jensenartofficial / Pixabay

Er gaat bijna geen week voorbij zonder dat alle mainstream media een “nieuw idee” propageren om de aarde af te koelen waarmee we allemaal gered zouden kunnen worden. De titel: “Climate Engineering”. Op deze manier voor God spelen kan de mensheid natuurlijk in één klap wegvagen – want in werkelijkheid begrijpt niemand het complexe klimaatsysteem. Ondertussen ziet het verwarde, door lobbyisten geïnfiltreerde Intergovernmental Panel on Climate Change de enige kans voor de mensheid in technologische ingrepen in het wereldwijde klimaat, bericht Report24.

De mensheid oplichten met de CO2-leugen is één ding. Er zijn mensen die het doen – en mensen die het accepteren. In principe is het gewoon een grootschalige zwendel die miljarden waard is, geld wisselt van eigenaar – maar voor de planeet heeft dit alles geen enkele betekenis of impact. Dit verandert abrupt zodra er op grote schaal wordt geknoeid met het ecosysteem van de aarde.

Het weekblad WOZ meldt dat het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) nu de voorkeur geeft aan technische benaderingen om CO2 uit de atmosfeer te verwijderen. Onder de noemer “carbon dioxide removal” moet het sporengas, dat essentieel is voor al het plantenleven, uit de lucht worden gefilterd. Naast deze waanzin is er ook “beheer van zonnestraling” door middel van geoengineering. Het doel is om technische middelen te gebruiken om het aardoppervlak af te koelen – de aanpak bestaat bijna altijd uit het verminderen van de zonne-energie die de planeet bereikt.

Het doel is om aërosolen zoals zwaveldioxide in de stratosfeer te sproeien – op gigantische schaal, zodat kunstmatige wolken de aarde omcirkelen en de zonnestraling verminderen. WOZ schrijft:

Maar dit is niet het enige idee; met name Bill Gates financiert talloze projecten die stofwolken in de ruimte of gigantische “parasols” omvatten. Eenmaal ingezet kan geen van deze middelen worden opgevangen of gecontroleerd. Als er bijvoorbeeld een ijstijd aanbreekt (wat sommige klimaatonderzoekers vrezen zonder enige menselijke tussenkomst), dan heeft de mensheid pech. Er is geen stofzuiger om ons te redden van stofwolken in de atmosfeer of in de ruimte.

Als de mensheid in de komende decennia wordt weggevaagd, dan kan dat te wijten zijn aan buitensporige overmoed en een God-complex onder de biljonairs dat niemand kan stoppen.

Nog een interessant citaat dat mensen die zich zorgen maken over zogenaamde “chemtrails” zeker zal doen opkijken:

“Misschien zien veel mensen de ernst van de klimaatcrisis juist in omdat zulke extreme maatregelen als het dag in dag uit met duizenden vliegtuigen zwavelzuur in de stratosfeer pompen publiekelijk worden besproken.”

De Tagesspiegel fantaseert momenteel over hoe geweldig het zou zijn om de aarde kunstmatig af te koelen (helaas alleen achter de paywall). In principe zal de inhoud waarschijnlijk hetzelfde zijn als in MDR-Wissen eind vorig jaar onder de titel: De zon verduisteren met geoengineering om het smeltende ijs te stoppen? Het is trouwens de moeite waard om op de link te klikken als je je wilt vergapen aan de coverfoto die door de Duitse publieke omroep is gebruikt.

  Het kwaadaardige bedrog achter de covid hoax

Zeker is dat er wereldwijd belastinggeld wordt verspild om collaborerende wetenschappers te laten werken aan kunstmatige klimaatbeheersing. Dit verontrust blijkbaar niet alleen redacties van alternatieve media die niet zijn omgekocht door de klimaatlobby, maar ook talloze landen van de Verenigde Naties. Nog maar twee dagen geleden meldde Euronews dat projecten om de zon af te schermen voorlopig een “no-go” waren omdat VN-leden ernstige zorgen hadden geuit. In de ondertitel – meer dan opmerkelijk voor de mainstream – wordt zelfs gesproken over “malafide miljardairs”.

