Het Congres stelt een onderzoek in naar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) nadat details bekend zijn geworden over het verontrustende Orwelliaanse plan van de gezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties om zogenaamde “desinformatie” te bestrijden, bericht Frank Bergman.

Het pandemiepreventie-initiatief van de WHO, PRET (Preparedness and Resilience for Emerging Threats), is van plan gebruik te maken van “social listening surveillance systems” om de spraak van het publiek te controleren op “desinformatie”.

PRET is echter op verzet gestuit omdat steeds meer mensen bezwaar maken tegen ongekozen instanties die proberen de meningsuiting te onderdrukken en mogelijk de soevereiniteit terzijde schuiven.

PRET is bedoeld om “landen te begeleiden bij het plannen van een pandemie”, aldus de documenten van het VN-agentschap.

Er staat dat de WHO werkt aan de “integratie van de nieuwste instrumenten en benaderingen voor gezamenlijk leren en collectieve actie die zijn ontwikkeld tijdens de COVID-19 pandemie.”eschrijft “verkeerde informatie” als een “gezondheidsbedreiging.”

Het verwijst ook naar deze vage term als onderdeel van een grotere “infodemie.”

“Infodemie is de overvloed aan informatie – al dan niet accuraat – die het voor individuen moeilijk maakt om gedrag aan te nemen dat hun gezondheid en die van hun gezin en gemeenschap beschermt,” aldus het document.

“Infodemie kan een directe invloed hebben op de gezondheid, de uitvoering van tegenmaatregelen op het gebied van de volksgezondheid belemmeren en het vertrouwen en de sociale cohesie ondermijnen.”

Het PRET-document van de WHO levert echter op geen enkel punt bewijs voor de beweringen over “verkeerde informatie” en “infodemie.”

Toch blijft het oproepen tot invasieve methoden om het vermeende probleem te bestrijden.

  WHO beveelt wereldregeringen om "vleesproducten" te verbieden om "de volgende pandemie te voorkomen"

“Zorg voor en investeer in middelen voor social luistersystemen en capaciteiten om zowel zorgen als geruchten en verkeerde informatie te identificeren,” dringt het PRET-document van de WHO aan.

“Om vertrouwen op te bouwen, is het belangrijk om in te spelen op behoeften en zorgen, om tijdig informatie door te geven, en om leiders en gezondheidswerkers op te leiden in de beginselen van risicocommunicatie en de toepassing ervan aan te moedigen.”

“De communicatie moet worden afgestemd op de betrokken gemeenschap, met aandacht voor en prioriteit voor kwetsbare groepen.”

“Er zijn nieuwe instrumenten en benaderingen voor social luisteren ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie om te luisteren naar de zorgen van de bevolking op sociale media (zoals het door de WHO ontwikkelde Platform EARS).”

Het document beveelt ook aan deze tactieken te testen tijdens “acute respiratoire gebeurtenissen, waaronder seizoensgriep.”

“Ontwikkel en implementeer strategieën voor communicatie en gedragsverandering op basis van infodemische inzichten, en test deze tijdens acute respiratoire gebeurtenissen, waaronder seizoensgriep,” legt het document uit.

“Dit omvat de uitvoering van infodemiebeheer in alle sectoren en een gecoördineerde aanpak met andere actoren, waaronder de academische wereld, het maatschappelijk middenveld en internationale agentschappen.”

Het verschijnen van de verontrustende documenten heeft geleid tot oproepen van Republikeinen voor een onderzoek naar de WHO.

Rep. Chris Smith (R-NJ) houdt een hoorzitting in het Congres over het pandemieakkoord van de WHO.

Xavier Becerra, de Secretary of Health and Human Services van de Democratische president Joe Biden, had onlangs een ontmoeting met de directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

  Orban over het Westen, sterven op vier verschillende manieren

Ze kwamen bijeen om het akkoord en de “cruciale rol” van de VS “in de wereldwijde gezondheidsbeveiliging” te bespreken.

In zijn openingswoorden tijdens de Wereldgezondheidsvergadering zei Tedros: “Ik verzoek u dringend het pandemieakkoord op tijd af te leveren, als een generatieverplichting.”

“De volgende pandemie zal niet op ons wachten. We moeten er klaar voor zijn.”

Het voorlopige document van het akkoord, het nulontwerp, werd voor het eerst gepubliceerd in februari.

