© jcomp / Freepik

Degenen die de waarheidvertellers als samenzweringstheoretici bestempelen, herinneren zich misschien Occam’s Razor. Als veel dingen samen lijken te gebeuren, is de eenvoudigste verklaring meestal de juiste.

Niemand met functionerend hersenweefsel wil de sancties tegen Rusland handhaven of Oekraïne voor miljarden euro aan bommen en kogels blijven leveren die we ons niet kunnen veroorloven. Niemand wil net zero. Maar de 0,01% heeft de controle overgenomen en gebruikt waanzinnige sekteleden als wapens om politici, media en investeerders te terroriseren zodat zij deze idiote ideeën accepteren. Waarom hebben zovelen gezwegen en toegestaan dat de gekken de macht overnamen? Ze moesten zich schamen. Ze hebben hun eigen stroppen geknoopt, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De middenklasse en de arbeidersklasse zullen spoedig worden vervangen door een slavenklasse. Iedereen die deze mogelijkheid ontkent is waarschijnlijk al lid van de slavenklasse.

Het National Theatre in het Verenigd Koninkrijk heeft gezegd dat Shakespeariaanse toneelstukken acteurs met buitenlandse accenten nodig hebben om het moderne Groot-Brittannië te vertegenwoordigen. Een woordvoerder zei dat “toneeluitvoeringen meer rekening moeten houden met de verscheidenheid aan gesproken talen” en dat dit ook acteurs kan omvatten die de Oekraïne hebben verlaten. Ik geloof dat het doel van degenen die onze cultuur en onze geschiedenis willen afschaffen is om onze trots op ons erfgoed af te schaffen. De samenzweerders weten dat slaven niet mogen terugkijken of trots mogen zijn op hun geschiedenis. (Ondertussen zie ik de Comedie Francaise niet veel Schotse of Cockney acteurs inhuren om Moliere te wurgen).

Degenen die beweren dat zij niet bang zijn voor de cancelcultuur zijn niet gecanceld. Een van de kattenbakbladen kopte laatst: “Ik ben niet bang voor de cancelcultuur”. Je bent niet gecanceld, liefje, als je in een nationale krant over cancelen kunt praten. Degenen onder ons die de waarheid vertellen over covid et al. zijn gecensureerd, verboden, gedemoniseerd en tot zwijgen gebracht. We zijn echt gecanceld. Het is overigens gemakkelijk om te zien welke omroepen deel uitmaken van het complot door te kijken welke omroepen nooit een volledig en behoorlijk debat hebben toegestaan over de giftige covid-prikken. (Voor de goede orde: ik ben niet op GB News geweest. Niet uitgenodigd. Zou toch niet gaan.)

  Pas op voor de Ides van maart? Te midden van angst voor Trump 'dictatuur', lezen sommigen moordaanslag tussen de regels door

De NHS stuurde Antoinette een brief met een uitnodiging voor een borstonderzoek om te zien of ze kanker heeft. Aangezien hetzelfde deel van de NHS haar borstkanker al drie jaar behandelt, zou je toch denken dat ze er genoeg om geven om dat te weten? Misschien moeten ze investeren in een computer. Of, in plaats van 40 miljoen pond uit te geven aan nutteloze diversity officers, zouden ze 40 miljoen pond kunnen uitgeven om het personeel het belang van zorgzaamheid bij te brengen.

Er zijn idioten die zeggen dat je fossiele brandstoffen kunt maken in je keuken. Het zijn dezelfde idioten die zeggen dat er geen ziektekiemen en besmettelijke ziekten bestaan en dat we allemaal vlees moeten eten, ook al veroorzaakt het kanker. En het zijn dezelfde idioten die zeggen dat de aarde plat is. Ze geloven waarschijnlijk ook in de tandenfee. Elk dorp heeft een idioot nodig en tegenwoordig zijn de idioten vaak de gecontroleerde oppositie. Ik vermoed dat deze onverdedigbaar onwetenschappelijke denkbeelden allemaal met voorbedachte rade zijn overgenomen en gepromoot door de samenzweerders zelf, omdat ze weten dat ze verwarring zullen zaaien – en verstandige wetenschappers en artsen ervan zullen weerhouden de waarheid te aanvaarden over de neppandemie, de giftige spuiten en de gevaren van sociaal krediet.

