Abrams tank met mijnenploeg. / © Unknown author / U.S. military or Department of Defense / Wikimedia / (Public Domain)

Russische soldaten hebben een video opgenomen waarin een van hen de Amerikaanse president Joe Biden spottend bedankt voor het leveren van Abrams tanks aan Kiev en de troepen de kans geeft om wat extra geld te verdienen voor het vernietigen ervan. Dit komt naar aanleiding van berichten over de vernietiging van verschillende in de VS gemaakte zware pantserstukken in minder dan een week tijd, bericht RT.

In een korte clip die opdook op sociale media is een Russische militair te zien in volledige militaire uitrusting. “Wij, Russische strijders, zijn u oprecht dankbaar voor de Abrams tanks die de VS aan Oekraïne levert,” zegt hij, terwijl hij zich in het Engels tot Biden richt.

De man legt verder uit dat Russische troepen bonussen krijgen voor elk stuk Westers materieel dat ze vernietigen en vraagt Biden om meer Abrams tanks te sturen, omdat de tanks die in Oekraïne zijn aangekomen “erg weinig zijn” en de troepen veel tijd moeten besteden aan het opsporen ervan.

De VS kondigde de levering van 31 Abrams tanks aan Oekraïne in januari 2023 aan, maar ze arriveerden pas in de herfst en waren tot februari van dit jaar afwezig aan de frontlinie.

De soldaat voegde eraan toe dat er niet genoeg Amerikaanse tanks in Oekraïne zijn voor elke Russische militair om hun bonussen te ontvangen en bood Biden een commissie van 10% aan voor elke tank die ze vernietigden. Hij stelde ook voor dat Biden een Russische MIR betaalkaart zou moeten krijgen om het voor de soldaten makkelijker te maken om hen het geld te sturen.

  Dit is hoe de meeste mensen zullen sterven bij een grootschalige nucleaire oorlog tussen de VS en Rusland

De video eindigt met de militair die Biden spottend prijst als “een echte patriot en de beste president van de VS”, terwijl hij de hoop uitspreekt op “een wederzijds voordelige samenwerking”. “Samen zullen we winnen!” voegt hij eraan toe.

Eerder op zondag werd gemeld dat een Abrams-tank en een in de VS gebouwd mijnenruimingsvoertuig op basis van een Abrams-chassis waren vernietigd in Donbass. Vorige week bevestigde het Russische Ministerie van Defensie de vernietiging van de eerste in de VS gemaakte zware pantserwagens in het Oekraïense conflict.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Rusland waarschuwt: Amerikaanse M1 Abrams tanks die Oekraïne binnenkomen, “zullen branden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMediacampagne voor kunstmatige klimaatmanipulatie in volle gang
Volgend artikelWaarom niet?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Die Rus kan na de oorlog ook stand up gaan doen. Blijkbaar van meerdere markten thuis. Hehehe.

    Amerika valt ook compleet door de mand met hun gebluf. Ze kunnen tegen berggeiten vechten omdat die nauwelijks getraind zijn en slechte materiaal hebben. Maar van Taliban konden ze niet winnen, getraind door de Amerikanen zelf om de Sovjet-Unie te bestrijden. Tegenwoordig hebben we het in het westen platgespoten lgtbq mensen die zich druk maken om in welke wc ze kunnem pissen.

    Deze generatie Russen zijn killers, met effectieve wapens. Omdat dit van existentiële aard is betreft het no holdes barred. Ik ga nog een belenkaya, beluga of russian standard halen en zal er eentje drinken op een Russische overwinning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in