In maart zei Pamela Hamamoto, de afgezant van de regering Biden bij de onderhandelingen, dat de regering zich “inzet voor het pandemieakkoord, om een belangrijk onderdeel te vormen van de wereldwijde gezondheidsarchitectuur voor de komende generaties.”

“Het Amerikaanse volk heeft het recht om precies te weten waarover de regering Biden onderhandelt bij de WHO, vooral nu de president zwijgt en ons niet verzekert dat hij onze grondwet zal beschermen tegen bureaucraten bij dit onrustige orgaan van de Verenigde Naties,” zei Rep. Smith.

Smith is vooral bezorgd dat het akkoord de soevereiniteit van Amerika over zijn gezondheidszorginfrastructuur kan ondermijnen.

“Het nulontwerp van het WHO-pandemieverdrag begint met zeer harde kritiek op de Verenigde Staten en de internationale gemeenschap door het een “catastrofaal falen van de internationale gemeenschap bij het tonen van solidariteit en billijkheid in reactie op de pandemie van het coronavirus (COVID-19)” te noemen,” merkte Rep. Smith op.

“Artikel 4 van het verdrag bewijst lippendienst aan soevereiniteit en maakt vervolgens volledig korte metten met die lippendienst door te zeggen: “op voorwaarde dat activiteiten binnen hun jurisdictie of controle geen schade toebrengen aan hun volkeren en andere landen,” waardoor de WHO de bevoegdheid krijgt om in te grijpen en voor te schrijven wat elk land zou doen.”

  VN-chef: Christenen die MAP's niet accepteren zullen worden uitgesloten van de samenleving

Tijdens de hoorzitting is Smith van plan staatssecretaris Antony Blinken te vragen naar de inhoud van het nulontwerp van het akkoord.

“In geen geval mag de regering-Biden de Amerikaanse soevereiniteit overdragen aan de Wereldgezondheidsorganisatie en toestaan dat de stem van het Amerikaanse volk en de instemming van de geregeerden ondergeschikt worden gemaakt aan de dictaten van een agenda-gedreven wereldwijde administratieve bureaucratie,” benadrukte Smith.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ontmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHOVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische raketstorm “bevoor” de Oekraïense tegenaanval: Alles van oost naar west werd “weggevaagd” (Video’s)
Volgend artikelOekraïne zette de VS voor schut: Amerikaanse senator ontkent Russische doden “een goede investering” te noemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Allemaal praat voor de vaak..bende idioten op een verhoog en Nonsens.. Covid heeft teveel mensen wakker geschud..bende Reptielen 🤮🤮🤮

  • Ik hoop dat je gelijk hebt want ik vrees daar serieus voor.
   Bij de volgende virus zever staat volgens mij zeker weer 80 % van die MSM zombies weer aan te schuiven bij de gifcentrums.
   Vooral wanneer ze weer niet op café/restaurant/ op reis zullen kunnen gaan.

   Mensen die zich volgende keer weer trg laten inspuiten moge; van mij dood doodziek worden achteraf…nul komma nul medelijden mee.

   • Ach, het worden er steeds minder, tegen die tijd zijn er veel gevaccineerden dood, en de ongevaccineerden blijven over, de harde kern dus, die trappen er echt niet in.

   • Waarom reageer je nog steeds in angst? Heb je vd afgelopen 3 jaar niet geleerd dat er altijd een alternatief is, altijd een uitweg en dat wat ze willen, niet of halfbakken tot stand komt? Hoevelen hebben lopen gillen en paniekeren over het vaccinpaspoort? Waar is die nu? Jaren wordt er geroeptoerterd over een black-out? Nog steeds niet gekomen. Enz enz Lees oude artikelen nog maar eens terug. Heel veel is. Niet of nauwelijks uitgekomen. Laat je niet zo gek maken!

    • Tiswat mei 29, 2023 at 17:01
     Dat is waar Tiswat. Ik hou dit mensen ook wel eens voor. Het hamsteren was nergens voor nodig. Aan de grenzen stonden ze niet met karabijnen. De huis temperatuur kon godzijdank nu wel lekker laag blijven. De schappen waren vol. Maar ‘ze’ nemen een stapje terug, om dan weer te bijten. Zodra mensen weer een beetje van hun hoede af zijn en alweer alles vergeten zijn (en dat gaat best snel) dan bijten ze weer. Wanneer je het niet verwacht, want zo is de strategie. En die pandemie komt echt wel weer. Gewoon ogen open blijven houden, en niet in slaap sukkelen.