Ik ben bang dat geen van mijn video’s momenteel beschikbaar is op www.vernoncoleman.org. Al mijn video’s werden verbannen, gecensureerd en verwijderd door YouTube (dat mij voor het leven verbood – en mij zelfs de toegang tot hun site en het bekijken van video’s van anderen verbood). En hackers verwijderden mijn video’s van BrandNewTube en haalden daarmee de hele site onderuit. BNT was eerder gewaarschuwd dat de site in gevaar zou komen als mijn video’s niet werden verwijderd. Eerst nam ik aan dat de video’s op BNT door hackers waren verwijderd. Ik vermoed nu dat de verwijdering van de video’s eerder officieel was en dat het weinig zin heeft meer video’s te maken om ze vervolgens te verwijderen. Er zijn kopieën van veel van mijn video’s beschikbaar op andere sites zoals Bitchute en de scripts van al mijn video’s zijn beschikbaar op mijn beide websites www.vernoncoleman.com en www.vernoncoleman.org. Veel van de scripts zijn ook beschikbaar in de twee boeken Covid-19: The Greatest Hoax in History en Covid-19: Exposing the Lies – beide zijn te koop via de Book shop op www.vernoncoleman.org.
Het is interessant, nietwaar, dat hoewel de meeste belastingwijzigingen die in de rampzalige minibegroting werden ingevoerd, zijn geannuleerd, de afschaffing van het plafond op de bonussen van bankiers niet is teruggedraaid.

  Is Giorgia Meloni een lakei van de Globalisten?

Ik heb op 1 juli 2020 een video gemaakt met de titel They’re going to starve us and freeze to death. De video is natuurlijk allang verdwenen. Maar het transcript is beschikbaar voor wie toen lachte.

Er zijn plannen in West-Australië voor een noodwet die de regering de macht zal geven om mensen te dwingen covid-tests of -prikken te ondergaan, de macht om mensen onder dwang in quarantaine te plaatsen in concentratiekampen of onder huisarrest, om eigendommen of voertuigen af te nemen, om gebouwen, voertuigen, gewassen en dieren te vernietigen; om verplaatsingen te verbieden; om de elektriciteits- of andere brandstoftoevoer af te sluiten, om voedsel, brandstof en water in beslag te nemen. Covid-functionarissen kunnen boetes uitdelen van 1.000 tot 20.000 dollar voor burgers die zich niet aan de regels houden. De boetes kunnen oplopen tot 50.000 dollar als personen gebruik maken van hun recht om zich voor de rechter te verdedigen. Dit alles voor de griep.

De wetgeving in Queensland maakt het illegaal voor artsen om hun mening te geven over gezondheidskwesties. De regering daar krijgt de macht om artsen die het niet eens zijn met het officiële standpunt het zwijgen op te leggen. In de praktijk is dit niets nieuws. Artsen over de hele wereld worden al geruime tijd gestraft voor het uiten van hun mening over controversiële medische behandelingen – zelfs wanneer uit bewijsmateriaal blijkt dat die behandelingen schadelijk zijn.

Charles, de vermeende koning van Engeland c.s., heeft toestemming gekregen om wetgeving in Schotland door te lichten omdat de wetgeving gevolgen zou kunnen hebben voor de huurders op zijn landgoed Balmoral. Charlie’s moeder, koningin Elizabeth II, mocht naar verluidt minstens 67 stukken wetgeving beoordelen die haar persoonlijke eigendom en macht betroffen. Wil iemand alstublieft O.Cromwell Esq. opgraven. We hebben hem duidelijk nodig.

