Ministry of Defense of Ukraine / flickr (CC BY-SA 2.0 DEED)

Russische raketstorm “bevriest” Oekraïens tegenoffensief: troepenconcentraties, munitiedepots, treinstations, enz. werden van oost naar west getroffen. De steden Kiev, Odessa (de haven), Nikolaev, Lviv, Zhitomir, Poltava, Chernihiv, Shumi, Khmelnitsky, Vinitsa, etc. werden gebombardeerd.

De doelen werden gekozen omdat het overslag- en opslagpunten zijn voor westerse wapensystemen en munitie, bericht Pronews.

In Zhitomir in het westen van Oekraïne was de explosie van kolossale omvang, wat betekent dat de Russen iets heel “zwaars” hebben geraakt.

In totaal werden ongeveer 70 Kh-101 kruisraketten afgevuurd en 200 Geran (Shaheed 131) kamikaze-drones.

Alleen al in Kiev beweren de Oekraïners 40 drones te hebben neergeschoten (dit kan niet worden bevestigd).

Dit is de tweede opeenvolgende dag van zware bombardementen op Oekraïne door massale Russische luchtaanvallen. Deze bombardementen lijken effect te sorteren, aangezien zij het Oekraïense tegenoffensief uitstellen dat Kiev sinds begin maart bij het Westen heeft aangekondigd.

#Russia #Russian #RussiaUkraineWar #Ucrania #Ukraina #UkraineRussiaWar️
Luchtalarm in de regio #Kiev, evenals in de regio’s #Chernihiv, #Sumy, #Kirovograd en #Nikolaev in Oekraïne.

Slechts 18 uur na de meest massale drone-aanval op #Kyiv heeft de vijand de hoofdstad aangevallen. Het is de 15e luchtaanval sinds begin mei.

  Kolonel MacGregor zegt dat wanneer het duidelijk is dat de media logen over Oekraïne, de VS zouden kunnen doordraaien

Op de foto’s de metro van Kyiv gisteravond, waar mensen dekking zoeken voor Russische beschietingen. ⬇️⬇️


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische hypersonische raketten verwoesten geheim VS/NAVO commandobunker in Kiev – Tientallen Amerikaanse topambtenaren verdamptVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin feliciteert “goede vriend” Erdogan na Turkse verkiezingsoverwinning
Volgend artikelWHO wil “afluistersystemen” gebruiken om mensen te controleren op “verkeerde informatie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ja pak de Sarmat maar wordt hoog nodig tijd als ik die idioot Lindsy zo hoorde dat de Russian bevolking maar dood moest DUS BOM ER OP laat die vieze Ukri en NATO bloeden tot de laatste druppel

 2. Rusland en zijn bevolking hebben een zeer goede reden om te doen wat ze doen ❤️🇷🇺🌹💪💪💪

 3. Als maar niet zelf een kerncentrale opblazen om Rusland de
  schuld te kunnen geven.
  Ik acht ze er toe in staat,de joenaaithetsteeds zeker!

 4. De Russen moeten wel heel dom zijn. De Oeki schieten alle raketten uit de lucht, op misschien uitzonderlijk eentje na. Het staat in de Vlaamse gazetten. Dat is zo al een jaar lang. En toch blijven de Russen proberen, terwijl ze a l t i j d en a l l e m a a l worden neergehaald. Wat zijn de Russen toch dom. Het staat in de Vlaamse gazetten.

  • Over dom gesproken 😂😂 wie gelooft er überhaupt nog in de MSM zoals de Vlaamse Gazetten ? Mooi blijven slapen kerel en vooral goed luisteren naar de MSM en morgen even weer je COVID prikje halen 👍 ! Jij komt er wel 😂😂😂

  • Zouden het tijdbommen zijn die de Engelsen met hun wapentuig gestuurd hebben, die paddestoelen zagen er serieus uit. Was vast een uit de hand gelopen BBQ.
   Of die 5 lui van de zeilboot, die blazen ook van alles op.

 5. Je kan wat verwachten gedurende die grote Nato oefening.
  De oekies stellen niks meer voor; maar onder de vlag van Nato oefening, kon de Nato wel eens wat uitvreten

  Werkt natuurlijk naar twee kanten; voor hetzelfde geld kan putin een presentje sturen naar de waterlijn van een amerikaans schip….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in