    • De vaccinpaspoort was er wel want anders kon je de cafe niet in of met de vliegtuig op vakantie.
     En hier in Frankrijk was haast geen mosterd meer te krijgen terwijl Frankrijk mosterd zelf maakt dat was heel bizar en vele flessen olie waren ook op en in vele schappen waren happen te zien omdat vele producten er niet meer waren en nu hebben ze hierop een oplossing gevonden door daar andere merken neer te zetten. BV eerst was er van een bepaald product 50 cm ruimte voorzien en nu 75 cm en van anderen producten doen ze dat ook en zo is het gat gevuld en vallen de gaten niet meer op en heb je bepaalde merken niet, maar van andere merken weer wel. Zo waren de duurdere flessen olie vaak wel te krijgen en de andere goedkopere merken waren heel rap uit verkocht. Nu is er nog geregeld wat gaten te vinden hier, maar over het algemeen valt alles wel mee. Ik heb gewoon een kleine voorraad van producten wat wel handig is om eventjes vooruit te kunnen. Het voornaamste is water op kunne slaan en medicijnen en dergelijke en straks wat kalkoenen aanschaffen en goed voeren voor de kerst en heb al wat kippetjes en een leuk moestuintje, wat rijst ingeslagen dus we kunnen vooruit. Iedere gek weet dat de overheid niks op heeft met zijn volk en dan kan je beter voor je zelf zorgen.

    • Die is er in een paar jaar, dat wordt je digitale paspoort, opvolger van de qr code. Alles zal daar inkomen inclusief je vaccinatiestatus en je co2 uitstoof. Identiek aan het chinese model.

    • zijn ze al mee aan het experimenteren…met die paspoorten…steden in nederland zijn er al mee bezig, in engeland zijn ze er al mee bezig, sommige landen in zuid amerika zijn er al mee bezig, recent heef mr z van oekiestan de electronische id gepresenteerd…
     ze hebben een paar stappen terug moeten zetten omdat er iets teveel tegenstand kwam, maar dat wil niet zeggen dat het van de tafel geveegd is, integendeel…ze zijn het nu op een stuk slinksere manier aan het implementeren…
     best wel wakker worden

  • Zeker weten Raphael wat willen ze doen miljarden wakkeren aanpakken… TE LAAT… Ze zijn hier in gestapt met het idee dat ze onverslaanbaar waren maar het valt ze tegen. Ze hebben het internet onderschat.

   The World Wide Web WWW bedoelt om ons in een web te vangen zoals een spin zijn prooi pakt. Maar wat onze ondergang moest worden is hun eigen val geworden…

   De jager word de prooi en dat voelen ze met de dag meer en ze zijn bang, heel bang…

 2. who kan de vlam in, heh he he mensen zijn dom. Waarom moet ik uberhaubt ziekefonds hebben. Liever zelf goed voor je eigen zorgen. Goed bewegen max proberen gezond eten of met de betrouwbare artsen omgan. F..k de who en farma.

 3. Waarom denkt een handjevol mensen toch dat ze het beter weten? Narcistisch is het niet? Ik denk dat wanneer biolabs worden vernietigd we geen WHO nodig hebben.

 4. WAT ZIJ KUNNEN KUNNEN WIJ BETER EEN VERRADER MOET EEN GOED GEHEUGEN HEBBEN LAAT HIJ MAAR NAAR INDIA GAAN MET ZIJN GROTE BEK

 5. Dit plan van de Who heeft niets met de volksgezondheid te maken, maar daarintegen alles te maken met het grijpen van de macht..

  Schoenmaker blijf bij je leest.

  • @ Leo mei 29, 2023 at 14:26,
   Exact, pandemieën bestaan niet. Dat is een keiharde leugen. Het gaat om macht over iedereen te willen afdwingen door valse voorwendselen. Ze verkondigen pure onzin en suggereren dingen die niet waar zijn. Met list en bedrog handhaaft de farmaceutische industrie zich. Om de bevolkingen tot slaaf te dwingen.

 6. Pure uitingen van het communisme; alle macht centraal. Maar ook in het verleden(1989) hield dat geen stand. Ooit zei Gorbatsjov (over de EU/Brussel) : wij hebben er 70 jaar over gedaan om het communisme af te schaffen en het Westen (EU, en dus nu ook WHO) proberen het weer in te voeren.
  Walgelijke figuren!