Zwitserland had bijvoorbeeld een motie ingediend om de mogelijkheid van het verduisteren van de zon te onderzoeken. Gelukkig kon de Algemene Vergadering van de VN hierover geen consensus bereiken. Omdat er zoveel weerstand was, trok Zwitserland deze motie in. Vorig jaar publiceerde het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) een rapport over de stand van het SRM-onderzoek en stelde dat het “zeer bezorgd was over het gebrek aan empirische kennis over de potentiële risico’s, effecten en onbedoelde gevolgen”.

Het voorstel van Zwitserland werd gesteund door Monaco, Georgië en Israël. De felste tegenstanders waren de eilandstaten in de Stille Oceaan, Colombia, de EU en de Afrikaanse Groep. Bovendien suggereert het rapport dat de VS, Saoedi-Arabië en Japan ook eerder voorstander zijn van grootschalige geoengineering en zouden proberen de bestaande structuren van de Verenigde Naties te beïnvloeden en te ondermijnen.

Er bestaat een organisatie genaamd Just Deliberation on Solar Geoengineering (DSG), die geoengineering wil promoten. We zullen de activiteiten van deze groep in de gaten moeten houden. De oprichter en directeur is Dr. Shuchi Talati. Het spreekt voor zich dat elke vorm van geoengineering met een wereldwijde impact een miljardenbusiness zou zijn – dus het is begrijpelijk dat de gebruikelijke verdachte miljardairs hier een goede deal ruiken.

  "Doconomy", een koolstof-kredietkaart die gebruikers traceert en hun uitgaven kan blokkeren

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NASA waarschuwt voor dodelijke magnetosfeer “breuken” waardoor intense zonnestraling grote aantallen dieren op Aarde kan uitroeienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFilmmaker onthult: Mannen “worden vrouw” om “van privileges te genieten”
Volgend artikelRussische soldaat bedankt Biden voor sturen Abrams tanks naar Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Zaterdag was er blauwe lucht en zonlicht, de rest van de week non-stop donkere herfstdagen. Het is mindcontrol wat ze doen. Alles heeft als doel om het bewustzijn laag te houden en ondertussen al het leven te vernietigen.

  Ze gunnen ons letterlijk het licht in de ogen niet. Geen co2, geen leven. Geen zonlicht, geen leven. Al hun plannen hebben dezelfde uitkomst… geen leven.

  • Ik ga geen voorspellingen doen qua data, maar de scheidslijn tussen de twee dimensies is dun. Zij die het vermogen tot wederzijds respect begrijpen, zullen de 5e dimensie in gaan. Dat zijn de zachtmoedigen die de aarde zullen beërven.

   Dat tweederde deel van het mensdom wat geloofd in geweld en onderdrukking, dat deel blijft achter in die derde dimensie, en mag daar doorgaan met elkaar, om te leren begrijpen en ervaren wat de gevolgen zijn van hun blindheid.

   En ja……..we zitten er vlak vóór. Ik weet waar ik zal zijn……..en als de sluiers van de matrix (waar we met zijn allen in zitten) gaan vallen, hebben we de keuze tussen de twee primaire emoties………liefde en angst.

   Succes allemaal hier! Misschien ontmoeten we elkaar dáár!

 2. Na ongeveer een half jaar herfst met praktisch geen zon is de massa kunstmatig in een depressieve toestand gebracht en murf geworden zodat er weer van alles doorgedrukt wordt.
  Wat mij ook is opgevallen de afgelopen jaren is dat als er een depressie met regen langs komt de wind draait als hij langs geweest is en weer langs komt, op de weer plaatjes doen ze of het rondjes draait.
  Het water wat de laatste tijd gevallen is blijft op sommige plekken al maanden staan door het niet af te voeren via IJsselmeer naar de zee wat zwarte plekken veroorzaakt op weilanden waar het water weg (gepompt) is en veel bosjes die al maanden onder water staan, kan nog een lekker landbouw jaartje worden.

 3. Ben ook benieuwd of de Russen en Chinezen met dit soort technieken bezig zijn.
  Wellicht een goed onderwerp voor een onderzoeks journalist??
  Als dat het geval is dan is de ellende niet te overzien.

 4. er is maar ding wat we zouden kunnen DOEN ? dat zooitje ongeregeld op pakken en op van die kinderverkrachters achterlaten zonder vreten en zuipen dat ze maar drinken uit de zee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in