ik wel 🙂

  “Dat Australië hieraan meedoet”
  Australië is Brits, met koning Charles aan het hoofd.

  “En dan die Polen, Hoe dom “ Rusland en Polen zijn al eeuwen elkaars natuurlijke vijand.

  • Een groot aantal Australiërs zien koning Charles III absoluut niet zitten. Intussen is een petitie gestart om de beeldenaar van Crocodile Dundee Steve Irwin op munten en bankbiljetten te zetten.

 4. En nu het raketje op Polen.

  Er zijn meerdere mogelijkheden.
  –het was een uit de koers geraakte Russische raket
  –het was een Oekie raket, bedoeld om te provoceren
  –het was een uit de koers geraakte afweer raket
  USA en england zullen proberen het onderzoek te vervalsen, om in de oorlog te stappen met de Nato.
  Als dat gebeurt zal rutte ook meedoen….

  • Ah, Rutte, hij groeit elke dag. De grote staatsman leidt zijn volk in de krijg. Nog even en hij gaat sigaren roken en het V-teken maken.

 5. De engelse koniongin bleef aan, omdat haar zoon Charles zo gek is als een deur.

  Saldo van totaal incompetente gestoorde leiders.
  NL: Rutte homo en WEF
  FR: Macron gerontofiel en WEF
  UK: Charles zo gek als een deur
  CN: Trudeau cross dresser, ongeschoold, fascist, WEF
  USA: Biden. Totaal dement en WEF
  Oek: Zelensky sexueel deviant, puppet van USA en WEF

  Proost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in