MDGovpics CC BY 2.0

Wiskundige Igor Chudov heeft twee totaal verschillende datasets, die tientallen of zelfs honderden miljoenen mensen omvatten, onderzocht en daaruit geconcludeerd dat het relatieve overlijdensrisico voor mensen die “gevaccineerd” zijn voor het coronavirus (Covid-19) 40 procent hoger is dan dat van ongevaccineerden, schrijft Ethan Huff.

Overal ter wereld waar de Covid-19 griepprikken zijn gelanceerd, zegt Chudov, gaat het oversterftecijfer door het dak. Dit is iets wat velen van ons al een tijdje weten, maar dat werd gestaafd door een lappendeken van gegevens her en der – niet helemaal genoeg om sommigen ervan te overtuigen dat er inderdaad sprake is van massale ontvolking.

Nou, Chudov heeft dit aangepakt door een uitgebreide analyse van talrijke datasets uit te voeren om wetenschappelijk te bewijzen dat covid-injecties heel veel mensen doden, ondanks het feit dat ze worden gebrandmerkt als het “geneesmiddel” voor Covid.

“Veel landen hebben te maken met oversterfte,” schrijft Chudov. “Er zijn aanwijzingen dat de oversterfte verband houdt met het Covid-vaccinatieprogramma … Verschillende landen hebben zeer verschillende cijfers van Covid-vaccinatie onder hun bevolking – en hun sterftestatistieken zijn beschikbaar.”

“In het VK is de bevolking verdeeld in ontberingskwintielen met verschillende vaccinatieniveaus, waarbij ook oversterfte bekend is … Ik heb oversterfte per land geanalyseerd, evenals oversterfte in het VK per ontberingskwintiel.”

Operatie Warp Speed leidde tot MEER oversterfte, niet minder

Chudov wijst op twee verschillende artikelen, één dat de overmatige sterfte per land toont en het andere dat dit laat zien aan de hand van het Britse ontberingskwintiel. Verbazingwekkend genoeg leveren analyses van deze beide totaal verschillende datasets precies dezelfde resultaten op.

  De vraag naar vaccins is gekelderd - Niet alleen in de Verenigde Staten; Groot-Brittannië bereidt zich voor om vaccins te dumpen

Als u geïnteresseerd bent in de fijnere details, kunt u de wiskundige methodologie die Chudov gebruikte nader bekijken op zijn Substack-pagina.

Een van de dingen die Chudov ontdekte is een “pull-forward effect” in de Y-intercept van zijn lineaire regressiegrafiek. Kortom, het pull-forward effect toont aan dat als de zogenaamde “vaccins” werkelijk effectief waren in het onderdrukken van de pandemie, er een negatieve oversterfte zou zijn geweest nadat ze waren uitgerold. Precies het tegenovergestelde deed zich voor.

“Een triest resultaat van de eerste twee jaar van de Covid-pandemie is dat Covid mensen met ‘comorbiditeiten’, zeer oude mensen, enz. doodde,” legt Chudov uit. “Als de pandemie niet had plaatsgevonden, zou het sterftecijfer jaarlijks hetzelfde zijn geweest. Covid veroorzaakte echter de ongelukkige vroegtijdige dood van mensen die waarschijnlijk de komende jaren zouden sterven.”

“Dus, als de pandemie ophield en vaccins geen invloed hadden op de sterfte, zou je een NEGATIEVE oversterfte verwachten – simpelweg omdat mensen die waarschijnlijk in 2022 zouden sterven, al in 2020 stierven. Het negatieve Y-intercept toont dit pull-forward effect, dat in detail is besproken door de Ethical Skeptic.”

Chudovs laatste werk is weliswaar “speculatief”, maar geeft toch stof tot nadenken – vooral omdat het gebaseerd is op twee totaal verschillende en niet met elkaar verband houdende datasets die hem tot precies dezelfde conclusies brachten.

Een toename van 40 procent in sterfte is allesbehalve gering, waarschuwt Chudov, verwijzend naar overheidsfunctionarissen en media die blijven beweren dat sterfgevallen door covid-injecties “zeldzaam” zijn.

Houd in gedachten dat, in deze context, een toename van 40 procent in sterfte betekent dat een “volledig gevaccineerde” persoon nu aanzienlijk minder lang zal leven dan hij of zij anders zou hebben geleefd als er geen covid prikken waren ingespoten.

