Britten moeten begrijpen dat Rusland woedend is over wat het ziet als westerse pogingen om het te ondermijnen door Oekraïne als proxy te gebruiken. Groot-Brittannië en de VS hebben de afgelopen zeven jaar miljarden uitgegeven aan de methodische opbouw van de Oekraïense strijdkrachten, tot het punt waarop ze in Europa de tweede plaats innemen na Rusland wat betreft mankracht en wapens, schrijft Thetruthseeker.co.uk.

De bedoeling was om de strijdkrachten van Oekraïne op te bouwen, zodat ze als proxy konden worden gebruikt om het tegen Rusland op te nemen en het land uiteindelijk te verzwakken.

Het Westen, en de VS in het bijzonder, heeft een lange geschiedenis in deze zin. Door de jaren heen steunden zij doodseskaders van El Salvador tot Nicaragua en islamitische militanten in Afghanistan tijdens de Sovjetbezetting en recentelijk in Syrië.

Moskou erkende dit en lanceerde daarom zijn speciale militaire operatie om de potentiële dreiging die Oekraïne vormde voor te zijn.

Westerse lezers moeten begrijpen dat hun politieke leiders hebben bijgedragen aan het ontstaan van de oorlog in Oekraïne. Door de Oekraïense strijdkrachten uitgebreid te bewapenen, te trainen en uit te rusten, met de bedoeling ze als proxy tegen Rusland te gebruiken, hebben ze hen effectief klaargestoomd voor de preventieve aanval van Rusland.

Groot-Brittannië speelde hierin een belangrijke maar heimelijke rol, net als toen het in het geheim militanten in Syrië steunde. Rusland keek toe hoe hetzelfde proces zich aan zijn grens in Oekraïne voltrok, toen Groot-Brittannië en de VS heimelijk de Oekraïense strijdkrachten voorbereidden op de aanval op Rusland.

Nog kwalijker is het feit dat dit alles niet gebeurde met goedkeuring van de kiezers in de VS of Groot-Brittannië.

Daarom is Rusland boos over een onnodige oorlog en zijn de waarschuwingen van Moskou geen loze dreigementen. Het erkent dat het probleem niet in Oekraïne als zodanig ligt, maar in Londen, Washington en Tel Aviv.

Het is Rusland ernst en de westerse politici moeten de signalen uit Moskou ter harte nemen. Doen ze dat niet, dan stevenen we af op een veel groter en mogelijk catastrofaal conflict.

  De Hello Kitty-leiders van de NAVO hebben ons van subliem naar gevaarlijk belachelijk gebracht

Uiteraard heeft niemand in Groot-Brittannië of Amerika hiervoor gestemd, maar als er een groot conflict uitbreekt, moeten wij onze leiders ter verantwoording roepen. En dat geldt ook voor hun handlangers in de media.

Staatsdoema afgevaardigde Andrej Gurulyov dreigt Groot-Brittannië met nucleaire aanvallen

Gurulyov is niet de enige prominente Rus die onheilspellende waarschuwingen doet over wat er met Groot-Brittannië zal gebeuren. Scroll naar beneden onder de video …

Russische Media Monitor – 20 september

Ex-Poetin adviseur waarschuwt dat Britse steden getroffen kunnen worden met kernwapens als Groot-Brittannië “agressief blijft”.

Een ex-adviseur van Vladimir Poetin heeft verklaard dat Britse steden een nucleair doelwit kunnen zijn voor de Russische president en gaf het Westen de schuld van de oorlog in Oekraïne in een tirade op de Britse radio – Zoe Tidman – The Independent 21 sept, 2022

Sergej Markov deed een groot aantal beweringen – waaronder dat westerse landen Oekraïense soldaten “als slaven” gebruiken – voordat hij tijdens zijn interview de telefoonlijn uitschreeuwde.

Hij bedreigde het Westen met een kernoorlog voordat hem woensdagochtend vragen werden gesteld in het BBC-programma Today.

“Goedemorgen,” zei de presentator, waarop de ex-Poetin adviseur antwoordde: “Goedemorgen. Nou, het is geen goede morgen … voor iedereen.”

Hij vervolgde: “Voor westerse landen, voor u, Britse luisteraars, wil ik zeggen dat Vladimir Poetin ons heeft verteld dat hij bereid zou zijn kernwapens te gebruiken tegen westerse landen, inclusief kernwapens tegen Groot-Brittannië.”

De heer Markov zei “uw steden zullen het doelwit zijn…” voordat hij werd onderbroken.

Poetin waarschuwde woensdag in een toespraak tot de natie dat hij bereid zou zijn massavernietigingswapens te gebruiken om zijn land te “beschermen”.

“Wanneer de territoriale integriteit van ons land wordt bedreigd, zullen wij, om Rusland en ons volk te beschermen, zeker alle middelen gebruiken die ons ter beschikking staan,” zei de Russische president.

De heer Markov werd gevraagd of hij geloofde dat de Russische leider een duidelijk dreigement had geuit, niet alleen om tactische kernwapens in Oekraïne te gebruiken, maar ook om een algemene kernoorlog te beginnen die iedereen zou doden.

