Met 300.000 troepen gemobiliseerd en naar verluidt 70.000 Wit-Russische troepen klaar om mee te vechten, plaatst Rusland tanks, personeel en zelfs Mig-31 gevechtsvliegtuigen in Wit-Rusland in wat lijkt op de voorbereiding van een 2e aanvalsgolf tegen Oekraïne. Kiev wordt waarschijnlijk het doelwit van deze aanval, omdat Poetin probeert de Oekraïense regering omver te werpen en een einde te maken aan het corrupte regime van Zelensky en zijn mislukte poging tot westerse expansie in Oost-Europa, schrijft Mike Adams.

In het weekend hebben Kamikaze drone-aanvallen Kiev opgeschrikt, maar dit zijn niet veel meer dan hinderlijke manifestaties vergeleken met wat er waarschijnlijk gaat komen. WarNews24/7 (een Griekse website) meldt dat Mig-31 gevechtsvliegtuigen zijn geland in Wit-Rusland, nu Rusland naar verluidt bevestigt dat Wit-Russische Su-25’s worden uitgerust om kernwapens te dragen. Uit dat verhaal (vertaald in het Nederlands):

Konstantin Vorontsov, plaatsvervangend hoofd van de Russische delegatie naar de vergadering van de Eerste Commissie van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, meldde dat Rusland Iskander-M systemen overdraagt aan Wit-Rusland en enkele Wit-Russische Su-25 vliegtuigen uitrust met kernwapens.

“In dit stadium gaat het alleen om de overdracht van apparatuur van Iskander-M raketsystemen naar conventionele apparatuur in de Republiek Belarus en om het uitrusten van enkele van de Wit-Russische Su-25 vliegtuigen met de mogelijkheid om kernwapens te dragen.

China verzoekt alle burgers dringend Oekraïne onmiddellijk te evacueren… een half dozijn andere landen sluit zich hierbij aan

Om de aanwijzingen voor een op handen zijnde aanval kracht bij te zetten, heeft China al zijn burgers dringend gewaarschuwd Oekraïne te evacueren. Zoals China’s officiële spreekbuis Global Times meldt, hebben veel Chinese staatsburgers zich aangemeld voor evacuatiehulp om het land te verlaten:

Sommige Chinese staatsburgers die zich nog in Oekraïne bevinden, hebben zich aangemeld voor evacuatie uit het land. De meeste hebben zich aangemeld voor georganiseerde evacuaties, terwijl anderen zich voorbereiden om Oekraïne op eigen houtje te verlaten, zo vernam de Global Times zondag, nadat het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken Chinese burgers had opgeroepen Oekraïne te verlaten vanwege de ernstige veiligheidssituatie.

In een bericht van zaterdag zei het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken dat het, gezien de ernstige veiligheidssituatie in Oekraïne, Chinese staatsburgers die zich nog in het land bevinden oproept om de veiligheidsmaatregelen te versterken en het land te verlaten.

Waarom dit plotselinge evacuatiebevel? Het is duidelijk dat China weet wat Oekraïne te wachten staat, en dat het geen veilige plaats zal zijn voor burgers zodra de tweede aanvalsgolf van Rusland op gang komt.

  Russisch leger meldt meer dan 4.000 gedode Oekraïense soldaten binnen vijf dagen (Update video)

Soortgelijke evacuatieorders zijn uitgevaardigd door onder meer Egypte, Servië, Oezbekistan, Turkmenistan, Kazachstan en Tadzjikistan.

Biden voert extreme economische oorlog met China en dwingt het land tot vergelding tegen de Verenigde Staten.

Vorige week ondertekende Biden een bevel dat alle steun aan de Chinese halfgeleiderindustrie strafbaar stelt. Dit bevel verbiedt Amerikanen om zelfs maar te werken voor Chinese halfgeleiderbedrijven, en dreigt met sancties voor bedrijven over de hele wereld die halfgeleiderapparatuur, leveringen of personeelsondersteuning aan China leveren.

Zoals deze draad van Jordan Schneider onthult, leidde deze maatregel tot een “vernietiging” van China’s halfgeleiderindustrie, aangezien alle Amerikaanse onderdanen werden gedwongen onmiddellijk ontslag te nemen en hun werk in China te staken:

Alle Amerikaanse managers en ingenieurs die in de Chinese halfgeleiderindustrie werken, hebben gisteren ontslag genomen, waardoor de Chinese productie van de ene op de andere dag werd lamgelegd.

