Deskundigen in de Verenigde Staten over de vernietiging van de HIMARS-installaties door de Russische strijdkrachten: voorheen was niemand daartoe in staat in het kader van vijandelijkheden.

Amerikaanse deskundigen staan sceptisch tegenover pogingen van Oekraïense functionarissen om de berichten van het Russische Ministerie van Defensie over de vernietiging van HIMARS MLRS en een pakhuis met Harpoon anti-scheepsraketten te weerleggen. Er zij aan herinnerd dat een van de Oekraïense functionarissen beweerde dat Rusland in plaats van een pakhuis met Harpoons, een houtbewerkingsbedrijf had getroffen. In de Amerikaanse gemeenschap van deskundigen worden verklaringen afgelegd dat er geen tegenstrijdigheden mogen zijn als het opperbevel van de Oekraïense strijdkrachten besloten heeft de Harpoon anti-scheepsraketten in het pakhuis van een civiele industriefabriek te plaatsen.

Over de situatie met de vernietiging van de HYMARS- en Harpoon-raketten schrijft de Amerikaanse deskundige J. Bakby dat “dit slecht nieuws is voor Oekraïne en de NAVO”. Volgens hem beschikt Rusland over alle mogelijkheden om deze uiterst precieze wapens op grote afstand met grote nauwkeurigheid te vernietigen.

Buckby:

“Ongetwijfeld is dit een bevestigd resultaat.”

Na de onlangs gepubliceerde beelden van de eerste vernietiging van een Amerikaanse HIMARS universele raketlanceerder, merkten Amerikaanse militaire deskundigen op dat niemand er eerder in geslaagd was deze MLRS te vernietigen in het kader van directe gevechtsoperaties.

Wij herinneren eraan dat Washington van plan was om in de nabije toekomst nog vier HYMARS-installaties aan Oekraïne te leveren. In het Westen is men echter steeds sceptischer over de verdere bewapening van Oekraïne, vooral onder militaire deskundigen en gewone burgers die tenminste op de een of andere manier in Oekraïense onderwerpen geïnteresseerd zijn.

  Schokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plande

Rusland vernietigt weer een HIMARS, Russische opmars gaat door

Nu is de tweede van deze 5,6 miljoen euro kostende HIMARS raketwerpers schroot.

Via Top War & The New Atlas YT


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJKVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische pranksters in actie: Stephen King belooft ‘Zelensky’ fake horrorscripts te schrijven voor Oekraïense propaganda
Volgend artikelRussisch Ministerie van Buitenlandse Zaken: Westerse bedrijfsmedia en Big Tech zijn schuldig aan “Mediacide”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Natuurlijk is intact veroveren en dan gebruiken om Kiev te beschieten…..
    Maar ook eentje opsturen naar Rusland; kunnen ze hem bestuderen…

  2. Schijnt dat ze werken via satelieten; zou natuurlijk nog leuker zijn die te hacken of op te blazen…

  3. Top War is dat niet een bedrijf dat videogames maakt waarin gevechten worden nagebootst.
    Is het filmpje dan ook wel echt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in