  Waarom ik de COVID-19 prik niet neem - En waarom u misschien voorzichtigheid wilt betrachten, voor uzelf of voor uw kinderen

“Van een 40-jarige werd bijvoorbeeld verwacht dat hij of zij tot ongeveer 80 jaar zou leven,” legt Chudov uit. “Als de sterfte met 40% toeneemt, zou diezelfde 40-jarige naar verwachting slechts tot 64 jaar leven. Dit is geen precieze schatting – het is alleen bedoeld om aan te tonen dat oversterfte een ernstig probleem is.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We hebben 4 miljard mensen gevaccineerd… en je gelooft nooit wat er daarna gebeurdeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWillen we omwille van Oekraïne sterven?
Volgend artikelEuropa, de Amerikaanse vazal: Europa legt zichzelf sancties op en veroorzaakt een depressie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Vind het nog wel mee vallen hier.Mischien is er meer aan de hand dan ik denk want onderhoud alleen contacten met niet gevaccineerden.Ik hoor ook geen ambulances meer.Mischien moet het nog gaan rollen dan?

  • Het ging allemaal om het installeren van een nieuw normaal. Corona is weg, maar de wetten zijn aangepast en de grondwet kan, met alles wat als crisis wordt bestempeld, worden uitgezet. Nu komende volgende crisissen om ons van alles te beroven. You will own nothing… dat is het plan. Corona was slechts de eerste grote stap.

 2. Reken oook het dalend geboortecijfer mee en je zit ruim boven de 50 %.
  Zou graag een grafiek willen zien die beide cijfers gebruikt hoe de westerse wereld genocide in aantallen gaat dalen de eerstvolgende 40 a 50 jaar.

 3. Jammer dat diegenen die de dwang hebben ingevoerd hoogstwaarschijnlijk een placebo hebben gehad en dus de verdiende straf ontlopen.
  Heb een helemaal door geprikte moeder die het deed omdat ze haar vrijheid niet wou verliezen.
  Haar keuze, ik vind het jammer, ze heeft ook meer problemen met circulatie, zo is het nu eenmaal.

 4. Vergeet niet dat we te maken hebben met ontzettend veel babyboomers, die nu allemaal in de risicoleeftijd zitten. Dus we zouden sowieso te maken hebben gehad met oversterfte in die leeftijdsgroep.

 5. Zoals Stalin eens zei: “een dode is een tragedie maar duizenden doden een statistiek” Laat die prikgeile deugmensen lekker afsterven, ze interesseren mij niets, 0 waarde.

  • Dat krijg je je als er oppositie wordt gevoerd zonder strategie en de middelen een strategie uit te voeren ontbreken. Een strategie zou kunnen zijn er op blijven hameren dat het gaat om een grootschalig medisch experiment en eisen dat de resultaten van dat experiment openbaar worden gemaakt. In plaats daarvan probeert de oppositie zelf de resultaten van het experiment te achterhalen wat nergens toe leid, zie het vrijgeven van de Pfizer documentatie. Een andere strategie die de oppositie gebruikt is het onderzoek verbreden naar wie waar achter zit en waarom. In een gezonde samenleving zouden mensen die oppositie steunen deze lieden ter verantwoording roepen vanwege onzinnig gedrag en het bijbehorende gebrek aan resultaat. Fascinerend is daarom het ogenschijnlijk volstrekt doelloze denken van de oppositie. Nederland spant daarin de beslist de kroon door door van het al of niet toelaten van dwaallicht Icke een zaak te maken ipv te eisen dat de resultaten van het grootschalige medische experiment op de bevolking openbaar wordt gemaakt. Er bestaat een verschil tussen een coup van vermeende shape shiftende reptielen of doden door experimentele medicatie aan de kaak te stellen. Men lijkt voor het voor het eerste te kiezen waardoor olv deze oppositie dwangmedicatie inderdaad in het verschiet zou kunnen liggen.

 6. Wat me blijft ergeren van o.a. ook Mike Adams is het feit dat telkens weer gesproken wordt over aantallen van mensen welke sterven, door spuiten. Dat de “vaccins” eigenlijk gifspuiten zijn enz enz enz echter het zou fijn zijn om erbij te vermelden wie hier opdracht toe gegeven heeft…

  Ook Adams is en blijft draaiende als het erop aankomt om de opdrachtgevers bij naam te noemen…..

  Het zijn telkens dezelfde smeerpijpen, zwijnen welke ONS mensen als Goyim betitelen, welke zichzelf zien als übermenschen……..ehhhhhh, shit, waar ken ik die term eigenlijk van….