Eén sanctieronde van Biden heeft meer schade aangericht dan alle vier jaren van sancties onder Trump.

Om een lang verhaal kort te maken: elk geavanceerd halfgeleiderbedrijf wordt momenteel geconfronteerd met een uitgebreide leveringsstop, ontslag van al het Amerikaanse personeel en onmiddellijke verlamming van de activiteiten.

Zo ziet vernietiging eruit: China’s halfgeleiderindustrie is van de ene op de andere dag tot nul gereduceerd. Volledige ineenstorting. Geen kans op overleven.

Zoals ik al aangaf in de Situation Update podcast van vandaag (hieronder), is deze actie het hedendaagse equivalent van de energieblokkade die de Amerikaanse marine uitrolde tegen Japan in de Tweede Wereldoorlog. Die blokkade was bedoeld om Japan te dwingen de Verenigde Staten aan te vallen om de energieblokkade te stoppen. In die tijd wilden de machthebbers dat de VS tegen Japan zou vechten, maar er was niet genoeg publieke steun, totdat Pearl Harbor mocht plaatsvinden. Het was de Amerikaanse zeeblokkade die Japan in het nauw dreef en de keizerlijke natie in een hoek duwde waar ze geen andere keuze had dan de Verenigde Staten aan te vallen en te proberen de Amerikaanse marine lam te leggen. De Amerikaanse marine kreeg het bevel zich terug te trekken en Pearl Harbor te laten plaatsvinden (net als 9/11) om een emotioneel geladen gebeurtenis te creëren die brede steun van het Amerikaanse volk voor de oorlog zou oproepen.

  Onze wapens zijn de waarheid. Daarom is onze zaak juist. Daarom zal de overwinning voor ons zijn!

Nu lijkt het economische embargo van Joe Biden tegen de Chinese halfgeleiderindustrie precies hetzelfde te beogen. China wordt gedwongen om de Verenigde Staten aan te vallen als een kwestie van economisch overleven – en het Biden / Obama regime is in staat om China te sturen naar precies het resultaat dat zij willen: oorlog met de Verenigde Staten.

Merk goed op dat de Amerikaanse geldmeesters nog een reden nodig hebben om biljoenen dollars bij te drukken en te proberen de dreigende ineenstorting van het bankwezen en de munt af te wenden. Het uitbreken van een wereldoorlog zou hun de dekking geven die zij nodig hebben voor een laatste wanhopige ronde van gelddrukken, en dat is een van de belangrijkste redenen waarom de VS Rusland de loef afsteken en een economisch embargo tegen China instellen.

Het is allemaal bedoeld om zowel Rusland als China uit te lokken om de Verenigde Staten aan te vallen, waardoor weer een nieuwe crisis ontstaat die kan worden aangegrepen om geld te drukken, de massa’s tot slaaf te maken en een vorm van krijgswet uit te rollen in Amerika.

Zij hebben wanhopig een wereldoorlog nodig om dit alles te rechtvaardigen.

Volledige details vindt u hier in de Situation Update podcast van vandaag:

 • Russische 2e golf aanval op Oekraïne / Kiev lijkt aanstaande
 • Rusland verplaatst Mig-31 gevechtsvliegtuigen naar Wit-Rusland, die hypersonische raketten kunnen afvuren.
 • Biden ondertekent bevel om China’s halfgeleiderindustrie vrijwel van de ene op de andere dag te vernietigen
 • China zal gedwongen worden tot vergelding, zoals Japan in WO II.
 • China beveelt al zijn burgers dringend Oekraïne te evacueren
 • Een groot aantal andere landen beveelt ook burgers te evacueren
 • Florida OB/GYN slaat alarm over 50% toename van onvruchtbaarheid en miskramen
 • Bodybuilder faalt de vaccin-uitdaging door te sterven na vaccinatie
 • Wereldwijde ineenstorting van dierenpopulaties aan de gang: 70% daling in 50 jaar
 • Geo-engineering doet de biosfeer die het leven ondersteunt instorten
 • Massale menselijke VERVUILING maakt rivieren en oceanen tot een giftige stoofpot
 • Globalisten willen 7 miljard mensen dood met alle middelen: Vaccins, nucleaire oorlog, instorting
 • Nederlandse regering neemt 600 boerderijen onder schot om Europees voedsel te laten instorten
 • Energie instorting van Europa maakt het onmogelijk om “groene” energie hardware te produceren
 • Interview met Aaron Brickman over marktcycli en de Vierde Omwenteling
  Het eenzame Westen: Stel je voor dat het oorlog is en 90 procent doet niet mee