  Kremlin ziet alleen een militaire oplossing voor Oekraïne-conflict

Hij antwoordde “niet iedereen”, maar voegde eraan toe “dat het veel mensen in de westerse landen zou kunnen doden.”

De voormalige adviseur van Poetin zei: “Ik zou zeggen dat iedereen in de wereld … aan een kernoorlog denkt. Deze kernoorlog zou het gevolg kunnen zijn van het idiote gedrag van de president van de Verenigde Staten, Joe Biden, en de premiers van Groot-Brittannië, Boris Johnson en Liz Truss.”

Hij beweerde dat Rusland “niet wil dat iedereen in de wereld sterft” in een kernoorlog, maar dat het de oorlog in Oekraïne wil oplossen, die volgens hem wordt uitgevochten door westerse landen “die Oekraïense soldaten als hun slaven gebruiken..”

Nadat hij had beweerd dat Rusland vrede wilde, werd de heer Markov uitgedaagd door de BBC-presentator die zei: “U hebt niet veel over vrede gesproken, hè? U heeft ons zojuist bedreigd met volledige vernietiging, nucleaire raketten die naar Londen komen, zei u, en nu heeft u het over vrede.”

De heer Markov antwoordde: “Als Groot-Brittannië agressief blijft tegen Rusland, als de premier van Groot-Brittannië, Liz Truss, nog steeds een plan heeft om Rusland te vernietigen, moeten de mensen in Londen begrijpen dat deze bedreiging afkomstig is van Liz Truss, die agressief is.”

Hij besloot het interview met de presentatrice met de bewering dat Rusland Oekraïne niet is binnengevallen en gaf het Westen de schuld van de oorlog.

Een minister van Buitenlandse Zaken, de volgende gast in het programma Today, werd gevraagd wat zij van het interview vond.

“Meer leugens van Poetin. Een complete herschrijving van de geschiedenis. Een beetje sabelgekletter,” zei Gillian Keegan. “En praten over een nucleaire oorlog is zeer nutteloos en we dringen aan op kalmte.”

Ze voegde eraan toe: “Het is een ernstig dreigement, maar het is er een die al eerder is geuit.”

De heer Markov heeft eerder in de Britse media ongegronde beweringen gedaan over de oorlog in Oekraïne. Zo zei hij tegen Sky News dat Volodymyr Zelensky een “marionet” van de VS was en dat Rusland Oekraïne was binnengevallen om het te bevrijden van “neonazi’s”.

Hij zei ook dat Talk TV presentator Jeremy Kyle “waarschijnlijk niet op de hoogte was” toen hem werd gevraagd of Poetin verantwoordelijk was voor de doden in Oekraïne.

  Scott Ritter: Vooruitzichten 2023 voor Oekraïne

Natuurlijk is het geen “ongegronde bewering” om te stellen dat Zelensky een “marionet” is. Immers, voordat hij Oekraïense president werd, was Zelensky een acteur met een hoofdrol in een hit Oekraïense tv-show waarin hij de president speelde.

Hij is nog steeds acteur, hoewel hij nu in het echt de rol van Oekraïense president speelt. Hij leest toespraken die voor hem zijn voorbereid door zijn zaakwaarnemers. Het is dus niet overdreven om Zelensky te omschrijven als een “marionet” die zijn rol speelt in een politiek drama. 

Bonus:

Interview met de minister van Defensie van de Russische Federatie Generaal van het leger Sergei Shoigu

Eindelijk zeggen de Russen waar het op staat. Het was beter geweest als ze deze mededeling aan het Russische volk hadden gedaan op de eerste dag van de SMO en deze hadden gestaafd met alle bewijzen die ze hebben.

Nu het in de openbaarheid is, is de kans groot dat een wanhopige NAVO zal kiezen voor een totale oorlog.

Geholpen door de Britten zullen de Ukes waarschijnlijk een soort nucleair incident in scène zetten. Het is ook waarschijnlijk dat de door het Westen gecontroleerde Baltische staten een ernstige vervolging van Russische minderheden op touw zullen zetten om een reactie uit te lokken en zo een reden te geven voor een oorlogsverklaring van de NAVO, schrijft iemand in de commentarensectie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: Nederlander Ronald Vogelaar samen met drie andere buitenlandse huurlingen omgebracht door Russisch legerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIdioten ontdekken nu pas dat deze oorlog gevaarlijk is
Volgend artikelPoetin: Lessen uit de kindertijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Zelfs in Oekraine zijn geen steden verwoest.
  En ik denk ook wel eens ,; gooi bom op de square mile.
  Maar ik denk niet dat dit gebeurd.
  Afwachten maar.

  • Frans september 22, 2022 at 15:32

   Er circuleren foto’s op het internet en op de social media die de vorm van de oren met elkaar hebben vergeleken en vastgesteld/vermoed wordt dat acteur Arthur Roberts de rol speelt van Biden.

