De Russische pranksters Vovan en Lexus staan er om bekend dat zij politici en beroemdheden opbellen uit naam van andere beroemde personen, lastige vragen stellen en de echte gezichten van hun gesprekspartners laten zien. Deze keer was Stephen King het slachtoffer van hun prank, die dacht dat hij met de president van Oekraïne Zelensky sprak, bericht Southfront.org.

Stephen King steunt de cancel-cultuur, en zegt dat Russische schrijvers “hun kop moeten houden”, en noemt Zelensky een “groot man”.

De pranksters vroegen de Amerikaanse schrijver om de Oekraïense propaganda te voorzien van nep-scripts over de beweerde wreedheid van Russische militairen tegen Oekraïense nationalisten. Stephen King stemde toe en beloofde zijn best te zullen doen om de fake berichten over de hele wereld te verspreiden, zodat het Oekraïense conflict in de mondiale media voor het voetlicht blijft komen. De schrijver zei ook dat hij op zoek zou gaan naar journalisten die de nepberichten zouden kunnen verslaan.

“Als u voor ons een horrorfilm schrijft, wat de wrede Russen onschuldige nationalisten zouden hebben aangedaan… dan zouden wij dit materiaal als echt kunnen presenteren,” wendde hij zich tot King.

“Wij zullen alles doen wat wij kunnen. Het is heel belangrijk om dit aan de hele wereld te laten zien, zodat de hele wereld elke dag het nieuws uit Oekraïne volgt. Wij kunnen niet toestaan dat ander nieuws op de voorgrond treedt,” antwoordde de scenarioschrijver.

Tijdens het gesprek met de prankers droeg King een baseballpet met de Oekraïense vlag, maar hij wist niet dat de vlag op zijn kop stond.

  Misleid buitenlands beleid tegen Rusland en anderen schaadt de VS en haar "bondgenoten"


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe wereld zet zich schrap voor Europa’s 22 juli “Doomsday” 
Volgend artikelRusland vernietigt weer een HIMARS, Russische opmars gaat door
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Precies ik vond zijn verhalen goed maar nu dat hij zich zo opstelt en niet precies weet van de hoed of de pet(🤪)wat daar afspeelt en hoe het zover is gekomen lig ik in een deuk dat ze hem zo bij ballen hebben gepakt.🖕😂😂😂🤣🤣🤣🤣

  2. Hahahahaah! Zoals de prankster grinnikt om 1:09 als SK zegt ‘we have to beat the Russians’. Ik zit me kapot te lachen hier. What a loser die SK met die enge kop van hem.. Als die vent zijn aard niet moordlustig was, kon hij al die enge griezelboeken nooit schrijven. Zelfs zijn eigen moeder zei ooit eens “if he did not write these books, he’d be a serial killer.” Nou dat is wel goed te beluisteren hier!

    Trouwens, Stanley Kubrick deed ook aan scriptwriting – voor de maanlanding. Ja, ja. Mankind went to the moon!

  3. Wat het ergste is met de Amerikaanse bevolking dat ze geen enkele notie hebben wat er werkelijk in de wereld gebeurt. S.K is hier een voorbeeld van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in