  Weer een complottheorie die uitkomt! ECB-president Christine Lagarde: De digitale euro zal niet anoniem zijn

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mensen die al lang verdrinken in een zee van propaganda, ontwaken nu langzaamVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRuslands 2e golf aanval op Oekraïne lijkt nu aanstaande; Biden voert ECONOMISCHE oorlog tegen China’s halfgeleiderindustrie
Volgend artikelOnnodig te zeggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Ik heb toch in de nieuwe tijd, die zeker komt, onze mooie tijd, voor diegenen die liever wel arbeidsmensen willen en wat middenwerkers die ook willen arbeiden veel hoop !!
  Kom op niet teveel doemdenken.
  Je gedachten bepalende toekomst.
  Kom op Coleman is er een lichtje?

  • Zeker Frans die tijd komt er 100 procent.

   De meeste hier zien door de bomen het bos niet meer en we willen het ¨oude normaal¨ niet terug.

   Het oude normaal was een ziek systeem geleid en ontworpen door satanische pedofielen met een zwaar zieke geest. Toen werkte ze vanuit de schaduw maar nu staan ze in het licht.

   Ben blij met jou Frans jij snapt het dat de mensen zich gaan verweren en dat WIJ DIT GAAN WINNEN.

   De meeste hier kunnen alleen maar doom denken maar er gebeurt zoveel positiefs als je maar naar de goede dingen kijkt.
   Ik weet dat jij ziet wat ik zie en heb het al vaker gezegd. We gaan echt nog wel klappen vallen maar aan het einde WINNEN WE DIT EN KOMEN WE ER BETER UIT DAN OOIT.

   De matrix is gebroken en alles wat nu gebeurt is nodig om de rest van de wereld wakker te schudden en binnen zeer korte tijd hebben wij een leger zo groot dat er geen houden meer aan is.

   Fijne avond Frans WWG1WGA

 2. Zoals altijd kan er pas een nieuwe wereld komen als de oude afgebroken wordt. Het zal gelijdelijk gaan, we gaan veel ellende meemaken zonder twijfel. Maar zoals altijd wordt het oude vervangen door het nieuwe.
  Hoe het nieuwe eruit gaat zien is niet te voorspellen.
  Dus is he teen kwestie van tijd, geduld, vertrouwen en energie inzetten voor die nieuwe tijd.

 3. Ik Quote hierbij een stukje uit het topic “En het zijn dezelfde idioten die zeggen dat de aarde plat is. Ze geloven waarschijnlijk ook in de tandenfee. Elk dorp heeft een idioot nodig en tegenwoordig zijn de idioten vaak de gecontroleerde oppositie. Ik vermoed dat deze onverdedigbaar onwetenschappelijke denkbeelden allemaal met voorbedachte rade zijn overgenomen en gepromoot door de samenzweerders zelf, omdat ze weten dat ze verwarring zullen zaaien” nu heb je hier op deze site helaas ook meerdere 1 cellige idioten die gelukkig zijn ze ff stil die deze onzinige draadjes hier op FN neer plempte .. de laatste (noem geen naam ) die zei dat je niet boven de 70mijl permimeter kunt komen . Duidelijk 1 cellig verstand . En de ijsmuur gereutel met verhalen ze hebben er een atoombom
  op losgelaten .. en er zit nog een boor in de muur .. 😂 De aarde is plat en met verve verdedigd ..

  Tijd voor een inrichting 😎

  Tijd voor Uw pillen heren en dames.

 4. Zal weer wat draadjes gaan plaatsen omdat u het zo fijn vind.

  De aarde is plat en word inderdaad omringt door een ijsmuur.

  Over de aarde zit een dome die groter is dan de ijsring.

  Buiten deze dome zitten meerdere continenten die bereikbaar zijn door over de ijsmuur te vliegen.

  Deze continenten worden zelden door mensen bezocht, antartica (de ijsring) word niet voor niks zoveel bezocht door acteurs , de paus enz. enz.. Zij maken reizen naar de continenten die naast de ijsmuur liggen.

  Buitenaardse komen niet uit de ruimte dat is niet mogelijk vanwege de dome. Hun naam zegt het al buiten-aardse. Ze komen niet uit de ruimte maar vanaf de continenten van buiten de aarde.