  Dezelfde mensen die de Russische revolutie op hun conto hebben staan, dezelfde zwijnen die debet zijn aan WOI & WOII en binnenkort aan WOIII want die zal en moet er komen….ben er maar zeker van….

  Het tuig is erg slim geweest,
  -hebben alle belangrijke posten ingenomen in alle landen ter wereld,
  -hebben zodoende het complete rechtssysteem onder controle,
  -bezitten alle banken ter wereld op een stuk of 3 na,
  -beheersen de complete politiek én

  Indien iemand er dan achter is gekomen en er iets over zegt dat dit tuig dus letterlijk debet is aan de moord op honderden miljoenen mensen overal ter wereld, en dat al sinds een zeer lange history, (men moest eigenlijk een de echte gang van zaken kennen maar die laat ik nu even achterwege)
  maken ze je uit middels hun 2 eeuwige Jokers voor anti semiet én niet te vergeten een Holocaust-ontkenner hoewel ik niet zou weten waarom ik dit als enig voorval uit de geschiedenis niet zou mogen ontkennen…..

  Ik heb altijd gedacht dat iedereen altijd en overal alles mag ontkennen of niet natuurlijk, maar niet dit onderwerp….daar staat in de meeste landen om ons heen zelfs onherroepelijke gevangenisstraf op en onze oosterburen hebben het met diverse mensen omtrent dit onderwerp wel heel erg bont gemaakt maar dat ook maar beter terzijde!!

  Da’s op zijn minst erg raar of vergis ik me hierin……

  Dit volk, oftewel deze übermenschen willen ons op dit ogenblik door de gehaktmolen draaien……de jokers worden steeds minder goed inzetbaar al naar gelang men zich van de feiten en omstandigheden zelf meer dan voldoende kan informeren en de mensen worden steeds meer wakker, te langzaam, maar toch!!
  Als men bezig blijft om de juiste misdadigers niet te benoemen dan maken we geen schijn van kans, echt waar, geen enkele!!!

  Wij zijn het zelf schuld en niemand anders….Yoeri Besmenov heeft gelijk gekregen met zijn waarschuwende voordrachten……

  Dit verhaaltje heeft eventjes geduurd maar zoals men zelf kan zien én aan den lijve mag ondervinden, dan heeft men ook wel wat ervoor terug en iets waar je niets meer aan kunt doen….

  Ik heb de afgelopen 2 dagen weinig kunnen reageren maar heb wel blijven lezen en vooral de commentaren alhier…..en ik ben eerlijk….dit stemde me positief…….hier zit op dit forum onder de mensen die reageren behoorlijk veel kennis……en dat meen ik oprecht!!

  Als we ons hier meer zouden concentreren op de feiten en ons niet onderling zouden afbranden over inzichten welke niet altijd hetzelfde zijn dan denk ik dat we best wat goeds van de grond af zouden kunnen krijgen……denk namelijk dat dit binnen niet al te lange tijd misschien wel eens nodig zou kunnen zijn…..

  Maar goed….wie ben ik…..

  Gladiator
  A Warrior doesn’t take orders

 7. Gladiator.De werkelijke machthebbers op aarde zijn de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati,de rotschilds/rockefellers.Ze zijn de eigenaren van amerika en hebben macht over israel.De KM zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen,armoede en ellende van de laatste eeuwen.Ook zijn ze verantwoordelijk voor de NWO agenda die momenteel uitgerold wordt,de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030.De KM willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.

  • Ze zijn alleen zichtbaar als de grote aandeelhouder/eigenaars via de aandelen grootmachten Vanguard en Blackrock, zoek uit van welke bedrijven hun de echte eigenaar zijn en je ziet het verband direct. Farmaceuten en pensioenfondsen bijvoorbeeld enz….

 8. If you’r killed by a bullet, starvation, Covid etc, it doesn’t matter, humanity grows exponential it has to go slower and backwards.
  People kill because they like to kill, there isn’t being piece after 2 WW, all over the planet are wars going on, besides that we’r poisoned by food, air and health care. We all die, really nobody becomes 120, maybe 1 a decade.
  So even them you think are guilty wil die!
  Try to life a happy live for you alone, nobody cares for you when your sick or old, they you think do care are just waiting like Vultures at whats economically left over!

 9. Ze zijn alleen zichtbaar als de grote aandeelhouder/eigenaars via de aandelen grootmachten Vanguard en Blackrock, zoek uit van welke bedrijven hun de echte eigenaar zijn en je ziet het verband direct. Farmaceuten en pensioenfondsen bijvoorbeeld enz….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in