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoelang moeten wij nog elke dag naar die lul Zelensky op televisie en kranten en internet staren zonder misselijk te worden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse wapens voor Oekraïne: Europa moet betalen, Amerika verdient er goed aan
Volgend artikelDr. Coleman: Dingen worden nooit meer normaal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het resultaat zal zijn dat China de halfgeleiders zelf gaan maken zonder de autoritaire bemoeienis van de verenigde staten.
  De nwo wil alles digitaliseren, nou succes ermee, zonder chips/halfgeleiders. Sukkels..

 2. Ja blijkbaar wordt Amerika onderleiding van de door Obama en Harris gesouffleerd e nep president zo wanhopig dat hij (er wordt gesuggereerd dat Biden wordt gespeeld door de acteur Arthur Roberts) China flink tegen Amerika in het harnas jaagt, nieuwe ontwikkeling is naar mijn mening gevaarlijker dan de NAVO proxy-oorlog tegen Rusland, enfin Poetin en Xi Jinping hebben straks wat te bespreken.

 3. “Alle Amerikaanse managers en ingenieurs die in de Chinese halfgeleiderindustrie werken, hebben gisteren ontslag genomen, waardoor de Chinese productie van de ene op de andere dag werd lamgelegd.”

  Productie is afhankelijk van arbeiders en ondersteunende technische diensten, niet van managers en ingenieurs.
  Zonder ingenieurs kun je producten niet verder ontwikkelen, maar dat is een lange termijn probleem.
  Managers zijn voor 99% “overhead”, die kun je missen als kiespijn.
  Zolang ze van grondstoffen voorzien worden zullen die fabrieken dus ook zonder managers en ingenieurs gewoon door blijven draaien.

  • Ik heb op diverse manieren wel gezien dat sinds men J F Kennedy en Robert Kennedy werden vermoord omdat zij opkwamen tegen de Deep State, een geheime groep die het beleid bepalen die boven de President en de Senaat van alles uitspoken, ik geloof daarin maar als je dit in de gewone media zegt dan ben je gek en een wappie, we zullen als aardbewoners nu gaan zien of Rusland en zijn helpers die macht kunnen breken, hoop er alleen maar op omdat het simpelweg het beste is voor deez aardkloot en al zijn bewoners en dan bedoel ik ook alles wat leeft, amen !

 4. De halfgeleider productie uit Taiwan wordt nu erg aantrekkelijk… that is the bate… Let’s hope some heads of State keep their brains cool and take the time to reorganize the now multipolar world and lead it successfully to world peace! That would be a serious first performance!

 5. Toch leuk, dat de machine die de modernste chips maakt, alleen in NL gemaakt kan worden….
  Chinezen kunnen die zo kopen..

 6. Kletskoek. Die industrie stort niet in, behalve dan dat straks het hele westen zonder halfgeleiders zit.
  De bedrijven bestaan, de apparatuur staat er, er zullen wat nieuwe arbeiders moeten worden aangetrokken. Chinese ingenieurs zijn misschien wat minder vindingrijk, maar zullen de plekken van de Amerikaanse werknemers overnemen. Misschien dat dat wat langer duurt, maar China denkt sowieso in langere termijnen dan het westen, dus ze zullen graag het verlies en ongemak op de korte termijn nemen omdat ze er op de langere termijn veel beter zullen uitkomen terwijl de VS zichzelf nog verder vernietigt.
  Daarbij komt dat met de oorlog in Ukraine China een goede kans maakt om Taiwan definitief weer bij China op te nemen. Taiwan heeft een enorme halfgeleiders-sector en met de arsenalen van de VS al gedecimeerd EN de woke-sering van Amerikaanse marine en luchtmacht EN de onvrede in het Amerikaanse binnenland EN de aanstaande val van de dollar is er niet veel dat de VS daartegen kan uitrichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in