  De zon en de maan cirkelen boven de aarde en zijn vrij dichtbij en de aarde draait niet maar is stationair dus deze staat stil.

  Was eigenlijk gestopt maar ben door u weer gemotiveerd geraakt om de waarheid weer te gaan verspreiden er zijn toch nog mensen zoals u die het nog steeds niet snappen.

  ik wens u een fijne avond ohjd groeten van de flat earth voor u.

   • of u doet wat ze willen mensen het besef kwijt laten raken dat ze krachtiger zijn dan het
    handjevol ¨elite ´ en hun puppets.

    En by the way ohjd maakt mensen belachelijk, wij flat earthers zijn overtuigd van een platte aarde en dat dat niet jullie denkwijze is is niet ons probleem. Ik ben na jarenlang onderzoek overtuigd van de platte aarde en uw opmerking naar Frans is dat geen belachelijk maken.. Frans is ervan overtuigd dat het goed komt mag dat niet?

    Lees de mainstream hieronder maar eens wat ik van internet haal en kijk er eens naar met een open mind dan kan je zien dat het niet klopt.

 5. We weten dat de aarde zich gemiddeld op ongeveer 149,6 miljoen kilometer van de zon bevind hahaha en u gelooft dat. Kijk eens naar de zon zelfs een mongool kan nog zien dat dat niet klopt

  Passagiers zullen de snelheid niet voelen omdat ze zich feitelijk met dezelfde snelheid en in dezelfde richting bewegen als het vliegtuig. Er is geen relatieve beweging. Alle passagiers die in het vliegtuig zitten, bewegen met dezelfde snelheid als het vliegtuig zelf. De enige manier waarop passagiers hun eigen beweging en de beweging van het vliegtuig kunnen opmerken, is door uit het raam naar het glooiende landschap te kijken. Voor mensen op aarde voelen ze niet dat de aarde rond de zon beweegt, omdat ze ook met dezelfde snelheid rond de zon draaien. hahaha yeh right

  Door de bewegingen van andere sterren ten opzichte van de zon te bestuderen, hebben astrofysici vastgesteld dat het zonnestelsel met ongeveer 720.000 km/u rond het centrum van de Melkweg draait.

  Je zou haast denken van niet, maar de aarde en de maan liggen echt heel ver uit elkaar.

  De afstand tussen de aarde en de maan bedraagt zo’n 384.954 kilometer. maar ik kan op de kraters inzoomen met mijn nikon p900 en detail fotoś nemen van de kraters dat is knap

  En dit gelooft u wel laat me niet lachen

 6. 149,6 miljoen kilometer beste verafstoot. kijk morgen eens naar de zon als er geen chemtrails voor hangen en denk eens goed na. 149.6 miljoen kilometer en de warmte voelt u op uw huid…Moet wel een erg grote bol plasma zijn

 7. de kraters op de maan kunt u met het blote oog zien vanaf de aarde beste ohjd en verafstoot MET HET BLOTE OOG op bijna 400.000 kilometer hoe groot zijn deze kraters dan leg dat dan eens uit beste commentaarmensen…

  nee dat kunnen jullie niet want de maan is heel dichtbij dat is de reden dat je de kraters kunt zien….snapt een kind nog

 8. Het probleem met de platte-aarde is dat het gewoon niet klopt.
  Teken mij eens een kaart van die platte aarde dan zal ik een paart routes uitstippelen die ik zelf heb gereden/gereisd/getrokken en dan kun je zien dat de afstanden gewoon niet kloppen met een platte aarde theorie.
  Tenzij men gaat beweren dat mijn looptijd en rijtijd (paard en auto) opeens zo enorm verschillend zijn.

 9. Ik heb honderden voorbeelden van vliegroutes die niet kloppen op de globe earth. vliegtuigen die door geboorte van een kind in de lucht onverwachts moesten landen en in een heel ander land stopten dan waar ze zeiden overheen te vliegen. ik zal vanavond er een paar plaatsen Johan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in