  • @Frans,

   Qanon fan zeker… Die gladiolen zijn kneitergek! Pure psy ops om dergelijke alternatieve media in een kwaad daglicht te zetten. Door die idioten van Qanon worden wij dus bestempeld als wappies en aluhoedjes. Gebruik je verstand en trap niet in die onzin van Qanon, dat zijn raddraaiers met fantasie verzinsels!

   • Ik ben geen Q fan en volg ze ook niet maar ik vertel je 1 ding. Kijk zelf eens goed naar beelden en bij sommige in hun nek daar loopt soms een aparte synthetische achtige lijn en de oren zeggen ook alles….Iets klopt er niet in ieder geval. Als je dit niet ziet moet je echt naar oogarts. Wat het is…Geen idee…

  • Sinds de constante stroom aan nachtvluchten in de VS met minderjarige kinderen uit Z-Amerika zien ze er allemaal oogepept uit. Zie o.a. Hillary en Bill Clinton. En het rare is…Niemand weet waar die kinderen zijn ondergebracht of zijn…Just saying…Toen Trump de grens potdicht had en er nauwelijks Childtrafficing was zagen ze eruit als verschrompelde schepsels…Kijk maar zelf 2018/2019 en vergelijk de foto’s.

 2. Rusland kan draaien of keren hoe het wil ze zullen de zondebok blijven. Sinds de 2 WO is er propaganda gevoerd in het westen om Rusland boosaardig af te schilderen. Denk maar aan Hollywood… hoe komt dit ? Vlak na WO 2 wilde men de soviet unie uitschakelen. Chuchill had een plan. The unthinkable, de pas verslagen nazies gebruiken tegen Rusland. Dit speelt zich nu af na 77 jaren. Echter de nazies nu zitten in oekraine en zijn getraind en bewapend door nato. Het westen weet welk tuig ze gebruiken voor hun vuile klus te doen. Amerikanen zijn even erg, hadden onmiddellijk na WO 2 hetzelfde verlangen als de Britten en hadden toen het plan totality bedacht om Rusland te nuken. Dit ging niet door omdat de soviets hun eigen en veel krachtigere atoombom hadden ontwikkeld. Later is dit plan herzien en gewijzigd met meer nukes en kreeg dit de naam operation Dropshot. Het Westen is Rusland in die richting aan het duwen om een voorwendsel te hebben. Het plan the unthinkable is nu in volle uitvoering. Het westen wil al zeer lang rusland vernietigen, opdelen en daarna uitzuigen. Echter Putin staat in de weg. Als me met plan the unthinkable Rusland niet kan verslaan gaat een nucleaire oorlog er komen. Hierin gaat het westen zich opnieuw vergissen. Rusland heeft namelijk geen iphones en ipads uitgevonden maat supersonische raketten en een super afweer systeem S500. Zijn in staat satelieten uit te schakelen en eveneens een EMP aanval te lanceren. De amerikanen en de britten kunnen hier niet tegenop.

  De enige manier waarop deze oorlog door mensen kan stoppen is een beslissende alles vernietigende nederlaag toebrengren aan de oponent. Tenzij God ingrijpt. God sta ons bij, WO 3 is een plan van de elite, samen met lockdowns, klimaatgekte, vaccins enz… om de ekonomie te breken en de mensen onderling in een tweestrijd te duwen. Volgens het verdeel en heers principe. Die twee kampen zijn er nu heel duidelijk. En dit gaat nu doorgaan tot de wereld in een totaal ekonomisch en morele uitputting geraakt. En uit de assen van WO3 rijst dan de nieuwe orde….. Het kan niet zijn dat mensen dit niet doorkrijgen. Tenzij men te laks is en veel te gemakszuchtig, of dat deze dingen hun een slecht gevoel geven dat ze weigeren.

 3. Met een atoombom op London help je bijna geen engelsen om zeep; wel arabieren….

  Maar de Duma man heeft gelijk; GB zijn oorlogshitsers; zie Irak…

  • Irak was het meesterwerk van G Bush, een leugentje over WMD’s om het voorwendsel Irak te kunnen binnenvallen. Net als het begin van de Oekraine krisis beginnen in 2008 op de nato summit.
   Net als Joe Biden toen hij nog enkel derderangs politicus was over Joegoslavie opscheppend hoe hij had aanbevolen om alles plat te bombarderen.
   Dit soort mensen zijn een gesel voor de mensheid. Satans zonen en dochters

  • @ Pierre H.M.van de Kletersteeg september 22, 2022 at 22:06,

   In Londen ligt Londen city, dit aparte stuk grond midden in de stad Londen is een stad staat van de Rothschilds, net als het Vaticaan in Rome een stad staat is samen met Colombia Washington DC inc. in Amerika. Samen vormen zij de 3 stad staten. Hier vanuit regeert de Angelo Zionisten Rijk. Die over de wereld heerst, met haar centrale BIS banken. Zij hebben de 1ste en 2de wereldoorlog gestart en zullen ook de 3de wereld oorlog starten. Dus als Rusland Londen plat gooit, is het hart van het beest vernietigd. Want Londen city is het hart en hoofdkwartier van het A.Z.R.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in