 7. We moeten bang worden, heel bang.
  Bang voor de Sovjet unie
  Bang voor de zure regen.
  Bang voor het gat in de ozonlaag.
  Bang voor 2012.
  bang voor Niburu
  Bang voor Sadam hoesein met zijn massa vernietigings wapens.
  Bang voor Corona.
  Bang voor elkaar……

  Mensen bang maken is een blijk van eigen machteloosheid t.o.v. anderen en de behoefte om toch macht te verkrijgen over mensen.

  Blijf waakzaam en niet bang laten maken.
  Achterhaal naar wie, wat en waarom.
  Kennis is macht.
  Informeer anderen zoveel mogelijk en deel je eigen ontdekkingen en kennis.

 8. Hahaha, WHO infodemie, dat is het probleem! Daarmee hebben ze wereldwijd al 600+ miljoen mensen wereldwijd van de aardbol weg geprikt.

 9. Wel bijzonder, ” desinformatie” bestrijden zonder daarvan een definitie te kunnen of te willen formuleren. Uit alles blijkt de WHO een diep corrupte organisatie dat helemaal niets van doen heeft met gezondheid.

 10. Let er welop dat je heeeel ver bij alle smartshit weg bent als je openlijk spreekt. Die spyfoon etc luisteren je continu af!!! Test maar uit, klets met een groeje over een x-onderwerp en daarna weet het ai je daarmee lastig te vallen.

  (ook hier, maar ik sta vast al slecht bekend)

  • Dan ben je nog niet veilig en dat meen ik!
   Ik heb bewust gene mobiel maar onze kinderen wel en ik ging met twee van onze kinderen naar een tweede hands winkel en we gingen bij de boeken kijken en zag een paar titels die ik wel leuk vond en we stonden daarover te praten en over 1 boek bijzonder en de dag ernaar ging ik naar youtube en zag aan de rechterkant allemaal onderwerpen over die 1ne boek waar over ik de dag eerder over had gehad. Met andere woorden de spraakherkenning daar werkt men ook mee want anders kan ik het niet verklaren. Zonder mobiel of dergelijke ben je alsnog niet veilig helaas. Wees ook alert met lantaarnpalen vele lantaarnpalen zijn uitgerust zodat ze slim zijn ja je word vaak afgeluisterd door slimme lantaarnpalen en soms zit daar zelfs camera’s erin. https://www.ad.nl/utrecht/utrechtse-heuvelrug-kiest-voor-slimme-lantaarnpaal~acd31f51/ Kijk naar de datum van deze link die is van 2017 en de tijd gaat erop vooruit en niet ten goede van ons alle helaas.

   • Dank Ster voor deze link. Ik zal hem ooit wel hebben gezien, maar in die tijd nog niet zo bij de tijd als nu.
    Enkele jaren geleden via ezaz.nl over Apeldoorn gelezen. Dat is een van de eerste smartcity’s in Nederland. De redacteur heeft van alles proberen te achterhalen, maar werd van kastje naar de muur gestuurd. Gemeente wist nergens van, een Oostenrijks bedrijf plaatste het. Later bleken er meer “smartcity’s” te zijn. Dacht ook Enschede.

    Afluisteren via smartphone is al lang bekend en zelf merk ik ook dat als ik op internet via de pc bepaalde dingen bekijk, ik later reclame hierover zie. Gaat volgens mij voor alle smartdingen op. Slimme meters, robotstofzuigers enz. Zie elders op FN.
    Maar afluisteren via smartphone kan je voorkomen door je smartphone, net als bankcard, in een metalen doosje te doen. Ben je alleen bereikbaar als je het doosje opent. Of doe het in speciaal daarvoor gemaakte tasjes. Die je zo kunt dragen dat je of niet bereikbaar bent, of alleen de straling tegenhoudt zodat die niet in je lichaam kan doordringen.
    Ze kunnen van alles bedenken, maar er is dan voor veel zaken ook weer een oplossing voor.

    • Het enge ervan is dat het al met stem herkenning werkt want mijn man en ik hebben geen mobiel of zo en ook geen tv alleen een laptop en daar doen we het mee. Via de mobiel van onze dochter ben ik herkend en zo belanden het op youtube waar we het over gehad hadden. Dit gaat echt bizar ver vind ik. waar kan je nog gesprekken voeren zonder dat men afgeluisterd word want ook in bussen en treinen luistert men mee en dat is geen grap.

   • Ster, het is al schrikbarend eng in onze totalitaire AI gecontroleerde dictatuur.

    Die rotfoon heb ik om contact te hebben met mijn hoogbejaarde ouders in het buitenland . Daarna het kanaal in.

    En bij een pand van ons hebben we de electra (hoofdschakelaar) stopgezet. Daar zit helaas zo’n smartmeter. Gisteren kreeg ik de factuur van een maand 0 gebruk. 40 euro verbruikt in 1 maad!!!(door Linky…. dus wat die allemaal doorbrieft😤) Hier in huis oo leven en dood niet zo’n ding.

    En de foon batterij leeg, in cellofaan in een dikke kluis.

     • Ha ha, zo’n ding willen wij ook niet.

      Maar nog ff nieuwsgierig. In die boekenwinkel, wat had jij fan bij je? Smartding, id kaart, bankpas, klantenkaart..? Of konden ze je gezicht al scannen met camera’s?

      • Nee het bizarre is dat ik geen mobiel/smartfoon heb, maar onze dochters hebben wel denk zo’n smartfoon of zo, ik heb daar geen verstand van en we vermoeden dat er een spraak herkenning is in zo’n ding. Dus prive gesprekken kan je voortaan vergeten.
       Ook via beeldschermen zoals je tv en laptop kan men je gewoon zien zitten heb ik vernomen en dat gaat gewoon door je scherm en niet altijd meer via de camera’s, want die worden vaak afgedekt en ook al haal je, je batterijen eruit men kan je blijven afluisteren en dat is geen grap. Mobiels en zo scherm je alleen af in een magnetron.

       • klopt, ze plaatsen nu camera’s achter het scherm.

        En mocht je een vaste lijn hebben, alles gaat digitaal.

        Ze zijn zwaar ziek die controlefreaks

 11. En nu roep ik jullie terug naar het dagbewustzijn, het hier nu, de slaap heeft lang geduurd, dus beweeg als 1e je tenen en vingers, open voorzichtig je ogen.
  Rek je vervolgens voorzichtig uit en kom langzaam tot bewustzijn alles onthoudende van wat je hebt gehoord. Blijf nog even liggen want het is heftig om de wereld anders te zien als je straks volledig wakker bent!
  Je zult best nog verwarrende momenten beleven. Ga dan terug in ontspanning en blijf bij jezelf. De nieuwe wereld wordt thans geboren.

 12. FYI – Faecesboek legde een ban van 3 dagen op een vriend in de USA die het filmpje met Michele Bachman wilde plaatsen. Dat mocht niet van Suikerman. Te gevaarlijke info kennelijk voor de yankees, dat Bachman de waarheid omtrent de WHO en de bijbelse plandemieën aan de kaak stelt.

  Bekijk het dus maar eens goed! Zij zegt het zoals het is en wat jou te wachten staat in 2024! Vergeet niet wie de eigenaar van de WHO is. (Juist, Bill Gates of Hell, als enige donor/stakeholder.)

  https://www.brighteon.com/0e837cef-6768-4dc1-aff0-0527d6624e16

  (in https://www.frontnieuws.com/de-volgende-psyop-is-gelanceerd-nu-de-who-waarschuwt-voor-massale-sterfte-terwijl-babys-worden-geboren-met-dodelijke-hartziekten/#comment-190985)

 13. In 2020 was er geen pandemie, het was allemaal bedrog. Wanneer was de laatste echte pandemie? In 2009 hebben ze het ook geprobeerd met de Mexicaanse griep, er was niets aan de hand. Behalve dan dat 1400 kinderen ingespoten zijn en narcolepsie hebben gekregen.
  De maatregelen waren onzinnig, de prikken zijn niet effectief maar wel gevaarlijk, trappen daar nog mensen in?
  Het gaat om totale controle, niet om onze gezondheid. Dat laatste juist niet: dood en onvruchtbaarheid, waar duidt dat op?
  Die crimineel Tedros en de psychopaat Gates hebben niets over ons te vertellen, ook al gaan corrupte regime verdragen aan.

  • Weet dat er vaccins zijn die drie generaties verderop dat die mensen dan geen kinderen kunnen krijgen. Dat heb ik heel lang geleden ooit eens gelezen en mijn mond viel toen ver open en vandaar ik het onthouden heb.
   een kleine bevolking is goed onder controle te houden.

 14. Wat zegt dat over onze ‘regering’ / eerste kamer die wetten aanneemt die deze door Bill Gates / WEF gefinancierde misdadigers ultieme macht geeft? ook bij een plandemie !
  Net zoiets als Hitler alle adressen geven van de Joden. Is het soms een ultieme wraak van Zionisten waar we mee te maken hebben? Een vergelding voor WWII ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in